eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.7هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
12.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بدون جدا کردن زرده وسفیده با پف عالی برای مبتدی ها
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کادایف را با تخم مرغ نم دار کنید(در حد نم شدن خیلی خیس نشود) و دور قالب قیفی بپیچید و داخل روغن سرخ کنید و در شربت که از قبل با آب و شکر درست کردید و خنک شده بندازید و بیرون آورید و داخل کادایف را با گردو و کرم شانتی (یا خامه قنادی و با خامه محلی هم خوشمزه میشه) پر کنید. کرم شانتی(بسته هاى 75 گرمى) در واقع همان پودر خامه هست که هم شیرین شده هست و هم بهش اسانس اضافه شده است. و با یک لیوان شیر هم زده میشود و برای تزیین انواع کیک و دسر استفاده میشود @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
مواد لازم: مارگارین 100 گرم کره 100 گرم 50 گرم پودر قند 50 گرم نشاسته ذرت 25 گرم شیر خشک پودر بادام 40 گرم (قابل جایگزینی با پودر اورئو یا رگال) 50 گرم چیپس شکلات مقدار اندکی نمک 278 گرم آرد کم پروتئین چاپ مرجع شماره 201 یا کوچکتر شماره 101 یا 106 تاپینگ ها: 150 گرم ترکیب شکلات تلخ مایع نشاسته ذرت 60 گرم سرنگ ویلتون شماره 21 البته می توانید با نوتلا، بدون نیاز به نشاسته ذرت کار کنید. طرز تهیه: مواد خمیر را مخلوط کنید. بعد از استراحت به مدت یک ساعت، آنها را قالب بزنید و در سینی بچینید. در دمای 150 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه بپزید. سپس بعد از خنک شدن با سرنگ شماره 21 ویلتون با شکلات پر کنید. دوباره با دمای 150 درجه به مدت 10 دقیقه بپزید. 🍔 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌹🍃 موادلازم 👇👇👇 شکر :750گرم گلوکز:500گرم آب:300میلی لیتر گردوی خرد شد ه :600گرم سفیده تخم مرغ :10عدد وانیل :4/1قاشق چای خوری  نان بستنی(میکادو):به میزان لازم طرزتهیه 👇👇👇 شکر و آب را مخلوط کنید و روی اجاق بگذارید تا جوش آید در این هنگام گلو کز را به ان بیفزایید هنگامی که شربت غلیظ شد،چند قطره از آن داخل آب بریزید زمانی که گلوله شد آماده است. سپس سفیده تخم مرغ را با همزن برقی بزنید تا خوب سفید شود و فرم بگیرد حالا شربت  را از روی حرارت بر دارید  و کم کم در هنگام هم زدن تخم مرغ ها به ان بیفزایید در  آخر گردو را به مواد اضافه کنید . اکنون نان بستنی را داخل سینی بگذارید  و روی آن مایه ی نوقا را بریزید و پس از خنک شدن به صورت مستطیل ببرید و میل نمایید نوش جان👌 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا