eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21هزار عکس
8.3هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
16.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با این روش هر چیز دیگه ای رو میتونی سوخاری کنی مخصوصا قارچ و مرغ و سیب زمینی😍😋 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
پاناکوتای راه راه رنگین کمان👌 . مراحل کار داخل عکس ها کاملا مشخصه، ابتدا مطابق دستور پاناکوتای وانیلی ساده درست می کنید بعد با یک نی ضخیم قسمت هایی رو که دوست دارید خالی میکنید و با ژله های رنگ های مختلف پر می کنید بعد از بسته شدن ژله ها در صورت تمایل یک لایه پاناکوتای توت فرنگی یا شکلاتی اضافه کنید .عزیزان فقط دقت کنید مایع ژله تون از حالت عادی باید غلیظ تر باشه یعنی هر بسته ژله رو فقط با یک لیوان اب جوش درست کنیدو بذارید کاملا خنک بشه بعد استفاده کنید و بهتر اینکه که قبل از تزریق بذارید ژله کاملا سرد بشه حتی یه مقداری نیم بند بشه بعد تزریق کنید. دوستان حتما توجه کنید اگر مایع ژله رقیق یا گرم باشه به زیر پاناکوتا نفوذ می کنه و کار تمیز درنمیاد . نکته دیگه این که سعی کنید نی شما مطابق تصویر ضخیم باشه مثل نی هایی که مخصوص آیس پک هست با نی معمولی کار سخت میشه و پاناکوتا راحت خارج نمیشه . . مواد لازم شیر  ۳ پیمانه شکر  ۱ پیمانه خامه  ۱ بسته پودر ژلاتین  ۳ قاشق غذاخوری وانیل  ۱/۴ قاشق چایخوری . طرز تهیه پودر ژلاتین رو با نصف فنجون اب سرد مخلوط کنید بزارید بن ماری حل بشه کاملا،شکر و‌شیر را روی حرارت بزارید شکر که حل شد بردارید و‌بزارید خنک شه و ژلاتین را اضافه کنید سپس خامه رو میزنیم تا باز بشه ، وقتی کاملا با محیط هم دما شد و شیر هم از داغی افتاد خامه  رو اضافه میکنیم و با هم خوب مخلوط میکنیم و وانیل را هم‌اضافه کرده و داخل قالب مورد نظر میریزیم و میزاریم داخل یخچال تا ببنده. . پاناکوتا یک دسر ایتالیایی بسیاااار لذیذه👌 🍔 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
مواد لازم : خرما و گردو بمیزان لازم آرد گندم : ۲ لیوان آرد نخودچی : ۱ لیوان کره : ۱۵۰ گرم روغن مایع یا جامد : ۱۵۰ گرم پودرقند : ۵ ق غ پودردارچین : ۲ ق غ پودرهل : ۱ ق م طرز تهیه : اول از همه هسته خرماها رو بگیرید و وسط خرما مغز گردو بزارید و بزارید کنار داخل تابه ای آردگندم الک شده و آرد نخودچی الک شدت رو پنج دقیقه با حرارت کم تفت بدین تا بوی خامی آردها گرفته بشه سپس کره و روغن مایع و اضافه کنید(روغن مایع و‌کم کم اضافه کنید بسته به نوع اردها شاید کمتر مصرف بشه)تفت بدین تا به رنگ دلخواهتون دربیاد حرارت و خاموش کنید وقتی کمی از دما افتاد پودرقند،پودردارچین و پودرهل بهش اضافه و‌ خوب مخلوط کنید حالا از مواد دو قاشق داخل قالب بریزید و خرما رو روش بزارید دوباره مواد حلوا رو روش بریزید صاف و یکدست کنید بزارید داخل یخچال تا خودشو بگیره سپس به آرومی از قالب جدا کنید با پودرپسته یا هر چی دوست داشتین تزیین کنید. ❌نکته ها : ✅اگه نخواستید رنگینکتون قالبی باشه میتونید تو یه ظرف اول خرماها رو بچینید بعد حلوا رو روش بریزید و با پودردارچین و هرچی دوس داشتین تزیین کنید ✅آردنخودچی رو میتونید حذف کنید به همون مقدار آردگندم بریزید ✅میزان پودر قند به خودتون بستگی داره میتونید حذف کم با بیشترش کنید ✅تو اضافه کردن روغن میتونید بجای ۱۵۰ گرم روغن مایع فقط کره رو بمیزان ۳۰۰ گرم اضافه کنید ✅اگه قالب سیلیکونی نداشتید میتونید تو هر قالب دیگه ای نایلون بندازید مواد و داخلش بریزید و راحت برگردونید. 🍔 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
1 لیتر و یک لیوان شیر 1.5 لیوان آرد ‌ 150 گرم کره‌ 1 لیوان شکر‌ 2 قاشق غذاخوری کاکائو کمی وانیل 80 گرم شکلات شیری+ 80 گرم شکلات تیره 7 عدد بیسکویت برای پایه ‌ شیر را در ظرف موردنظر بریزید ، آرد ، شکر را اضافه کنید ، خوب مخلوط کنید و بگذارید حل شود.روی حرارت اجاق گاز بذارید،وقتی بجوش آمد،کره و وانیل رو اضافه کنید.یادتون باشه مدام هم بزنید.بعد از آماده شدن،یک‌سوم آن را درون قالب بریزید و با قاشق صاف کنید.حالا پودر کاکائو و شکلات شیری رو به مابقی مایه اضافه کنید و هم بزنید.و بعد یک سوم دیگر را روی لایه سفید بریزید.وباپشت قاشق صاف کنید و بعد شکلات تیره رو به یک سوم باقیمانده بریزید و هم بزنید و روی لایه دوم بریزید و با پشت قاشق صاف کنید.بیسکوییت رو با شیر خیس کنید و روی دسر بچینید و بذارید یخچال تا سفت بشه @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ً🍕طرز تهیه پیتزا مرغ 🍕 ⿻با خمیر جادویی🫓 ⿻مواد لازم : □قارچ🍄:۲۵۰‌گرم □سینه مرغ🍗: دو عدد □فلفل دلمه ای خرد شده🧅:۱ عدد □گوجه گیلاسی🍅: به مقدار لازم □پنیر پیتزا🧀:نیم کیلو □مواد لازم برای خمیر جادویی: □آرد الک شده🌾🥡:سه پیمانه □ماست🍶:یک پیمانه □روغن مایع:نصف پیمانه □بکینگ پودر: یک قاشق غذاخوری □نمک: به مقدار لازم @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‍ ‍‍ ‍ 💓 ششم اردیبهشت 1402 ✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم 🧀 : یک کف دست نان سنگک+ یک عدد تخم مرغ ابپز+1 حبه قند+یک فنجان قهوه(180کالری) 🍏 :یک لیوان شیر کم چرب+یک عدد بیسکوییت ساقه طلایی ❤️یک ساعت قبل از ناهار چند حرکت شکم و پهلو 💚قبل از ناهار 2 لیوان آب 🍄 : سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید + 5 قاشق پلو ساده+نصف سیخ جوجه کباب+یک عدد گوجه کبابی(300 کالری) ☕️میان وعده :یک فنجان قهوه رژیمی + یک عدد میوه 💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب 🍟 :سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید  +یک لیوان خوراک لوبیا+یک کف دست نان سنگک(250کالری) @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از مجله علمی و پزشکی
چه کسانی می‌توانند خون اهدا کنند؟ @MajalePezeshki71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اول مرغامون رو با نمک، زردچوبه و فلفل قرمز مزه دار ميكنيم و خوب سرخشون ميكنيم، بعد تو همون روغن پياز داغ ميگيريم و گوجه هاى پوست گرفته شده رو كه نگينى كرديم بهش اضافه ميكنيم و ميذاريم خوب سرخ بشه و خوشرنگ بشه حالا مرغارو به پياز و گوجه اضافه ميكنيم، بهش آب نارنج و یه فنجون آب اضافه میکنیم و ميذاريم بپزه و ده دقيقه آخر بادمجون سرخ شده رو ميذاريم كنارش تا طعم مرغ و گوجه رو بگيره و بعد با چلو و ته دیگ نوش جان ميكنيم 🍔 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
بادمجون راباسركه بپزيد(كم)،بعداز صافی ردش کنید بادمجون رو با سرکه،سیر،نمک،فلفل،گلپر،سبزی معطرتلخونو ریحون بنفشو خوردمخلوط كنيد تو این ترشی نباید زیاد سرکه بریزید 🍔 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
: روغن جامد:150 گرم آرد گندم:150 گرم آرد برنج:150 گرم پودر قند:80 گرم تخم مرغ:1 عدد گلاب: یک چهارم پیمانه هل: نصف ق چ زعفران دم کرده تخم خرفه برای تزیین ابتدا روغن و آرد گندم رو با چند دقیقه با همزن میزنیم بعد آرد برنج رو اضافه میکنیم بعد از اون تخم مرغ و پودرقند و گلاب و هل رو که جدا باهم مخلوط کردیم کم کم به موادمون اضافه میکنیم در آخر هم اگه دوست داشتید زعفران اصافه کنید. میتونید از مقدار ارد کم کنید به جاش دو قاشق پودر کاکائو بریزید. مواد و توی قیف یکبار مصرف میریزیم و توی سینی که کاغذ روغنی انداختیم ماسوره میزنیم و روش هم تخم خرفه میپاشیم. در فر از قبل گرم شده با دمای 170 به مدت 15 دقیقه میزاریم. با این مقدار مواد حدود 50 عدد شیرینی میده. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
13.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بدون شیر و بدون ماست آرد سفید قنادی ۳۰۰ گرم(۲ پیمانه)، تخم مرغ ۳ عدد، روغن مایع ۱۲۰ گرم(نصف لیوان)، آب جوش ۱۲۰ گرم(نصف لیوان)، پودر کاکائو ۱ ق غ، شکر ۲۱۰ گرم( ۱ لیوان)، بیکینگ پودر ۱ ق م، وانیل ۱ق ش ‌‎‎‎‎‌ ‌‌‎‎@shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
       کره یا مارگارین  👈 ۷۰ گرم شکر   👈 ۱۱۵ گرم نمک  👈  یک گرم تخم مرغ  👈  یک عدد وانیل 👈 نوک چاقو پوست پرتقال 👈  یک عددبزرگ آب پرتقال    👈 ۲۰ گرم رنگ پرتقال  👈 ب دلخواه پکینگ پودر  👈 ۳ گرم آرد   👈 ۲۱۰گرم فر  ۱۶۰ درجه ب مدت ۱۲دقیقه 🌺🌺🌺🌺🌺 اول کره و شکر خوب حل کرده و بعد نمک اضافه کرده و بعد کم کم تخم مرغ رو اضافه کرده هم زده و بعد وانیل و پوست پرتقال ریخته و مخلوط شود وبعد آب پرتقال ریخته و رنگ پرتقال بستگی ب سلیقه داره ریخته و مخلوط کرده پکینگ پودر و جوش و آرد الک زده ب مواد اضافه کرده حالا خمیر رو ب چونه ۳۵گرم تا ۴۰ گرم گرفته و بعد ب شکر بغلطونید و بعد ب پودر قند بغلطونید و در دیس چیده ودر فر قرار میدهیم ۱۶۰ درجه ب مدت ۱۲دقیقه @shirini71