eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21هزار عکس
8.3هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از مجله علمی و پزشکی
‼️آبگوشت گوسفندی بخورید😋 🔺آبگوشت گوسفندی خون ساز خوبی است وبه درمان کم خونی کمک میکند طبع آن ترکیبی از گرمی ها و سردی هاست ودنبه موجود در آن روده را لیز میکند و باعث سهولت کار کرد دستگاه گوارش میشود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
مواد لازم: سیب زمینی خرد شده ی نگینی به ازای هر نفر 1 تا 1.5 لیوان مرغ 2 تا 3 تکه یا گوشت چرخ کرده 250 گرم تخم مرغ 6عدد پیاز 1عدد درشت رب گوجه 1.5 قاشق غذاخوری آبلیمو , نمک, فلفل, زردچوبه به مقدار لازم طرز تهیه: سیب زمینی ها رو پوست کرده و نگینی خرد کنید و بعد از اضافه کردن نمک سرخ کنید .مرغ ها رو هم به همراه یه پیاز متوسط و کمی نمک و زردچوبه بذارین که کاملا بپزه .بعد از پخت مرغ هارو ریش ریش کنید. در صورتی که از گوشت چرخ کرده استفاده میکنین حتما قبل از اضافه کردن گوشت چرخ کرده به مواد اصلی اونو کاملا بپزین. پیاز رو هم خلالی خرد کرده و تفت بدین تا طلایی رنگ بشه(البته پیاز رو میتونین بصورت خام و رنده شده در چغرتمه استفاده کنین) و سپس رب رو بهش اضافه کنین تا با هم کمی تفت بخورن. سپس تمام این مواد رو داخل یه ظرف بزرگ میریزیم و تخم مرغ هارو داخلش میشکونیم. کمی آبلیمو و نمک و فلفل و زردچوبه به مواد اضافه میکنیم و کاملا تمام موادو مخلوط میکنیم. با توجه به حجم مواد تابه ی مناسبی رو انتخاب کنید و کمی روغن داخلش بریزین و بذارین روی شعله تا داغ بشه .(به نظر من بهترین تابه برای این غذا که نیاز به برگردوندن داره تابه های رژیمی 2طرفست که برگردوندن غذا رو خیلی آسون میکنه.) مواد رو داخل تابه بریزین و سطحش رو یه دست و صاف کنید و با در بسته و شعله ی متوسط اجازه بدین که کاملا بپزه تا طلایی رنگ بشه. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
موادلازم سبزی قورمه 250 گرم گوشت گوسفند 500 گرم لوبیا قرمز 1 پیمانه لیمو عمانی 4 عدد پیاز داغ عسلی 3 قاشق سوپخوری تخم مرغ 2 عدد سیب زمینی 2 عدد ماست ساده پر چرب مقداری زردچوبه مقداری فلفل مقداری نمک مقداری طرز تهیه 1. ابتدا گوشت با استخوان و چرب را کمی سرخ می‌کنیم. سپس سبزی، لوبیا چیتی و پیاز سرخ شده را با نمک و زرد چوبه و فلفل مخلوط می کنیم و اجازه می دهیم نیم پز شود. 2. لیمو عمانی را خرد کرده و هسته‌ های آن را بیرون می‌ آوریم و با سیب زمینی پوست کنده و تکه شده داخل گوشت می‌ ریزیم. 3. در پایان پس از پختن مواد، 2 عدد تخم مرغ را جداگانه می‌ شکنیم و در غذا مخلوط می‌ کنیم و داخل ظرف می‌ ریزیم و هم می‌ زنیم و حرارت را خاموش می‌کنیم. این آبگوشت را با ماست مصرف می‌کنیم نوش جان @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این کاپ کیک های هندونه ای هم خیلی راحته هم خیلی خوشمزه اس ی ایده خیلی خوبه برای سفره یلدا🍉🌱 مواد لازم برای ۶عدد کاپ کیک تخم مرغ ۲عدد وانیل۱/۲ق چ شکر۸۰گرم شیر۳۰گرم روغن۳۲گرم ارد۶۸گرم پودر کاکائو۲۰گرم بکینگ پودر۱/۲ق چ خامه قنادی۳۰۰گرم رنگ خوراکی قرمز شکلات اشکی دمای فر۱۷۰برقی/۱۸۰گازی به مدت۴۰دقیقه
سوپ سیر اب مرغ 4 لیوان سیر 10 عدد کره 25 گرم پیاز 1 عدد روغن 1 قاشق غذاخوری ارد 3 قاشق غذاخوری سرکه 1 قاشق غذاخوری زرده تخم مرغ 2 عدد نمک مقدار لازم طرز تهیه : کره و روغن را درون قابلمه ای روی حرارت گاز قرار دهید تا روغن داغ شود. سیرها و پیاز را ریز خرد کنید و 10 دقیقه درون روغن و کره داغ شده تفت دهید تا نرم شوند. پس از تغییر رنگ سیر و پیاز ، ارد را کم کم اضافه کنید و 2 دقیقه تفت دهید. سپس نمک ، سرکه ، 4 لیوان اب مرغ و 4 لیوان اب معمولی اضافه کنید و بگذارید حدود 40-30 دقیقه با حرارت متوسط سوپ بجوشد. پس از اماده شدن سوپ ، زرده های تخم مرغ را اضافه کنید و با همزن بزنید تا سوپ یکدست شود ، پس از مخلوط کردن زیر حرارت را خاموش کنید تا سوپ نجوشد. سوپ را در کاسه بریزید و با تکه های نان برشته و کمی نعناع داغ یا جعفری خرد شده تزئین کنید. نکته : مقدار سیر را میتوانید بسته به ذائقه تان کم و زیاد کنید ، این سوپ با توجه به وجود سیر بسیار مناسب برای فصل سرما ، تقویت عمومی بدن و همچنین مناسب برای کودکان ؛ افراد سالمند و بیمار میباشد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برادر من قناده وقتی کاراشونو میبینم کیف میکنم از بس که کارش جذابه تزیین کیک هاشون که نگو ساعت ها اگه نگاه کنی سیر نمیشی یک هنرمندبه تمام معنا که هر کیکو به یک اثر هنری تبدیل می‌کنه برای همین حس دلنشین تصمیم گرفتم کانال کیک سازی بزنم بیا اینجا ببین چی میگم😉👇 https://eitaa.com/joinchat/3501850640Cf7f939fa26 لذتشو ببر از هنر قنادا👆😁😋 اینجا یه پا کیکساز میشی😋👏😍
😁 ماه هشتم بارداری دانشگاه تدریس میکردم یه جلسه که اول صبح بود و تازه صبحونه خورده بودم وبچه داشت تکون میخورد و حس کردم دانشجوها دارن پچ پچ میکنن خلاصه یه چند دقیقه ای این اتفاق تکرار شد مدام در گوشی پچ پچ میکردن تا اینکه دیگه عصبانی شدم و گفتم چرا اینقدر پچ پچ میکنین؟جایشو نفهمیدین سوال دارین ؟یکی از دخترا که خیلی شر بود گفت سوال که داریم ولی از درس نیست.سوالمون اینه که....😰😁 http://eitaa.com/joinchat/2238513161C70e8a50686
🍒-🍓 آلبالوی بدون هسته: نصف لیوان توت‌فرنگی: نصف لیوان بستنی وانیلی: نصف لیوان یخ به مقدار دلخواه مواد فوق را به مدت یک دقیقه در مخلوط کن ریخته و سپس سرو كنين🍸
17.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🥳🥳🥳🥳 برای هر بسته ژله ی دلخواه نصف پیمانه نشاسته گل همون درشت ها یک و نیم پیمانه آب دو سه ق گلاب اگر دوست دارید دو ق هم روغن مایع اول آب و نشاسته و مخلوط میکنیم تا نشاسته حل بشه بعد پودر ژله و مخلوط و میزاریم روی حرارت و هم میزنیم و بعد دو دقیقه گلاب هم میریزیم و هم میزنیم تا غلیظ بشه وقتی غلیظ شد روغن اضافه و ترکیب شد خاموش میکنیم و میریزیم تو ظرفی که چرب کردیم و صافش میکنیم از داغی افتاد میزاریم تو یخچال چند ساعت بمونه بعد به راحتی دورش رو با چاقو باز میکنیم و از ظرف خارج میکنیم زیرو و روش رو کمی نشاسته ذرت میزنیم و به سایز دلخواه برش میزنیم و تمام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم برای تهیه ژله انار و فالوده برای شب یلدا انار دانه شده : 2 لیوان فالوده شیرازی : 2 لیاون ژله آوورا : 1 عدد قالب ژله طرح دار طرز تهیه ژله انار و فالوده برای شب یلدا نکته مهم در تهیه این مدل ژله استفاده از قالب دالبردار چند خانه مانند تصویر بالا است. انار دان شده و فالوده را یک در میان در خانه های قالب ژله بریزید. ریختن این مواد را برای 1 الی 2 سانت انجام دهید. ژله آلوورا را به صورت ساده یعنی با یک لیوان آب جوش و سپس یک لیوان آب سرد مخلوط و بعد از خنک شدن روی انار و فالوده ریخته و مابقی آن را در هوای اتاق قرار دهید. قالب را درون یخچال بگذارید تا ژله آلوورا کاملا بسته شود. بعد از چند ساعت قالب را از یخچال خارج کرده و دقیقا برعکس مرحله قبل، در خانه ای که فالوده ریخته بودید، دانه های انار و در قالبی که انار ریخته بودید، فالوده بریزید. مابقی ژله آلوورا را روی انار و فالوده ها ریخته و مجدد درون یخچال قرار دهید تا کامل بسته شود. بعد از بسته شدن ژله را از قالب برگردانید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر خرمالو ویژه شب یلدا ۵عدد خرمالو ۱لیوان شیر ۱قاشق خامه کمی شکر وانیل ۱/۵قاشق پودر ژلاتین ۱استکان آب مراحل درست کردنش تو ویدیو مشخصه اگه خرمالو دوست دارین مطمئنم ازین دسر خوشتون میاد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از مجله علمی و پزشکی
تست وجود آب در شیر 👌 یک قطره شیر را روی یک سطح صیقلی و شفاف که حالت مورب و اریب دارد، بریزید. حرکت قطره شیر را بررسی کنید، شیر واقعی از خود ردی به جای نمی گذارد اما شیر تقلبی که به آن آب اضافه شده است یک خط سفید کمرنگ از خود باقی میگذارد. @MajalePezeshki71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
_یا _دوشاب _سیب 🍏🍎 اول سیب ها رو خوب بشورید بعد قارچ کنید بریزید داخل قابلمه و روشون آب بریزید بزارید رو گاز تا بجوشه (تقریبا 45 دقیقه) وقتی سیب ها کاملا نرم شدن بریزید داخل گونی تمیز تا آبش کاملا صاف بشه اصلا لهش نکنید یه چیز نیمه سنگین روش بزارید تا کاملا آبش دربیاد بعد آبش رو بزارید روگاز تا بجوشه و یه تکه دارچین بندازید بزارید تا غلیظ بشه حتما کفشو بگیرید تا شفاف بشه یکم زمان میبره کم کم رنگش تیره میشه و غلیظ میشه بعد زیرشو خاموش کنید تا سرد بشه بعد نوش جان کنید شیره خیلی مقوی و خوشمزه ای هس نکته : باسیب های زیر رختی عالی میشه با سیب قرمز هم میشه من با هردوتاش درست کردم ولی با سیب سبز شیره اش زیاد میشه نکته :حتما کفشو بگیرین وگرنه رنگ و طعمش خوب نمیشه لطفا یه فاتحه برا پدرم بفرستید ممنون 🙏 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
نخود. 1 لیوان جو 1 لیوان ماست. 2 لیوان زرده تخم مرغ. 1 عدد آرد. 2 ق غ نمک،فلفل. بمیزان لازم روغن زیتون. 2 ق غ نعنا خشک. 1 ق م گشنیز. 5 ق غ پیاز. 1 عدد جو رامیزاریم بپزه و همچنین نخود را میپزیم داخل قابلمه جو پخته و نخود ‌‌پخته شده را میریزیم با هشت لیوان اب تا بپزه گشنیز خرد شده را هم اضافه میکنیم در این میان ماست نمک فلفل ارد و زرده تخم مرغ را باهم خوب همزده از اب اش کمی ب مواد ماست اضافه کرده خوب همزده و تمام ماست را ب قابلمه اضافه میکنیم ومدام هم میزنیم تا بجوش بیاد وقتی ب جوش امد پیاز را ک نگینی خرد کردیم و سرخ کردیم و در اخر نعنا اضافه کرده چند تفت داده ب اش اضافه میکنیم همزده از رو حرارت برداشته @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
نان خوشمزه ی کردستان داخل يك ظرف گود دو عدد تخم مرغ و يك ق چ خوري وانيل و يك پيمانه شكر _يك ق چ خوري هل آسياب شده _ يك ق غ خوري پودر خمير مايه _نصف ق چ خوري زردچوبه و نوك چاقو زعفرون يك پيمانه مخلوط كره اب شده و روغن _يك پيمانه مخلوط شير ولرم و ماست همه رو با هم مخلوط كنيد و آرد الك شده و كمي نمك و يك ق مربا خوري بكينگ پودر و كم كم به مايع تون اضافه كنيد تا يك خمير نرم و لطيف بدست بياد (من چهار تا پيمانه ارد مصرف كردم) از اضافه كردن ارد اضافي خودداري كنيد خمير بايد لطيف باشه خمير ورز زياد لازم نداره همين كه جمع شد كافيه خمير و به مدت يك الي دو ساعت استراحت بديد بعد از استراحت چونه بگيريد و نازك خمير و باز كنيد به قطر نيم سانت كافيه بعد داخل سيني كه كاغذ روغني انداختين بچينيد و با مخلوط زرده ي تخم مرغ و شير رومال بزنيد و با نوك انگشت حالت بديد و استراحت دوم لازم نيست و سريع بزاريد برأي پخت داخل فر ٢٠٠ درجه @shirini71