#خورشت
#خورشت_مرغ_سبز
مواد لازم:
پیاز ۲ عدد🍈
مرغ ۳ قطعه🍗
شوید ۲۵۰ گرم🌿
سبزی (شامل گشنیز و جعفری تازه و ساطوری شده) ۲ قاشق سوپ خوری🍀☘🌿
تخم مرغ ۳ عدد🥚
آلوچه خشک ۱۰۰ گرم🍈
روغن به مقدار لازم🍾
زردچوبه به مقدار لازم🥄
نمک و فلفل به مقدار لازم🌶
طرز تهیه
۱- ابتدا یك عدد از پیازها را خلالی خرد كرده و به همراه گوشت مرغ در روغن داغ سرخ میكنیم .
۲- وقتی پیاز طلایی شد سبزی خرد شده را نیز در تابه ریخته و با مواد تفت میدهیم.
۳- پس از اینكه سبزی كاملا نرم شد، تخممرغها را در یك ظرف به حدی میزنیم تا سفیده و زرده با هم مخلوط و یك رنگ شوند.
۴- سپس تخممرغها را روی مواد در حال سرخ شدن ریخته و وقتی كه تخممرغها كمی بسته شدند آلوچه خشك شسته را در مخلوط ریخته و با بقیه مواد سرخ میكنیم.
۵- پس از پنج دقیقه مواد را به همراه دو لیوان آب جوش در قابلمه ریخته و زمانی كه مرغ پخته شد نمك، فلفل و زردچوبه را به غذا اضافه میكنیم.
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
شیرینی کرکی😍
آرد نخودچی: 125 گرم
آرد برنج: 125 گرم
آرد گندم: 250 گرم
روغن جامد یا روغن قنادی: 225 گرم
پودر قند: 175 گرم
پودر هل: 1/2 قاشق چایخوری
تخم خرفه یا پودر پسته: برای تزئین
این مقادیر برای تهیه شیرینی برای 40 نفر کافی است.
🌹ابتدا روغن جامد را با پودر قند الک شده داخل کاسه ای بریزید و با همزن برقی، روی دور تند، حدود پنج دقیقه بزنید تا کاملا مخلوط و کرم مانند شود.
آرد برنج، آرد نخودچی و آرد گندم را الک و با هم مخلوط کنید. پودر هل را اضافه سپس مخلوط آردها را که خوب مخلوط و الک کرده اید قاشق قاشق اضافه کنید تا خمیری لطیف بدست بیاید. بسته به نوع آرد ها ممکن است چند قاشق از آرد اضافه بیاید پس یک باره آرد را اضافه نکنید. خمیر شیرینی کرکی را داخل کیسه بریزید و چهار ساعت استراحت بدهید.
بعد از خمیر گلوله های اندازه فندق برداشته خوب گرد کنید و روی شیرینی را به وسیله سر ماسوره گرد یا کاتر گرد کوچک شکل دار کنید. معمولا طرح زدن روی شیرینی کرکی به این صورت هست که چند بار دایره را روی شیرینی میزنند طوری که دایره ها هم دیگر را قطع کنند. و هر دایره از وسط دایره قبلی بگذرد. به این مرحله در شیرینی پزی به اصطلاح پر زدن گفته میشود.
شیرینی ها را روی سینی فر پوشانده شده با کاغذ روغنی بچینید. بالاخره تخم خرفه یا پودر پسته را روی شیرینی کرکی بپاشید و آن را به دلخواه تزیین کنید. سینی را در فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه به مدت ده تا پانزده دقیقه قرار دهید و بپزید. بعد از پخت صبر کنید شیرینی کرکی کاملا خنک شود سپس آن را از کاغذ روغنی جدا کنید و به ظرف در دار منتقل کنید.
نکات مهم در تهیه شیرینی کرکی
اگر آرد شیرینی زیاد شد و موقع شکل دادن به خمیر به مشکل برخوردید میتوانید یکی دو قاشق روغن مایع به خمیر اضافه کنید تا از حالت پودری در بیاید.
آرد برنج را میتوانید خودتان در منزل با برنج ایرانی خوش عطر تهیه کنید.
آرد برنج و آرد گندم را حتما از قبل با الک ریز، الک کنید.
خمیر شیرینی را نباید مثل خمیر نان مشت و مال داد چون روغن از خمیر جدا شده و شیرینی خشک از آب در می آید.
برای تهیه همه شیرینی ها از ترازو استفاده کنید چون اندازه ها باید حتما دقیق باشد.
در دستور ها میتوانیدبه جای روغن جامد از کره استفاده کنید ولی نهایتا دو هفته میتوانید شیرینی را نگه دارید ولی با روغن جامد تا دو ماه میتوانید در ظرف دردار نگهداری کنید.
اگر خواستید شیرینی کاکائویی داشته باشید یکی دو قاشق پودر کاکائو بزنید و از آرد دستور کم کنید و اگر زعفرانی خواستید یک قاشق غذاخوری زعفران دم کرده غلیظ اضافه کنید.
برای تهیه شیرینی کرکی، نخودچی و برنجی حتما از آرد مرغوب و با کیفیت و تازه استفاده کنید.
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
🍖 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی_تبریزی😍😋
کره ۱۰۰ گرم
پودر قند ۱/۴ پیمانه
هل آسیاب شده ۱/۲ قاشق چ
بیکینگ پودر ۱/۴ قاشق چ
آرد ۱ پیمانه
پودر پسته مقداری برای تزیین
کره ی نرم شده رو همراه با پودر قند با همزن هم بزنید تا کامل نرم و یکدست بشه و بعد آرد، بیکینگ پودر و هل رو الک کنید و به مواد بالا اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا یکدست بشه و خمیر نرمی بدست بیاد و به دست نچسبه از خمیر گلوله های کوچیک بردارید داخل دست گردش کنید و داخل سینی فری که کاغذ روغنی انداختید با فاصله بچینید و روی شیرینی ها رو به هر شکلی دوست داشتید طرح بندازید و کمی پودر پسته بریزید و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه داخل فری که از قبل گرم شده قرار دهید.بعد از این مدت اجازه بدید ۲۰ دقیقه خنک بشه بعد از سینی خارج کنید و داخل ظرف بچینید
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با این روش به راحتی میشه قارچ ها رو همیشه ترو تازه و در دسترس داشته باشیم 😍
بلانچ کردن سبزیجات هم بع این روش عالیه و تازه میشه نگه داشت مثل لوبیا سبز و .
.
قارچ هارد شسته تهش و خدا کنید پوستش رو بگیرید
یه قابلمه اب بریزید به جوش که اومد نمک و آبلیمو بزنید و قارچ هارو اضافه بعد سه چهار دقیقه ابکش و بریزید تو ظرفی که اب و یخ داره بازم سه دقیقه بمونه و بعد ابکش حالا بلد اینکه آبش کشیده شد به دلخواه بسته بندی کنید و قارچ های بلانچ شده رو فریز کنید و در مواقع نورد نیاز استفاده کنید 🥰
#شيرينى_پفكى_گردويى 😍😋
موادلازم
زرده تخم مرغ ١٠٠گرم٦عدد
پودر قند ١٦٠گرم يك ليوان
وانيل يك ق چ
پودر هل ١ق چ
مغز گردو نگينى٢٠٠گرم ١ليوان و نيم
زرده تخم مرغهارو با پودر قند و وانيل پنج دقيقه با همزن بزنيد تا سفيد و كشدار شود ،
بعد پودر هل و مغز گردو رو كه قبلا نگينى خرد كردين با ليسك به دستور اضافه كنيد
توى سينى كاغذ روغنى انداخته و با فاصله با يك قاشق كوچك از مواد بريزيد ،
در صورت تمايل روى شيرينى هاتون رو خلال پسته بريزيد و بعد سينى شيرينى ها رو داخل فر كه زودتر روشن و گرم كردين ١٦٠درجه فر برقى بمدت ده تا دوازده دقيقه اجازه پخت بدين ، اگه فرتون گازيه درجه رو روى ١٥٠ بگذاريد ،
خيلى مراقب باشيد شيرينى هاتون نسوزه همينكه از بغل طلايى شد شيرينى ها پخته و آماده است،
بعد از اينكه شيرينى هارو از فر خارج كردين بگذاريد خنك بشه بعد از كاغذ جدا كنيد وسط شيرينى وقتى تازه از فر در مياد كمى مرطوب هست ولى بعد از يكساعت خشك و پفكى ميشه ،
يك شيرينى پفكى خوب وسطش بايد پوك و توخالى باشه .
هدایت شده از میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این شکلاتا یا شیرینی ها فوق العادست با هر رنگ شکلاتی خه دوس دارید میتونید تزئین کنید.⠀
درضمن یه نکته ی خیلی مهم اینه که همیشه وقتی میخواید شکلات رو رنگی کنید شکلات سفید روبا رنگ های پودری,حلال در چربی مخلوط کنید⠀
مواد لازم (کاملا تقریبی و با توجه به تعداد نفرات هست.⠀
بیسکوییت پودر شده(پتی بور،ساقه طلایی یا هر بیسکوییت دیگه)⠀
یک قاشق غذا خوری پودر کاکائو ⠀
چند قاشق شکلات صبحانه⠀
در صورت نیاز برای رقیق کردن مقداری شیر اضافه کنید.⠀
طرز تهیه:بیسکوییت هارو پودر کنید،پودر کاکائو و چند قاشق شکلات صبحانه اضافه کنید و مواد رو مخلوط کنید با بلندر و یا با دست.⠀
در صورت نیاز مقداری شیر اضافه کنید تا خمیرتون شکل بگیره.⠀
بعد به شکلی که دوست دارید به شیرینی هاتون طرح بدین.نیم ساعت بزارید یخچال.⠀
شکلات شیری و سفید یا هر شکلات دیگری رو به روش بن ماری ذوب کنید کمی که خنک شد ،گردو و یا فندق اضافه کنید.⠀
بعد شیرینی هارو ،داخل شکلات بغلتونید.⠀
بعد نیمساعت مجددا داخل یخچال قرار بدین تا خنک بشه و بعد میتونید در کنار چایی یا قهوه نوش جان کنید.💜😍
@shirini71
#سیب_زمینی_استریپس 🥔🥔🥔
👩🍳مواد لازم
تخم مرغ :2 عدد.
ماست : 2 ق غ.
آرد : 4 ق غ.
نمک :1 ق چ.
فلفل قرمز : 1/2 ق چ.
جعفری خرد شده : 2 ق غ.
سیب زمینی سایز خیلی کوچیک : حدود 20 عدد.
#طرز_تهیه
1_ابتدا سیب زمینی ها رو شسته، داخل قابلمه آبپز میکنیم، پس از سرد شدن پوستشون رو جدا میکنیم.
2_تخم مرغ ها، ماست، آرد، نمک، فلفل و جعفری رو داخل کاسه ای با هم مخلوط میکنیم.
3_حالا سیب زمینی رو داخل مواد زده و در روغن داغ و شناور سرخ میکنیم تا زمانی که کریسپی شوند، پس از سرخ شدن داخل صافی یا دستمال آشپزخونه قرار میدیم تا روغن اضافش خارج شه.
سپس با سس کچاپ، سس فرانسوی یا سس سیب زمینی سرو کنین.
🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜
@shirini71
هدایت شده از آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_تصویری
سیب زمینی پفکی
#کتلت_هویج_دلمه
یک عدد هویج بزرگ...
یک عدد فلفل دلمه ای قرمز رنگ...
(نکات مربوط ب فلفل دلمه ای در پست قبل توضیح دادم)
یک عدد پیاز بنفش بزرگ...(از میاز سعید و زرد هم میتونید استفاده کنید ولی پیاز بنفش ته مزه ی شیرینی میده )
سه حبه سیر....
یک ق غ کنجد سفید...
چند پر گشنیز....
سبصد گرم گوشت چرخ شده(نصف گوسفند نصف گوساله)...
و داخل غذا ساز ریخته و میکس میکنیم در حدی ک خمیری شکل بشه...
بعد با دو تا سیب زمینی متوسط پخته شده رنده شده مخلوط میکنیم...
نمک و فلفل ها و دارچین و زردچوبه اضافه میکنیم...
دو عدد تخم مرغ متوسط هم اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم...
و یک ساعت در یخچال قرار میدهیم و بعد سرخ میکنیم...
بسیار خوشمزه و ترد...
fatemek0ghasemi
╭┄✵🍳🥘🍲🥣🥮✵┄╮
@shirini71
#ماكاروني_گوجه_اي_پنيري
طرز تهیه:
خوب اول دو دونه پياز و سير خورد ميكنيم و توي روغن تفت ميديم بعد ٤،٥دونه گوجه بزرگ رنده ميكنيم و ادويه زردچوبه،نمك،فلفل و كمي ادويه مرغ بهش اضافه ميكنيم و ميزاريم سرخ بشن و ميزاريم كنار،
سينه مرغ نگيني خورد ميكنيم و جدا سرخ ميكنيم بعد به گوجه هايي كه كنار گذاشتيم مخلوط ميكنيم و دوباره كمي فلفل سياه و نمكش تست ميكنيم و خوب مخلوط ميكنيم و زير گاز خاموش حالا ٣ق غ خامه صبحانه يا اگه خامه نداشتين از ٤،٥ق غ پنير خامه اي استفاده ميكنيم بهش اصافه و مخلوط ميكنيم ،
ماكاروني كه پختيم و آبكش كرديم به مواد اضافه هم ميزنيم حالا تو يه پيركس ميريزيم و روشو پنير پيتزا و كمي پودر آويشن ميريزيم و ميزاريم تو فر زير و بالا روشن تا پخته بشه،
دماي فر ١٨٠گذاشتم ديگه چكش كنين تا بالاش كامل طلايي بشه
خيلي خوشمزست
@shirini71
#رژیم_لاغری_عیدانه🌸🍃
#روز_هفدهم_اسفند_۱۴۰۱🍃🍃
🍋ناشتا : 2 لیوان آب گرم + 2 قاشق غذاخوری آبلیمو
🍋صبحانه : یک کف دست نان سبوس دار + یک قوطی کبریت پنیر + چای
🍋یک ساعت پس از صبحانه : یک لیوان قهوه + یک تکه شکلات تلخ
🍋ساعت ده صبح : 1 عدد میوه + ۵ عدد بادام خام + دو عدد فندق
🍋پیش از ناهار : 1 لیوان آب + 1 عدد سیب با پوست
🍋ناهار : سالاد به هر میزان که میل دارید + فیله مرغ کبابی + یک کف دست نان سبوس دار
🍋عصرانه :یک لیوان کوچک شیر دارچین
🍋شام : سالاد به هر میزان که میل
دارید + یک خورشت خوری سوپ ورمیشل
🍋بعد از شام 2 عدد انجیر خشک
🍋روزی 8 لیوان آب میل شود.
🍋نیم ساعت روز پیاده روی شود
🍋پنج دقیقه طناب یا حرکت پروانه زده شود
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
باقالی_پلو
باقالی رو میپزیم و به همراه شوید تازه خرد شده به برنج شسته و نمک زده و خیس خورده اضافه میکنیم و روغن میزنیم و میذاریم بصورت کته بپزه گه باقالی پلوِ آبکش دوست دارید برنج رو میشوریم و با آب و نمک خیس میکنیم بعد برنج رو آبشو خالی میکنیم و در قابلمه آب در حال جوش میریزیم چند قُل که زد و برنج نیم پز شد در آبکش خالی میکنیم هِ قابلمه مورد نظر رو روغن میریزیم و ته دیگ دلخواه مونو میچینیم (سیب زمینی ،نون ،برگ کاهو و...) و برنج و شوید خرد شده و باقالی و پودر دارچین رو لایه به لایه میریزیم و روی حرارت میذاریم وقتی که بخار برنج در اومد حرارت رو کم میکنیم و روی برنج کمی شوید خشک و کمی روغن میدیم و دمکنی میذاریم تا دَم بکشه
#ماهیچه
یک پیاز بزرگ رو خلالی خورد میکنیم و کف قابلمه میچینیم و ماهیچه گوسفند رو روی پیاز ها میچینیم و بهش دو حبه سیر و چوب دارچین فلفل و زردچوبه اضافه میکنیم و یک لیوان آب میریزیم و با شعله کم به مدت سه ساعت میذاریم تا بپزه وقتی که گوشت پخت بهش نمک و زعفرون میزنیم(من اصلا به ماهیچه رب نمی زنم ولی اگه دوست داشتید میتونید اضافه
@shirini71