آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
کیک_باقلوا_شربتی
موادلازم
ارد ۲ پ
شکر ۱ پ
ماست شیرین ۱ پ
روغن مایع ۱ پ
تخم مرغ ۴
هل ۱/۴ ق چ
ب پ ۲ ق چ
برای شربت :
آب ۱ پ
شکر ۱ پ
گلاب ۱/۴ پ
پودر هل ۱/۴ ق چ
زعفران نصف ق چ
طرزتهیه
روغن + شکر سپس تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده خوب میزنیم بعد هل و ماست و در اخر ب پ و ارد الک شده مخلوط کرده در قالب ۳۰*۴۰ریخته روش رو آجیل دلخواه مثل گردو بادام و پسته خرد شده میپاشیم
دمای ۱۸۰ بمدت ۲۵ دقیقه
وقتی سرد شد شربتی که قبلا درست کردیم و سرد شده به خورد کیک میدیم و دراخر پودر نارگیل و پودر گل محمدی میپاشیم .
نوش جان
@shirini71
#ترشی_مشهدی
▫️گوجه یک کیلو
▫️کلم یک کیلو
▫️هویج سه عدد
▫️کرفس سه ساقه
▫️سرکه یک لیوان
▫️سیرو فلفل سبز تند به میزان دلخواه
▫️پودر تخمگشنیز یک قاشق
▫️پودر گلپر یک قاشق
▫️نمک به میزان لازم
▫️زردچوبه یک قاشق
🔷گوجه هارو پوست بکنیدو پوره کنید، داخل قابلمه یا تابه ای بریزید بزارید ده بیست دقیقه بجوشه تانیمی از آبش تبخیر بشه و غلیظ بشه، بعد ادویه ها و سیر و فلفل و نمک اضافه کنید و یک لیوان سرکه، من سرکه سیب خونگی ریختم (به ازای هر یک کیلو گوجه یک لیوان سرکه کافیه) بعد کلم و هویج و کرفس رو اضافه کنید بزارید دو سه جوش بزنه
🔷یکم بچشید سرکه و نمکش رو میزان کنید و ترشی رو داغ داغ داخل شیشه های تمیز و با در فلزی بریزید و درش را محکم ببندید و شیشه ها را یک شب بزارید وارونه بمونه این کار باعث میشه ترشی هوا گیری بشه، بعد از یک شب شیشه ها را بزارید تو یخچال و از فرداش قابل استفاده است، فقط این ترشی رو به مقدار زیاد درست نکنید. بیشتر از یک ماه نمی شه نگهش داشت، میزان سیر و فلفل و نمک بستگی به ذائقه تون داره
@shirini71
#شامی_با_سس_گوجه_نعناع
اول یک پیاز رو رنده کنید آبش رو بگیرید بعد با گوشت چرخ کرده، کمی آرد سوخاری یا آرد نخود چی ، نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، پاپریکاوزیره ورز بدید بعد بزارید کمی استراحت کنه بعد به شکل گرد در بیارید وسطش رو با انگشت سوراخ کنید ودر روغن سرخ کنید، داخل همون روغن پیاز داغ کنید بعد گوجه بدون پوست رو رنده درشت کنید بهش کمی نمک، فلفل سیاه، اضافه کنید به علاوه آب غوره ونعناع بعد در آخر کمی آب بریزید بزارید به جوش بیوفته کمی که غلیظ شد شامی رو داخلش بریزید با چند عدد گوجه مینیاتوری تا به غلظت مورد نظر برسه وبا پلو سرو کنید
🍔 @shirini71
بعضی دعاها عجیب به دل می شینه…!
خداوندا:
نه آنقدر پاکم که مرا کمک کنی
و نه آنقدر بدم که رهایم کنی
میان این دو گم شده ام
هم خودم و هم تو را آزار می دهم …
هر چه تلاش کردم نتوانستم
آنی شوم که تو می خواهی
و هرگز دوست ندارم
آنی شوم که تو رهایم کنی …
خدایا دستم به آسمانت نمی رسد اما تو که دستت به زمین میرسد بلندم کن ...
" امین یارب العالمین
هدایت شده از مجله علمی و پزشکی
✅ #رفع_ترشح_اسیدمعده
📝۱ق.م پودرگل بابونه رادر ۱فنجان آبجوش دم کنید؛ دردمعده و حتی ترشح اسید معده راکنترل و درمان میکند
✍دم کرده بابونه ونبات دررفع دل دردهای ناشی ازسردی هم مفیدست
@MajalePezeshki71
✍مواد اولیه و طرز تهیه حمص مناسب برای ۶ الی ۸ نفر (زمان آمادهسازی این غذا ۱۵ دقیقه):
🔹نخود پخته: ۲۵۰ گرم
ارده: ۱۲-۱۰ قاشق غذاخوری
آبلیمو: ۱۰ قاشق غذاخوری
روغن زیتون: یکچهارم پیمانه
سیر تازه: سه الی پنج حبه (بسته به ذائقه)
نمک و فلفل قرمز: به میزان لازم
پاپریکا: ۲ قاشق چای خوری
🍮طرز تهیه
نخودها را پخته و آب آن را گرفته سپس درون مخلوطکن (بلندر) ریخته تا کاملاً خرد و در اصطلاح له شود بهگونهای که هیچ تکهای در آن قابلرؤیت نباشد.سیر را پوستکنده و با نمک داخل هاون میکوبیم تا عطر و طعم آن بهخوبی آزاد شود.سپس ارده کنجدی (غیر شیرین و بدون افزودنی) را با آبلیمو، فلفل و روغنزیتون کاملاً مخلوط کرده و سیر و نمک را به آن اضافه میکنیم تا مخلوط یکدستی پدید آید. (اگر ارده خشک بود، کمی از آب نخود را میتوان به آن افزود تا نرم و لطیف گردد).ارده را داخل نخود میریزیم و آنها را کاملاً مخلوط میکنیم تا ترکیبی خمیر مانند و غلیظ به دست آید. در آخر پاپریکا را روی آن پاشیده و سرو میکنیم.
ریختن حمص در کاسه یا ظرف گود بهترین روش سرو این پیشغذا است. عربها وسط آن را گود میکنند و مقدار زیادی روغنزیتون و سبزیجات خشک در آن میریزند. بهتر است که قبل از سرو آن را در یخچال گذاشت تا سفت شود. به دلیل محبوبیت این ماده غذایی در اقصی نقاط دنیا، هر فرهنگی متناسب با ذائقه خود چیزی بدان افزوده است که از محبوبترین آنها افزودن آووکادو است که طعم حمص را شیرینتر و ظاهر آن را کمی سبزتر میکند.
@shirini71