#کیک_اسفنجی_شکلاتی
🎂🎂🍰🍰
تخم مرغ خنک 6 عدد،
پودر قند 300 گرم ،
آرد قنادی 300 گرم ،
بیکینگ پودر یک قاشق چای خوری سر صاف ،
نمک نوک قاشق چای خوری ،
وانیل خالص نوک قاشق چای خوری ،
آب جوش نصف پیمانه .
طرز تهیه : * فر روی حرارت 140 درجه سانتی گراد روشن شود. * کف قالب کاغذ انداخته شود . فقط زاویه ی کف ظرف با روغن مایع تا ارتفاع یک سانتی متر چرب شود . ( مهم است ). * آرد + بیکینگ پودر + نمک سه بار با هم الک شوند. * زرده و سفیده ها جدا . سفیده ها زده شوند و نصف مقدار پودر قند به آن اضافه شود . * زرده ها + وانیل + بقیه ی پودر قند کمی زده شود ، سپس آب جوش اضافه شده سریع هم زده شود تا زرده پخته نشود . * همزن خاموش . سفیده با لیسک به خورد زرده برود . * مخلوط آرد کم کم اضافه شده به خورد مواد قبل برود . * کیک به مدت 40 تا 50 دقیقه درون فر باشد.
برای این کیک باید تخم مرغ خنک باشه حتما
بچه ها من چهل گرم از آرد کم کردم به جاش پودر کاکائو زدم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر شکلاتی خوشمزه و آسون🍫
31.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کوکی ترک دار خوشگل🍪🍪
روغن مایع : 55 گرم (یک چهارم پیمانه)
شکر دانه ریز : 140 گرم (دو سوم پیمانه)
تخم مرغ : دو عدد❤️
وانیل : یک چهارم قاشق چایخوری
آرد قنادی : 160 گرم (از یک پیمانه دو قاشق بیشتر)
بیکینگ پودر : یک قاشق چایخوری
نمک: یک چهارم قاشق چایخوری
16.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پیازترشی #ترشی_پیاز
۲ کیلو پیاز قرمز ریز
سرکه قرمز یا سفید ۲ تا ۳ لیتر
لبو یک عدد
نمک و نعنا هر کدام ۲ قاشق چای خوری
ترخون ۲ شاخه
فلفل تند ۴ عدد
سیر ۴ حبه
نبات دو تکه متوسط
تا پیاز ریز قرمز هست ترشیشو درست کن و حالشو ببر🤌🏻🧅
8.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•فیلهسوخاری😋•
هم مزش هم بافتش معرکه ست🤤
~❤️موادلازم:
فیله مرغ ۵۰۰گرم
پاپریکا ۱ ق چ
پودرپیاز ۱ ق چ
فلفل سیاه نصف ق چ
ادویه مرغ ۱ ق چ
نمک ۱ ق چ
سس خردل ۱ ق غ
تخم مرغ ۳عدد
آرد ۱پیمانه
پودرسوخاری ۱پیمانه
6.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#چیک_تورنادو
2 عدد سیب زمینی پخته شده بزرگ ⠀
سینه مرغ ⠀
2 قاشق غذاخوری کره، ذوب شده ⠀
200 گرم پودرهای سوخاری ⠀
پارمسان 50 گرم، رنده شده
2 قاشق سوپخوری آویشن⠀
⠀
شربت پرتقال
آب پرتقال ترش دو لیوان
شکر. دو لیوان
جوهر لیمو. یک سوم قاشق چایخوری
رنده ی پوست پرتقال. نصف قاشق چایخوری
همه ی مواد رو با هم مخلوط و روی حرارت ملایم بذارید و مدام همش بزنید تا شکر حل بشه بعدش حرارت رو بیشتر کنید تا بجوشه و به غلظت مناسب شربت برسه فقط زیاد غلیظش نکنید چون بعداز سرد شدن غلیظ تر هم میشه ،موقع پخت کف هایی روی شربت جمع میشه که باید با قاشق بگیرید ،در این روش شربت رنگش تیره تر و غلیظ تر میشه و تا مدت طولانی موندگاری داره
@shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد تن ماهی🐟
از اون سالادای سه سوته با چند قلم مواد که اگ تو مهمونیا درست کنی همه عاشقش میشن😋
#سالاد_تن_ماهی
8.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌱🌱🌱
🥐 پیراشکی گوشت
🥙 بهترین و راحتترین دستور پیراشکی گوشت همینه با یه خمیر نرم و لطیف 😍تو روغن هم میتونی سرخ کنی👌
🥩 مواد لازم:
🧀آرد گندم ۴۰۰ گرم
🧀شیر ولرم ۱ لیوان (به اندازه ای که گرمه اما دستو نمیسوزونه)
🧀نمک ۱ قاشق چایخوری
🧀شکر ۱ قاشق چایخوری
🧀روغن ۱/۵ قاشق غذاخوری
🧀خمیرمایه فوری ۱ قاشق غذاخوری
🥦موادگوشتی پیراشکی:(اختیاری)
🌶ترکیب پیاز داغ، گوشت چرخکرده، قارچ، فلفل دلمه، ذرت، نمک، فلفل سیاه، آویشن، پودر سیر، رب و پنیر پیتزا
♨️فر رو از ۱۵ دقیقه قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم کنید
⏳و بعد پیراشکی ها رو به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بذارید بپزه
🥧اگر روی پیراشکی ها طلایی نشد، ۲ تا ۳دقیقه آخر گریل روشن کنید تا رویش طلایی بشه
#پیراشکی_گوشت #پیراشکی
#گوشت #مجلسی #خمیر_پیراشکی