eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21هزار عکس
8.3هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
مواد لازم: مايه خمير 2ق.چ شکر 50 گرم آردنان 450 گرم نمک 1/2 ق.چ کره آب کرده 120گرم شيرولرم 1/3 پيمانه آب ولرم 1/4 پيمانه تخم مرغ همزده 3 عدد طرزتهيه: مايه خمير +شکر +آب را در ماسه کوچکى ريخته و رويش رو ميپوشانيم ودر محيط قرار مدهيم تا مايه خمير فعال شه. درکاسه اى آرد ونمک را ميريزيم و 50 گرم از کره ،شير ، تخم مرغ و مايه خمير را به آن اضافه ميکنيم و مخلوط ميکنيم تا خمير مناسبى به دست بياد و به دست نچسبد و خوب ورز ميدهيم. در کاسه اى رو چرب ميکنيم و خمير رو داخل کاسه ميگذاريم ورويش ميپوشانيم و ميگذاريم تا حجمش دو برابر شود. سپس خمير رو وزن ميکنيم و به 16 قسمت تقسيم ميکنيم و به شکل توپ در مى آوريم. توپ هاى خمير را در باقيمانده کره مى غلطانيم ودر قالب مربع 20 سانت ميگذاريم. رويش رو مى پوشانيم تا حجم خمير 2 برابر شود. باقيمانده کره رو روى خمير مى ماليم وبه مدت 25 تا 30 دقيقه در فر گرم شده با دماى 190 درجه ميپزيم. نکته: چنانچه خمير خشک بود قدرى شير اضافه ميکنيم و در صورت چسبندگى به آن آرد اضافه ميکنيم. ⭐️اين نان در آلمان و لهستان به نان صبحانه معروف است. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
سه چهارتا پیاز رو خلال کنید،توی ماهیتابه سرخ کنید و بردارید بگذارید کنار.توی همون ظرف یک پیمانه کشمش شسته شده رو سه چهار دقیقه تفت بدین و بردارین.بعد حدود ششصد گرم میگوی پاک شده رو بریزین داخل ماهیتابه و ده دقیقه(تا زمانی که آبش کشیده بشه)تفت بدین..بهش دو قاشق گرد لیمو،نمک،فلفل،کمی زردچوبه و یک قاشق چایخوری فلفل قرمز اضافه کنید،پیاز و کشمش رو به ظرف برگردونید و زیرشو خاموش کنید. این مواد رو لای پلو زعفرونی آبکش شده بریزید و بگذارید دم بکشه و بعد نوش جان کنید. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
گلهاى رز شكلاتى ❤️ شكلات تخته اى سفيد500 گرم(مارك كارات استفاده كردم )البته فرقى نداره مهم اينه كه خوشمزه باشه عسل يا گلوكز 3ق غ خورى رنگ خوراكى ژله اى يا پودرى قرمز اسانس به دلخواه طرزتهيه : شكلات تخته اى رو به روش بن مارى روى بخار آب ذوب كردم بعد از روى حرارت برداشته و كامل هم مى زنيم تا شكلات روون بشه بعد رنگ و عسل يا گلوكز و اگر دوست داشتيم اسانس دلخواهمون هماهنگ با رنگ گل رزت رو اضافه مى كنيم وهم ميزنيم كه سريع شكلات بافت سفت وخميرى به خودش ميگيره حتى با دست ميتونيد ورز بديدكه خيلى نبايد هم بزنيد چون به روغن ميفته بعداز كمى خنك شدن داخل كيسه فريزر قراربديد ويك شبانه روز اجازه بديد استراحت كنه تا بافت خميرى به خودش بگيره براى درست كردن گل يا روكش كيك عااالى وخوشمزست وبه نظرم بهتروخوشمزه تر از خمير فوندانت هستش وبعد براى درست كردن گل خمير رو با وردنه مابين دوتا پلاستيك پهن كرده با كاترگردكوچكى قالب زده مابين دوتا پلاستيك دورتا دور دايره ها رو نازك مى كنيم كه شبيه گلبرگ گل بشه واجازه بديد كمى خمير به همون صورت بمونه تا كمى هوابخوره و خودشوبگيره بعدش شروع كنيد به پيچيدن گل رز همونطور كه در تصوير مى بينيد لبه ى گلها رو حالت دادم و در آخر من روى گلم رو كمى با رنگ سايه زرشكى زدم و با بريلو بى رنگ شبنم روى گلبرگ گل زدم كه در نهايت شد گل رز شكلاتى خوردنى و خوشمزه و تزئينى به همين راحتى ❤️ @shirini71
نمونه گل شکلاتی😍 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
sofreye_rangarang اینم از كيك بدون فر آسون و خوشمزه به درخواست شما دوستای عزیزم 💞 مواد لازم : ارد مخصوص كيك يعني همون ارد سفيد يك و نيم ليوان- شكر يك ليوان پر- تخم مرغ سه عدد_ روغن مايع شش ق غ - وانيل نصف ق چ_ بكينگ پودر يك ق م- پودر كاكاوو سه ق غ - شير داغ يك ليوان، داغي شير به حدي باشه كه بتوني انگشتت رو سه ثانيه نگه داري و انگشت نسوزه ابتدا ارد و بكينگ و پودر كاكاوو رو سه بار الك كنيد و كنار بگذاريد ، شعله پخش كن رو روي شعله متوسط گاز با حرارت كم گذاشته و قابلمه رو به همراه دمكني روي شعله پخش كن ميزاريم تا قابلمه داغ شود (ده دقيقه قبل) تخم مرغ ها را در ظرف استيل يا چيني ريخته و با دور تند هم بزنيد و كم كم شكر را اضاف كنيد پنج دقيقه هم بزن- بعد از ان شير داغ را اضاف كرده و دو دقيقه هم بزن و بعد روغن و بيست ثانيه هم بزن و در نهايت مواد اردي رو كه سه بار الك كرديم در سه مرحله با هم زن هر مرحله هفت ثانيه هم بزن و تمام اگر كه ميخوايد مستقيم بريزيد توي خود قابلمه كه نيازي نيست از قبل گرمش كنيد كف قابلمه رو دو لايه كاغذ روغني پهن كن و مواد رو بريزمركز قابلمه و صاف كن و بزار روي شعله پخش كني كه ده دقيقه از قبل گرم شده. اگر كه ميخوايد توي قالب هاي سيليكوني يا هر نوع قالب ديگه اي استفاده كنيد مواد رو ميريزيد توي قالب و قالب رو ميزاريد توي قابلمه كه از قبل گرم شده . اگه از قالب سيليكوني استفاده كرديد قالب رو بزاريد روي يه سه پايه يا يه الك فلزي كه با حرارت غير مستقيم كيك پخته شه. اما براي قالب هاي فلزي قالب رو مستقيم بزاريد توي قابلمه نيازي به سه پايه و اب نداره. دمكني رو بزاريد روش بعد از يك ساعت چك كنيد تا زماني كه روي كيك از حالت خامي و خيسي در بياد بايد روي گاز بمونه بعد از اينكه روي كيك سفت شد كيك رو برگردوندم توي يه تابه كف تابه يه تيكه كاغذ روغني انداختم كيك رو گذاشتم روش به مدت يه ربع بدون سر با حرارت كم و تمامممممم من كف قالب روبا ارده چرب كردم و كاغذ ننداختم . اين كيك مناسب خامه كشي و گاناش و پايه كيك تولد ميباشد كيكي ك الان مشاهده ميكنيد رو با يكم گاناش تزيين كردم،براي خامه كشي كيك رو از يك روز قبل اماده كنيد كه موقع برش دادن كيك اگه دوست داريد كيك ساده باشه پودر كاكاوو رو حذف كن و دو پيمانه يعني دو ليوان ارد استفاده كن منظور از ليوان دسته دار فرانسوي هست روز خوش ميتونيد توي فر هم درست كنيد طبقه وسط دماي صد و هشتاد به مدت چهل تا پنجاه دقيقه سايز قالب بيست و پنج @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
‍ ‌ 😋😋😋 یه شام عالی برای اونایی که میخوان لاغر بشن. مواد اولیه : برای 2 نفر فلفل به میزان لازم نمك به میزان لازم تخم مرغ 1عدد آرد نصف لیوان پیاز 1عدد كدو سبز 4عدد ماست چكیده به میزان لازم طرز تهیه : ابتدا پیار را پوست گرفته و بشویید و رنده كنید و اب اضافه آن را بگیرید.كدو سبز را نیز شسته و با چاقو كمی رویش را بتراشید تا خارهای آن كنده شود و بعد سر و دم آن را با چاقو بگیرید و با رنده درشت رنده كنید و آب آن را نیز بگیرید. آرد را با مقداری نمك مخلوط كرده و 2بار الك كنید تا سبك شده و هوا بخورد و بعد آن را به پیاز و كدو اضافه كرده و خوب مخلوط كنید و بعد تخم مرغ ، نمک و فلفل را نیز اضافه كرده و كاملا مخلوط كنید تا یكدست شوند. ته سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید و با قاشق روی سینی از مایه كتلت بریزید و داخل فر با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت 15 تا20 دقیقه قرار دهید تا بپزد ، پس از پخت قسمت بالای فر را چند دقیقه روشن کنید تا روی کتلت ها طلایی و برشته شود سپس روی آنها مقداری ماست چكیده و نمك ریخته و سرو كنید. نكات: 1)در صورت تمایل مقداری آبلیمو یا گرد غوره یا گرد لیمو به مواد كتلت اضافه كنید. 2)این كتلت را میتوانید با آبلیمو یا آبغوره و یا سس قرمز سرو كنید. 3)در صورت تمایل مقداری پیازچه هم به كتلت اضافه كنید @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم بادمجان بی دانه ۴ عدد تخم مرغ ۳ عدد نمک و فلفل به مقدار لازم پودر سیر ۱/۴ قاشق چایخوری (۱ حبه سیر له شده) پودر سوخاری ۵۰ گرم (حدود ۱/۲ پیمانه) جعفری خرد شده ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری پنیر پارمیزان یا هر پنیر دلخواه رنده شده ۵۰ گرم (به دلخواه) بادمجانها را پوست بگیرید و به صورت مکعبی خرد کنید و داخل ظرفی حاوی آب و نمک بریزید و اجازه دهید ۱۰ دقیقه بماند و سپس آبش کنید تا اب اضافی خارج شود. در تابه مقداری روغن بریزید و بادمجانها را با کمی روغن تفت دهید تا بادمجان نرم شود.اجازه دهید بادمجان خنک شود بادمجان ، تخم مرغ، پودر سیر ، پودر سوخاری، جعفری و پنیر را در ظرفی با هم مخلوط کنید. در تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار تا کاملا گرم شود. مقداری از مایه بادمجان با قاشق داخل تابه بریزید و وقتی از یک طرف طلایی شد آن را برگردانید تا از سمت دیگر نیز طلایی شود. giallozafferano @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 سیب‌زمینی 3 عدد متوسط هویج 1.5 عدد سینه مرغ 1 عدد لبو 1 عدد کوچک گردو، خامه، مایونز، شوید و گشنیز سیب‌زمینی رو پخته و رنده میکنیم، هویج رو پخته و رنده میکنیم، مرغ رو پخته و ریش ریش میکنیم، بسته به ذایقه تون لبوی پخته رو رنده کنید( اگه شیرین دوست دارین) یا از ترشی لبو رنده شده ( اگه ترش دوس دارین) گردو و شوید و گشنیز و به نسبت مساوی خامه و مایونز رو با هم مخلوط کنید ( اگه بلافاصله بعد از درس کردن میخاین مصرف کنید کمی نمک هم به سس تون اضافه کنید، ولی اگه قراره چند ساعتی تو یخچال بمونه نمک نزنید تا اب نندازه) توی قالب مورد نظرتون یه سلفون باز کنید، اول لبو رو بریزید و صاف کنید بعد سس بعد مرغ دوباره سس و بعد هویج و دوباره سس و اخر سر سیب زمینی رو بریزید و صاف کنید و کاملا فشرده اش بکنید، و توی ظرف مورد نظر برگردونید. فقط من اینبار به جایی اینکه توی قالب بریزم، به ترتیبی که گفته شد روی سلفون به صورت مستطیل پهن کردم و به کمک سلفون رولش کردم. نوش جان @shirini71
👇👇 🍂آموزش نقاشی روی ماست😍 🍂آموزش تزیین برنج وسالاد😍👏 🍂چیدمان میز تولد و مهمونی😍👌 🍂آموزش انواع خشک کردن میوه😍 🍂آموزش انواع ترشی وشور 🍆🌶 وسفره آرایی همش اینجاست بدو🏃‍♀جا نمونی👇👇 https://eitaa.com/joinchat/3506044959C4ff7735aba @mivhe71😍😍 🍓🍓🍎🍎🍐🍐🥒🥒 🥑🥑🍒🍒🍅🍅🥕🥕 🥗🥗🥨🥨🥦🥦🍇🍇 زیبا ترین نمونه تزیین غذا😍☝️☝️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‍ ‍ ‍ 💓 هفتم خرداد ماه 1401 ✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم 🧀 : یک کف دست نان سنگک+یک لیوان قهوه+2 قاشق عذا خوری مربا(200کالری) 🍀 :یک لیوان شیر کم چرب+یک عدد بیسکوییت ساقه طلایی ❤️یک ساعت قبل از ناهار نیم ساعت چند حرکت شکم و پهلو 💚قبل از ناهار 2 لیوان آب 🍄 : سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید +5قاشق پلو ساده+یک تکه فیله ماهی کبابی(300کالری) ☕️میان وعده :یک فنجان چای سبز+شش عدد مغز 💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب 🍟 :سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید +4 قاشق غذاخوری میرزا قاسمی+دو دست نان لواش( 250کالری) @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
✴️ درمان درد مفاصل ناشی از سردی مفاصل و بادگرفتگی 💌⇦•یک قاشق غذا خوری سرکۀ 💌⇦•طبیعی به همراه زنبق (سوسن) 💌⇦•خورده و ماساژ با روغن زنبق 💌⇦•(سوسن) دهید @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ashpazi_royaee سلام دوستان خوبم ، چ خبرا ؟ شام چي داريد ؟ . اين كوكوي سيب زميني خوشگلو خوش ابرنگي ك ميبينيد دستپخت دختر جانمان است ك عشق اشپزي داره مث مامانش 🙈😅و من هيچگونه نقشي بجز عكاسي در درست كردنش نداشتم ..... جاتون خالي خيلي خوشمزه بود 😋 ديگه كم كم ميخوام خودمو باز نشست كنم و دخترمو بزارم جاي خودم😁😬 ...چطوره؟؟؟😂😂 . .دستورم ميخايد آيا . سيب زميني درشت ٤ عدد تخم مرغ ٢ عدد نمك و فلفل و زعفران ب ميزان لازم دارچين ١/٤ ق چ شير ٢ ق غ ارد سوخاري ٥تا٦ قاشق ( ب اندازه اي ك بعدن از ورز دادن كوكو مثل كتلت حالت پذير شود سيب زميني را تميز شسته و با پوست ميپزيم ، وقتي كاملا پخت و سرد شد پوست كنده و با چنگال يا گوشتكوب له ميكنيم بقيه مواد را اضافه كرده و ورز ميدهيم و در روغني ك كاملا داغ شده با حرارت ملايم سرخ ميكنيم 👈🏻پيشنهاد ؛ ميتوانيد از ١ قاشق غ شويد خشك هم داخل مايه كوكو استفاده كنيد @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
4ق.غ پودر نشاسته را با مقداری آب هندوانه مخلوط کنید و پس از اینکه خوب حل شد۱ونیم🥃 آب هندوانه اضافه نمایید ۳/۴🥃شکر ۱عددچوب دارچین و چندقطره وانیل را نیز به آب هندوانه اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و با همزن ۱۵ تا ۲۰ دقیقه مخلوط را هم بزنید تا کمی غلیظ شود سپس چوب دارچین را خارج کنید ، لیوان های سرو دسر را با آب مرطوب کنید سپس داخل لیوان ها را با دسر پر کنید و حداقل به مدت ۱۰ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا دسر خودش را بگیرد و سفت شود سپس با پودر پسته و یا هر چیزی که دوست دارید تزیین و سرو کنید. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم: شیر: یک لیوان و نیم، آرد گندم: یک قاشق و نصفی(دو قاشق هم میشه)، شکر: یک قاشق و نصفی(میشه کمتر یا بیشترش کرد)، نشاسته گل: 1 ق غ، کره: 1 ق غ، وانیل: نوک ق چ، بیسکوییت لیدی فینگر(یا هر نوع بیسکوییت یا کیک به دلخواه،برای مغزی دسر): به میزان لازم، پودر نارگیل: به میزان لازم طرز تهیه: ابتدا شیر سرد، نشاسته و آرد رو باهم مخلوط کرده و خوب هم میزنیم تا نشاسته در شیر کاملا حل بشه،سپس روی حرارت ملایم گذاشته،شکر رو هم اضافه میکنیم و مرتب هم میزنیم تا مواد به غلظت برسه(به هیچ وجه حرارت رو زیاد نکنید)، وقتی غلیظ شد ، کره و وانیل رو هم اضافه کرده،هم میزنیم و از روی حرارت برمیداریم. مواد رو تا میانه ی قالب ها میریزیم،یک تکه بیسکوییت یا کیک کوچک وسط قالب گذاشته و بقیه مواد رو داخل قالب ریخته و به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار میدیم. بعد ازین مدت دسر به راحتی از قالب جدا میشه، سپس داخل پودر نارگیل میغلونیم و به دلخواه تزیین میکنیم. *میتونید به جای قالب،مواد رو داخل فنجان های چینی بریزید ،به راحتی برمیگرده. *اگر مواد به غلظت کافی نرسه، یا قالب ها به اندازه داخل یخچال نمونن، دسر قالبی برنمیگرده. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا