eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
9هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
🍃🌸 ﺣﺎﻟﻤﺎﻥ ﺑﻬﺘﺮ ﻣﯽ ﺷود ﻭ ﺯﻧﺪﮔﯽ زیباتر ﻣﯽ ﺷﻮﺩ ﺑﻪ ﺷﺮﻃﯽ ﮐﻪ یاﺩﻣﺎﻥ ﻧﺮﻭﺩ ﺟﺰ ﺧﻮﺩﻣﺎﻥ ﺑﺮﺍﯼ ﺩیگرﺍﻥ ﻫﻢ ﺁﺭﺯﻭﻫﺎﯼ ﺧﻮﺏ ﺩﺍﺷﺘﻪ باشیم سلام صبحتون زیبا🌸🍃
💎 روز سوم مرداد 🍋ناشتا : 1 لیوان آب 🍋صبحانه : نصف پیش دستی املت 🍋یک ساعت پس از صبحانه : ۱ لیوان چای سبز 🍋ساعت ده صبح : 4 عدد هویج 🍋نیم ساعت قبل از ناهار : 2 عدد سیب 🍋ناهار : سالاد شیرازی+10تا قاشق عدس پلو 🍋عصرانه : 1 عدد میوه + 6 عدد مغز+2 عدد انجیر خشک 🍋شام : سوپ جو و قارچ یک کاسه + یک کف دست نان 🍋بعد از شام : 1 لیوان شیر کم چرب 🍋روزی 8 لیوان آب میل شود. 🍋پنج دقیقه طناب یا حرکت پروانه زده شود و نیم ساعت صبح پیاده روی @shirini71❤️
مواد لازم: لوبیا سبز خرد شده400 گرم  هویچ خرد شده100 گرم ( 2 عدد متوسط )  سیب زمینی خردشده  1 عددمتوسط تخم مرغ  2 – 3 عدد  مغزگردونصف استکان ( خرد شده )  زعفران دم کرده  1 قاشق غذا خوری  پیاز داغ  1 قاشق غذا خوری شیر 1 قاشق غذا خوری  بکینگ پودر½ قاشق چای خوری  زرد چوبه ، نمک.فلفل به مقدار لازم  ✍طرزتهیه :   لوبیا سبز را بعد از پاک کردن و شستن ، کاملا خشک کنید و به اندازه های یک سانتی متری خرد کنید .  هویچ  و سیب زمینی را پوست بگیرید و نصف اندازه لوبیا خرد کنید .  لوبیا را با یک لیوان آب و یک قاشق چای خوری مخلوط نمک و زرد چوبه بگذارید به مدت 10 دقیقه بپزد. بعد از این مدت هویچ خرد شده را اضافه کنید و 10 دقیقه دیگر مواد را بپزید . ( دقت کنید که حرارت زیر مواد به حدی نباشد که آب آن کشیده شود و مجبور به اضافه کردن آب شوید ) بعد از 10 دقیقه، سیب زمینی نگینی خرد شده را نیز اضافه کنید و بعد از 5 دقیقه حرارت زیر مواد را خاموش کنید و صبر کنید مواد کمی سرد شوند . در یک کاسه متناسب با اندازه مواد ، 2 عدد تخم مرغ را بکشنید ، با چنگال تخم مرغ ها را هم بزنید تا مخلوط شوند ، بعد بکینگ پودر ، پیاز داغ ، ادویه مورد نظر ، شیر ، مغز گردو و زعفران را اضافه کنید و مواد را کاملا با هم مخلوط کنید .  سبزیجات پخته را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و با قاشق هم بزنید . توجه کنید هم زدن به اندازه و شدتی نباشد که مواد را له کند . در حدی که مواد کاملا با هم مخلوط شوند کافی است . بعد از مخلوط شدن مواد اگر احساس کردید مایه کوکو غلظت لازم را ندارد یک عدد تخم مرغ باقیمانده را نیز به مواد اضافه کنی
مواد لازم : تخم مرغ ٥ عدد پودر گل محمدي ٥ ق س ارد ٢ق س بكينگ پودر ١ ق م گردو پودر شده ٣ ق س وانيل ١/٢ق چ طرز تهیه : همه مواد را به جز گردو با هم مخلوط كنيد و با همزن بزنيد تا مواد كاملاً يكدست شود و بعد پودر گردو را اضافه كنيد سپس ته تابه را كمي چرب كنيد و روي حرارت ملايم قرار دهيد مواد را داخل تابه بريزيد و به طور يكنواخت پخش كنيد در تابه را با پارچه بپوشانيد و روي تابه قرار دهيد پس از اينكه خاگينه خودش را گرفت و بسته شد از روي حرارت برداريد پس از سرد شدن خاگينه را به شكل دلخواه برش بزنيد و در شهد گرم قرار دهيد تا شيره كاملاً به خورد خاگينه برود به دلخواه داخل شهد اماده شده به مقدار كافي رنگ خوراكي قرمز اضافه كنيد و خاگينه هاي سرد شده را در شيره گرم قرار دهيد تا شيره كاملاً به خورد خاگينه برود. @shirini71❤️
برگه هلو شیرین و خوش طعم 📣📣📣 هلو را از وسط نصف برش بزنید داخل سبد بچینید و جلوی آفتاب قرار بدید بعد از چهار روز بر دارید اگر کمی نرم بود جلوی کولر بزارید تا خشک بشه حتما سبد استفاده کنید تا از زیر هم هوا بخوره بهتر و خوشرنگتر خشک میشه و در زمستان از خوردنش لذت ببرید @shirini71❤️
🍅 اول روی گوجه فرنگی ها آب جوش ریختم و نیم ساعت گذاشتم ، بعد روی اون اب سرد ریختم ، پوست اونها رو به راحتی جدا کردم و ریز خرد کردم . توی تابه ریختم و پختم تا آب اون کاملا جمع شد . روغن ، نمک ، فلفل و زردچوبه زدم و کمی سرخ کردم . وسط تابه رو خالی کردم و سیر خرد شده رو کمی تفت دادم بعد با گوجه ها مخلوط کردم . در آخر ، باز وسط تابه رو خالی کردم و تخم مرغ رو اونجا انداختم . به آرومی هم زدم تا تخم مرغ ، کاملا پخت . بعد گوجه ها و تخم مرغ رو مخلوط کردم. @shirini71❤️
‍ 💢خورشت هویج رو ابتدا رنده کنین وبا روغن بزارین با حرارت ملایم هم بپزه و هم سرخ بشه در ظرفتونو بزارین حتما .... 🌱 وقتی هویجا سرخ شدن کمی زعفرون آبکرده درصورت دلخواه همینطور کمی آبغوره هم بهش اضافه کنین ......سس گوشت رو هم آماده کنین رب گوجه فرنگی رو با روغن کمی تفت و بهش آبلیمو اضافه و همینطور زعفران آبکرده و کمی آبگوشت در حدی که کمی سس رقیق بشه البته نه خیلی زیاد..... 🌱گوشت خورشتی رو تو سس بزارین یکی دو جوش بزنه تا سس به خورد گوشت بره بعد از آماده شدن در ظرف مورد دلخواه بکشین و نوش جان کنین. 🍃❤️🍃@shirini71❤️
‍ ترشی های امسال من😋 شامل گل کلم، کرفس، سیب زمینی ترشی، هویج، سیر و کمی سبزی ترشی(نعنا، جعفری، مرزه، ترخون، پونه) و فلفل هست. همه رو به اندازه دلخواه خرد کردم و شستم و روش نمک پاشیدم یه شب تا صبح گذاشتم بمونه تا کاملا خشک بشه. بعد باهم مخلوط کردم. ادویه ترشی، تخم گشنیز، سیاه دونه، زردچوبه و نمک زدم. کمی سبزی اضافه کردم و ریختم توی ظرف لابلاش فلفل هم گذاشتم و روش سرکه ریختم. توی سرکه هم کمی نمک و زرچوبه زدم. مقداری از همون ترشی مخلوط رو توی ظرف جدا ریختم که علاوه بر سرکه، کمی آب لبو هم توش ریختم. اون ترشی ریز ! هم ترکیب فلفل دلمه، هویج، کرفس، گل کلم و کلم بنفش هست. همه رو شستم و گذاشتم کاملا خشک بشه. بعد توی خردکن ریز کردم و مخلوط کردم و ادویه ترشی و نمک زدم و ریختم تو ظرف فلفل هم لابلاش گذاشتم و سرکه ریختم روش. اول بادمجونا رو شستم و لبه های کلاهش رو مرتب کردم. روش یه برش زدم و توی ظرف چیدم. روش نمک پاشیدم و گذاشتم یه روز بمونه تا به آب بیفته. بعد نصف استکان آب هم اضافه کردم و گذاشتم روی شعله کم، درشو گذاشتم و گذاشتم کمی بپزه.پشت و رو هم میکردم یکدست بشه. بعد ریختم تو آبکش. سبزی ترشی و چند تا سیر کامل رو توی خردکن خرد کردم و لای بادمجونا گذاشتم. افقی توی ظرف چیدم و روش به آرومی سرکه ریختم. لابلاشون فلفل هم گذاشتم. بهتره سبزی این ترشی از سبزی های محلی شمال هم باشه که من نداشتم همون سبزی های ترشی مخلوطم رو ریختم. اول چغندرها رو خوووب شستم و بدون اینکه پوست یا سر و تهش رو بگیرم، ریختم توی آب و گذاشتم تا وقتی که سه چهارم پختش کامل بشه. زیاد نپزید که له میشه. بعد سر و تهش رو زدم و پوستش با دست راحت جدا میشه. بعد به شکل دلخواه برش زدم و ریختم توی شیشه. به سرکه هم نمک زدم و همراه مقداری آب لبو روش ریختم. اون دو تا کاسه کوچیک ترشی پیاز و فلفل که فقط کافیه بندازیید تو سرکه @shirini71❤️
💝: برای درست کردن دیگچه اول ازهمه به یه دیگ مسی نیاز داریم ... حالا مواد لازم مواد ما چون برای نذری هست وجمعیت زیاد اینقدره تاحالا کم درست نکردیم ولی میشه اندازه ها رو تبدیل کرد..) شیر 21 کیلو برنج نیمه دانه ایرانی 7کیلو شکر15کیلو زعفران 3 مثقال هل وگلاب به میزان لازم (خوشمزگی این دسر به گلاب و هل وزعفرانش هست باید بوی عطرش هفت خونه اونور تر هم بره..) وچند نفر ادم قوی پنجه برای هم زدن دیگ من خودم ناظرکیفی بودم برای بو ورنگ ومزه نظر میدادم مردها هم میزدن چون خیلی باید هم زد. اول برنج واب رو میزاریم کمی نیم پز شه بعد شیر رو اضافه می کنیم ومیزاریم برنج باشیر خوب پخته بشه(نکته این دسر اینه که نه برنج وا بره ونه زیر دندون بیاد) بعد شکر روکم کم اضافه می کنیم ومزه میکنیم که هر مقدار که دوست داریم شیرین بشه و وخوب هم می زنیم هرچه قدر که به پایان پخت نزدیک تر میشه هم زدن هم سخت تر میشه هل وگلاب وزعفران راهم اضافه می کنیم خوشبوترین لحظه زندگی من همین موقع هست که موادخوشبو می ره داخل دیگ به به وبعد باید هم بزنیم تا سفت بشه تقریبا 3 ساعت زمان میبره وبعد دیگ روبهاصطلاح دم میکنیم و1ساعت همدم میمونه. که معمولا بعد دم کشیدن همین طوری داخل ظرف می کشن با کفگیر ولی ما داخل سینی های بزرگ می زاریم تا صبح روز بعد سرد بشه بعد برش می زنیم وتزیین می کنی @shirini71❤️
سویا رو با کمی با اب بزارید چند دقیقه بجوشه تا بوی ناخوشیندش کم بشه و روغن کمتر به خودش بگیره پیاز رو کمی تفت دهید سویا رو ابکش کنید با پیاز مخلوط کنید قارچ و فلفل دلمه ای رو هم طبق معمول اضافه کنید مواد کمی سرخ کنید نمک فلفل پاپریکا زردچوبه کمی کاری کمی زعفرون و یکم رب اضافه کنید و موادو تفت بدید. مواد که سرد شد شروع کنید به درست کردن اسنکاتون. نون باگت رو از وسط نصف کنید یه ورق پنیر گودا یا چدار یا موتزارلا بزارید هر کدوم که دوست دارید بزارید.حلقه های نازک گوجه و خیارشورم عالی میکنه ساندویچتونو موادو بریزید روی پنیر و ساندویچهاتون بزارید داخل دستگاه اسنک یا گریل ...اگر ندارید بزارید داخل یه تابه روشو یه بشقاب بزارید روی بشقابم یه جسم سنگین که ساندویچ فشرده بشه...بعد نوش جان کنید. . @shirini71❤️
میدونم رسپیشو همتون بلدین اما باز میزارم واسه اونایی که تازه دارن اشپزی یاد میگیرن😃😃 من مرغو خورد کردم با یک عدد پیاز خردشده سرخ کردم بهش زعفران و نمک زدم سرخ که شد یه کم اب بهش اضافه کردم تا مجددا مغز پخت شه بعد گذاشتم یک پیمانه اب باقی بمونه گوشتهارو خارج کردم و در مقداری کره و زعفران دوباره تفت دادم و گذاشتم کنار به اب مرغ باقی مانده یک ق س رب زدم و گذاشتم یه جوش بزنه و به عنوان سس ازش استفاده کنیم چون ما اصلا برنج خشک دوست نداریم برنجم طبق معمول دم کردم زرشکام در اصل باید با مقداری کره و شکر تفت داد که ما دوست نداریم و زرشک داخل زرشک پلو برای ما جنبه تزیین داره بیشتر🙈🙈اما شما اگه دوست داشتین با مقداری کره و کمی شکر زرشکو تفت بدین و نوش جان کنین و اخر سر خلال پسته هم بهش اضافه کنید.وتکه های مرغو روی برنجتون بزارین 😋😋 @shirini71❤️