هدایت شده از مجله علمی و پزشکی
☀️
صبح ها بیش از حد نخوابید !
خوابیدن بیش ازحد موجب تولید هورمون های استرس شده که باعث افزایش گرسنگی میشوند
همچنین خوابیدن بیش از 10 ساعت منجر به شاخص توده بدنی بالاتر میشود
@MajalePezeshki71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#پاتلیجان_کبابی🍆🍆🥩🥩
#غذای_ترکی
#غذای_نونی
#خوراک_بادمجان
✔مواد لازم
بادمجان ۲ الی ۳ عدد متوسط
گوشت چرخکرده ۳۰۰ گرم
فلفل دلمه قرمز ۱ عدد
فلفل سبز ۲ الی ۳ عدد( تند یا شیرین)
پیاز خرد شده ۱ عدد
سیر رنده شده ۲ الی ۳ حبه
رب گوجه فرنگی ۲ ق غذاخوری
پنیر چدار یا پارمزان نصف پیمان
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
.
✔طرز تهیه
ابتدا بادمجان هارو پوست گرفته ، خرد میکنیم و برای مدت نیمساعت داخل آب نمک میذاریم و بعد آبکشی و سرخ میکنیم و کنار گذاشته. سپس پیاز نگینی رو سرخ میکنیم، کمی که طلایی شد سیر را به آن اضافه کرده و به همراه فلفل دلمه و فلفل سبز خرد شده چند دقیقه تفت میدیم و از تابه خارج میکنیم و کنار میذاریم. سپس گوشت رو تفت میدیم، کمی که گوشت سرخ شد پیاز و فلفل رو رو که از قبل سرخ کردیم به گوشت اضافه میکنیم، ۲ ق غ رب گوجه هم میریزیم و خوب تفت میدیم تا رنگ رب کمی باز بشه سپس نمک و فلفل سیاه و نصف استکان آب میریزیم و در ماهیتابه رو بصورت نیمه میذاریم تا گوشت خووب پخته و مواد جا بیفته و آبش تبخیر بشه .
✔ در آخر بادمجون سرخ شده رو هم اضافه میکنیم و دو دقیقه بعد از روی حرارت برمیداریم. در ادامه در ظرف فر یک لایه از مواد گوشت و بادمجان میریزیم، سپس یکی دو قاشق سس روی مواد میریزیم و در آخر پنیر چدار رنده شده و در نهایت در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه قرار میدیم تا زمانیکه روی پنیر کمی طلایی بشه. نوش جان 😍😋 طعمش واقعا عالیه🤩
✔برای سس :
ابتدا 1 ق رب گوجه رو با نصف ق روغن تفت میدیم تا سرخ بشه و رنگ رب باز بشه، سپس 1 استکان آب جوش و نمک و فلفل سیاه و کمی آویشن بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم، سس که یکنواخت شد و چندتا قل زد از روی حرارت برمیداریم
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#ترشی_کلم_بنفش_مجلسی
#یخچال_عروس
#ترشی_فانتزی
مواد لازم:
کلم بنفش(کلم قرمز): یک عدد تقریبا متوسط
سرکه: تا حدی که روی کلم ها رو بگیره(من سرکه سفید استفاده کردم)
نمک: دو قاشق چایخوری سرخالی(میتونین بچشین اگه نیاز بود بیشتر بریزین)
شکر:در صورت تمایل یک قاشق غذاخوری
فلفل قرمز: به میزان دلخواه
سیر: در صورت تمایل سه تا چهار حبه
طرز تهیه:
ابتدا کلم رو شسته و در آبکش قرار میدیم تا آب اضافه،حسابی خارج بشه و با پارچه تمیز،خشک میکنیم.سپس به صورت خلالهای نسبتا باریک برش میزنیم(اگه دوست داشتین درشت تر بُرش بزنین و یا در صورت تمایل میتونین رنده کنین)اگر کلم ها کمی رطوبت دارن میتونین روی پارچه تمیز بریزین تا رطوبتش از بین بره.
کلم های خرد شده رو توی قابلمه بریزین و مقداری سرکه و نمک و کمی شکر روی کلم ها،بریزین.
سرکه در حدی باشه که کمی روی کلم ها رو بپوشونه.
میتونین شکر رو حذف کنین.
قابلمه رو روی حرارت متوسط گذاشته و وقتی کلم و سرکه،شروع به بالا اومدن و جوشیدن کردن،شعله رو خاموش و اجازه بدین تا کاملا سرد بشه(میتونین بیشتر هم بپزید تا کاملا نرم بشه اما من به محض اینکه جوش بیاد،شعله رو خاموش میکنم، اینجوری کلم ها، ترد می مونن.)
بعد از اینکه کاملا خنک شد،به همراه سرکه ای که باهاش پخته شده،توی شیشه مناسب دردار ریخته(حتما سرکه به اندازه ای باشه که روی کلم ها رو بپوشونه) و در یخچال نگهداری میکنیم(اگر سرکه روی کلم ها رو نگرفته،توی این مرحله مقدار مناسبی سرکه توی شیشه ترشی بریزین،تا کلم ها کاملا در سرکه قرار بگیرین)
این ترشی خیلی سریع آماده میشه و بعد از سرد شدن قابل مصرف،اما اگه بیشتر بمونه مسلما بیشتر جا میفته و طعم بهتری پیدا میکنه.چنانچه دوست داشتین از سیر و فلفل و سبزیجات معطر برای این ترشی استفاده کنین،موقعی که خواستین توی شیشه بریزید این مواد رو بهش اضافه کنید(من نزدم)
فقط حتما توی یخچال نگهداری کنین تا رنگ زیبای کلم،حفظ بشه.اگه جای گرم باشه،دیگه خوشرنگ باقی نمیمونه.
من تقریبا نصف یک لبو رو رنده یا خرد میکنم و توی این ترشی میریزم تا مدت زمان بیشتری،خوشرنگ بمونه.واسه گلها،برگهای کلم رو به صورت نواری،بُرش زده،اول یک نوار رو رول کردم،بعد نوارهای بعدی رو دورِ رولِ اول پیچیدم و با خلال دندون،فیکس کرده و جداگانه با سرکه به همون روشی که گفتم، پختم.
13.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک سه سوته بدون فر و همزن😋🥕
مواد لازم:تخم مرغ یک عدد،وانیل نوک ق،شکر ۲ ق غ،آرد ۳ ق غ،شیر ۳ ق غ،روغن یک ق غ،بیکینگ پودر یک ق چ،دارچین نوک ق،هویج ۲ ق غ رنده شده،گردو کمی (قابل حذف)