آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
کیک اسفنجی مخصوص خامه کشی
موادلازم :آرد قنادی ۳۰۰ گرم معادل ۲ پیمانه
پودر قند ۳۰۰ گرم معادل ۲ پیمانه
تخم مرغ سرد ۶ عدد
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری سرصاف
نمک ۱ پنس
وانیل ۱/۸ قاشق چایخوری
آب جوش نصف پیمانه
فر را روی ۱۸۰ درجه روشن میکنین کف قالی رو کاغذ روغنی می اندازیم
آرد و نمک و بکینگ پودر را باهم سه بار الک میکنیم
سفیده و زرده تخم مرغ را از هم جدا کرده و سفیده رو باهمزن میزنیم تا سفید شود بعد نصف پودر قند را اضافه کرده انقدر میزنیم تا فرم بگیرد و از ظرف نریزد زرده ها رو با وانیل و بقیه پودر قند میزنیم تا کرم رنگ و کشدار شود بعد آبجوش را اضافه و با دور تند همزن میزنیم تا زرده ها پخته نشود بعد در سه مرحله سفیده آرد رو به زرده اضافه کرده و با
لیسک به حالت دورانی هم میزنیم تا کاملا با هم مخلوط شوند بعد دوسوم قالب رو با مواد پر کرده و حدود ۴۰ تا ۵۰ دقیقه در فر قرار میدیم تا بپزه
مواد میانی کیک
خامه نیمه آماده قنادی
و رنگ خوراکی
خامه رو میزاریم از حالت یخزدگی دربیاد
و در کاسه تمیز با همزن زده تا فرم بگیرد و در لایه لایه کیک استفاده میکنیم و همچنین برای تزئین روی کیک
موز و مغزیجات به دلخواه نیتونن داخل کیک استفاده کنن
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
کلوچه باعطر پرتقال😻باچایی😻
چ شود
تخم مرغ ۱ عدد
پودر شکر (شکر آسیاب شده)۲۰۰ گرم (تقریبا یک لیوان)
روغن مایع ۱۰۰ گرم (کمی کمتر از نصف لیوان)
آب پرتقال ۶۰ گرم (یک چهارم لیوان)
ماست ۴۰ گرم (تقریبا ۲ ق غ)
آرد سفید ۴۰۰ گرم ( دو و دو سوم لیوان)
بیکینگ پودر ۵ گرم (۱ ق م)
رنده پوست پرتقال ۱ ق چ
مواد به دمای محیط برسه
آب یک عدد پرتقال رو گرفتم و از صافی رد کردم . نیاز به ۶۰ گرم (حدودا یک چهارم لیوان) آب پرتقال داریم .
تخم مرغ و پودر شکر رو با همزن حدودا ۵ دقیقه خوب زدم تا رنگش به سفیدی بزنه و کشدار بشه . رنده پوست پرتقال رو هم اضافه کردم .ماست و آب پرتقال و روغن مایع رو هم ریختم و مخلوط کردم . همزن رو کنار گذاشتم . بیکینگ پودر رو هم ریختم . آرد رو الک کردم . آرد رو کم کم ریختم . آرد رو سعی کنید زیاد نریزید خمیر خودش کمی چسبندگی داره . اگر دیدید خیلی چسبنده است کمی بریزید ولی در ریختن آرد با احتیاط عمل کنید . ریختن ارد زیادی قاعدتا کلوچه شما رو سفت و سنگین می کنه و اون لطافتش از بین میره . پس صبوری کنید . خمیر ورز دادن نمی خواد . فقط نیم ساعت داخل یخچال استراحت قرار بدید که با استراحت چسبندگی هم رفع میشه .
بعد از خمیر گوله های به اندازه دلخواه من ۸۰ گرمی برداشتم و بعد توی دستم کمی پهن کردم . داخل سینی قرار دادم .
مابقی کاملا سلیقه ای هست مثل طرح دادن و رومال زدن . می تونید با چنگال طرح بزنید . من با چنگال کمی خط انداختم . کمی با فشار که بعد از پخت اثرش بمونه . رومال هم ترکیب زرده تخم مرغ و ۱ ق غ ماست هست که رومال زدم و کمی کنجد میتونید بپاشید . رومال باعث میشه رویه کلوچه خوشگل تر و خوش رنگ تر هم بشه .
فر هم مثل همیشه از یک ربع قبل گرم کردم و سینی رو طبقه وسط با دمای ۱۷۰ درجه حدودا ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قرار دادم . دمای فرها فرق داره حتما چک کنید . اخر هم یکی دو دقیقه گریل بالا رو روشن کردم که کمی روش تغییر رنگ پیدا کنه .
برای من ۱۰ عدد کلوچه شد .
بدون فر داخل فر دست ساز یا تابه دوطرفه میشه درست کرد
سعی کنید مواد رو جایگزین نکنید . چون ممکنه در کیفیت کار شما تاثیر بزاره.
.
.
.
❌برای آموزش های بیشتر همراه ما باشید❌
👇👇👇
👩🍳آموزش غذاهای خوشمزه با دستور کامل
@shirini71
39.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#پفک_خونگی🍟
سیب زمینی:۵۰۰گرم(۳عدد متوسط)
نشاسته ذرت:۵۰گرم(نصف لیوان,)
بکینگ پودر:نصف قاشق چایخوری
نمک:۱قاشق چایخوری
پودر پاپریکا:۱قاشق چایخوری
روغن مایع:۵قاشق
فلفل قرمز:۱قاشق
🕊❤️🕊
16.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با این روش هر چیز دیگه ای رو میتونی سوخاری کنی
مخصوصا قارچ و مرغ و سیب زمینی😍😋
🌟
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#پاناکوتا_رنگین_کمان #پاناکوتا
پاناکوتای راه راه رنگین کمان👌
.
مراحل کار داخل عکس ها کاملا مشخصه، ابتدا مطابق دستور پاناکوتای وانیلی ساده درست می کنید بعد با یک نی ضخیم قسمت هایی رو که دوست دارید خالی میکنید و با ژله های رنگ های مختلف پر می کنید بعد از بسته شدن ژله ها در صورت تمایل یک لایه پاناکوتای توت فرنگی یا شکلاتی اضافه کنید .عزیزان فقط دقت کنید مایع ژله تون از حالت عادی باید غلیظ تر باشه یعنی هر بسته ژله رو فقط با یک لیوان اب جوش درست کنیدو بذارید کاملا خنک بشه بعد استفاده کنید و بهتر اینکه که قبل از تزریق بذارید ژله کاملا سرد بشه حتی یه مقداری نیم بند بشه بعد تزریق کنید. دوستان حتما توجه کنید اگر مایع ژله رقیق یا گرم باشه به زیر پاناکوتا نفوذ می کنه و کار تمیز درنمیاد
.
نکته دیگه این که سعی کنید نی شما مطابق تصویر ضخیم باشه مثل نی هایی که مخصوص آیس پک هست با نی معمولی کار سخت میشه و پاناکوتا راحت خارج نمیشه
.
.
#پاناکوتا_وانیلی
مواد لازم
شیر ۳ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
خامه ۱ بسته
پودر ژلاتین ۳ قاشق غذاخوری
وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
.
طرز تهیه
پودر ژلاتین رو با نصف فنجون اب سرد مخلوط کنید بزارید بن ماری حل بشه کاملا،شکر وشیر را روی حرارت بزارید شکر که حل شد بردارید وبزارید خنک شه و ژلاتین را اضافه کنید سپس خامه رو میزنیم تا باز بشه ، وقتی کاملا با محیط هم دما شد و شیر هم از داغی افتاد خامه رو اضافه میکنیم و با هم خوب مخلوط میکنیم و وانیل را هماضافه کرده و داخل قالب مورد نظر میریزیم و میزاریم داخل یخچال تا ببنده.
.
پاناکوتا یک دسر ایتالیایی بسیاااار لذیذه👌
🍔 @shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#رنگینک_قالبی
مواد لازم :
خرما و گردو بمیزان لازم
آرد گندم : ۲ لیوان
آرد نخودچی : ۱ لیوان
کره : ۱۵۰ گرم
روغن مایع یا جامد : ۱۵۰ گرم
پودرقند : ۵ ق غ
پودردارچین : ۲ ق غ
پودرهل : ۱ ق م
طرز تهیه :
اول از همه هسته خرماها رو بگیرید و وسط خرما مغز گردو بزارید و بزارید کنار
داخل تابه ای آردگندم الک شده و آرد نخودچی الک شدت رو پنج دقیقه با حرارت کم تفت بدین تا بوی خامی آردها گرفته بشه سپس کره و روغن مایع و اضافه کنید(روغن مایع وکم کم اضافه کنید بسته به نوع اردها شاید کمتر مصرف بشه)تفت بدین تا به رنگ دلخواهتون دربیاد حرارت و خاموش کنید وقتی کمی از دما افتاد پودرقند،پودردارچین و پودرهل بهش اضافه و خوب مخلوط کنید
حالا از مواد دو قاشق داخل قالب بریزید و خرما رو روش بزارید دوباره مواد حلوا رو روش بریزید صاف و یکدست کنید بزارید داخل یخچال تا خودشو بگیره سپس به آرومی از قالب جدا کنید با پودرپسته یا هر چی دوست داشتین تزیین کنید.
❌نکته ها :
✅اگه نخواستید رنگینکتون قالبی باشه میتونید تو یه ظرف اول خرماها رو بچینید بعد حلوا رو روش بریزید و با پودردارچین و هرچی دوس داشتین تزیین کنید
✅آردنخودچی رو میتونید حذف کنید به همون مقدار آردگندم بریزید
✅میزان پودر قند به خودتون بستگی داره میتونید حذف کم با بیشترش کنید
✅تو اضافه کردن روغن میتونید بجای ۱۵۰ گرم روغن مایع فقط کره رو بمیزان ۳۰۰ گرم اضافه کنید
✅اگه قالب سیلیکونی نداشتید میتونید تو هر قالب دیگه ای نایلون بندازید مواد و داخلش بریزید و راحت برگردونید.
🍔 @shirini71
#دسر_سه_رنگ
1 لیتر و یک لیوان شیر
1.5 لیوان آرد
150 گرم کره
1 لیوان شکر
2 قاشق غذاخوری کاکائو
کمی وانیل
80 گرم شکلات شیری+ 80 گرم شکلات تیره
7 عدد بیسکویت برای پایه
شیر را در ظرف موردنظر بریزید ، آرد ، شکر را اضافه کنید ، خوب مخلوط کنید و بگذارید حل شود.روی حرارت اجاق گاز بذارید،وقتی بجوش آمد،کره و وانیل رو اضافه کنید.یادتون باشه مدام هم بزنید.بعد از آماده شدن،یکسوم آن را درون قالب بریزید و با قاشق صاف کنید.حالا پودر کاکائو و شکلات شیری رو به مابقی مایه اضافه کنید و هم بزنید.و بعد یک سوم دیگر را روی لایه سفید بریزید.وباپشت قاشق صاف کنید و بعد شکلات تیره رو به یک سوم باقیمانده بریزید و هم بزنید و روی لایه دوم بریزید و با پشت قاشق صاف کنید.بیسکوییت رو با شیر خیس کنید و روی دسر بچینید و بذارید یخچال تا سفت بشه
@shirini71
ً🍕طرز تهیه پیتزا مرغ 🍕
⿻با خمیر جادویی🫓
⿻مواد لازم :
□قارچ🍄:۲۵۰گرم
□سینه مرغ🍗: دو عدد
□فلفل دلمه ای خرد شده🧅:۱ عدد
□گوجه گیلاسی🍅: به مقدار لازم
□پنیر پیتزا🧀:نیم کیلو
□مواد لازم برای خمیر جادویی:
□آرد الک شده🌾🥡:سه پیمانه
□ماست🍶:یک پیمانه
□روغن مایع:نصف پیمانه
□بکینگ پودر: یک قاشق غذاخوری
□نمک: به مقدار لازم
@shirini71
#رژیم_لاغری_بهاره💓
ششم اردیبهشت 1402
✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم
🧀 #صبحانه : یک کف دست نان سنگک+ یک عدد تخم مرغ ابپز+1 حبه قند+یک فنجان قهوه(180کالری)
🍏 #میان_وعده :یک لیوان شیر کم چرب+یک عدد بیسکوییت ساقه طلایی
❤️یک ساعت قبل از ناهار چند حرکت شکم و پهلو
💚قبل از ناهار 2 لیوان آب
🍄 #ناهار: سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید + 5 قاشق پلو ساده+نصف سیخ جوجه کباب+یک عدد گوجه کبابی(300 کالری)
☕️میان وعده #عصر :یک فنجان قهوه رژیمی + یک عدد میوه
💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب
🍟 #شام:سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید +یک لیوان خوراک لوبیا+یک کف دست نان سنگک(250کالری)
@shirini71
#خورشت_بادمجان_با_مرغ
اول مرغامون رو با نمک، زردچوبه و فلفل قرمز مزه دار ميكنيم و خوب سرخشون ميكنيم، بعد تو همون روغن پياز داغ ميگيريم و گوجه هاى پوست گرفته شده رو كه نگينى كرديم بهش اضافه ميكنيم و ميذاريم خوب سرخ بشه و خوشرنگ بشه حالا مرغارو به پياز و گوجه اضافه ميكنيم، بهش آب نارنج و یه فنجون آب اضافه میکنیم و ميذاريم بپزه و ده دقيقه آخر بادمجون سرخ شده رو ميذاريم كنارش تا طعم مرغ و گوجه رو بگيره و بعد با چلو و ته دیگ نوش جان ميكنيم
🍔 @shirini71
#لیته_بادمجون
بادمجون راباسركه بپزيد(كم)،بعداز صافی ردش کنید
بادمجون رو با سرکه،سیر،نمک،فلفل،گلپر،سبزی معطرتلخونو ریحون بنفشو خوردمخلوط كنيد
تو این ترشی نباید زیاد سرکه بریزید
🍔 @shirini71