آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#تهچین #تهچین_در_فر
اندازه هایی که مینویسم برای قالب ۳۰در ۴۰ هست
برنج ۸ پیمانه
مرغ ۸ تکه
تخم مرغ ۴ عدد
ماست شیرین ۴ قاشق غذا خوری
زعفران دم کرده یک لیوان
آب مرغ غلیظ
روغن مایع یک استکان
کره ۵۰ گرم
نمک وفلفل
پیاز داغ چیپسی
زرشک و خلال پسته و بادام برای تزیین
❄️☘️
مرغ ها رو با پیاز و نمک و زعفرون میزاریم خوب بپزه وبعد تکه تکه میکنیم (ریش ریش نکنید لطفا )
آب مرغ و بزارید غلیظ بشه حدود یک استکان باشه کافیه
برنج و ابکش کنید نباید خیلی بجوشه وگرنه له میشه به قول خودمون یکمی زنده باشه
تخم مرغ ها رو داخل ظرف بزرگی بریزید و یکم بزنید تا لختگی نداشته باشه بعد ماست ونمک و فلفل و کره آب شده وآب مرغ و زعفران آب کرده رو اضافه کنید و کمی هم بزنید بعد دو سوم برنج رو داخل مواد بریزید و آروم مخلوط کنید که برنج له نشه
داخل قالب روغن مایع بریزد اندازه که یکلایه نازک کف قالب رو بگیره بعد موادمون و کامل میریزیم تو قالب و خوب با قاشق یکدست و صاف میکنیم بعد مرغ ها رو میچینیم و روی مرغ ها پیاز داغ چیپسی میریزیم
. (ریختن پیاز داغ کاملا اختیاریه اما عطر و طعم خاص و بینظیری به تهچین میده اینکه میگم چیپسی باشه برای اینه که اگر خمیری باشه خیلی بد مزه و شیرین میشه )
بعد باقی مانده برنج مون که سفید بود رو روی مرغ مون میریزیم و در آخر آب مرغ و با قاشق همه جای قالب میریزیم و بعد با فویل روی قالب و میپوشونیم و چند تا سوراخ روی فویل میزنیم تا بخارش خارج بشه بعد میزارم داخل فر که از قبل با دمای ۱۹۰ درجه گرمش کردیم حدود یکساعت باید داخل فر باشه تا خوب بپزه و خوشرنگ بشه البته درجه فر در فر های مختلف فرق داره و مدت زمان پخت بستگی به جنس قالب و مدل های مختلف فر کمی فرق میکنه
@shirini71
#اسموتی_کاسه_ایی
#رژیمی
#دسر
.مواد لازم:
.موز 👈۲عدد متوسط.
.شیر👈به میزان لازم.
.ماست خامه ای👈۱لیوان.
.عسل👈به میزان لازم.
.کره بادم زمینی👈۲قاشق غذاخوری.
.توت فرنگی👈1.5 لیوان.
.
طرز تهیه اسموتی توت فرنگی :🍓🍓🍓 *. در ابتدای کار موزها و توت فرنگی ها را حلقه ای خرد کرده و روی آنها عسل بمالید و داخل ظرف در بسته داخل فریزر قرار داده و صبر کنید تا کاملا یخ بزنند. *. بعد از یخ زدن همه مواد به جز شیر را داخل مخلوط کن ریخته و خوب میکس کنید.وقتی مواد میکس شد در حد دلخواه شیر اضافه کرده و اسموتی را رقیق کنید.
نکات : *. در صورت تمایل مقداری شکلات خرد شده هم به اسموتی اضافه کنید. *. میتوانید ماست را با بستنی وانیلی جایگزین کنید. *
. در صورت تمایل به جای ماست خامه ای از ترکیب شیر و خامه استفاده کنید.
b.u.t_castle
@shirini71
#پیام_سلامتی
میدونستید چرت زدن هم مزایا داره؟😳👇
▫️افزایش راندمان کاری
▫️بهبود خلق و خو
▫️افزایش انرژی
▫️کاهش استرس
▫️بهبود حافظه
▫️افزایش سرعت عملکرد
@shirini71
#ماچا 🍵
ماچا پودر چای سبز هست که در کشورهای شرق آسیا به خصوص ژاپن و چین تولید میشود. در مراسم چای معروف ژاپنی ها از همین چای ماچا استفاده میشود. برای تهیه ماچا از بهترین و جوان ترین برگ های چای استفاده میشود که به روشی خاص پرورش داده میشوند تا کلروفیل بیشتری تولید کرده رنگ سبزتری و خواص بیشتری داشته باشند. ماچا خواص بسیار زیادی داره و البته قیمتش هم گران تر از چای سبز معمولی هست. ماچا را میتونید از فروشگاه هایی که محصولات رژیمی و سلامتی میفروشند تهیه کنید.
ماچا را میتونید به روش مخصوص ژاپنی ها به صورت دمنوش درست کنید و نوش جان کنید و یا میتونید در دستورات مختلف آشپزی و شیرینی پزی ازش استفاده کنید.
@shirini71
#شکلات_ماچا (ناما)
یه جور شیرینی ژاپنی خاص که با پودر ماچا درست میشه
✅ مواد لازم:
پودر ماچا 12 گرم
خامه پرچرب 70 گرم
کره 20 گرم
شکلات سفید 200 گرم
✅ طرز تهیه:
کف و دیواره های یک قالب چهارگوش کوچک را با کاغذ روغنی بپوشانید.
شکلات خرد شده و کره و خامه را داخل کاسه ای بریزید و به روش بن ماری و روی حرارت بخار آب قرار دهید. دقت کنید اصلا نباید حرارت مستقیم به مواد شکلات بخورد. آرام مود را هم بزنید تا شکلات ذوب شود. نیمی از پودر ماچا را به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید. مواد شکلات را داخل قالب بریزید و چند ساعت داخل یخچال قرار دهید . پس از خارج کردن شکلات از یخچال آن را از قالب خارج کرده با یک چاقوی تیز که داخل آب جوش زده اید شکلات ها را به صورت چهارگوش ببرید و بقیه پودر ماچا را روی شکلات ها الک کنید .
@shirini71
#شیرینی_برنجی_قیفی
ارد برنج ۲۵۰گرم
پودرقند ۹۰ گرم
گلاب یک چهارم پیمانه
کره ۱۰۰ گرم بهتره نصف روغن جامد نصف کره استفاده بشه
من امروز فقط روغن جامد ک ذوب کرده بودم و مجدد گزاشته بودم یخچال استفاده کردم
برنجم خوودم اسیاب کردم
سفیده تخم مرغ نصف یک عدد
زرده ۱ عدد
هل یک دوم قاشق چای خوری
اول سفیده تخم مرغو بزنین تا کاملا سفت بشه بزارین کنار
بعد پودرقند کره و روغن جامد و هل رو انقد بزنین تا پوک و کرم رنگ بشه
بعد زرده رو اضافه کنین مجدد بزنین
و بعدم گلاب رو بریزین با همزن بزنین
سفیده تخم مرغو نصفشو ب مواد اضافه میکنین و با لیسک مخلوط میکنین
و در اخر ارد رو کم کم اضافه کنین
حتما اردو کم کم اضافه کنین
بعد یک ساعت استراحت تو محیط
و بعدم داخل قیف میریزیم ماسورع میزنیم
تو فر ۱۷۵ درجه ده تا ۱۲ دیقه میزاریم بپزن
اگه موادتون سفت بود یکم گلاب بزنین زیاد نه
پس از همون اول
ارد رو کم کم اضافه کنین خمیرتون نباید سفت بشه باید قابل ماسوره زدن باشه
🆔 @shirini71