#کیک_کشمشی 🥮 😋
▫️ 4 عدد تخم مرغ
▫️ 1 لیوان شکر
▫️ 1 لیوان روغن مایع
▫️ 1 لیوان شیر
▫️ 1 بسته وانیل5گرمی ترک یا (کمی وانیل ایرانی)
▫️ 1 بسته بکینگ پودر10گرمی ترک (یا 1قاشق مرباخوری پر)
▫️ 2ونیم لیوان آرد سفید قنادی
▫️ 1 لیوان کشمش
🔸 ابتدا تخم مرغ ها با شکر ووانیل با همزن بزنید تا حجم مواد دو برابر وکرمرنگ شود . روغن وشیر را به نوبه اضافه کنید ودر حد مخلوط شدن هم بزنید.
آرد ، بیکینگ پودر الک شده را به مایه مخلوط اضافه و با همزن دستی و یا لیسک هم بزنید تا مایه کیک صاف و یکدست شود ..
بیش از نیمی از کیک را در قالب چرب شده ریخته ، کشمش های شسته و خشک شده را آغشته به آرد کرده و بریزید و مابقی مایه کیک را ریخته و وقالب را بزارید در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه به مدت 35 ~ 40 دقیقه تا بپزید.
با خلال چوبی تست کنید وبعد 10 دقیقه کیک را از قالب جدا کنید.
وبه دلخواه با پودر قند تزئین کنید
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#پاستا_تن_ماهی
مواد لازم:
پاستا شکل دار ۲۰۰-۲۵۰ گرم
گوجه فرنگی ۳۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی ۱ ق س
سُسِ کچاپِ تند ۱ ق س
آبِ جوش ۲ ق س
تنِ ماهی ۱ قوطی
پیاز متوسط مکعبی خرد شده (پیازِ بنفش باشه بهتره) ۱ عدد
سیر لِه شده ۱ حبه
جعفریِ خرد شده ۲ ق س
پنیرِ پیتزا یا پارمسان(دلخواه هست) به میزانِ لازم
نمک، فلفل، زردچوبه به میزانِ لازم
روغن زیتون ۲ ق س
طرزتهیه:
ابتدا تنِ ماهی رو به مدتِ ۲۰ دقیقه بجوشونینُ روغنشو خالی کنین، داخلِ ظرفی بریزیدُ با چنگال تکه تکه کنین.
پاستارو داخلِ آبِ جوش بریزید و کمی که نرم شد آبکش کنین، نباید خیلی نرم و لِه بشه.
داخلِ یک ماهیتابه روغن بریزیدُ پیاز خرد شده و سیرُ بریزید و به مدتِ تقریبی '۵ تا زمانی که سبک بشن تفت بدید. تنِ ماهی و جعفری خرد شده رو اضافه کنیدُ برای '۱ مواد رو تفت بدین. گوجه پوره و یا خرد شده(داخلِ خرد کن) رو همراه با سسِ کچاپ و رب و ادویه ها و آب جوش اضافه کنید و اجازه بدید برای '۵ بجوشه. توی این مرحله تِیست کنید تا اگر لازم بود بازهم ادویه بزنید. پاستاهای آبکشی شده رو اضافه کنیدُ تمامی مواد رو باهم مخلوط کنید. پنیر پیتزا رو اضافه کنید و داخلِ فر با دمایِ ۱۷۰ درجه به مدتِ ۲۰ دقیقه قرار بدید. میتونین از ماهیتابه به پیرکس منتقل کنید و بعد داخلِ فر بذارید. اگر هم فر ندارید، داخلِ ماکروفر بذارین تا پنیر ها آب کمی تغییر رنگ بدن و طلایی بشن.
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#کرپ_پیتزا
#فینگرفود
#لقمه
#مناسب_تولدوپذیرایی
مواد لازم برای تهیه نان کرپ:
آرد 2 پیمانه
تخم مرغ 4 عدد
شیر 3 پیمانه
شکر 2 قاشق سوپخوری
نمک یک دوم قاشق چایخوری
روغن مایع 1 قاشق سوپخوری
مایه میانی کرپ به میزان لازم
روغن سرخ کردنی به میزان لازم
مواد لازم جهت تهیه مواد میانی:
(من در اینجا 3 مدل مواد برای داخل کرپ آموزش می دهم شما خود به دلخواه انتخاب کنید )
مدل 1)
سوسیس 300 گرم
ژامبون 300 گرم
قارچ 200 گرم
فلفل دلمه ای 1 عدد کوچک
پنیر پیتزا 200 گرم
رب گوجه فرنگی 2 قاشق سوپخوری
سس گوجه فرنگی 2 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل وآویشن به میزان لازم
روغن سرخکردنی به میزان لازم
مدل 2)
سینه مرغ نگینی ریز خرد شده 300 گرم
پیاز داغ 2 قاشق سوپخوری
ذرت پخته یک دوم پیمانه
قارچ 200 گرم
فلفل دلمه ای رنگی نگینی ریز خرد شده یک دوم پیمانه
رب گوجه 2 قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا 200 گرم
نمک و فلفل و آویشن به میزان لازم
روغن سرخکردنی به میزان لازم
مدل 3)
گوشت چرخ کرده 300 گرم
پیاز داغ 3 قاشق غذاخوری
قارچ 200 گرم
نخود فرنگی پخته یک سوم پیمانه
فلفل دلمه ای یک دوم پیمانه پیمانه
پنیر پیتزا 200 گرم
رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و آویشن به میزان لازم
روغن سرخکردنی به میزان لازم
طرز تهیه خمیر نان کرپ:
تخم مرغها را در کاسه ای شکسته نمک ، فلفل،شکر،روغن مایع و شیر را افزوده و خوب با همزن دستی هم بزنید تا یکدست و کاملا مخلوط شوند، سپس آرد را کم کم اضافه کرده و مخلوط کنید. در آخر خمیر کرپ را از صافی ریز رد کنید تا خمیر صاف و یکدست شود. روی ظرف را سلفون بکشید و خمیر را برای یک ساعت در یخچال استراحت دهید.
تابه تفلون به قطر 20 سانتیمتر را با پنبه یا دستمال کاغذی و مقداری روغن چرب کنید
روی حرارت ملایم بگذارید تا داغ شود.سپس با یک ملاقه کوچک از خمیر کرپ برداشته و در تابه داغ بریزید و همزمان تابه را بچرخانید تا خمیر یکدست و نازک در تابه پخش شود.وقتی خودش را گرفت و کمی طلایی شد با کمک چنگال و دستتان کرپ را برگردانید تا طرف دیگر هم کمی رنگ بگیرد و پخته شود(احتیاج به پخت زیاد ندارد چون دوباره کاملا سرخ می شود)همه کرپ ها را به همین صورت آماده کنید و روی هم بچینید تا نرم بمانند.
برای مایه داخل کرپ 3 مدل مواد لازم ذکر کردم که می توانید به دلخواه آماده کنید و حتی مایه داخل کرپ را طبق سلیقه خودتان تغییر دهید یا چیزهای دیگری جایگزین کنید یا مثلا کرپ گیاهی درست کنید یا کرپ با گوشت ماهی پس مایه داخلش کاملا قابل تغییر است و دلخواه،من در اینجا مایه شماره 1 را توضیح می دهم که به شما کرپ با طعم پیتزا می دهد و خیلی خوشمزه است.
طرز تهیه:
در تابه ای مقداری روغن بریزید، روغن گرم شد سوسیس های نگینی ریز خرد شده را اضافه و سرخ کنید،قارچ های نگینی را اضافه کرده و اجازه دهید با سوسیس ها سرخ شوند .حالا ژامبون نگینی خرد شده،فلفل دلمه ای نگینی ریز خرد شده، رب گوجه، سس گوجه و نمک فلفل وآویشن را اضافه و کاملا مخلوط کنید، در آخر پنیر را اضافه کرده و تابه را از روی حرارت برمی دارید و کنار بگذارید.
حالا نوبت پیچیدن کرپ ها است .قبل از شروع به پیچیدن کرپها،یک ملاقه کوچک از خمیر کرپ برداشته و کنار بگذارید، داخل هر نان را یک قاشق از مواد میانی گذاشته کرپ را تا نیمه رول کنید، دو طرف کرپ را روی مواد آورده و تا انتها رول کنید و قبل از پیچیدن کامل مقداری از خمیر کرپ را که کنار گذاشته بودید را روی کرپ مالیده و رول کنید تا دو لایه به هم بچسبد و در روغن باز نشود.همه کرپها را به همین ترتیب بپیچید و در ظرفی بچینید.
در تابه مناسبی مقداری روغن بریزید و بعد از اینکه روغن داغ شد کرپ ها را در روغن سرخ کنید تا طلایی و خوشرنگ شود.چون نان های کرپ خیلی نازک و لطیف هستند حتما شعله را ملایم کنید چون زود می سوزند و هر طرف که سرخ شد بچرخانید تا همه جای کرپها طلایی شود، سپس از روغن خارج کرده و روی دستمال آشپزخانه بچینید تا روغن اضافی آنها گرفته شود حالا در ظرف سرو چیده و تزیین و سرو کنید.
از دو روز قبل درست کنید بپیچید و بعد از اینکه به دمای محیط رسید توی ظرف بسته بندی کنید و توی یخچال یا برای مدت کوتاهی توی فریزر نگه دارید و هر موقع خواستید فقط یخ زدایی کرده و در روغن سرخ کنید یا از یخچال خارج کرده و قبل سرو سرخ کنید تنها نکته اینکه باید بین هر ردیف یک کیسه فریزر بزارید که بهم نچسبند بعد از سرخ کردن هم کرپها رو روی هم نچینید که باعث نرم شدن بیشترشون میشه
کرپ خیلی نرم و لطیفه و مثل بورک تُرد نیست
میتونید حتی سرخشون کنید و موقع سرو توی مایکروفر یا فر داغ و سرو کنید.
mojezeyechashni
🆔 @shirini71
هدایت شده از مجله علمی و پزشکی
چطوری تو ۱ دقیقه بفهمیم سالمیم یا نه !؟🧐
✍ قاشق رو از ته زبان روی زبان بکشین و بزاق رو توش جمع کنین، دورش رو با نايلون بپیچین و بزارین زیر نور قوی، بعد از ۱ دقیقه ببینین بزاق چه رنگی شده
┅┅❅❈❅┅┅
➥🏵 @MajalePezeshki71
خورشت اسفناج
دوتا پیاز خرد شده را تفت بدید وقتی طلایی شد گوشت تکه شده را(من از ماهیچه گوسفندی استفاده کردم)به پیاز اضافه کرده وکمی تفت داده وسپس زردچوبه فلفل وکمی نمک هم افزوده وتفت دهید دو سه لیوان آب اضافه کنید وقتی آب جوش اومد حرارت را کم کرده بذارید تا گوشت پخته بشه یک ونیم کیلو اسفناج شسته و خرد شده وتفت داده شده را اضافه کنید وبذارید با حرارت کم خورش جابیفته من چند تا الو برای مزش داخل خورش اضافه کردم میتونید الو بیشتر بریزید ویا اصلا نریزید در اخر کمی ابغوره یا ابلیمو به خورش اضافه کنید ونمک را اندازه کنید
@shirini71