eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.6هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌙🌸 رژیم روز هشتم ماه رمضان 🌸🌙 دهم فروردین 1402 🌞افطاری: چای☕️ دارچین کم رنگ + یک عدد بامیه کوچک یا یک تکه کوچک زولبیا + 3 کف دست نان 🍞سنگک یا بربری + 3 قاشق مربا خوری حلوا ی کم شیرین 🌚شام: (یک ساعت بعد از افطار) 8 قاشق غذاخوری لوبیا پلو + یک پیاله ماست 🥣+ سالاد🥗 🌓شام تا سحر: 3 عدد میوه🍑 + 5 عدد مغز + + هر یک ساعت 3-2 لیوان آب + یک عدد خیار🥒 رنده شده 🌔سحری: یک لیوان شیر🥛 گرم + 5 عدد انجیر خشک @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از مجله علمی و پزشکی
🔖مزاج غالب سبزی‌ها گرم است تقریبا همه سبزی‌ها گرم هستند و [درجه] گرمی‌شان هم بالا است؛ برخی درجه ۲ و برخی ۳ هستند. 🤷‍♀جالب اینجاست که مصرف زیاد سبزی، به دلیل این که گرم و خشک است، باعث یبوست می‌شود. ☘گشنیز مقداری سردی دارد البته توأم با خشکی . ☘خرفه نیز یک سبزی سردوتر است که در مناطق جنوبی به آن پَرپین می‌گویند که سبزی مورد علاقه حضرت زهرا (س) هم بوده است، این نشان می‌دهد که حضرت زهرا مزاج خیلی گرمی داشته و علاقه زیادی به خوردن این سبزی داشته‌اند. 📌 اگر در منطقه شما این سبزی نیست، می‌توانید از بذر و تخم آن استفاده کنید. ⬅️ تخم خرفه سیاه رنگ است که می‌توانید آن را آسیاب کنید و بعد یا قبل از غذا جهت رفع عطش و کاهش اشتها استفاده کنید.👌 @Majalepezeshki71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
مواد لازم : آرد نان ( سبوس دار و تیره) ۴ لیوان فرانسوی یا ۵۰۰ گرم روغن مایع۱/۳ لیوان یا ۱۳۰ گرم شیر ولرم یک لیوان ۲۴۰ گرم شکر ۱/۲ لیوان یا ۱۰۰ گرم زردچوبه ۱/۲ ق چ زنجبیل ۱ ق چ نمک ۱/۲ ق چ مخمر فوری ۱/۲ ق غ + ۱/۲ آب ولرم + ۱ ق غ شکر= جهت عمل آوری (البته چون فوری هست نیاز نداره ولی برای تست سالم بودن انجام میشه) مواد رومال: زرده تخم مرغ ۱ عدد شیر ۲ ق غ وانیل نصف ق چ زعفران دم کرده غلیظ یک ق غ مواد میانی فطیر: روغن مایع ۱۱۰ گرم آرد ۱۲۵ گرم زردچوبه نصف ق چ ابتدا مخمر فوری رو با شکر و آب حل کرده و میذاریم یه گوشه نیمه گرم تا عمل بیاد ( بازم میگم مخمر فوری اسمش روشه و نیاز به این کارا نداره ولی برای تست سالم بودن مخمر ما انجام میدیم.) حالا آرد رو الک کرده و بهش مواد خشک یعنی ادویه و نمک و شکر رو اضافه کرده و هم میزنیم. مایعات ( روغن مایع پخت و پز و شیر ولرم و زعفران دم کرده) رو اضافه میکنیم و هم میزنیم . سه چهار دقیقه خمیر رو ورز میدیم. کف یه کاسه رو چرب میکنیم و خمیر رو توش قرار میدیم روش نایلون و دستمال میذاریم و یک جای نیمه گرم قرار میدیم تا یک ساعت استراحت کنه و ور بیاد ( از قیافه خمیر مشخص میشه ور اومده یا نه😀) میریم سراغ اماده کردن رومال: همه مواد رو شامل زعفران + شیر + وانیل + زرده تخم مرغ با چنگال مخلوط کرده و داخل یخچال میذاریم. طرز تهیه مواد میانی فطیر : ارد + روغن مایع + زردچوبه رو روی حرارت ملایم تفت میدیم تا حدی که فقط بوی خامی ارد از بین بره. خمیر که ور اومد به چونه هایی با وزن مساوی تقسیم میکنیم. با وردنه پهن میکنیم روش رومال میزنیم و اگه خواستید از مغزی فطیر داخل خمیر بذارید و لبه ها رو خووووب فیکس کنید که باز نشه. روی خمیر رومال زده و چند تا سوراخ ایجاد کنید و روش با هر قالبی که دوست دارید طرح بدید. توستر یا فر رو از قبل یک ربع گرم کنید داخل سینی نون رو قرار بدید و طبقه وسط قرار بدید و ۱۲ تا ۱۵ دقیقه بپزید😍 maaryam.jaberi @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
سلام دوستان ببینید چی آوردم یه خوشمزه عالییییی 😋 پوآچا 😍 پوآچا پیراشکی پرطرفدار و نرم و خوشمزه ترکیه ای هست که انواااع مختلفی داره این مدل خیلی راحت و شیک و بی‌دردسر مخصوصا برای مهمونی‌هاست💞💞 . مواد لازم برای خمیر: آرد سفید : حدودا ۲ لیوان(بسته به کیفیت آرد متغیره) ماست:نصف لیوان آب ولرم: نصف لیوان (دست رو نسوزونه) شکر:۱قاشق غذاخوری خمیر مایه فوری:۱ قاشق غذاخوری روغن: ۲قاشق غذاخوری نمک: ۱ قاشق چایخوری مواد داخلی: سینه مرغ: ۱ عدد گوجه فرنگی پیاز زیتون جعفری نمک ، فلفل سیاه ، سیر ، زردچوبه ، پاپریکا،زیره . 🔉تمام مواد اولیه خمیر رو نیم ساعت قبل استفاده از یخچال خارج کنید . 🔉خمیر مایه فوری نیاز به عمل آوردن نداره اما اگر خمیر مایه فوری ندارید و یا از سالم بودنش مطمئن نیستید خمیر مایه+ شکر+ آب گرم رو با هم ترکیب کنید و ۱۰ دقیقه صبر کنید تا عمل بیاد و بعد مابقی مواد خمیر رو بهش اضافه کنید . طرز تهیه . ۱.ماست+ شکر+خمیرمایه+روغن رو با هم ترکیب کنید و کمی هم بزنید و بعد آب رو اضافه کرده و کمی هم بزنید در آخر آرد الک شده و نمک رو اضافه کرده و ترکیب می‌کنیم تا خمیر یه جا جمع بشه و به دست نچسبه 🔉آرد رو با کنترل و کم کم اضافه کنید چون آرد زیاد باعث میشه پیراشکی خشک بشه مقدار خیلی کمی هم چسبنده باشه مشکلی نداره . خمیر رو بپوشونید و حدود ۱ ساعت در جای گرم استراحت بدید تا حجمش تقریبا دو برابر بشه . ۲.سینه مرغ رو تکه کنید و داخل روغن کمی تفت بدید و بعد پیاز و سبزیجات به غیر از جعفری رو اضافه کرده و تفت بدید تا پیاز نرم بشه و بعد جعفری و ادویه ها رو اضافه کرده و تفت بدید تا کامل بپزه و بذارید کنار تا سرد بشه ۳.بعد اینکه حجم خمیر تقریبا دوبرابر شد پف خمیر رو بگیرید و دو قسمت کنید و روی سطح آرد پاشی شده به اندازه قالب یا تابه پهن کنید داخل قالب و یا تابه کمی گود کاغذ روغنی انداخته و خمیر رو داخلش پهن کنید مواد گوشتی سرد رو روی خمیر بریزید و یه لایه خمیر روی آن بذارید و کناره های خمیر رو به هم وصل کنید ۳. روی خمیر رو بپوشونید و یه ربع در جای نسبتا گرم استراحت بدید و بعد با زرده رومال کنید و کمی کنجد و یا پرک بادام بریزید ۴. داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بپزید و چند دقیقه آخر گریل رو روشن کنید. chefshim @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا