#ساندویچ_مرغ
پیاز رو نگینی درشت خرد کردم و تفت دادم تا سبک بشه،نمک و زردچوبه و فلفل سیاه اضافه کردم و بعدبعد قارچ رو خرد کردم و اضافه کردم و با حرارت بالا سرخش کردم و بعد ففل دلمه رو اضافه کردم و یه کوچولو تفت دادم،رب گوجه ،سس کچاب و سس خردل اضافه کردم و تفت دادم و مرغ هاروکه از قبل ابپز کرده بودم رو تکه تکه کردم و بهش اضافه کردم در آخر آویشن توش ریختم و با حرارت بالا تفت دادم تا آماده بشه....
جاتونسبز🦋
@shirini71💖
#چالش_لاغری_پاییزه🍁🍁🍁
#روز_چهاردهم
✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم
🧀 #صبحانه : یک عدد تخم مرغ آبپز+دو کف دست نان سنگک+یک عدد خرما+چای(250کالری)
🍀 #میان_وعده :دو عدد میوه
❤️یک ساعت قبل از ناهار نیم ساعت چند حرکت شکم و پهلو
💚قبل از ناهار 2 لیوان آب
🍄 #ناهار: سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید +5 قاشق پلوساده+3قاشق خورشت قیمه(350کالری)
☕️میان وعده #عصر :یک تیکه شکلات تلخ+شش عدد مغز
💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب
🍟 #شام:سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید +یک تکه کباب تکه ای+یک کف دست نان سنگک( 270کالری)
@shirini71💖
❇️ از تمرینات پاهای خود غافل نشوید
♉️ یک اشتباه بزرگی که برخی از ورزشکاران با آن روبه رو اند. حذف کردن تمرینات پا و انجام ندادن این حرکات است چون :
🔷 حجم عضلات کم در عضلات پا به این معنی است که شما چربی شکمی بیشتری دارید یا خواهید داشت.
🔷 پاهای ضعیف باعث میشود که فرم اجرای حرکات شما ناقص باشد و تمرینات شما کامل صورت نگیرد
🔷 پاهای ضعیف باعث آسیب رسیدن به زانوها و کمر شما خواهد شد.
🔷 پائین تنه ضعیف قابلیت ورزشی شما را به طور قابل توجهی کاهش میدهد.
🔷 انجام حرکات پا نه تنها به رشد قسمت پایین تنه شما بلکه باعث بهبود عملکرد کلی عضلات بدن میشود
❇️برای داشتن شکمی خوش فرم و بدون چربی سه اصل را رعایت کنید:
1⃣ اصل اول : تغذیه
1 مصرف قند و نمک را تقریبا قطع کنید(حداقل مصرف)
2 مصرف تنقلات و فست فور را قطع کنید
3 مصرف کربوهیدرات ها را به حداقل برسانید
2⃣ اصل دوم : تمرین
1تمرینات هوازی تان باید بالای 35 دقیقه باشد
2تمرینات شکم را تا حد سوزش انجام دهید
3⃣ اصل سوم : استراحت
حداقل 8 ساعت بخوابید
به خود استرس وارد نکنید
به عضلات اجازه ریکاوری بدهید هر روز تمرینات شکم انجام ندهید
✅بهترین زمان برای تمرینات شکم انتهای تمرین شما
#املت_رولی_قارچ_و_پنیر🍳
جذاب و دلچسب مناسب پذیرایی از مهموناتون برای صبحانه یا عصرانه
@shirini71💖
املت رولی قارچ و پنیر
مواد لازم برای تهیه املت رولی قارچ و پنیر3 عدد تخم مرغ100 گرم قارچ خام50 گرم پنیر پیتزانمک و فلفل به مقدار لازمکمی کره
مواد لازم برای تهیه املت رولی قارچ و پنیر
مراحل تهیه املت رولی قارچ و پنیر
ابتدا قارچ رو خورد کرده با کمی کره و نمک تفت میدیم تا آب قارچ کاملا کشیده بشه.
تفت دادن قارچ
حالا تخم مرغ هارو با کمی نمک و فلفل خوب هم میزنیم تا زرده و سفیده با هم مخلوط بشن. کف ماهیتابه رو با کره چرب میکنیم و مخلوط تخم مرغ رو داخل ماهیتابه میریزیم و روی حرارت ملایم میذاریم.
طرز تهیه املت پنیر صبحانهادامه مطلب
ارائه شده توسط
ریختن تخم مرغ هم زده در ماهیتابه
کمی صبر میکنیم تا تخم مرغ مثل تصویر زیر خودشو بگیره و کمی سفت بشه. حالا شعله رو خاموش میکنیم تا مواد رو بچینیم.
سفت شدن تخم مرغ
ابتدا قارچ و بعد هم پنیر رو روی تخم مرغ میذاریم.
چیدن قارچ و پنیر
با کمک یه کفگیر یه طرف تخم مرغ سفت شده رو بلند کرده و روی موادمون میذاریم و بعد طرف دیگه رو روی لایه قبلی میاریم. شعله رو روشن میکنیم و در ماهیتابه رو میبندیم تا پنیر آب بشه. بعد از 2 الی 3 دقیقه املت رو برمیگردونیم تا طرف بالایی هم کمی طلایی بشه و خودشو بگیره و پنیر کاملا آب بشه.
رول کردن املت
حالا املت خوشمزه ما حاضره و میتوینم سروش کنیم.
نوش جون
@shirini71💖
#فرنی
#دسر_لیوانی
#پودینگ
#دسر_ساده
شیر 3 و نیم لیوان
آرد برنج ایرانی 3 و نیم ق غ خوری
شکر 3 و نیم ق غ خوری
گلاب 2 ق غ خوری
بیسکوییت ساقه طلایی (پتی بور و مادرم عالیه)
طرز تهیه به سبک شادی :
شیر و شکر و آرد برنج رو ریختم تو قابلمه و مرتب هم زدم در حدی که از حالت مایع در بیاد و یه کم ببنده بعد گلاب زدم و در حدی که رد قاشق روش بیفته هم زدم گذاشتم یه کم از داغی بیفته این بار بیسکوییت رو میکس نکردم با دست خورد کردم که تکه هاش درشت باشه پودر نشه بعد لایه لایه بیسکوییت و فرنی ریختم و گذاشتم یخچال.
@shirini71💖
#شیره _یا _دوشاب _سیب 🍏🍎
اول سیب ها رو خوب بشورید بعد قارچ کنید بریزید داخل قابلمه و روشون آب بریزید بزارید رو گاز تا بجوشه (تقریبا 45 دقیقه) وقتی سیب ها کاملا نرم شدن
بریزید داخل گونی تمیز تا آبش کاملا صاف بشه اصلا لهش نکنید یه چیز نیمه سنگین روش بزارید تا کاملا آبش دربیاد
بعد آبش رو بزارید روگاز تا بجوشه و یه تکه دارچین بندازید بزارید تا غلیظ بشه حتما کفشو بگیرید تا شفاف بشه یکم زمان میبره کم کم رنگش تیره میشه و غلیظ میشه بعد زیرشو خاموش کنید تا سرد بشه بعد نوش جان کنید شیره خیلی مقوی و خوشمزه ای هس
نکته :
باسیب های زیر رختی عالی میشه
با سیب قرمز هم میشه من با هردوتاش درست کردم ولی با سیب سبز شیره اش زیاد میشه
نکته :حتما کفشو بگیرین وگرنه رنگ و طعمش خوب نمیشه
@shirini71💖