برای تهیه ی پودر سیر بهتره از سیر های درشت که کاملا رسیده هستن استفاده کنی اگر از سیر تازه استفاده میکنید بگذارید چند روز بمونن و خشک بشن سپس سیرها را پوست بگیرید و ورقه کنید سیر هارو در یک سینی فلزی پخش کنید وجلوی افتاب بذارید تا خشک بشه بسته به قدرت افتاب دوتا چند روز طول میکشه تا خشک بشه وقتی سیرها کاملا خشک و شکننده شدن آسیابشون کنید
@shirini71
#شیک_نوتلا
بستنی وانیل یا شکلاتی: پنج اسکوپ
خامه : دو قاشق غذاخوری
کارامل: دو قاشق غذاخوری
شکلات نوتلا:یک قاشق غذاخوری
شیر:یک فنجان
دستور ازین ساده تر که نداریم آخه اول به کمک یه قاشق مقدار کمی نوتلا به دیواره های لیوان سرومون میزنیم و از بیست دقیقه قبل داخل فریزر قرارمیدیم بعد همه ی موادی که اون بالا گفتمو داخل پارچ میکسر میریزیم و به مدت یک دقیقه کاملا میکس کنید. و بعدم به لیوان منتقل و با شکلات و فندق و ... نوشیدنی رو تزیین میکنیم . این نوشیدنی قاعده ی خاصی نداره بچه ها میتونین موادو طبق سلیقه ی خودتون کم و زیاد کنین
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#کاراکوش_تاتلیسی_ترکیه
#شیرینی_بدون_فر
#مجلسی
مواد لازم👇🏼
۱ عدد تخم مرغ
۱ ق غ شکر
۱ ق چ نمک
نصف فنجان روغن مایع
۱ فنجان آب سرد
۱ ق چ وانیل شکری یا نوک ق چ وانیل ایرانی
۲/۵ ق چ بکینگ پودر
۱ ق غ سرکه ویا آب لیمو
.
برای باز کردن خمیر👇🏼
نشاسته ذرت
.
مواد شربت👇🏼
۲ لیوان شکر
۲ لیوان آب
۲ ق غ عسل
۱/۴ لیمو ترش
۱ عدد چوب دارچین(به دلخواه) برای داخل شربت
روغن سرخ کردنی (برای سرخ کردن)
مغز گردو برای روی دسر
طرز تهیه👇🏼
تخم مرغ و شکر و وانیل و نمک را داخل کاسه بزرگی بریزید و با همزن بزنید سپس روغن مایع و آب را اضافه کنید و به زدن ادامه دهید و بعد آرد الکشده را کنترل شده به مواد اضافه کرده و در آخر بکینگ پودر اضافه کنید و ورز دهید (لطافت خمیر کمی سفتر از قسمت نرمه گوش باید باشد)
خمیر را روی میز کار گذاشته و تا موقعی که همه مواد با هم یکی شود ورز دهید روی خمیر را با سلفون بپوشانید و ۱۵ دقیقه استراحت دهید و سپس خمیر را به ۲ قسمت مساوی تقسیم کنید و و نشاسته ذرت بپاشید و با وردنه خمیر ها را باز کنید(بزرگ باز کنید)
سپس خمیر را شکل مستطیل بزرگی برش بزنید
سطح خمیر نشاسته فراوان بپاشید و سفت رول کنید و قسمت انتهایی رول را برای جلوگیری از باز شدن آب بمالید و ببندید و به اندازه پهنای یک انگشت برش بزنید و با انگشت وسطش را فشار دهید و با وردنه باز کنید (یعنی همان طور که برش زدید باز کنید به پهنا بر نگردانید)
روغن را روی حرارت گذاشته و داغ کنید و سپس حرارت را کم کنید
خمیرهای باز شده را با کمک چنگال و قاشق داخل روغن سرخ کنید و خیلی آرام با چنگال به کناره هاش ضربه بزنید تا لایه ها باز شوند
طوری که لایه ها در قسمت بالا قرار بگیرد سرخ کنید سپس برگردانید و بعد کمی باچنگال فشار دهید به بغل برگردانید اینطوری آرام آرام سرخ میشود
بعد از برشته شدن دسر را روی کاغذ حوله ای داخل بشقاب قرار دهید تا روغن اضافش گرفته شود سپس شربت را تهیه کنید شکر و آب و عسل و لیمو را ۱۵ دقیقه بجوشانید اجازه دهید ولرم شود سپس دسر خنک را داخل شربت ولرم فرو کرده وبدون اینکه صبر کنید خارج کنید و داخل ظرف سرو بچینید و به دلخواه با گردو تزیین کنید
ashpazi.ba.shima
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#باقلوا_میدیه_ترک
۱ فنجان شیر
۱ فنجان روغن
۱ فنجان آب
۱ عدد تخم مرغ
۱ ق غ سرکه سیب
۲/۵ ق چ بکینگ پودر
۶ ملاقه آرد(این دستور اندازه مشخصی آرد نداده بود خودش از ملاقه استفاده کرد و ۶ ملاقه آرد اضافه کرد، تا جایی که به دست نچسبه آرد اضافه کنید)
مخلوط کره(یا مارگارین) به اضافه روغن مایع(برای روی خمیر)
مواد شربت👇🏼👇🏼
۳/۵ لیوان شکر
۴ لیوان آب
نصف لیمو ترش
تهیه شربت👇🏼
شکرروآب را روی حرارت متوسط گذاشته و وقتی جوشید لیمو را داخل شربت بیاندازید و ۱۰ دقیقه دیگر بجوشانید و خاموش کنید تا خنک شود
مواد داخلش👇🏼👇🏼
مغز گردو خرد شده
طرز تهیه👇🏼
داخل ظرف بزرگی آب و شیر و روغن و سرکه سیب و تخم مرغ را اضافه کرده وخوب هم بزنید سپس ۳ ملاقه آرد و همراه با بکینگ پودر اضافه کرده و هم بزنید و دومرتبه آرد اضافه کنید و با دست ورز دهید تا جایی که به دست نچسبد، ۲-۳ دقیقه خوب ورز دهید، خمیر نیازی به استراحت ندارد ، خمیر را به ۸ چانه مساوی تقسیم کرده و گرد کنید و سطح کار را آردپاشی کنید و خمیر ها را با وردنه به اندازه بشقاب غذاخوری بازکنید و هر ۸ تا خمیر را باز کرده وسپس روی هم بچینید ولی مابین خمیرها پودر نشاسته ذرت بپاشید و با دست پخش کنید و ۸ لایه خمیر را به همین صورت چیده و با کمک وردنه تا آنجا که میتوانید باز کنید و سپس رول کنید و به ضخامت یک انگشت برش دهید و هر یک از برش ها را از عرض با وردنه باز کنید و داخلش گردو گذاشته و ببندید مانند فیلم و داخل سینی فر چرب شده بچینید و برای روی خمیر ترکیب کره و روغن مایع ذوب شده بمالید و داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد بپزید بعد از خارج کردن از فر شربت سرد را روی دسر داغ بریزیدو ۲ ساعت استراحت دهید تا شربت به خوردش رود سپس با پودر پسته تزیین کرده و سرو کنید
@shirini71
🔴 #طلاعیه_مهم🔴
⚠️کانال #یت_الله_مجتهدی ا
فتتاح شد با کلی تنوع⚠️
🔶فرق #عُجب و #تکبر چیست⁉️
🔸فرق #حَسدو#حِرص چیست ⁉️
🔸#زن مظلوم در خانه،کیست⁉️
🔸#مرد مظلوم در خانه،کیست⁉️
♦️تاچهاندازهبای به #نماز_اول_وقت بهاءبدیم⁉️
♦️چرادعاها #مستجاب نمیشود⁉️
✍پاسخهای آیت الله در کانالشون👇
استاد: #زن بد اخلاق در خونه ی مرد بد اخلاق #مظلوم است، #مرد بد اخلاق در خونه ی زن بد اخلاق #مظلوم است😔 #ادامه صوت👇😳
https://eitaa.com/joinchat/2482176035C088642de3a
✅ صوت آیت الله مجتهدی با موضوع #همسر_بد_اخلاق #سنجاق است در کانال☝️
#رژیم_لاغری_بهاره💓
بیست و نهم خرداد 1401
✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم
🧀 #صبحانه : یک کف دست نان سنگگ+30 گرم پنیر+خیار+گوجه+یک فنجان قهوه(180کالری)
🍀 #میان_وعده :یک لیوان شیر کم چرب+یک عدد میوه
❤️یک ساعت قبل از ناهار نیم ساعت چند حرکت شکم و پهلو
💚قبل از ناهار 2 لیوان آب
🍄 #ناهار: سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید + 2 ق خورشت قیمه+5 قاشق پلوساده+15 گرم گوشت خورشتی( 300کالری)
☕️میان وعده #عصر :یک لیوان قهوه + شش عدد مغز یا یک عدد خیار
💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب
🍟 #شام:سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید +10 قاشق سوپ دال عدس+یک کف دست نان لواش ( 250کالری)
@shirini71