eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.7هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
تیرامیسو بیسکویت لیدی فینگر ۲ بسته پنیرماسکارپونه ۲۰۰ گرم پودر قند ۳ ق غ خامه صبحانه ۲۰۰ گرم قهوه دم کرده یا نسکافه ۲ ق غ آبجوش ۱ لیوان برای کرم پنیری ، پنیر ماسکارپونه و خامه صبحانه وپودرقند پودر قند با همزن برقی میزنم تا کاملا یکدست شده و فرم بگیره بعد قهوه فوری روتوآبجوش ریختم اگه طعم تلخی‌قهوه رو دوست ندارید شکربزنید یاازنسکافه فوری استفاده کنیدیا میشه ازکاپوچینو استفاده کرد دونه دونه بیسکویت ها رو داخل قهوه حل شده زدم و تو قالب یک ردیف چیدم وازمواد پنیری روی بیسکویت ها یک لایه زدم ودوباره تکرار کردم چیدن بیسکویت وکرم پنیری ودورتا دور تیرامیسو رو با بیسکویت چسبوندم و ازکرم پنیری با قیف بدون ماسوره روش پایپ کردم و پودرکاکائو الک کردم وگذاشتم داخل یخچال نصف روز هرچه بمونه خوشمزه ترمیشه @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
‌ مواد لازم میانی: پیاز : ۱ عدد گوجه فرنگی : ۱ عدد کدو سبز : ۱ عدد (اختیاری) فلفل دلمه ای قرمز : ۱ عدد کوچک کمی جعفری رب گوجه فرنگی : ۱ ق غ خ غلیظ ادویه جات ( نمک، فلفل ، پاپریکا، پودر سیر) گوشت چرخ کرده : ۳۰۰ گرم پنیر پیتزا مقداری (اختیاری) ‌ مواد لازم برای خمیر: (برای ۸ عدد گوزلمه) آرد : ۴۰۰ گرم شیر ولرم : ۲۵۰ گرم خمیر مایه تازه نانوایی : ۲۰ گرم نمک : ۸ گرم شکر : ۱ ق چ خ کره نرم : ۴۰ گرم ‌ طرز تهیه مواد داخلی: ۱.سبزیجاتُ نگینی خرد کرده و در ماهیتابه ای با کمی روغن تفت بده. ۲.گوشتُ اضافه کن و همراه با ادویه جات و رب گوجه تفت بده و اجازه بده با آب خودشون پخته بشن. طرز تهیه: ۱.ابتدا، آردُ در کاسه همزن یا در کاسه ای گود بریز. ۲.سپس شکر، مخمر نانوایی، نمک اضافه کرده و شروع به ورز دادن با دست یا دستگاه کن. ۳.شیرُ کم کم اضافه کن و ورز بده تا زمانی که مواد به شکل خمیر در بیاد. ۴.سپس تکه‌های کره رو اضافه کن و ۵ دقیقه دیگه به ورز دادن ادامه بده. ۵.روی خمیرُ با سلفون بپوشون و ۱ ساعت بهش استراحت بده تا ور بیاد. ۶.پس از استراحت خمیرُ هواگیری کن و چانه هایی به وزن ۱۲۰ گرم درست کن. ۷.سطح کارُ به خوبی آردپاشی کن و یکی یکی خمیرهارو بردار و به شکل دایره ای بسیار نازک باز کن. ۸.نیمی از خمیرُ با مواد داخلی گوزلمه بپوشون و با تا کردن یک طرف روی طرف دیگه، گوزلمه رو ببند. ۹.با پیتزابر یا چاقو برش بده، ماهیتابه ای نچسب رو بدون روغن گرم کن، و گوزلمه هارو از هر طرف چند دقیقه بپز و گرم سرو کن. ‌ @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
طرز تهیه: 125 گرم آرد گندم، 75 گرم آرد گندم سیاه، 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر، 50 گرم شکر قهوه ای، یک لیوان آرد، 1 تخم مرغ، 2 قاشق غذاخوری شیر و 75 گرم کره نرم شده را در غذاساز مخلوط کنید. با خمیر یک توپ درست کنید، با سلفون بپوشانید و به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید. سطح کارتان را خیلی زیاد آردپاشی کنید، چون خمیر کاملا چسبنده است. خمیر را به ضخامت 5 میلی متر باز کنید و شیرینی ها را با کاتر برش دهید. به مدت 15 دقیقه در دمای 180 درجه بپزید. وقتی کوکی ها خنک شدند، یک طرف آن را در مخلوطی از 80 گرم شکلات تلخ و 80 گرم شکلات شیری ذوب شده با 5 گرم روغن آغشته کنید. پس از سفت شدن شکلات، خطوط شکلات ذوب شده را با یک قیف ایجاد کنید و بلافاصله کوکی ها را در جهت دیگر بچینید. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‏ مواد لازم: فیله ماهی ۱۰-۱۲ تکه کوچک آرد ۱۰ قاشق غذاخوری بکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری دلستر ساده مقداری نمک و فلفل پیازچه شوید خیارشور مایونز کاپاریس(اگر داشتین حتما بریزید) لیموترش طرز تهیه: ابتدا ماهی ها را مثل ویدیو که در هایلایت ذخیره شده فقط مقداری نمک بپاشید و در یخچال استراحت دهید(ماهی تازه نیازی به زهم گیری نداره) در این فاصله که ماهی استراحت میکنه سس تارتار را حاضر میکنیم ابتدا پیازچه را خیلی ریز ساطوری کنید در غذاساز نریزید چون میخوایم سس مقداری بافت داشته باشه بعد از آن شوید های تازه را هم خیلی ریز خرد کنید و خیارشور رو هم رنده ریز بزنید و همه مواد را به همراه سس مایونز باهم مخلوط کنید در رسپی اصلی این سس کاپاریس هم داره که اگر داشتین خیلی ریز ساطوری و اضافه کنید،بچشید و اگر لازم بود مقداری نمکو فلفل سیاه هم اضافه کنید بعد از آن در یخچال استراحت دهید تا مزه ها به خرد هم برود برای درست کردن مایه ماهی ابتدا ماهی ها را از یخچال بیرون اورده و بعد از آن ظرف مناسبی بردارید و به ترتیب مواد را اضافه کنید ابتدا آرد بعد بکینگ پودر و نمک و فلفل و حالا کم کم دلستر را اضافه کنید تا مواد ما به غلظت ماست برسه ،سپس روغن را داغ کنید ترجیحاً از ظرف گود با حجم روغن بالا استفاده کنید سپس ماهی ها را تک به تک در مواد زده و بعد در روغن داغ سرخ کنید، سیب زمینی را هم خلالی یا درشت خرد کنید و بعد از نیم پز کردن با آبجوش ؛ در روغن سرخ کنید یا در فر بگذارید و در کنار سس تارتار میل کنید @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تخم مرغ چهار عدد سبزی کوکو دو پیمانه زردچوبه ی ق چ نمک ی ق چ آرد دو ق غ سیب زمینی. 2 عدد نمک،فلفل،زردچوبه. بمیزان لازم تخم مرغ. 1 عدد سیب زمینی را میزاریم ابپز بشه پوستشوو گرفته بکمک کوشتکوب یا رنده له کرده نمک و فلفل و زردچوبه و تخم مرغ را اضافه کرده خوب باهم مخلوط میکنیم تا مواد یکدست بشه بعد هر نوع شکلی ک بخواییم توی دست فرم داده ته ماهیتابه چیده بعد کوکو سبزی ابتدا سبزی رو ساطوری کرده و تخم مرغارو ی طرف ظرف میشکونیم و نمک و زردچوبه رو اضافه میکنیم تخم مرغارو همزده و اروم اروم از سبزیا قاطی کرده هم میزنیم تا کاملا کف کنه بعد در اخر ارد رو اضافه کرده هم میزنیم بعر روی کوکو سیب زمینی ریخته درشو گزاشته میزاریمم باحرارت ملایم بپزه بعد برمیکردونیم طرف دیگه اش سرخ بشه بعد داخل ظرف سرو کشیده تزیین کرده @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا