eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.6هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
طرز تهیه چیز دوست داشتم چیز کیکم گرد باشه بخاطر همین یه ظرف با قطر تقریبا" 20 سانتیمتر انتخاب کردم و داخلش دو لایه سلفون پهن کردم حتما" دو لایه باشه چون اگه یکی پاره شد بتونی رو دومی حساب وا کنی . اصولا" چیز کیک ها به دو صورت تهیه می شن : 1 - یخچالی 2 - فر . این چیز کیکی که درست کردم از نوع یخچالی هست و نیاز به فر هم نداره.1 مواد لازم : بیسکویت : 200 گرم ( من از ساقه طلائی مینو استفاده کردم ) پنیر خامه ای : 200 گرم ( از پنیر خامه ای کاله استفاده کردم ) خامه : 200 گرم کره : 100 گرم وانیل : ۱ قاشق چایخوری شکر : نصف لیوان ( ترجیح می دادم کمی شیرین تر باشه پس سه چهارم لیوان شکر ریختم ) پودر ژله آناناس : 1 بسته آب جوش : 4 قاشق غذاخوری یخ : 4 حبه ژله آلبالو : 1 بسته آبجوش : 1 لیوان یخ : 8 حبه کمپوت آناناس : برای تزئین مروارید های خوراکی برای تزئین طرز تهیه : دوست داشتم چیز کیکم گرد باشه بخاطر همین یه ظرف با قطر تقریبا" 20 سانتیمتر انتخاب کردم و داخلش دو لایه سلفون پهن کردم حتما" دو لایه باشه چون اگه یکی پاره شد بتونی رو دومی حساب وا کنی . سوال :آیا از هر ظرفی برای این چیز کیک می شه استفاده کرد ؟ جواب : در مورد انتخاب ظرفتون دقت کنید , ظرفی انتخاب کنید که قطر بالا و پایین ظرف یکسان باشه مثل یکی از دوستام کاسه انتخاب نکنید . بیسکویت رو با دست کمی خرد کرده بعد آسیاب کنید. بیسکویت ها رو با کره مخلوط کنید ( کره رو بیرون از یخچال قرار بدین تا کاملا" نرم بشه ) خوب حالا یه مخلوط خمیری دارید , داخل قالب ریخته و با ته لیوان صافش کنید . بعد بذارید داخل فریزر و شروع کنید به آماده کردن مخلوط پنیر . پنیر خامه ای و شکر و وانیل رو خوب بزنید بعد خامه رو اضافه کنید . ژله آناناس رو با 4 قاشق آبجوش مخلوط کنید. بعد بمدت 30 ثانیه بذارید داخل مکرو ( قدرت 100 ) و مجددا" هم بزنید تا پودر ژله کاملا" حل بشه بعد توش 4 حبه یخ بریزید . نکته : دقت کنید پودر ژله کاملا" در آب جوش حل بشه و گرنه بعدا" دونه های ژله رو حس خواهید کرد . ژله رو به پنیر اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم . نکته : مواد رو کاملا" مخلوط کنید اگه همزن دارید بهتره از اون استفاده کنید , بدلیل استفاده از ژله اگه خوب مخلوط نشه ممکنه یه قسمتی کمتر ژله داشته باشه و چیز کیکمون خوب نبنده . چیز کیک یخچالی 8 قالب رو از فریزر در می آریم و مخلوط رو داخل قالب می ریزیم و صافش می کنیم و می ذاریم داخل یخچال که ببنده. ژله آلبالو رو با یه لیوان آبجوش مخلوط می کنیم . بعد 8 حبه یخ بریزید .بعد از اینکه چیز کیکمون کاملا" بست ژله آلبالو رو روش می ریزیم و دوباره می ذاریم داخل یخچال تا کاملا" ببنده . از قالب جدا کردن چیز کیکمون خیلی راحته . لبه های سلفون رو بگیرید و آروم بکشید بیرون فکر کنم بقیه رو از طریق عکس ها دنبال کنید بهتره . بعد چیز کیک اشتهابرانگیز رو با آناناس و مروارید های خوراکی تزئین کنید . نکته : این چیز کیک رو می تونید با قالب های ژله هم درست کنید در اینصورت اول باید ژله رو بریزید و بذارید ببنده بعد مخلوط پنیر رو بریزید و مجددا" بذارید ببنده بعد مخلوط بیسکویت و کره ( ولی دیگه نمی نشه مخلوط بیسکویت و کره رو حسابی فشار دارد تا کاملا" بهم بچسبن چون لایه های زیری خراب می شن). @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
مواد لازم: آرد: 300 گرم شکر: 150 گرم تخم مرغ: 4 عدد روغن مایع: یک پیمانه بیکینگ پودر: 2 ق چ وانیل: یک هشتم ق چ نمک: یک هشتم ق چ پودر ژله: یک بسته 100 گرمی رنگ خوراکی سبز: به مقدار لازم آب میوه: دوسوم پیمانه شکلات چیپسی: به مقدار لازم خامه: برای تزیین طرز تهیه: سعی کنید متناسب با هر پودر ژله ای که استفاده می کنید از آب میوه همان میوه در دسر شب یلدا استفاده کیند. یا اگر به آب همان میوه دسترسی نداشتید سعی کنید از شیر استفاده کنید. برای تهیه دسر شب یلدا ابتدا آرد، نمک، بیکینگ پودر و پودر ژله را داخل ظرف ریخته و کاملا با هم مخلوط کنید. سپس شکر و تخم مرغ ها را همراه با وانیل داخل ظرف جداگانه ای ریخته و حدود 5 دقیقه با همزن به هم بزنید. روغن مایع را کم کم به مخلوط تخم مرغ، شکر و وانیل اضافه کنید. سپس آب میوه را به آن اضافه کنید. (بهتر است از آب هندوانه استفاده کنید اما اگر به این میوه دسترسی ندارید می توانید از شیر استفاده کنید.) اکنون مخلوط آرد، نمک، بیکینگ پودر و پودر ژله را کم کم به مایه فوق اضافه کرده و با دور کند همزن آن را هم بزنید تا با هم مخلوط شوند. در صورت کم رنگ بودن مخلوط از مقدار کمی رنگ خوراکی استفاده کنید. در صورت تمایل می توانید از میزان شکر دستور کم کرده و از یک بسته دیگر پودر ژله استفاده کنید تا مخلوط رنگ و عطر بیش تری داشته باشد. شکلات چیپسی را به مخلوط اضافه کنید. در این مرحله از تهیه دسر شب یلدا مایه کیک را داخل قالب بریزید و با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 30 تا 40 دقیقه یعنی تا زمانی که کاملا مغزپخت شود داخل فر قرار دهید. پس از سردشدن کاپ کیک ها آن ها را به کمک ماسوره با خامه ای که با رنگ سبز مخلوط کرده اید تزیین کنید و مقداری از شکلات چیپسی را هم روی آن بپاشید 🍔 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
تهیه این شکلات ها خیلی ساده است و برای پذیرایی شب یلدا بسیار مناسبه فقط باید شکلات مرغوبی استفاده کنید و از قالبای سیلیکونی استفاده بشه طرز تهیه: شکلات رو خرد می کنید بعد روی بخار کتری( ظرفی رو که برای ذوب شکلات انتخاب می کنید بزرگ باشه که بخار وارد شکلات نشه وگرنه شکلات روان ذوب نمیشه) یا ماکروفر ذوبشون کنید قالب سیلیکونی رو چرب کنید بعد شکلات اب شده رو توی قالبا بریزید و روش تکه های میوه ی خشک شده و آجیل بریزید قالب رو نیم ساعت در یخچال یاچندساعت در دمای محیط قرار بدید تاشکلات سفت بشه درنهایت به ارامی شکلاتا رو از قالب خارج کنید و اما برای پذیرایی پیشنهادم اینکه شکلاتا رو یا توی نایلون های کوچیک مخصوص مشکل گشا قرار بدید و با روبان ببندید یا هر شکلات رو توی یه کپسول شیرینی قراربدید @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکو سبزی شکم‌پر یک کیلو سبزی کوکو پنج تا تخم مرغ میخواد ادویه من ادویه جادویی خودمونو یک تا دو قاشق چایخوری میزنم شما از فلفل و زردچوبه یا پاپریکا یا هر ادویه ای که دوست دارید استفاده کنید نمک به میزان لازم من نطفه تخم‌مرغ میگیرم و سبزی و ادویه و تخم مرغ و نمک خوب مخلوط میکنم بعد داخل ماهیتابه کمی روغن میریزم ی بخشی از مایعمو میریزم کمی زرشک و کمی گردو اگر پیاز داغم بزنید عالی میشه کاملا دلبخواهی بعد بقیه مواد در نهایت روشو یک سینه مرغ که قبلا به صورت نواری برش زدم و مزه دار کردم میچینم دربشو ی پنج دقیقه اول میبندم بعد که خودشو گرفت درشو باز میکنم و زیرورو میکنم تا فیله ها هم خوب پخته و سرخ بشه در نهایت کوکو ما امادس یعنییییییییی عالیه من عاشق اون فیله ها شدم عجیب خوشمزه بود 👌😋😍 . موقع پخت عطرش خونرو برداشته بود خدایی عالی بود °•○●°•🍃🌸🍃•°●○•° 🌶 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا