eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21هزار عکس
8.3هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
موادلازم سبزی قورمه 250 گرم گوشت گوسفند 500 گرم لوبیا قرمز 1 پیمانه لیمو عمانی 4 عدد پیاز داغ عسلی 3 قاشق سوپخوری تخم مرغ 2 عدد سیب زمینی 2 عدد ماست ساده پر چرب مقداری زردچوبه مقداری فلفل مقداری نمک مقداری طرز تهیه 1. ابتدا گوشت با استخوان و چرب را کمی سرخ می‌کنیم. سپس سبزی، لوبیا چیتی و پیاز سرخ شده را با نمک و زرد چوبه و فلفل مخلوط می کنیم و اجازه می دهیم نیم پز شود. 2. لیمو عمانی را خرد کرده و هسته‌ های آن را بیرون می‌ آوریم و با سیب زمینی پوست کنده و تکه شده داخل گوشت می‌ ریزیم. 3. در پایان پس از پختن مواد، 2 عدد تخم مرغ را جداگانه می‌ شکنیم و در غذا مخلوط می‌ کنیم و داخل ظرف می‌ ریزیم و هم می‌ زنیم و حرارت را خاموش می‌کنیم. این آبگوشت را با ماست مصرف می‌کنیم نوش جان @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این کاپ کیک های هندونه ای هم خیلی راحته هم خیلی خوشمزه اس ی ایده خیلی خوبه برای سفره یلدا🍉🌱 مواد لازم برای ۶عدد کاپ کیک تخم مرغ ۲عدد وانیل۱/۲ق چ شکر۸۰گرم شیر۳۰گرم روغن۳۲گرم ارد۶۸گرم پودر کاکائو۲۰گرم بکینگ پودر۱/۲ق چ خامه قنادی۳۰۰گرم رنگ خوراکی قرمز شکلات اشکی دمای فر۱۷۰برقی/۱۸۰گازی به مدت۴۰دقیقه
سوپ سیر اب مرغ 4 لیوان سیر 10 عدد کره 25 گرم پیاز 1 عدد روغن 1 قاشق غذاخوری ارد 3 قاشق غذاخوری سرکه 1 قاشق غذاخوری زرده تخم مرغ 2 عدد نمک مقدار لازم طرز تهیه : کره و روغن را درون قابلمه ای روی حرارت گاز قرار دهید تا روغن داغ شود. سیرها و پیاز را ریز خرد کنید و 10 دقیقه درون روغن و کره داغ شده تفت دهید تا نرم شوند. پس از تغییر رنگ سیر و پیاز ، ارد را کم کم اضافه کنید و 2 دقیقه تفت دهید. سپس نمک ، سرکه ، 4 لیوان اب مرغ و 4 لیوان اب معمولی اضافه کنید و بگذارید حدود 40-30 دقیقه با حرارت متوسط سوپ بجوشد. پس از اماده شدن سوپ ، زرده های تخم مرغ را اضافه کنید و با همزن بزنید تا سوپ یکدست شود ، پس از مخلوط کردن زیر حرارت را خاموش کنید تا سوپ نجوشد. سوپ را در کاسه بریزید و با تکه های نان برشته و کمی نعناع داغ یا جعفری خرد شده تزئین کنید. نکته : مقدار سیر را میتوانید بسته به ذائقه تان کم و زیاد کنید ، این سوپ با توجه به وجود سیر بسیار مناسب برای فصل سرما ، تقویت عمومی بدن و همچنین مناسب برای کودکان ؛ افراد سالمند و بیمار میباشد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برادر من قناده وقتی کاراشونو میبینم کیف میکنم از بس که کارش جذابه تزیین کیک هاشون که نگو ساعت ها اگه نگاه کنی سیر نمیشی یک هنرمندبه تمام معنا که هر کیکو به یک اثر هنری تبدیل می‌کنه برای همین حس دلنشین تصمیم گرفتم کانال کیک سازی بزنم بیا اینجا ببین چی میگم😉👇 https://eitaa.com/joinchat/3501850640Cf7f939fa26 لذتشو ببر از هنر قنادا👆😁😋 اینجا یه پا کیکساز میشی😋👏😍
😁 ماه هشتم بارداری دانشگاه تدریس میکردم یه جلسه که اول صبح بود و تازه صبحونه خورده بودم وبچه داشت تکون میخورد و حس کردم دانشجوها دارن پچ پچ میکنن خلاصه یه چند دقیقه ای این اتفاق تکرار شد مدام در گوشی پچ پچ میکردن تا اینکه دیگه عصبانی شدم و گفتم چرا اینقدر پچ پچ میکنین؟جایشو نفهمیدین سوال دارین ؟یکی از دخترا که خیلی شر بود گفت سوال که داریم ولی از درس نیست.سوالمون اینه که....😰😁 http://eitaa.com/joinchat/2238513161C70e8a50686
🍒-🍓 آلبالوی بدون هسته: نصف لیوان توت‌فرنگی: نصف لیوان بستنی وانیلی: نصف لیوان یخ به مقدار دلخواه مواد فوق را به مدت یک دقیقه در مخلوط کن ریخته و سپس سرو كنين🍸
17.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🥳🥳🥳🥳 برای هر بسته ژله ی دلخواه نصف پیمانه نشاسته گل همون درشت ها یک و نیم پیمانه آب دو سه ق گلاب اگر دوست دارید دو ق هم روغن مایع اول آب و نشاسته و مخلوط میکنیم تا نشاسته حل بشه بعد پودر ژله و مخلوط و میزاریم روی حرارت و هم میزنیم و بعد دو دقیقه گلاب هم میریزیم و هم میزنیم تا غلیظ بشه وقتی غلیظ شد روغن اضافه و ترکیب شد خاموش میکنیم و میریزیم تو ظرفی که چرب کردیم و صافش میکنیم از داغی افتاد میزاریم تو یخچال چند ساعت بمونه بعد به راحتی دورش رو با چاقو باز میکنیم و از ظرف خارج میکنیم زیرو و روش رو کمی نشاسته ذرت میزنیم و به سایز دلخواه برش میزنیم و تمام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم برای تهیه ژله انار و فالوده برای شب یلدا انار دانه شده : 2 لیوان فالوده شیرازی : 2 لیاون ژله آوورا : 1 عدد قالب ژله طرح دار طرز تهیه ژله انار و فالوده برای شب یلدا نکته مهم در تهیه این مدل ژله استفاده از قالب دالبردار چند خانه مانند تصویر بالا است. انار دان شده و فالوده را یک در میان در خانه های قالب ژله بریزید. ریختن این مواد را برای 1 الی 2 سانت انجام دهید. ژله آلوورا را به صورت ساده یعنی با یک لیوان آب جوش و سپس یک لیوان آب سرد مخلوط و بعد از خنک شدن روی انار و فالوده ریخته و مابقی آن را در هوای اتاق قرار دهید. قالب را درون یخچال بگذارید تا ژله آلوورا کاملا بسته شود. بعد از چند ساعت قالب را از یخچال خارج کرده و دقیقا برعکس مرحله قبل، در خانه ای که فالوده ریخته بودید، دانه های انار و در قالبی که انار ریخته بودید، فالوده بریزید. مابقی ژله آلوورا را روی انار و فالوده ها ریخته و مجدد درون یخچال قرار دهید تا کامل بسته شود. بعد از بسته شدن ژله را از قالب برگردانید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر خرمالو ویژه شب یلدا ۵عدد خرمالو ۱لیوان شیر ۱قاشق خامه کمی شکر وانیل ۱/۵قاشق پودر ژلاتین ۱استکان آب مراحل درست کردنش تو ویدیو مشخصه اگه خرمالو دوست دارین مطمئنم ازین دسر خوشتون میاد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از مجله علمی و پزشکی
تست وجود آب در شیر 👌 یک قطره شیر را روی یک سطح صیقلی و شفاف که حالت مورب و اریب دارد، بریزید. حرکت قطره شیر را بررسی کنید، شیر واقعی از خود ردی به جای نمی گذارد اما شیر تقلبی که به آن آب اضافه شده است یک خط سفید کمرنگ از خود باقی میگذارد. @MajalePezeshki71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
_یا _دوشاب _سیب 🍏🍎 اول سیب ها رو خوب بشورید بعد قارچ کنید بریزید داخل قابلمه و روشون آب بریزید بزارید رو گاز تا بجوشه (تقریبا 45 دقیقه) وقتی سیب ها کاملا نرم شدن بریزید داخل گونی تمیز تا آبش کاملا صاف بشه اصلا لهش نکنید یه چیز نیمه سنگین روش بزارید تا کاملا آبش دربیاد بعد آبش رو بزارید روگاز تا بجوشه و یه تکه دارچین بندازید بزارید تا غلیظ بشه حتما کفشو بگیرید تا شفاف بشه یکم زمان میبره کم کم رنگش تیره میشه و غلیظ میشه بعد زیرشو خاموش کنید تا سرد بشه بعد نوش جان کنید شیره خیلی مقوی و خوشمزه ای هس نکته : باسیب های زیر رختی عالی میشه با سیب قرمز هم میشه من با هردوتاش درست کردم ولی با سیب سبز شیره اش زیاد میشه نکته :حتما کفشو بگیرین وگرنه رنگ و طعمش خوب نمیشه لطفا یه فاتحه برا پدرم بفرستید ممنون 🙏 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
نخود. 1 لیوان جو 1 لیوان ماست. 2 لیوان زرده تخم مرغ. 1 عدد آرد. 2 ق غ نمک،فلفل. بمیزان لازم روغن زیتون. 2 ق غ نعنا خشک. 1 ق م گشنیز. 5 ق غ پیاز. 1 عدد جو رامیزاریم بپزه و همچنین نخود را میپزیم داخل قابلمه جو پخته و نخود ‌‌پخته شده را میریزیم با هشت لیوان اب تا بپزه گشنیز خرد شده را هم اضافه میکنیم در این میان ماست نمک فلفل ارد و زرده تخم مرغ را باهم خوب همزده از اب اش کمی ب مواد ماست اضافه کرده خوب همزده و تمام ماست را ب قابلمه اضافه میکنیم ومدام هم میزنیم تا بجوش بیاد وقتی ب جوش امد پیاز را ک نگینی خرد کردیم و سرخ کردیم و در اخر نعنا اضافه کرده چند تفت داده ب اش اضافه میکنیم همزده از رو حرارت برداشته @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
نان خوشمزه ی کردستان داخل يك ظرف گود دو عدد تخم مرغ و يك ق چ خوري وانيل و يك پيمانه شكر _يك ق چ خوري هل آسياب شده _ يك ق غ خوري پودر خمير مايه _نصف ق چ خوري زردچوبه و نوك چاقو زعفرون يك پيمانه مخلوط كره اب شده و روغن _يك پيمانه مخلوط شير ولرم و ماست همه رو با هم مخلوط كنيد و آرد الك شده و كمي نمك و يك ق مربا خوري بكينگ پودر و كم كم به مايع تون اضافه كنيد تا يك خمير نرم و لطيف بدست بياد (من چهار تا پيمانه ارد مصرف كردم) از اضافه كردن ارد اضافي خودداري كنيد خمير بايد لطيف باشه خمير ورز زياد لازم نداره همين كه جمع شد كافيه خمير و به مدت يك الي دو ساعت استراحت بديد بعد از استراحت چونه بگيريد و نازك خمير و باز كنيد به قطر نيم سانت كافيه بعد داخل سيني كه كاغذ روغني انداختين بچينيد و با مخلوط زرده ي تخم مرغ و شير رومال بزنيد و با نوك انگشت حالت بديد و استراحت دوم لازم نيست و سريع بزاريد برأي پخت داخل فر ٢٠٠ درجه @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
16.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک دارک چاکلت کافی‌شاپی🍰 کیک شکلاتی : شیر ¾ پ شکر ۱ و ½ پ تخم مرغ ۳ عدد آبجوش ۱/۲ پیمانه پودر کاکائو ¾ پیمانه جوش شیرین ۱ ق م بیکینگ پودر ۱ ق م آرد ۱ و ¾ پیمانه روغن ½ پیمانه کمی وانیل
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍉🍉 قسمت دوم ظرف شیشه ای یا قالب گرد مورد نظر رو از قبل نایلون بذارید داخلش، (قالب کمربندی هم میشه) حالا بین دو لایه پتی بور مواد بذارید و گوشه قالب بچینید، مطابق کلیپ عمل کنید و در آخر به مدت ۵ الی ٧ ساعت بمونه یخچال خودش رو بگیره بعد از قالب خارج کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قسمت اول راحت ترین کیکی که میتونید برای درست کنید دقیقا همینه🥰 🌸 مواد لازم: _ ۴ قاشق غذاخوری سر پر نشاسته ذرت _ ۴ قاشق غذاخوری سر پر آرد سفید _ ٣ ق غ سر پر پودر کاکائو _ ١٢ قاشق غذاخوری شکر _ ١ لیوان شیر ولرم _ ۵ لیوان شیر 🌸 طرز تهیه: در واقع به ازای یک لیوان شیر، یا یک قاشق غذاخوری نشاسته ذرت، یا دو قاشق غذاخوری آرد سفید نیاز هستش که باعث میشه شیر کاملا ببنده و سفت بشه. مثلاً اگه میخواهید مثلا ۴لیوان شیر استفاده کنید ، میتونین فقط نشاسته ذرت بریزید (۴ ق غذاخوری) یا فقط آرد گندم بریزید (۸ ق غذاخوری) اما بنظرم ترکیبی از هردو باشه خیلی بهتره،مقدار شکر برای هر لیوان شیر دو ق غ پودر کاکائو برای دو لیوان شیر یک ق غ هستش) 🌸 ✅طرز تهیه: همه آرد ها، شکر و پودر کاکائو رو تو ظرف بریزید، یه لیوان شیرِ ولرم رو اضافه و شروع به هم زدن کنید تا همه مواد حل و موادتون یک دست بشه، بعد لیوان ب لیوان مابقی شیرها رو اضافه کنین. رو شعله گاز با حرارت کم بذارید و مُدام هم بزنید که تَه نگیره. وقتی غلیظ شد خاموش و وانیل و شکلات رو هم اضافه کنین.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
حلوا ارد گندم شكر .......2پیمانه آب........ 1پیمانه گلاب ........نصف پیمانه زعفران.....به مقدار لازم آرد گندم .......2پیمانه هل....... 1قاشق چای خوری روغن مایع و کره.....حدود 1پیمانه اول 2 پیمانه شکر با 1 پیمانه آب رو میگذاریم به جوش بیاد و1/2لیوان گلاب اضافه می کنیم.شکر که باز شد بردارین از رو حرارت . 2 پیمانه آرد گندم رو روی حرارت ملایم تفت میدیم تا بوی خامیش از بین بره . آرد را الک میکنیم که گلوله های ایجاد شده از بین بره. روغن یا کره را اضافه کرده و آنقدر تفت می دهیم تا رنگش طلایی شود. روغ رو کم کم اضافه کنید غلظت اردتون مثل ماست بشه بعد از روی حرارت بردارید و شیره را کم کم اضافه کرده خوب هم بزنید تا حلوا خودشو جمع کنه بعد حلوا رو بصطلاح گهواره کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
،بدون کاور مواد لازم: مخلوط ران و سینه مرغ هر کدام یک عدد🍗 سیر دو حبه (اگه طعم غالب سیر رو دوست ندارید میتونید به جای سیر از یک قاشق پودر سیر استفاده کنید)🧄 نشاسته ذرت دو قاشق🌽 روغن مایع دو قاشق و نیم 🥃 هویج نصف عدد خام🥕 قارچ دو عدد خام🍄 میتونید خلال پسته هم بریزید یک قاشق سس کچاپ🍅 نمک و ادویه هر کدام نصف ق🌶🧂 چایخوری(پودر کاری،جوزهندی،فلفل سیاه،فلفل قرمز) به مدت یکساعت روی حرارت متوسط درب قابلمه ببندین حتما ب راحتی از لیوان جدا میشه بزارید داخل یخچال و بعد از 4الی 5 ساعت برش بزنید نوش جان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا