#کاتمر_پوآچا
مواد لازم:
یک لیوان شیر ولرم
یک استکان آب ولرم
یک استکان روغن مایع
یک عدد تخم مرغ(زرده برای رومال)
یک قاشق مرباخوری شکر
یک قاشق مرباخوری نمک
5 لیوان آرد(700 گرم)
یک قاشق مرباخوری خمیر مایه خشک فوری
برای وسط خمیر:
70 گرم کره
یک استکان روغن مایع
مواد میانی:پنیر سفید
طرز تهیه:
همه مواد به غیر آرد را مخلوط کنید آرد را کمکم اضافه کنید و خوب ورز دهید تا خمیر نرمی که به دست نمیچسبد تهیه شود.
روی خمیر را پوشانده و 45 دقیقه استراحت دهید.
خمیر عمل آمده را به 5 چانه تقسیم کنید.
کره را آب کرده و با روغن مایع مخلوط کنید.
چانهها را به اندازه بشقاب باز کرده و خمیرها را روی هم قرار داده و وسطش آن را خوب چرب کنید.
(برای راحتی کار میتوانید در این مرحله خمیرهای روی هم قرار گرفته را نیم ساعت داخل یخچال قرار دهید)
با دست روی همه قسمتهای خمیر فشار داده و به شکل چهار گوش باز میکنیم. تا به ضخامت نیم سانت برسد.
دوباره روی خمیر را چرب کنید و به شکل مربع برش زده و در هر قسمت مقداری پنیر قرار داده و مانند ویدئو تا بزنید و در سینی فری که کاغذ روغنی انداختهاید بچینید.
10 دقیقه استراحت دهید زرده را با یک قاشق روغن مایع مخلوط کرده و رومال بزنید و در فری که روی 200 درجه گرم شده تا طلایی شدن روی نانها بپزید.
@shirini71
#چنگمال_کرمانی
مواد لازم :
خرما هسته گرفته (بهتره از رطب استفاده نکنین)
روغن حیوانی (از روغن مایع یا کنجد هم میشه استفاده کرد)
گردو و کنجد (دلخواه میشه از پسته و نارگیل هم استفاده کرد)
ادویه ها شامل دارچین، هل، زیره، بادیان (رازیانه) (ادویه چنگمال دلخواهه در کرمان از تخم گشنیز و سیاه دانه هم استفاده میکنن)
طرز تهیه :
مقداری روغن رو داخل ظرف بریزین تا داغ بشه.
خرما رو اضافه و تفت بدین تا نرم بشه.گردو، کنجد و ادویه ها رو اضافه و داخل روغن کمی تفت بدین و از روی حرارت بردارین.
نان رو ریز ریز خرد کنین و داخل خرمای گرم بریزین و با دست شروع به ورز دادن یا همون چنگ زدن کنین تا مواد کاملا یکدست بشن و بعد به شکل دلخواه در بیارین و نوش جان کنین.
بهتره نان رو یک روز داخل یخچال بزارین تا بیات بشه.
اندازه خرما و نان باید طوری باشه که نون بیشتر از خرما باشه و خرما غالب بر نان نباشه.
@shirini71
15.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کتلت_گوشت_بادمجان😍😋
این کتلت گوشت و بادمجون یکی از غذاهای ترکیبی جدید و خوشمزست که اگه از غذاهای تکراری خسته شدید بهتون پیشنهاد میکنیم حتما این کتلت رو درستش کنید😋
گوشت چرخ کرده: ۳۰۰گرم، بادمجون کبابی: ۱۵۰ گرم، پیاز: ۱عدد، سیر: ۳حبه، نمک،زردچوبه، فلفل سیاه و آویشن، آرد سفید یا آرد سوخاری: ۳ق.غ، جعفری خوردشده: ۴ق.غ
.
بعد از اینکه بادمجونارو کبابی کردیمو پوستشو گرفتیم کاملا ساطوریشون میکنیم تا له بشن بعد با گوشتو پیاز رنده شده و آب گرفته،سیر رنده شده،ادویه ها و آرد مخلوط میکنیمو خوب ورز میدیم بعد جعفریو اضافه و مخلوط میکنیم برای عطر بهتر.
از مایمون به اندازه ای که میخواییم برمیداریمو تو دستمون بهش شکل میدیم.
تو روغن داغ با حرارت کم دو طرف کتلتارو سرخ میکنیم.
این کتلت به خاطر بادمجونی که داخلش داره موقع سرخ شدن زود تغییر رنگ میده و تیره میشه به خاطر همین حرارت باید خیلی کم باشه.
41.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
7.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شیرینی_شکری
مواد لازم:
پودر قند یک و نیم لیوان
مخلوط شکر و پسته خرد شده ریز به مقدار لازم
اسانس کره ¼ ق چ سر خالی
روغن صاف قنادی 375 گرم(میتونید از کره استفاده کنید در اینصورت اسانس کره روحذف کنید)
وانیل 1 ق چ
آرد قنادی( گندم) 750 گرم
بیکینگ پودر1 و نیم ق چ
تخم مرغ 3 عدد