آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#بستنی_یخی_موزوتوت_فرنگی
❤سرشار از ویتامین و کلسیم مناسب برای فرزندان دلبندتان
1 موز بزرگ (وزن 100-120 گرم) و یا 2 عدد کوچک
توت فرنگی 100gr
ماست بدون افزودنی 200m.l
کمی عسل برای طعم و مزه.
1. توت فرنگی را خرد کرده درون مخلوط کن می ریزیم.
2. موز و ماست و عسل را هم اضافه کرده تا صاف شود.
3. درون قالب میریزیم یک چوب نیز درون آن گذاشته و داخل فریزر قرار میدهیم تا کاملا یخ بزند.
به منظور کنترل یخ زدگی قالب، قبل از خارج کردن بستنی از قالب 30 ثانیه در آب گرم قرار داده بطوریکه آب به درون قالب نفوذ نکند.
انجماد مخلوط بستنی لزوما 30 دقیقه است.
❤نوش جان
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
تیرامیسو
بیسکویت لیدی فینگر ۲ بسته
پنیرماسکارپونه ۲۰۰ گرم
پودر قند ۳ ق غ
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
قهوه دم کرده یا نسکافه ۲ ق غ
آبجوش ۱ لیوان
برای کرم پنیری ، پنیر ماسکارپونه و خامه صبحانه وپودرقند پودر قند با همزن برقی میزنم تا کاملا یکدست شده و فرم بگیره بعد قهوه فوری روتوآبجوش ریختم اگه طعم تلخیقهوه رو دوست ندارید شکربزنید یاازنسکافه فوری استفاده کنیدیا میشه ازکاپوچینو استفاده کرد
دونه دونه بیسکویت ها رو داخل قهوه حل شده زدم و تو قالب یک ردیف چیدم وازمواد پنیری روی بیسکویت ها یک لایه زدم ودوباره تکرار کردم چیدن بیسکویت وکرم پنیری ودورتا دور تیرامیسو رو با بیسکویت چسبوندم و ازکرم پنیری با قیف بدون ماسوره روش پایپ کردم و پودرکاکائو الک کردم وگذاشتم داخل یخچال نصف روز هرچه بمونه خوشمزه ترمیشه
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#گوزلمه
مواد لازم میانی:
پیاز : ۱ عدد
گوجه فرنگی : ۱ عدد
کدو سبز : ۱ عدد (اختیاری)
فلفل دلمه ای قرمز : ۱ عدد کوچک
کمی جعفری
رب گوجه فرنگی : ۱ ق غ خ غلیظ
ادویه جات ( نمک، فلفل ، پاپریکا، پودر سیر)
گوشت چرخ کرده : ۳۰۰ گرم
پنیر پیتزا مقداری (اختیاری)
مواد لازم برای خمیر:
(برای ۸ عدد گوزلمه)
آرد : ۴۰۰ گرم
شیر ولرم : ۲۵۰ گرم
خمیر مایه تازه نانوایی : ۲۰ گرم
نمک : ۸ گرم
شکر : ۱ ق چ خ
کره نرم : ۴۰ گرم
طرز تهیه مواد داخلی:
۱.سبزیجاتُ نگینی خرد کرده و در ماهیتابه ای با کمی روغن تفت بده.
۲.گوشتُ اضافه کن و همراه با ادویه جات و رب گوجه تفت بده و اجازه بده با آب خودشون پخته بشن.
طرز تهیه:
۱.ابتدا، آردُ در کاسه همزن یا در کاسه ای گود بریز.
۲.سپس شکر، مخمر نانوایی، نمک اضافه کرده و شروع به ورز دادن با دست یا دستگاه کن.
۳.شیرُ کم کم اضافه کن و ورز بده تا زمانی که مواد به شکل خمیر در بیاد.
۴.سپس تکههای کره رو اضافه کن و ۵ دقیقه دیگه به ورز دادن ادامه بده.
۵.روی خمیرُ با سلفون بپوشون و ۱ ساعت بهش استراحت بده تا ور بیاد.
۶.پس از استراحت خمیرُ هواگیری کن و چانه هایی به وزن ۱۲۰ گرم درست کن.
۷.سطح کارُ به خوبی آردپاشی کن و یکی یکی خمیرهارو بردار و به شکل دایره ای بسیار نازک باز کن.
۸.نیمی از خمیرُ با مواد داخلی گوزلمه بپوشون و با تا کردن یک طرف روی طرف دیگه، گوزلمه رو ببند.
۹.با پیتزابر یا چاقو برش بده، ماهیتابه ای نچسب رو بدون روغن گرم کن، و گوزلمه هارو از هر طرف چند دقیقه بپز و گرم سرو کن.
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#کوکی_شکلاتی
طرز تهیه:
125 گرم آرد گندم، 75 گرم آرد گندم سیاه، 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر، 50 گرم شکر قهوه ای، یک لیوان آرد، 1 تخم مرغ، 2 قاشق غذاخوری شیر و 75 گرم کره نرم شده را در غذاساز مخلوط کنید.
با خمیر یک توپ درست کنید، با سلفون بپوشانید و به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید.
سطح کارتان را خیلی زیاد آردپاشی کنید، چون خمیر کاملا چسبنده است. خمیر را به ضخامت 5 میلی متر باز کنید و شیرینی ها را با کاتر برش دهید.
به مدت 15 دقیقه در دمای 180 درجه بپزید.
وقتی کوکی ها خنک شدند، یک طرف آن را در مخلوطی از 80 گرم شکلات تلخ و 80 گرم شکلات شیری ذوب شده با 5 گرم روغن آغشته کنید.
پس از سفت شدن شکلات، خطوط شکلات ذوب شده را با یک قیف ایجاد کنید و بلافاصله کوکی ها را در جهت دیگر بچینید.
@shirini71