آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#_قارچ_سوخاری
#_سیب_زمینی_فست_فودی
#_سس_تارتار
#_قارچ_سوخاری_
قارچ رو فقط با دستمال نمدار پاک کنید و یا یه لایه نازک پوستش رو بردارین.یا اگر میخواین حتما بشورید باید دونه دونه زیر شیر اب بگیرید بشورید بعد حتما با دستمال خشک کنید چون نمیخوایم آب به داخل قارچ نفوذ کنه که بعدا آب بندازه.حالا برای حدودا ۱۵تا قارچ ۲عدد تخم مرغ رو با مقداری نمک.خیلی کم بکینگ پودر و پودر فلفل قرمز و ۲ق غ سرپر ماست معمولی و آردسوخاری نرم در حدی که موادمون به غلظت ماست بشه(آردسوخاری رو کم کم اضافه میکنیم) همه رو با چنگال مخلوط کرده و هم زدم.یه ظرفم اردسوخاری کنار دستم گذاشتم قارچ ها رو اول داخل اون مایه خمیری بعد داخل آردسوخاری مجددا داخل مایه خمیری و درنهایت داخل اردسوخاری زده بعدم ده دقیقه تا یک ربع گذاشتمش یخچال .و در نهایت داخل ظرف گودی روغن سرخ کردنی ریخته داغ که شد قارچ ها رو به تعداد کم داخلش سرخ کردم.وقتی سرخ شدن روی دستمال گذاشتم تا روغن اضافیش گرفته بشه.
نکته:اردسوخاریم همون بود که قبلا خودم درست کردم و کاملا طعم دار بود.
#_سیب_زمینی_فست_فودی
سیب زمینی رو پوست کندم شستم خلال درشت زدم دوباره شستم داخل قابلمه ای آب و نمک و کمی زردچوبه (دلبخواه)ریختم روی حرارت گذاشتم تا بجوش بیاد سیب زمینی ها رو داخلش ریختم از زمانی که آب شروع کرد به جوشیدن ۳دقیقه اجازه دادم سیب زمینی بجوشه حالا حرارت رو خاموش کرده و سریع آبکش کردم و داخل ظرفی پر از آب یخ ریختم تا نشاستش کاملا بره بعدم مجددا آبکش کردم (میتونید دوساعت بزارید فریزر )داخل تابه روغن رو داغ کردم و در حجم کم سیب زمینی رو سرخ کردم در این مدل جذب روغن خیلی کمه.
#_سس_تار_تار
سس مایونز نصف لیوان . خیار شور خرد شده نصف لیوان . سس گوجه فرنگی نصف قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده 1 قاشق غذاخوری . آبلیمو 1 قاشق چایخوری . شکر 1 قاشق چایخوری
پیازچه (یا پیاز )خرد شده ۱ قاشق غذاخوری . فلفل سیاه 1/4 قاشق چایخوری . نمک به مقدار لازم
همه مواد رو باهم مخلوط کرده داخل یخچال بزارین تا جابیفته.
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#کاپ_کیک_هندوانه
مواد لازم:
آرد: 300 گرم
شکر: 150 گرم
تخم مرغ: 4 عدد
روغن مایع: یک پیمانه
بیکینگ پودر: 2 ق چ
وانیل: یک هشتم ق چ
نمک: یک هشتم ق چ
پودر ژله: یک بسته 100 گرمی
رنگ خوراکی سبز: به مقدار لازم
آب میوه: دوسوم پیمانه
شکلات چیپسی: به مقدار لازم
خامه: برای تزیین
طرز تهیه:
سعی کنید متناسب با هر پودر ژله ای که استفاده می کنید از آب میوه همان میوه در دسر شب یلدا استفاده کیند. یا اگر به آب همان میوه دسترسی نداشتید سعی کنید از شیر استفاده کنید. برای تهیه دسر شب یلدا ابتدا آرد، نمک، بیکینگ پودر و پودر ژله را داخل ظرف ریخته و کاملا با هم مخلوط کنید. سپس شکر و تخم مرغ ها را همراه با وانیل داخل ظرف جداگانه ای ریخته و حدود 5 دقیقه با همزن به هم بزنید.
روغن مایع را کم کم به مخلوط تخم مرغ، شکر و وانیل اضافه کنید. سپس آب میوه را به آن اضافه کنید. (بهتر است از آب هندوانه استفاده کنید اما اگر به این میوه دسترسی ندارید می توانید از شیر استفاده کنید.)
اکنون مخلوط آرد، نمک، بیکینگ پودر و پودر ژله را کم کم به مایه فوق اضافه کرده و با دور کند همزن آن را هم بزنید تا با هم مخلوط شوند. در صورت کم رنگ بودن مخلوط از مقدار کمی رنگ خوراکی استفاده کنید. در صورت تمایل می توانید از میزان شکر دستور کم کرده و از یک بسته دیگر پودر ژله استفاده کنید تا مخلوط رنگ و عطر بیش تری داشته باشد.
شکلات چیپسی را به مخلوط اضافه کنید. در این مرحله از تهیه دسر شب یلدا مایه کیک را داخل قالب بریزید و با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 30 تا 40 دقیقه یعنی تا زمانی که کاملا مغزپخت شود داخل فر قرار دهید. پس از سردشدن کاپ کیک ها آن ها را به کمک ماسوره با خامه ای که با رنگ سبز مخلوط کرده اید تزیین کنید و مقداری از شکلات چیپسی را هم روی آن بپاشید
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#پاناکوتا_انار
۱ بسته ژله انار
۱ لیوان آبجوش
۲ لیوان شیر
نصف لیوان شکر
۲ ق غ پودرژلاتین
۱۰۰ گرم خامه صبحانه
کمی وانیل
کمی انار دون شده
اول از همه یه بسته ژله انار رو با آب جوش مخلوط کرده و میذاریم روی بخار کتری تا ذرات پودر ژله حل بشه
بعد ژله ها رو میریزیم داخل ظرف مورد نظر البته تا نصف ظرف یا لیوان یا هر چی...
بعد یکی دو قاشق انار دون شده هم میریزیم داخلش و میذاریم تو یحچال تا کامل ببنده حدود ۴۵ دقیقه کافیه
حالا بریم سراغ آماده سازی پاناکوتا
شیر،شکر،پودرژلاتین،وانیل و خامه رو مخلوط کرده میذاریم روی حرارت ملایم تا شکر و پودر ژلاتین حل بشه ولی حواستون باشه نجوشه
بعدش میزاریم کمی از حرارت بیفته
حالا پاناکوتا رو میریزیم روی ژله و انارها و دوباره یکی دو ساعت داخل یخچال قرار میدیم و بعد هم دسر پاناکوتای اناری آمادس با هر چی که دوست دارید تزئینش کنید و نوش جان کنید.
من با چندتا دونه انار و خلال پسته تزئینش کردم
@shirini71
19.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•کیک ماست فرانسوی😋•
روز تعطیل باید بوی شیرینی تو خونه بپیچه🤩
𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘
7.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قرمه طلا😍😋
حالا چرا بهش میگن قرمه طلا؟!چون از سبزی نیشابور که خوش عطر ترین و معروف ترین سبزی ایران هست درست شده😍
این سبزی خشک اول سرخ میشه بعد خشک میشه 👌
عطر طعم این خورشت بی نظیره و لعاب فوق العاده داره
از نظر اقتصادی هم خیلی بصرفه هست هر پک این سبزی خشکا برای یک خانواده چهار نفره برای یکسال کافیه(۵۰تا ۵۵) وعده
📍مواد لازم
گوشت گوسفندی ۲۵۰گرم
سبزی خشک ۵ قاشق غ خ
پیاز یک عدد درشت
ادویه زردچوبه
لوبیا یک پیاله کوچک
پرک لیمو عمانی یک تا دو قاشق غ خ
.
ابتدا پیاز رو نگینی خرد کنید بعد با روغن تفت بدید بعد گوشت رو بهش اضافه کنید کمی که تفت خورد زردچوبه بریزید بازم یکم سرخ کنید و در نهایت لوبیا و سبزی خشک رو اضافه کنید وسطای پخت بهش پرک لیمو عمانی اضافه کنید حدودا چهار تا پنج ساعت زمان میبره تا خوب جا بیوفته
این خورشت از نظر عطر و طعم با سبزی فریزری هیچ فرقی نداره حتما امتحانش کنید مطمئنم عاشقش میشید😍
راستی شما لوبیا قرمز میریزید داخل قرمه سبزی یا لوبیا چیتی؟!
براے دوستـ😍ـات فـوروارد ڪن😋
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
.
طرز تهیه #روغن_دنبه_بدون_بو
مواد لازم:
دنبه ی گوسفند 4 کیلو
ماست دو لیوان
سرکه سفید یه لیوان
پیاز یه عدد
سیب 4 عدد
هل 14 عدد
.
دستور تهیه:
دنبه های شسته شده رو چرخ کنین و ماست ها و سرکه رو (به دلخواه) بهش اضافه کنین و با یه پیاز چهار قاچ و سیب های رنده شده و هل مخلوط کنین.
این مواد رو بجوشونین تا کامل ذوب بشه و موادِ محلولِ اون تبخیر بشه و کمی آبش بپزه. بعد بقیه رو صاف کنین و روغنِ سفید، شفاف، خوش عطر و بی بوی حیوانی به دست بیارین.
نکته: بهتره واسه جلوگیری از سوختن، روغن رو همون طور که داره ذوب میشه، هر از چند گاهی روغن آب شده رو از ظرف خالی کنین تا روغن سالم تری از دنبه به دست بیارین.
.
از نظر طب سنتی اسلامی خواص روغن حیوانی بیشماره از جمله:
استخوان سازی
کاهش غلظت خون
کاهش چربی های زائد شکم
شادابی و سفیدی پوست
سم زدائی از بدن
افرادی که شکستگی استخوان دارن حتما از روغن حیوانی استفاده کنن.
روغن حیوانی رو عسل چرب تعریف می کنند.
روغن حیوانی درمان پوکی استخوان و استحکام عضلات و استخوان ها و درمان روماتیسم عمیق هست.
مطمئنا یکی از ارکان طول عمر و جوانی پایدار، استفاده از روغن های حیوانی، کنجد و زیتون هست.
تحقیقات علمی نشون میده که اسید لینولنیک و اسید آراشیدونیک موجود تو روغن های حیوانی باعث زیاد شدن چربی خوب و کاهش چربی های بد میشه.
✅این مطلب منبعش گوگل و دستور استاد خیر اندیش هست که البته چون من یک کیلو دنبه تهیه کردم بخاطر همین همه ی مواد رو یک چهارم استفاده کردم✅
#دنبه #روغن #روغن_دنبه
@shirini71