eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.8هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
کره نرم / 125 گرم پودر شکر / نصف پیمانه روغن مایع / یک چهارم پیمانه ماست / یک چهارم پیمانه بیکینگ پودر / یک دوم قاشق چایخوری وانیل / یک هشتم قاشق چایخوری نشاسته ذرت / یک چهارم پیمانه پودر کاکائو / 3 قاشق غذاخوری آرد / حدود 2 لیوان  کره را در دمای بیرون از یخچال قرار دهید تا کاملاً نرم شود. پودر شکر، بیکینگ پودر، وانیل، نشاسته ذرت و آرد را با هم مخلوط کرده و الک کنید. به صورت تپه ای داخل کاسه بزرگی بریزید و وسط آن را باز کنید. کره نرم شده، روغن مایع و ماست را مخلوط کرده کمی با چنگال هم بزنید و در وسط مخلوط مواد خشک بریزید و کم کم با چنگال هم بزنید و بعد از مخلوط شدن با دست به آرامی مواد را به خورد یکدیگر بدهید. ( زیاد ورز ندهید!! همینقدر که مخلوط شد و خمیر جمع شد کافیست! ورز دادنِ زیادِ خمیر شیرینی، باعث به روغن افتادن و در نهایت خشک و سفت شدن شیرینی میشود! ) در این مرحله خمیر را به دو قسمت تقسیم کرده و سه قاشق پودر کاکائو را به نیمی از خمیر اضافه کنید.اگر خمیر سفید هنوز چسبناک است و نیاز به آرد دارد، قاشق قاشق به آن آرد اضافه کرده و مخلوط کنید تا حدی که به دست نچسبد و یک گلوله خمیر صاف بدست آید. ( اضافه کردن بیش از حد آرد باعث خشکی شیرینی میشود، آرد را کم کم اضافه کنید! ) دو رنگ خمیر آماده را در چند لایه سلفون بپیچید و به مدت 1 ساعت داخل یخچال قرار دهید.خمیر ساده را با وردنه به قطر یک سانتی متر باز کنید. با یک کاتر گرد کنگره دار، بدن گوسفند را قالب میزنیم و به وسیله یک کاتر گل کوچک خطوطی روی آن ایجاد میکنیم.یک تکه خمیر بیضی شکلِ شکلاتی برای صورت و دو خمیر یک اندازه بیضی شکلِ کوچکتر برای گوشهای بره استفاده میکنیم. چشم ها را نیز شکل داده و سپس از خمیر سفید رنگ به وسیله کاتر گل کوچک برش زده و روی سر آن قرار میدهیم. تمام کوکی ها را به همینصورت شکل داده و داخل سینی فری که کاغذ روغنی انداخته ایم، می چینیم. فر را از یک ربع قبل با دمای 170 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.سپس شیرینی ها را در طبقه وسط فر، به مدت 15 دقیقه یا تا زمانی که دور شیرینی ها شروع به تغییر رنگ جزئی بدهد، بپزید. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
 آرد سفید یک کیلو(من دولیوان از آردم کم میکنم و به جاش آرد نخودچی میریزم) شکر یک کیلو و دوییست گرم  زعفرون غلیظ نصف فنجان  گلاب 1/5لیوان پودرهل یک قاشق مربا خوری  کره 500گرم روغن 200گرم  شکرو پیمانه میزنیم و دو برابرش آب میریزیم و میزاریم رو گاز تا جوش بیاد و شکر حل شه و آخرش گلابو زعفرونو هلو اضافه میکنیم.زیرشو کم میکنیم تا آخر کار. آردو سه بار الک رمیکنم و بیست تا چهل دقیقه تفت میدیم.بسته به رنگه حلوایی که میخایم.هرچی بیشتر تفت بدیم رنگ حلواتیره تر میشه.من بیست دقیقه تفت دادم که این رنگی شد.بعد آردو از رو گازبرمیداریم و دوباره الک میکنیم. کره رو با شعله ی ملایم ووهمزدن میزاریم آب بشه و روغن.آردو بهش اضافه میکنیم و مرتب هم میزنیم تا پنج دقیقه.حالا ظرفو از روگاز برمیداریم و آروم تو سه مرحله شربتو اضافه میکنیم و هم میزنیم و سه دقیقه دیگه رو گاز هم میزنیم. حلوا آمادست. نوش جان نکته:بعد اینکه آردو به روغن و کره اضافه کردید باید مثل خمیر بشه تقریبا و تیکه تیکه نباشه آرد..اگه اینجوری نبود کم کم روغن اضافه کنید تا به صورت خمیر دربیاد(بسته به نوع آرد ممکنه بیشتر روغن بخواد) maedeh__ganji @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
اینم رسپی بیسکوییتای زیر حلوا من هم از خمیر_تارت و هم ازخمیر _آلمانی برای حلوا استفاده میکنم که جفتشونم عالیه ایندفعه خمیر آلمانی درس کردم که فوق العادس بعد استراحت خمیرو که پهن کردید قالب بزنید و بزارید تو قالب تارت سایز کوچیک و بره تو فر بقیه مراحل مثل دستور👇 مواد لازم: آرد 300تا 330 گرم پودرقند  70گرم  کره 150گرم(به دمای محیط برسه)  شیر دو قاشق غ خوری شربت بار  دو قاشق غ خوری(مخلوط دو قاشق شکر و یک چهارم پیمانه آب و دوقاشق گلاب و در صورت داشتن کمی زعفرون برا خوشرنگ شدن شیرینی میزاریم رو گاز تا کاملا غلیظ بشه) وانیل نصف قاشق چ خوری  زرده ی تخم مرغ یک عدد  مواد لازم جهت تزیین:مارمالاد یا شهد مربا...پودرپسته و پودر بادام و خلال بادوم و شکلات چیپسی و شکلات رنده شده و کنجد و ترافل و خلاصه هرچی دم دستتون بود میشه😊😊 آردو سه بار الک و کنار میزاریم.. کره و پودر قندو تا پنج دقیقه میزنیم تا سفید و سبک بشه و بعد تخم مرغ و شربت بارو میزنیم در حد مخلوط شدن...حالا شیر و وانیل در حد مخلوط شدن..چندقاشق از آردو نگه میداریم...بقیه ی آردو تو سه مرحله اضافه میکنیم و  با دور خیلی کند همزن میزنیم. درحدی که مخلوط بشه.. تو این مرحله موادتون گوله گوله میشه...همزنو کنار بزارید و با نوک انگشتتون شروع کنید موادو جمع کنید و اگه حس کردین خیلی چسبندس..اون چندقاشق آردو اضافه کنید...حواستون باشه زیادم آرد اضافه نکنید...اصلنم خمیرو ورز ندین چون شیرینیتون سفت میشه..درحدی که یک دست بشه اونم با نوک انگشتا..حالا خمیرو بزارید تو کیسه فریز و 8تا 20ساعت تو یخچال بزارید تا استراحت کنه..هرچی بیشتر بهتر..اینکار باعث کیفیت بهتر شیرینی بعد پخت میشه... بهتره خمیر موقع قالب زدن سرد باشه چون راحت تر قالب میخوره..اگه دیدید خمیرتون منسجم نیست و تیکه تیکه میشه نگران نباشید..چون سرده اونجوریه یکم با دست بهش حالت بدین درس میشه..اما اصلا ورزش ندین.. بعد استراحت خمیرو رو کاغذ روغنی یا کیسه فریز پهن کنید..به قطر نیم سانت و قالب بزنید فرو از پونزده دقیقه قبل رو 160میزاریم تا گرم بشه...سینی شیرینی رو میزاریم تو فر گرم شده  طبقه ی وسط به مدت 10تا 15دقیقه..این شیرینی هیچ تغییر رنگی نداره..فقط یکم زیرش طلایی بشه کافیه. maedeh__ganji @shirini71
منوی صبحونه امروز حلواست,برای دوستانی که شاید فردا خیراتی داشته باشن 👆 بیسکوییت کاسه ایی حلوا رو گذاشتم,که به تعداد زیاد به راحتی می تونید تهیه کنید این مدل حلوا چون شکل شیرینه مناسب پذیراییهای عصرونه هم هست وشما از هر حلوای دیگه ( تو کانال حلوا زیاده,سرچ کنید) می تونید تهیه وتو کاسه ها بریزیید وبه سلیقه خودتون تزیین کنید خدا رفتگانتون همه رو رحمت کنه وروحشون شاد 🙏🌸🌼
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
به چشم هایش زل می زنم و صادقانه می گویم: -حتی اگر ردمون می کردن برام مسئله ای نبود اما اینکه بدون اجازه خودمون بلند شن بیان هتل اقامت ما و بی خبر انتظار ملاقات داشته باشن و بعدم خیلی حق به جانب بگن که چرا اونجا هستم نهایت بی ادبی ایشون رو می رسوند. نتونستم خودمو کنترل کنم و بابتش هزار بار خودمو لعنت کردم. اما من به این آدم بد نکرده بودم نمی تونستم درکش کنم که چرا این طور بی رحمانه راجع بهم قضاوت کنه! -من ولی درکش می کنم شهرزاد... با بهت پلک می زنم و به محض چکیدن اشکی نا خوانده، با نوک انگشت می گیرمش و منتظر می مانم تا حرفش را کامل کند اما در سکوت همچنان نگاهم می کند. منتظر دیدن عکس العملی از من است اما من حتی ذره ای نمی توانم فکرش را بخوانم. -متوجه نمی شم... -اتفاقا برخلاف برچسبی که بهش چسبوندی باید بگم آدم حرفه ای هستش شهرزاد. تحسینش می کنم. اون به محض دیدن تو گذشته ای رو که با هم داشتین رو یادش میاد. گذشته ای که هرچند تو با نفرت به یادش میاری اما یه خاطره ی بسیار بسیار خصوصی و فراموش نشدنی! مکثی می کند و وقتی مطمئن است که حواسم را دارد و من کاملا توجهم به حرف هایش جلب شده ادامه می دهد: -این آدم از کجا باید بدونه تو با چه هدفی قراره که بهش نزدیک بشی؟ آدما خوب یا بد تو زندگی شخصی خودشون برای خودشونن! اون تو محیط کارش دوست نداره که روابط شخصیش رو با روابط کاریش قاطی کنه و حقم داره! و با حضور ناگهانی تو اونجا نتونست کنار بیاد. بودنت رو هیچ جوره نتونسته هضم بکنه. نتونسته تو رو مهندس اعزامی از طرف شرکت من ببینه. خاطره ها دورش کردن و صادقانه اومده تا ازت بپرسه برای چی تو اونجایی! و میدونی چی باعث شده که کامل از موضعش پایین بیاد؟