🥘آشپزی
🔷 #تزيين_نارنگي_باشکلات 😍😍
شکلات را به روش بن ماري يا غير مستقيم آب کرده و درون کاسه اي بريزيد. نصف نارنگي را درون شکلات بزنيد و روي کاغذ روغني بگذاريد. مقداري پودر نارگيل روي شکلات بريزيد و براي چند ساعت درون يخچال بگذاريد.
@shirini71❤️
#کوکو_ لوبیا _سبز _مجلسی
مواد لازم:
لوبیا سبز_ نیم کیلو یا کمتر
گوشت چرخ کرده: 250 گرم
سیب زمینی _2 عدد
هویج _2 عدد
پیاز 1 عدد
تخم مرغ: 5 الی6
آرد گندم (در صورت تمایل): یک قاشق غذاخوری
گردوی خرد شده (در صورت تمایل)
زعفران: به میزان لازم
نمک، فلفل، ادویه کاری: به میزان دلخواه
ابتدا محلول غلیظ زعفران را تهیه می کنیم. این کوکو طعم اصلی خود را از زعفران می گیرد.
بهتر است تخم مرغها به دمای اتاق برسد تا بهتر پف کند.
طرز تهیه
ابتدا پیاز،لوبیا سبز، سیب زمینی و هویج را نگینی خرد کرده و به صورت جداگانه سرخ خواهیم کرد.
درون تابه ای مقداری روغن سرخ کردنی ریخته و پیازها را خوب تفت می دهیم. سپس مقدار کمی زردچوبه به روغن می افزائیم و کمی دیگر تفت می دهیم تا سبک شود. البته خیلی سرخ نمیکنیم.
سپس هویج را در تابه فوق سرخ می کنیم هویج، رنگ نارنجی ملایمی به روغن میدهد، که سبب خواهد شد سیب زمینی خوشرنگ تر شود.
سپس سیب زمینی را (که بعد از نگینی کردن خوب شسته ایم تا نشاسته اش برود و سپس درون دستمالی خوب خشک کرده ایم)، درون روغن میریزیم و تفت می دهیم، بعد کمی نمک و مقدار کمی زردچوبه نیز به آن می افزائیم و خوب سرخ می کنیم. البته زیاد تغییر رنگ ندهد ولی کمی بپزد.
در آخرین مرحله که تابه کم روغن شده است، گوشت چرخ کرده را می افزائیم و با مقداری زردچوبه خوب تفت می دهیم. کمی آب و محلول زعفران هم می افزائیم تا گوشت بپزد و آبش را بکشد، سپس کمی نمک و ادویه کاری هم به آن می افزائیم و تفت میدهیم. گوشت که مجدداً به روغن افتاد، لوبیاسبز را افزوده و چند لحظه ای تفت می دهیم تا آب اضافی اش تبخیر شود و مزه دار شود
سپس درون کاسه ای، لوبیاسبز و گوشت، پیاز، سیب زمینی، هویج و در صورت تمایل گردو را اضافه می کنیم و به آرامی هم میزنیم.
9- درون کاسه دیگری تخم مرغ ها را شکسته و با چنگال هم میزنیم تا از لختگی در بیاید، سپس به آن مقداری نمک، فلفل، ادویه کاری، محلول غلیظ زعفران و مقداری زعفران پودر شده خشک می افزائیم و هم می زنیم.
10-تخم مرغ هم زده شده را به کاسه حاوی مواد می افزائیم و با آرامی مخلوط می کنیم.
در این مرحله می توانید یک قاشق آرد هم به مواد بیافزائید و هم بزنید تا انسجام آن بهتر شود.
سپس درون تابه ای که مقداری روغن ریخته ایم و روغن کمی داغ شده است مواد را میریزیم و بلافاصله مواد را با پشت قاشق به ته تابه کمی فشار داده و روی آن را با ته قاشق صاف می کنیم.
حرارت چند دقیقه ای متوسط (رو به تند) باشد تا ته کوکو خودش را بگیرد. سپس حرارت را ملایم می کنیم و حتی می توانیم یک شعله پخش کن زیر تابه بگذاریم. سپس یک عدد فویل رو به اندازه تابه در روی کوکو قرار دهید تا خوب مغزپخت شود.
سپس کوکو را برگردانده و طرف دیگر را کمی سرخ می نمائیم.
سپس در دیسی برگردانده و کمی که خنک شد برش زده (چه به صورت برش پیتزائی و چه مربعی) و سرو می نمائیم. من با گل سرخ گوجه فرنگی برش خورده، و خیارشور، زیتون سیاه تزئین کردم.
نکته :
کلیه مواد این کوکو جداگانه سرخ می شود. اگر از روغن مخصوص سرخ کردنی استفاده گردد این کوکو اصلاً چرب نخواهد بود.
نکته.
در این کوکو اصلاً از رب استفاده نمی شود. چون طعم و بافت آن را تغییر می دهد
نکته.
من نصف کوکو رو قالبی درست کردم . ظرفتان را کمی چرب کنید و مواد را داخل آن بریزید و روی آن فویل بکشید و چند جای آن را سوراخ کنی
(با دمای متوسط حدود ۱۸۰ درجه)
@shirini71❤️
#کراکت_برنج_ایتالیایی
#فینگرفود
مواد لازم:
کره 50گرم،پیاز ریز خرد شده یک عدد،برنج(ترجیحا برنج گرد)دو پیمانه،آب مرغ سه و نیم پیمانه،زعفران 1/4 قاشق چایخوری،پنیر موزارلا 100گرم،تخم مرغ 3عدد،پنیر پارمزان 50گرم،نمک و فلفل به مقدار لازم،پودر سوخاری یک پیمانه،روغن سرخ کردنی به مقدار لازم
کره را آب کرده و پیاز را اضافه کنید تا نرم شود،سپس برنج،آب مرغ و زعفران را اضافه کرده و در ظرف را ببندید تا برنج به صورت کته بپزد.وقتی برنج سرد شد پنیر پارمزان،دوتا تخم مرغ،نمک و فلفل را اضافه کرده خوب ورز دهید.از مخلوط 30عدد کوفته درست کنید و داخل هرکدام مقداری پنیر موزارلا قرار داده خوب ببندید و سپس در تخم مرغ و بعد در پودر سوخاری بغلتانید و در حمام روغن سرخ کنید.این غذا یکی از معروف ترین اسنک ها در رم است😋
_______________________
همراهی شما باعث افتخار ماست💞
@shirini71❤️
#نان_بازلاما
👩🍳مواد لازم
6 لیوان آرد
نصف پاکت خمیر مایه خشک (5گرم یا یک قاشق غذاخوری سرصاف)
1قاشق مربا خوری نمک
به اندازه نیاز آب
برای روی نان جعفری و روغن زیتون
♨️طرز تهیه
در یک ظرف آرد و خمیر مایه ونمک را ترکیب کرده و روی آنها یواش یواش (کم کم)آب ولرم (در حدی که دست را نسوزاند) بریزید و ورز دهید تا خمیر نرمی بدست آورید. روی خمیر را بپوشانید و خمیر را نیم ساعت استراحت دهید .از خمی تکه هایی به بزرگی1 مشت برداشته و چانه کرده (گرد کنید) و روی میز بچینید و 10 دقیقه دیگر صبر کنید.سپس خمیرها را با وردنه به بزرگی ظرف غذاخوری باز کنید و در ظرف تفلون که روی گاز داغ شده دو طرف آنها را بپزید و سرخ کنید و بعد از پختن روی آنها سس روغن زیتون و جعفری با بمالید.نوش جان🌹
🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜
@shirini71❤️
#ته_چین
♨️ طرز تهیه:
تکه های مرغ خام رو از قبل با نمک و زعفرون مزه دار کنید و کف قابلمه بچینید، سعی کنید تکه های مرغ رو تَنگ هم بزارید! اگه چسبیده بهم بزارید در آخر ته دیگش قشنگ تره! برنج رو آبکش کنید. مقداری از برنج رو با زعفرون قاطی کنید و روی مرغها پهن کنید، بقیه ی برنج رو دو قسمت کنید و یه قسمتش رو روی برنج زعفرونی بریزید، پهن کنید و با کف دست کمی فشار دهید و قسمت بعدی رو با عدس پخته مخلوط کنید و روی برنج سفید پهن کنید، لای عدس پلو پودر دارچین بپاشید. شعله رو کم کنید و شعله پخش کن بزارید وگرنه مرغها خشک میشن و چهل و پنج دقیقه تا یک ساعت دم بزارید.
در آخر روغن داغ کنید و توی دیس برگردونید.
🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜
@shirini71❤️
کباب اوکراینی
گوشت چرخ کرده ۲۵۰گرم
پیازمتوسط یک عدد
سیر یک حبه
فلفل دلمه نگینی
گوجه نگینی
پنیرپیتزا
جعفری وریحان خردشده
نمک وفلفل وزردچوبه
گوشت+پیازرنده شده+سیرله شده+نمک فلفل زردچوبه مخلوط وحسابی ورز بدهید
ازمواد اندازه نارنگی برداشته وسطش را گود کرده داخل آن را با فلفل دلمه+گوجه+جعفری+ریحان+پنیرپیتزاپرکنید
سینی فررا چرب کرده کباب ها را داخل سینی بچینیدوبمدت۲۵دقیقه با دمای ۱۸۰ در طبقه وسط طبخ کنید
خیلی خوشمزه بود من پنیرپیتزا نداشتم ولی همچنان خوشمزه بود پیشنهاد میدم درست کنید وقتی تصمیم دارید کباب تابه ای درست کنید شکم پرش کنید😋
من با پلو سرو کردم
@shirini71❤️
✅ ژله میان تهی 😋
برای تهیه این دسر ابتدا لایه اول ژله را طبق معمول همیشه درست کرده با این تفاوت که به جای یک لیوان آب سرد تنها نصف لیوان به آن آب سرد اضافه میکنیم و داخل ظرف میریزیم، در صورت تمایل می توانید از میوه هم برای داخل لایه اول استفاده کنید. سپس صبر میکنیم تا لایه اول کاملا ببندد. پس از بسته شدن لایه اول، ژله لایه دوم را آماده کرده و اجازه میدهیم کاملا سرد شود. سپس آن را با قاشق روی لایه اول میریزیم. دقت کنید که مقداری از سطح ظرف باید خالی بماند. پس از ریختن لایه دوم، روی ظرف را سلفون کشیده و ظرف را به صورت برعکس درون یخچال قرار می دهیم. پس از بسته شدن به آرامی سلفون را جدا کنید.
#ژله
@shirini71❤️
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
🥘آشپزی
🔷#کوکی_اسمارتیزی
طرزتهیه:
۱ عدد تخم مرغ
۳/۴پیمانه پودر قند
۱/۲ پیمانه روغن مایع رو با هم مخلوط کنید.
۱ و۳/۴ پیمانه آرد رو به آرومی به مخلوط اضافه کنید.بعد یکم وانیل
۱/۵ ق م ب پ
۳ ق غ پودر کاکائو رو اضافه کرده و مخلوط کنید تا خمیر بدست بیاد.بعد اندازه ی دلخواهتون گلوله کرده یکم پهنش کنید و توی سینی فر که کاغذ روغنی با فاصله بچینید.روی هرکدوم از کوکی ها پنج دونه اسمارتیز بذارید و یکم فشار بدید.توی فر از پیش گرم شده به دمای ۱۷۰-۱۸۰ ده دقیقه تا یه ربع بذارید.
تقريبا ١٨ تا كوكي بزرگ با اين مواد درست شد.
@shirini71❤️
#کیک_یخچالی👇
شیر 3پیمانه
شکر1+یک سوم پیمانه
ارد سفید دو ق غذاخوری
نشاسته ذرت یک ق غذاخوری
پودرکاکایو۲ق غذاخوری
پودر قهوه ۳ق غ
کره یک بسته 50گرمی
بیسکوییت پتی بور یا اناتا کائویی ۲ بسته وساده ۲ بسته
ابتدا مواد خشک را باهم مخلوط کرده (ارد. نشاسته. کاکائو. قهوه. شکر)
چندبار با الک درشت الک میکنیم بعد یک لیوان از شیر را کم کم به مواد اضافه کرده تامواد یکدستی بدست بیاد بعد بقیه شیر را کم کم اضافه کنید
مواد را روی حرارت کم گذاشته ومدام هم بزنید تا یکدست شود ودر اخر کره را اضافه کرده واز روی حرارت بردارید تا کمی مواد حرارتش کم بشه
حالا بصورت دورانی یکی یکی بیسکوییت هارو اغشته به سس کرده وراه درمیان بیسکویت ساده و راه بعد بیسکوییت کاکائویی بچینید تا انتهای کار ودر اخر بقیه سس را روی بیسکوییت ها ریخته وبه دلخوه تزیین کنید بهتره که یکشب تو یخچال استراحت کنه بعدم روش گاناش ریختم .
داخل قالب ۲۵ سانتی درست کردم
کف و دور قالب رو مشما فریزر کشیدم ردیف اول بیسکویت ساده رو از کرممون بهش میزینیم میچینیم ردیف دوم بیسکویت کاکائویی
@shirini71❤️
#آش_میوه😋
نخود،لوبیا چیتی،لوبیا قرمز،عدس از هر کدام یک فنجان
بلغور گندم نصف فنجان
برنج نصف فنجان
سبزی آش نیم کیلو
پیاز 1 عدد
قیسی،برگه زردآلو،آلو خورشی و آلوچه خشک از هر کدام 15 عدد
آلبالو خشک یا فریزری 20 تا 25 عدد
رشته آشی نیم کیلو
گوشت چرخشده 100 گرم
رب 1 قاشق
حبوباتها را شب قبل خیس کنید غیر از عدس بقیه را باهم بپزید،داخل ظرفی مناسب پیاز را خرد کرده با مقداری روغن سرخ کنید زردچوبه و رب را اضافه کنید تف دهید،عدس خیس خورده و تمامی میوه ها،برنج،سبزی آش و گندم را با مقدار 5 لیوان آب به پیاز اضافه کنید گوشت را با یک پیاز متوسط رنده شده و کمی نمک ورز دهید و گوشت را به اندازه گردوی کوچک گرد کنید و به میوه ها اضافه کنید حالا حبوبات پخته را اضافه کنید رشته آش را دو نیم کرده اضافه کنید،وقتی همه مواد پخت و آش جا افتاد نمک را اضافه کنید برای ملس شدن این آش میتوانید مقدار دلخواه آب آلوچه یا آب نارنج یا آبغوره اضافه کنید.
🥘آشپزی
🔷#کوکو_بدون_تخم_مرغ
سیب زمینی ها رو آب پز میکنید و پوستشو جدا میکنید با گوشتکوب دستی خوب پورش کنید تا صاف و یدست شه. و بعد نشاسته میزنید بهش و خوب ورز میدید. میزان نشاسته رو تا جایی بزنید که خمیر چسبندگیش از بین بره تا حدودی. البته من مقداری پودر سوخاری هم ب سیبزمینیا اضافه کردم. زرد چوبه و نمک و فلفل و ادویه کاری و پودرپاریکا هم بهش اضافه کردم. وخوب مخلوط کردم. داخل یه تابه روغن داغ کردم و یه کاسه آب کنار دستم. وقتی حس میکردم خمیر ب دستم میچسبه یذره دستم مرطوب میکردم و کوکوها رو شکل میدم.
@shirini71❤️
🥘آشپزی
🔷#خوراك_بدون_گوشت
#قارچ_شكم_پر🍄
پیاز را خرد کرده و تفت میدهیم و بعد از طلایی شدن سویا و آویشن را اضافه کرده و کمی تفت میدهیم
درون قارچ ها را خالی میکنیم، مواد را داخل آنها ریخته و در آخر بر روی آن ها پنیر میریزیم.
قارچ های شکم پر را داخل فر با دمای بالا به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه میگذاریم.
بعد از اینکه قارچها طلایی شدن و پنیر آب شد
قارچ شکم پر ما آمادهی سرو است
@shirini71❤️
🥘آشپزی
🔷#کیک_شیره_خرما
مواد لازم :
تخم مرغ 4 عدد
شکر 4 ق غ
وانیل 1/4 ق چ
روغن 1/2 پیمانه
شیره خرما 1 پیمانه
ارده 1/3 پیمانه
آرد 2 پیمانه
بیکینگ پودر 2 ق چ
تخم مرغا و شکر و وانیل و با دور تند همزن حدود 3 دقیقه هم بزنید بعد روغن و اضافه کنید و یک دقیقه هم بزنید بعد شیره خرما یک دقیقه و بعدم ارده یک دقیقه ... شیره خرما اگه خیلی غلیظ بود بزارید رو حرارت تا روون بشه . آرد و بیکینگ پودر و مخلوط و الک کنید کم کم اضافه اضافه کنید و با لیسک هم بزنید قالبتون و چرب و آردپاشی کنید و مایع کیک و تو قالب بریزید و قالب و انتقال بدین به فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه بمدت 45 دقیقه .
@shirini71❤️
#چالش_لاغری_پاییزه🍁🍁🍁
#روز_یازدهم
✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم
🧀 #صبحانه : چای+کف دست نان سنگک+یک عدد تخم مرغ آبپز+۱ قاشق عسل(200کالری)
🍏 #میان_وعده :یک عدد میوه
❤️یک ساعت قبل از ناهار چند حرکت شکم و پهلو
💚قبل از ناهار 2 لیوان آب
🍄 #ناهار: سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید +۶ قاشق ماکارونی (350کالری)
☕️میان وعده #عصر : یک لیوان شیر موز
💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب
🍟 #شام:سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید+۲ عدد فیله مرغ به همراه کرفس و هویج و نخودفرنگی+یک کف دست نان سنگک(300 کالری)
@shirini71❤️
#پاستیل_هندوانه
🍉🍉🍉
@shirini71
آب هندوانه ۲ پیمانه
پودر ژلاتین ۳ قاشق غذاخوری
آبلیموترش ۱/۲ پیمانه
عسل ۱/۴ پیمانه
کمی از آب هندوانه را در کاسه ای ریخته و ژلاتین را روی آن بپاشید و چند دقیقه صبر کنید بقیه آب هندوانه را روی حرارت گذاشته تا گرم شود اما نجوشد ژلاتین آماده شده را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید تا حل شود عسل و آبلیمو را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود مواد را در قالب مورد نظر ریخته و در یخچال گذاشته تا ببندد
❣️❣️❣️
🥘آشپزی
🔷#شیرینی_ژاپنی
مواد لازم :👇
شیر 150 میلی لیتر
کره 30 گرم
آرد 50 گرم
تخم مرغ زده شده 1 عدد
عسل 30 گرم
شکلات شیری برای تزئین 50 گرم
طرز تهیه :👇
ابتدا شیر رو داخل تابه میریزیم کمی که ولرم شد کره رو اضافه می کنیم وقتی کره آب شد، عسل رو با مواد مخلوط میکنیم، دقت کنین در تمام مراحل پخت حرارت باید کم باشه و با قاشق چوبی هم زده بشه.
حالا آرد رو یک مرتبه اضافه میکنیم، هم می زنیم تا به خورد مواد بره. سپس گاز رو خاموش می کنیم و یک عدد تخم مرغ هم زده رو در دو مرحله با مواد مخلوط می کنیم، با قاشق مرتب هم میزنیم تا مواد به صورت خمیر وسط تابه جمع شود.
مواد رو پس از کمی خنک شدن داخل قیف با ماسوره ی دلخواه میریزیم و داخل سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتیم، به صورت نوارهای بلند ماسوره می زنیم،
سپس روی شیرینی ها رو با یک قاشق کره ی آب شده برس می کشیم و در فر 170 درجه به مدت 20 دقیقه میذاریم بپزن تا روشون طلایی بشن،
پس از سرد شدن میتونین نصفی از شیرینی ها رو با شکلات آب شده تزیین کنین.
@shirini71❤️
ترشی انگور
انگوری که انتخاب میکنین شیرین نباشه برای این نوع ترشی از نژاد انگوری استفاده کنین که بافتش نازک نباشه چون نازک باشه با سرکه واکنش نشون میده و ترک بر میداره هم انگور سیاه میشه و هم سبز. من انگور رو شستم آبکش کردم بعد دون کردم . قبل دون کردن بشورین که آب داخلش نره . بعد ریختم تو ظرف شیشه ای و روش کمی نمک ریختم و روش رو کامل با سرکه قرمز پوشوندم. درش رو تا نیم ساعت نبستم . بعد درش رو کیپ کردم و رفت تو یخچال تا یک ماه بعد قابل استفاده س. اگر انگور سیاه رو انتخاب کردین برای این ترشی بهش به نسبت دو به یک سرکه و آب بزنین و چند شاخه نبات بریزین داخلش نکته : از انگورهای له و ترک دار و لکه دار استفاده نکنید.
@shirini71❤️
✅کوکو قارچ و سیب زمینی 😋
۴ تا سیب زمینی متوسط اب پز کردم بعد ۳۰۰ گرم قارچ ریز خرد کردم و با ۱ ق غذاخوری ابلیمو تفت دادم تا ابش کشیده شد توی یک کاسه سیب زمینی پخته رنده شده ، ۱ دونه پیاز متوسط رنده شده اب گرفته ، قارچ تفت خورده ، ۳ ق غذاخوری جعفری خرد شده نمک و فلفل پودر سیر ، ۱ دونه تخم مرغ و ۱ ق غذاخوری ارد سفید مخلوط کردم هم بزنید اگه حس کردید چسبندگیش کمه ۱ دونه تخم مرغ دیگه بزنید و بعد سرخ کنید ساده و خوشمزه
@shirini71❤️
#غذای_فوری
#دوپیازه_آلو
دوپیازه به روش مامانم
ابتدا سیب زمینی ها رو مکعبی برش میزنیم و آبپز میکنیم. پیازداغ فراوان درست میکنیم بعد دوتا گوجه رو خرد میکنیم و اضافه میکنیم و بازم تفت میدیم تا آب گوجه تبخیر بشه و گوجه سرخ بشه بعد سیب زمینی هارو میریزیم و نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و ادویه های دلخواه. و کمی نعنا و مرزه خشک و پودر شنبلیله خشک یا شوید میریزیم و مخلوط میکنیم و تمام. البته من با روغن محلی و روغن کنجد درست میکنم.
با نون یابه تنهایی همراه با ماست سرو کنید.
@shirini71❤️
_______________________
همراهی شما باعث افتخار ماست💞
#کاکا_شیرینی_سنتی_گیلان😍😍
کاکا یکی از شیرینی های اصیل گیلان هستش
که طرفدار زیاد داره😍😍😍 ـ
دو عدد تخم مرغ رو با نصف لیوان شکر مخلوط کردم.وخوب با چنگال زدمش تا کش دار بشه.میزان شکر بستگی به ذائقه خودتون داره.
بعد یک لیوان آرد برنج اضافه کردم و یک لیوان شیر وخیلی کم دارچین و دو قاشق غذاخوری گلاب.
همه مواد رو با هم، مخلوط کردم تا یکدست بشه.
اگه ارد برنج نداشتید از آرد گندم استفاده کنید.
غلظت مواد باید مثل فرنی باشه پس زیاد رقیق یا غلیظش نکنید.
ـ
بعد داخل تابه روغن ریختم وقتی داغ شد یک ملاقه از موادم ریختم وسط تابه اجازه دادم سرخ بشه وبرش گردوندم تا طرف دیگشم سرخ بشه
من امروز از قالب استفاده کردم.
با چای بسیار میچسبه
🍃🌺🍃
🍃🌸🌺🍃
🍃🌼🌸🌺🍃@shirini71❤️
#کوکوی_گردوگیلانی
#فینگرفود
یکی دیگه از غذاهای استان_گیلان
گردو آسیاب شده 2 قاشق ,
سبزیجات معطر تازه(نعنا،گشنیز،جهفری،چوچاق،شوید و کمی برگ سیر)نیم کیلو ,تخم مرغ سه عدد،پیاز ریز رنده شده یک عدد, نمک و فلفل و زردچوبه ....انداره ها بسته به ذایقه خودتون
🍃 مثل کوکو سبزی تو تابه پهن کنید و توی روغن داغ سرخ کنید و نوش جان....
@shirini71❤️
#کوکی_ردولوت_پنیری
کره 1/2 پیمانه ،تخم مرغ 1 عدد
شکر قهوه ای 1/4 پیمانه،شکر سفید 1/2 پیمانه،آرد 1و1/4 پیمانه
بکینگ پودر 1/2 ق غذاخوری
وانیل 1 ق چ،پودر کاکائو 1/4پیمانه
رنگ قرمز خوراکی دوسه قطره
کرم میانی کوکی ها:
پنیرخامه ای100 گرم،پودر قند 1/2 پیمانه،نمک یه پنس
اول کرم رو آماده کنید پنیرخامه ای، پودر قند و نمک رو با همزن بزنید و بذارید یخچال برای کوکی ها، کره ی نرم، شکر قهوه ای وشکر سفید رو باهمزن برقی بزنید تا خوب مخلوط بشه. تخم مرغ و وانیل و رنگ خوراکی رو اضافه کنید و مجدد دوسه دقیقه هم بزنید و بعد هم آرد، پودر کاکائو وبکینگ پودر رو اضافه کنید. یک قاشق غذاخوری از موادکوکی ها بردارید کف دستتون صاف کنید و از کرم پنیری به اندازه نصف قاشق بذارید وسط کوکی و بعد کوکی رو گلوله کنید. و بذاریدبه همون صورت رو سینی فر وقتی همش آماده شد سینی رو بذارید تو فر 180 درجه که ازقبل گرم شده به مدت 20 دقیقه.
🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜
@shirini71❤️