آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#شیرینی_آردی
این کلیپ خیلی کاربردیه چون با یه خمیر میتونین حداقل ده طرح متفاوت رو درست کنین.
دستور این #شیرینی_آردی خیلی راحته ، پیشنهاد میکنم حتما درستش کنین ،
دوستان این شیرینی موندگاریش خیلی بالاست، حتما ذخیره اش کنین که هروقت خواستین بتونین ازش استفاده کنین😊😉
موادلازم👇
||سایز لیوان مورد استفاده ۲۵۰ میلی لیتر است||
کره نرم شده یا مارگارین ۲۵۰ گرم
پودر شکر ۴ قاشق غذاخوری سر پر
نشاسته ذرت ۴ قاشق غذاخوری سر پر
روغن مایع یک فنجان چای خوری بزرگ (تقریبا سه چهارم لیوان فرانسوی دسته دار)
بیکینگ پودر نصف قاشق چای خوری
آرد حدود ۴.۵ لیوان (با احتیاط ریخته شود)
آجیل و شکلات سفید و کاکائویی و پودر پسته و نارگیل برای تزئین
طرز تهیه👇
ابتدا کره و پودر شکر ونشاسته و روغن مایع و بیکینگ پودر را در ظرفی ریخته و با همزن برقی یا دستی چند دقیقه بزنید تا کاملا باهم مخلوط و یکدست شوند سپس آرد الک شده را کم کم و با احتیاط اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید در حدی آرد اضافه کنید که خمیر نرم باشد و خیلی سفت نباشد سپس با دست خمیر را کامل ورز بدهید.
بعد از آن خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید نصفی از آن را درون قیف بریزید و با ماسوره ساده و شکوفه درون سینی فر که کاغذ روغنی انداخته اید به هر طرحی که خواستی با فاصله قرار بدید.
مابقی خمیر را درون دو عدد کاغذ روغنی قرار داده و با وردنه خمیر را به قطر یک سانت باز کنید و با هر نوع وسیله ای که داشتید قالب بزنید و درون سینی فر قرار بدید.
شیرینی ها را درفر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه قرار بدید تا بپزند (حتما طبق دمای فرخود تنظیم کنید) مرتب چک کنید اگه پخته بودن زودترخارج کنید.
بعد از خنک شدن شیرینی ها آنها را به هرشکلی که دوست داشتید با آجیل و شکلات بن ماری شده تزیین کنید. نوش جان😍😍😍
cook_kadeh
@shirini71
🥙 #سالاد_بادمجان_با_سس_کنجد
🔷️مواد لازم
🔸️بادمجان : ۴ عدد مکعبی برش خورده و پختهشده
🔸️عدس : پخته ۲ پیمانه
🔸️گشنیز و جعفری خردشده ۱ : پیمانه
🔸️گوجه گیلاسی : ۱پیمانه
🔸️کنجد : ۱ /۲پیمانه
🔸️سس کنجد : به مقدار لازم
🥙طرز تهیه
.
🔻بادمجان را نگینی خردکرده و با دو قاشق روغن کنجد تفت دهید البته میتوانید بادمجان را کبابی یا آبپز کنید.عدس پخته، گشنیز، جعفری و کنجد بوداده را به بادمجان اضافه کنید. سس را با مواد سالاد مخلوطکنید.در انتها با گوجه گیلاسی تزیین کنید. بنا به ذائقه خودتان متوانید مقدار شیره خرما رو کم یا زیاد کنید.
@shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥ترفند خشک کردن سبزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#کالباس_مرغ👩🍳
مواد لازم👇
مخلوط ران و سینه مرغ ۸۰۰ گرم
زرده تخم مرغ ۲ عدد
شیر خشک ۷۰ گرم
آرد سفید ۴ ق.س
سیر ۵ حبه درشت
یخ پوره شده ۵ تکه
سس خردل ۱ ق.س
روغن مایع ۲ ق.س
آب ۱/۳ لیوان
فلفل سیاه ۱ ق.چ
تخم گشنیز ۱/۲ ق.چ
پودر هل ۱/۴ ق.چ
پودر جوز هندی ۱/۴ ق.چ
زنجبیل ۱/۲ ق.چ
نمک ۱ ق.م
آویشن ۱/۲ ق.چ
پودر تخم کرفس ۱ ق.چ
هویج نیم پز ۱عدد
پسته به مقدار دلخواه
قارچ بلانچ شده ۲۰۰گرم
🌟
#ماکارونی_با_نخود_فرنگی
ماکارونی غذایی که اکثر رده های سنی دوست دارند کمتر پیش میاید کسی این غذا رو دوست نداشته باشه.چند وقت پیش یه پست گذاشته بودم که چکار کنیم تا به این غذا تنوع بدیم و ارزش غذاییش بالا ببریم. من خودم گهگاهی داخل مایه گوشتش، سیب زمینی، سویا، قارچ و لوبیاسبز اضافه می کنم. ولی نخودفرنگی هم با ماکارونی خوب میشه که باعث شد من تست کنم که به نظرم برای این غذا ترکیب خوبیه
🍕 @shirini71
#کتلت_نخود
گوشت چرخ کرده : 250 گرم
نخود : 1 فنجان
لپه : 1 فنجان
تخم مرغ : 3 عدد
پیاز رنده شده : 1 عدد
آرد سوخاری : 1 قاشق غذاخوری
پیازچه چند ساقه سبز ریز خورد شده
نمک... فلفل ...زردچوبه....روغن....به مقدار لازم
مراحل پخت ابتدا نخودو لپه را از شب قبل خیس می کنیم.میذاریم ابکش خوب که آب اضافه اش رفت دو بار چرخ می کنیم. بعد ازاین کار تمامی مواد به غیر از روغن را به نخود و لپه چرخ کرده اضافه می کنیم و با هم خوب ورز می دهیم.دقت کنید که مایع کتلت نباید شل باشه تا بتونید خوب توی دست فرم بدید. در نهایت کتلت های فرم داده شده را تک تک داخل روغن داغ سرخ می کنیم.
🍕 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش #حلوا_کنجد 😍😋
با یه لیوان کنجد این حلوا سالم مقوی درست کردم 😍تو روزهای سرد زمستونی کنار چایی خیلی میچسبه😍😍
✅️مواد لازم:
آرد گندم ۱ لیوان
کنجد آسیاب شده ۱ لیوان
کره یا روغن جامد دو ق غ حدودا ۵۰ گرم
روغن مایع نصف کمتر لیوان
✅️مواد شربت:
شکر 1.5 لیوان
آب 2.5 لیوان
زعفران به مقدار لازم
گلاب نصف فنجان
هل نصف قاشق چای خوری
طرز تهیه:
🔺️ ابتدا شربت رو آماده میکنیم ،شکر و آب و هل( بجای هل میتونید دارچین بریزید) رو روی حرارت گذاشته و بعد از کمی جوش خوردن خاموش میکنیم .
🔺️ آرد گندم را داخل ظرف مناسبی ریخته و کمی تفت میدهیم تا خامی آن گرفته شود یا بوی آرد در بیاید، بعد از حدود یک ربع تا بیست دقیقه تفت دادن کنجد آسیاب شده رو اضافه کرده و کمی همراه آرد تفت میدیم بعد از الک رد میکنیم. همراه روغن و کره آرد را سرخ کرده.
🔺️ بعد از اینکه رنگ آرد کمی عوض شد ،شربت را اضافه میکنیم بعد گلاب و زعفران را می ریزیم و کاملا مخلوط کرده و حلوا را خوب هم زده تا مواد با هم مخلوط بشه گوشه تابه جمع بشه در اخر گهواره کنید
🔺️ اگر میخواهید حلوای قالبی یا انگشتی داشته باشید وقتی حلوا کمی از داغیش افتاد ولی خیلی خنک نشه داخل قالب سیلیکونی یا پلاستیکی بریزید و با پشت قاشق فشار دهید. کمی در یخچال خنک شود و بعد به آرامی از قالب خارج کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوردن بلو🤩
(در ۱۵ دقیقه آماده میشه)
مواد لازم :
نان تست
ژامبون سینه بوقلمون
پنیر ورقه ای
خمیر :
تخم مرغ
پودر سوخاری پانکو
🧡@shirini71
تیتاپ خانگی(بدون.فر) 😍
مواد لازم:
تخم مرغ ۳ عدد
ارد یک لیوان
شیر سه چهارم لیوان
روغن مایع سه چهارم لیوان
شکر سه چهارم لیوان
بیکینگ پودر یک ق چ
پودر کاکائو یک ق سر پر غذا
طرز تهیه:
تخم مرغ و شکر رو خوب با همزن بزنید حدود پنج دقیقه تا کاملا کرم رنگ و کشدار بشه و حجمش سه برابر بشه بعد به ترتیب روغن و شیر رو اضافه کنید و دوباره کمی هم بزنید در اخر ارد و بکینگ پودر رو که جدا گونه با هم قاطی کردید و سه بار الک شده به موادتون اضافه کنید و با لیسک خوب بهم بزنید نصف پیمانه از مایع سفید را جدا کنید به بقیه مواد یک قاشق پودر کاکاءو اضافه کنید و کمی با همزن بزنید تا یکدست بشه ..مایع قهوه ای را داخل ماهیتابه دو طرفه بریزید و نصف پیمانه مایع سفید را با یک قاشق آرد مخلوط کنید وداخل قیف یا کیسه فریزر بریزید و نوکش را سوراخ کنید و خطهای دالبری بزنید ..ماهیتابه را به مدت نیم ساعت روی شعله پخش کن با حرارت کم بزارید تا بپزه پنج دقیقه هم طرف بعدی تا کمی برشته بشه .در اخر که کیک خنک شد به مستطیلهای یکدست ببرید و مابین آنها خامه بریزید.
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
🍖 @shirini71
#رژیم_لاغری_بهاره💓
پنجم اردیبهشت 1402
✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم
🧀 #صبحانه : یک کف دست نان سنگگ+30 گرم پنیر+خیار+گوجه+یک فنجان قهوه(180کالری)
🍀 #میان_وعده :یک لیوان شیر کم چرب+یک عدد میوه
❤️یک ساعت قبل از ناهار نیم ساعت چند حرکت شکم و پهلو
💚قبل از ناهار 2 لیوان آب
🍄 #ناهار: سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید + 2 ق خورشت آلواسفناج+5 قاشق پلوساده+15 گرم گوشت خورشتی( 300کالری)
☕️میان وعده #عصر :یک لیوان قهوه + شش عدد مغز یا یک عدد میوه
💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب
🍟 #شام:سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید +10 قاشق سوپ شیر+یک کف دست نان لواش ( 250کالری)
@shirini71
هدایت شده از مجله علمی و پزشکی
↻راز زیبـایی دورچشـــم
❍ برای رفع چین و چروک دور چشم از انواع چای مانند چای بابونه و چای سبز استفاده کنید یک دستمال تمیز را به چای سرد شده آغشته کنید و به آرامی به اطراف چشم بزنید.
@MajalePezeshki71
#خورشت_آلو_اسفناج
👩🍳موادلازم
گوشت قرمز۴۰۰گرم(از مرغ هم میتونید استفاده کنید)
اسفناج پاک شده۵۰۰گرم
آلو خورشتی یا آلو بخارا۱۰عدد
رب انار۱ق غ(بهتره ترش باشه)
نمک وفلفل وزردچوبه به میزان لازم
پیاز بزرگ ۱عدد
سیر دو حبه
#طرز_تهیه
آلو بخارا را دوساعت قبل خیس کنید.پیاز را نگینی خرد کنید وبا کمی روغن تفت بدید، تا سبک و طلایی بشه. گوشت رو اضافه کنید و تفت بدید تا تغییر رنگ بده سیر له شده وهمه ادویه ها(فلفل وزردچوبه)به جز نمک را اضافه کنید و حدود ۳ تا ۴ لیوان آب جوش یا گرم بریزید و بذارید تا۲ ساعتی بپزه. تو این فاصله اسفناج را ریز خرد کنید و داخل تابه تفت بدیدتا آبش کشیده بشه و کمی روغن بریزید و اسفناج راخوب سرخ کنید بعدبه همراه آلو وآب آلو به گوشت اضافه کنید و تا۴۰دقیقه اجازه بدید اسفناج بپزه.
و رب انارونمک را اضافه و بذارین خورش جا بیفته و آلو نرم بشه.
🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#کاپ_کیک_زعفرانی
#کاپ_کیک
✅تخم مرغ: 3عدد
✅شکر: 110گرم
✅آرد: 150گرم
✅زعفران دم کرده غلیظ: یک قاشق غذاخوری
✅روغن مایع:60 گرم
✅شربت بار: 1 قاشق غذاخوری
✅گلاب: 1قاشق غذاخوری
✅بکین پودر: سر قاشق غذاخوری
✅خلال پسته : مقداری برای تزئین
✅قالب مافین: 9 عدد
⭕️ابتدا تخم مرغ ها رو زرده و سفیده کنید و سفیده رو منتقل کنید فریزر و زرده +۸۰درصد شکر +وانیل رو میریزیم تو کاسه همزن و با دور تند حدود 5تا7 دقیقه میزنیم تا پوک و غلیظ و سفید بشه تمام . زرده رو داخل ظرفی خالی میکنیم و کاسه همزن و سری بالنی همزن رو با مایع ظرفشویی میشوریمو با آب سرد تمیز میشوریم و خشک خشک میکنیم هر دو رو ..دلیل اینکه با مایع میشوریم اینه که ظرف و سری بالنی برای زدن سفیده چرب نباشه و اگه چرب و خیس باشه کاستون سفیده پف نمیکنه و ابری نمیشه ...پس کاسه همزن و سری بالنی بدونی چربی و خیسی باشه.
در ادامه سفیده رو داخل کاسه میریزیم و با دور تند همزن میزنیم یه مقدار سفت و ابری شدی باقیمانده شکر اضافه میکنیم و یک دقیقه بزنه
⭕️سفیده آماده شده رو در ظرف زرده ها میریزیم و گلاب+روغن مایع+شربت بار +زعفران رو اضافه میکنیم و یه مقدار قاطی میکنیم و مخلوط آرد و بکین پودر پودر رو بصورت الک شده طی دو مرحله اضافه و زیر و رو میکنیم آرد که تمام شد داخل قالب مافین ریخته و روش خلال پسته به دلخواه میریزیم و میریم برای پخت
🔥حتما 10دقیقه قبل فر رو روشن کنید
⏲دمای فر:165تا180
⏲دمای توستر:140تا160
⏰تایم پخت: 20تا25 دقیقه
دوستان توجه داشته باشین دمای فرها و توسترها
متفاوت طبق تجربه خودتون پخت کنین
👌ریختن شربت بار الزامی هستش واسه خوشرنگی و نرمی کیک هستش دستورش هم در کانال و پیج هست سرچ کنید #شربت_بار
😋 این کاپ کیک زعفرانی مناسب برای جشن ها و همچنین برای عصرونه و خوراکی بچه ها برای مدرسه بسیار سالم و مناسب امیدوارم از این آموزش لذت برده باشین.
کامتون شیرین و موفق باشین💐
🖤اگه از این آموزش رضایت داشتین برای شادی روح پدر من و هم اسیران خاک یه فاتحه ای بخونید. ممنونم
@shirini71