eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21هزار عکس
8.3هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
تارت محلبی با فرنی,و مارمالاد و انواع کرمهای شیرین و حتی خامه پر کنید👇
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
تارت محلبی با فرنی,و مارمالاد و انواع کرمهای شیرین و حتی خامه پر کنید👇
تارت محلبی رزبری(با میوه دلخواهتون میتونید درست کنید) مواد لازم؛ ۴لیوان شیر ۳ق غذاخوری نشاسته ۲ق غذاخوری ارد ۴ونیم ق غذاخوري شکر(نسبت به ذایقه تون کم و زیاد کنید) ۱پاکت وانیل ۱ق غذاخوری کره گیاهی ۱لیوان رزبری یخ زده(از هر میوه ی که دوست دارید میتونید استفاده کنیداگر از میوه تازه استفاده میکنید پوره اش کنید) ۱پاکت کرم شانتی برای خمیر تارت: ۲لیوان ارد ۳ونیم ق غذاخوری پودر قند ۱۲۵گرم‌کره گیاهی سرد ۱عدد تخم مرغ ۱پاکت وانیل ۱پینچ نمک طرز تهیه: ابتدا خمیر تارت رو درست میکنیم.در ظرفی مناسب ارد و کره رو میریزیم و با نوک انگشت ورز میدیم تاکره رو به خورد ارد برود.بعد تمام مواد خمیر رو اضافه کنید و خمیری که به دست نمیچسبه درست کنید.خمیر رو داخل سفلون بپیچید و حداکثر ۳۰دقیقه در یخچال قرار دهید . بعد از استراحت خمیر رو با وردنه مناسب بین دو کاغذ روغنی اندازه قالب تارت باز کنید. قالب تارت رو چرب و ارد پاشی کنید خمیر رو داخلش قرار بدید و به ارامی فشار دهید. به کمک چنگال خمیر رو از چندجا سوراخ کنید. در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰درجه تا زمانی که کمی رنگ بگیره بپزید.تارت سرد شد به ارامی از قالب جدا کنید. برای محلبی شیر،ارد ،نشاسته،شکر را داخل قابلمه ای ریخته تا زمانی که غلظت بگیره بپزید وقتی شروع به جوش زدن کرد کره ،وانیل و رزبری رو اضافه کنیدو هم بزنید . بعد کرم شانتی رو هم بهش اضافه کنید و با دور تند همزن ۱۰دقیقه بزنید. محلبی اماده شده رو روی تارت سرد شده بریزید و سطحش رو صاف کنید.و ۳ساعت در یخچال قرار دهید .بعد میتونید هر جور که مایلید تزیین کنید . @shirini71
تارت میوه ی
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
طرز تهیه: صد گرم کره سرد رو به همراه دویست گرم آرد و پنجاه گرم پودرقند در غذاساز بریزید و مخلوط کنید تا به صورت خرده نان دریا. یک عدد زرده تخم مرغ و یک چهارم ق چ وانیل و یک هشتم ق چ نمک اضافه و مخلوط کنید یک تا دو ق س آب سرد رو هم اضافه مخلوط کنید تا خمیر جمع شود خمیر را داخل نایلون گذاشته نیم ساعت استراحت داده با وردنه باز کرده به شکل قالب درآورده در فر صد و هشتاد تا وقتی که از اطراف خمیر جدا بشه میپزیم‌ به دلخواه میتونیم تزیین کنیم برای کرم داخلش من از استفاده کردم... دو عدد زرده تخم مرغ. یک قاشق غذاخوری آرد. یک قاشق غذاخوری شاسته ذرت. یک پیمانه شیر. 1/4 پیمانه شکر. 1/4 قاشق چایخوری وانیل. کره 30 گرم طرز تهیه:  اول از  همه زرده ها رو جدا کنید و داخل یه کاسه بریزین. شیر رو داخل یه ظرف بریزین و روی حرارت بزارین تا گرم بشه. شکر، وانیل و نشاسته ذرت و آرد رو به زرده ها اضاف کنید. مواد رو با همزن دستی خوب هم بزنید. میتونید از همزن برقی هم استفاده کنید. اما من توصیه نمی کنم. چون زمانی که از همزن برقی استفاده می کنید کف روی مواد تشکیل میشه و در نهایت در لطافت کرم تاثیر داره. زمانی که مواد کاملا یکدست شد و ذرات شکر تقریبا حل شد، نوبت اضافه کردن شیر گرم هست. شی رو کم کم به مواد اضافه کنید و تند تند هم بزنید. اگر کوتاهی کنید شیر گرم باعث بسته شدن تخم مرغ میشه. زمانی که شیر رو در چند نوبت به خورد زرده ها دادین، مواد رو خوب مخلوط کنید و روی حرارت ملایم بزارین. زمانی که مواد گرم میشه سریع غلظت می گیره. پس حتی به ذهنتون خطور نکنه برای چند ثانیه هم که شده مواد رو به حال خودش رها کنید. @shirini71
تارتها جزو دسرهای شیک و مجلسی هستن که به راحتی می تونید تو تنوع بالا درست کنید 👆
الان د ای روز برفی چی میچسبیه؟ بجیتو بچسبیت وِ کشکینه😂 کشکینه بی بن دو وآ فلفل😋 یا همون شاید کشکینه را بتوان به عنوان اولین غذای نیمه آماده شناخت، اگه تا حالا نخوردید پیشنهاد میکنم حتما امتحان کنید چون عاشقش میشید.👌 مواد لازم ابتدا طرز تهیه کشکینه خشک شده به عنوان ماده اصلی این غذا،بلغور گندم که با دوغ گرما دیده ترش شده قاطی میشه و بعد چندروز که حالت خمیرمانند گرفت میتونید یا همونجور خیس فریز کنید و یا حالت کلوچه گرد کنید و درجای تمیز و هوای آزاد خشک کنید کشکینه به روشی که گفته شد »چند تکه ماش یا عدس»یک کاسه سالاد خوری پونه و نعناع»به اندازه لازم سبزی آش »مقداری زردچوبه نمک فلفل و سیر ،روغن مقداری برای پیاز داغ که اگه حیوانی هم باشه که چه بهتر»به مقدار لازم کشک پاستوریزه، نعنای تازه پیاز سرخ شده هم میتونید برای تزیین استفاده کنید طرز تهیه: از شب قبل تکه های کشکینه رو تو آب گرم میذاریم تا خوب خیس بخوره، بعد چون ترخینه زود آماده میشه بایدماش یا عدسو جدا بپزیم ، سپس کشکینه های خیس خورده رو با همون آبش قاطی میکنیم تا کاملا له بشه بعد باهمون آب به همراه سبزی تو دیگ یا پاتیل میریزیمو نمک و زرد چوبه و فلفل رو اضافه میکنیم چندجوش که زد ماش یا عدس پخته شده رو اضافه میکنیم،مرتب هم هم میزنیم تا ته نگیره و بسوزه،بعد ده دقیقه غذامون آماده میشه و تو کاسه میریزیمو تزیین میکنیم.نوش جان پ.ن: کشکینه از جمله آشهای معروف ، قدیمی و محبوب در لرستان است،که به دلیل استفاده از سیر و فلفل در آن از دیرباز به عنوان دارویی جهت رفع سرماخوردگی و بخصوص در فصل زمستان مورد استفاده می گرفته است.همچنین این آش لعابدار بسیار برای خس خس سینه مفید می باشد خیلی ها به سبکهای دیگری این آشو تهیه، میکنن اما روشی که من تهیه کردم مربوط به شهر خرم آباد هست. shirirn71 پ.ن قرصهای بزرگ ترخینه رو از عطاریها میتونید تهیه کنید‘‘’’ تهرانی های عزیز بازار بزرگ تجریش به وفور یافت میشه """""" این آش بسیار لذیذه ارزش یکبار امتحان کردن رو تو این هوا داره نوش جانتون @shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
امروز واستون یک خوراک هندی گذاشتم که هم آسون وهم خوشمزس، من خودم دوست داشتم😋😁 البته من میزان ادویه ها رو خیلی کم کردم وتوی دستور قارچ نداشت ولی من ریختم وعالی شد،اگه خوراک هندی وتند دوست دارید درست کنید خوشتون میاد 🤗🤗 . خانمای عزیز کدومتون مثل من خوراک هندی دوست داره؟ مخصوصاً پکورای هندی😋😋😋 میتونید توی این دستور 1 قاشق غذاخوری رب گوجه هم اضافه کنید. مواد لازم : 2تا3 عددپیاز رنده شده 3تا4 عدد قارچ ریز (دلخواه) 1تا2 عدد فلفل سبز 3تا4 عدد گوجه فرنگی 1 قاشق چایخوری زنجبیل رنده شده 1/2 قاشق چایخوری پودر فلفل 1/2 قاشق چای خوری زیره سبز 1/2قاشق چایخوری پودر گشنیز 1 قاشق چایخوری گراماسالا نمک اب برای تخم مرغ تفت دادن: روغن 1/2 قاشق چایخوری پودر زردچوبه 1/2 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز نمک کمی 5 عدد تخم مرغ آبپز شده طرز تهیه : 1.ابتدا تخم مرغ ها را آبپز کنید. 2. یک تابه یا قابلمه ، کمی روغن بریزید ، پودر زردچوبه ، پودر فلفل قرمز و نمک را اضافه کنید. 3. روی تخم مرغ آبپز شده با چاقو چند برش بزنید. 4. تخم مرغ ها را به تابه اضافه وبرای چند دقیقه در زردچوبه وفلفل تفت بدید،حدود 2 دقیقه،واز تابه خارج وبزارید کنار. 5. در همان تابه پیاز رنده شده،را بریزید وتفت بدید تا پیاز سبک شود و کمی قهوه ای شود، رنده زنجبیل را اضافه وباز کمی تفت داده وبعد قارچ وفلفل سبز وپودر فلفل وپاپریکا وتخم گشنیز وگراماسالا و نمک را اضافه وبا هم تفت داده واینجا پوره گوجه فرنگی را اضافه ومخلوط کنید. اگه دیدید مایه سفت هست کمی آب جوش اضافه کنید (من نریختم) وبزارید نیم ساعتی مواد با شعله کم پخته شود وبعد تخم مرغ های آبپز را اضافه کنید وبزارید تا همه مواد به آرامی پخته وخوراک ما خوب به روغن بیفته، نوش جان 🤗 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌸🍃 🍎🍏 ‍💦 روزی 8 لیوان آب حتما میل شود. 💚ناشتا : 2 لیوان آب گرم + 2 قاشق غذاخوری آبلیمو+ 1 قاشق عسل طبیعی 💚صبحانه : یک کف دست نان سبوس دار + چای دارچین + یک قوطی کبریت پنیر + یک عدد گردو 💚یک ساعت پس از صبحانه : ۱ فنجان قهوه + یک تکه شکلات تلخ 💚ساعت ده صبح : 1 عدد میوه + ۵ عدد مویز 💚نیم ساعت قبل از ناهار : ۱ لیوان آب + 1 عدد سیب با پوست 💚ناهار : یک کاسه سالاد بدون سس +پنج تا قاشق برنج + 3 قاشق خورشت 💚عصرانه : ۱ لیوان شیر کم چرب+یک عدد خرما 💚شام : سالاد بدون سس + یک تکه ماهی آب پز یا یک تکه سینه مرغ آب پز 💚بعد از شام 2 عدد خرما 💚نیم ساعت صبح پیاده روی انجام شود. @shirini71
مواد لازم: چوب دارچین : یک عدد میخک : 6 عدد چای کیسه ای : 2 عدد آب پرتقال : یک فنجان شکر قهوه ای : یک قاشق غذاخوری آب : 2 لیوان طرز تهيه: در یک تابه متوسط آب دارچین و میخک را مخلوط کنید روی حرارت بگذارید تا به جوش بیاد سپس از روی حرارت بردارید. چای کیسه ای را 5 دقیقه بگذارید در مایع بماند و سپس بیرون آورید. آب پرتقال و شکر را هم اضافه کنید سپس از طریق صافی در 4 لیوان یا فنجان دلخواه برای سرو بریزید. @shirini71
اوووف عجب چیزیه😍😍😍 اول از همه یک‌ قاشق غذاخوری خمیر مایه و یک قاشق مرباخوری شکر رو مخلوط کرده ودر یک لیوان آب ولرم حل کرده وپانزده دقیقه استراحت داده که به عمل بیاد(نشونه به عمل اومدن اینه که روی لیوان چند سانت حالت کف بالا میاد) . حالا خمیر مایه عمل اومده رو با نصف پیمانه روغن مایع وکمی نمک که بستگی به ذائقه داره مخلوط کرده وبعدسه لیوان آرد (برای هر یک عدد پیتزا یک پیمانه آردلازم هست واندازه ی آرد وآب بستگی به آرد داره تا جایی اضافه کرده که خمیر به دست نچسبه )رو اضافه ومخلوط کرده و ورز داده و خمیر رو بصورت ضربه چند بار به ظرف زده تا خمیر یک دست بشه وبعد روی خمیر پارچه انداخته وبه مدت یک ساعت در جای گرم میزاریم تا حجم خمیر دو برابر بشه . قالب مورد نظرمونو کاغذ روغنی‌میندازیم ودست رو چرب کرده وخمیر رو بادست بصورت یکنواخت در ظرف پهن کرده(خمیر این پیتزا باید یکم کلفت باشه) وروی اون مقداری سس کچاب ریخته وبعد کمی پنیر پیتزا در همه جای خمیر پاشیده وبعد سوسیس حلقه شده ی نازک (مواد پیتزا سلیقه ای هست)وفلفل دلمه ای نگینی شده،ورقه های نازک قارچ یا گوشت چرخکرده ( که با پیاز وکمی زرچوبه تفت خورده استفاده کرد) که با کمی نمک وپودر سیر مزه دار شده ،زیتون حلقه شده وذرت وبعد کمی پنیر پیتزا وسپس کمی آب روی پنیر اسپری کرده ودر فر از قبل گرم شده با درجه حرارت صد وهشتاد به مدت بیست وپنج دقیقه قرار داده وبعد از این مدت اگر خمیر پخته شده بود پیتزا رو ازفر بیرون آورده ودوباره به مقدار دلخواه پنیر پیتزا وپودرآویشن ریخته وبه اندازه ای که پنیر آب بشه توی فر قرار داده وسپس حرارت رو خاموش کرده و پیتزا آمادست😋😍 🍃🌺🍃 🍃🌸🌺🍃@shirini71 🍃🌼🌸🌺🍃
کیک_ژله_ای_پرتقالی تخم مرغ:3عدد شکر:3/4لیوان روغن مایع:نصف لیوان پودر ژله:1بسته آرد:1/5لیوان آب پرتقال یا شیر یا ماست:نصف لیوان ب پ:1 ق م اسانس و رنگ خوراكى:به میزان دلخواه اول قالب رو چرب کرده کف قالب کاغذ روغنی میندازیم،فر رو با دمای 180 درجه گرم میکنیم.تخم‌مرغ،شکر و اسانس پرتقال رو با دور تند همزن میزنیم تا کشدار و حجیم بشه،روغن و آب پرتقال یا شیر یا ماست رو اضافه کرده و مجدد با همزن میزنیم.در آخر آرد و بکینگ پودر رو الک کرده به همراه پودر ژله به مواد اضافه کرده و با لیسک خوب مخلوط میکنیم تا یکدست شه،در صورت نیاز میتونین چند قطره رنگ خوراكى هم اضافه کنید که رنگ دلخواهو بهتون بده،موادو داخل قالب ریخته داخل فر به مدت 35_40دقیقه قرار میدیم. نوش جان. مواد لازم: شیر.....1پیمانه خامه......100 گرم ژلاتين 1ق غ شکلات تخته ای......30 گرم نوتلا......4قاشق غذاخوری شکلات چیپسی....به مقدار دلخواه طرز تهيه: ابتدا ژلاتین را روی شیر می پاشیم. روی حرارت می زاریم تا کمی حل شود. دقت کنید نباید شیر بجوشد. شکلات تخته ای و نوتلا را هم اضافه می کنیم.در حدی که با هم مخلوط و یکدست شود.می زاریم کمی خنک شود. در آخر خامه را اضافه می کنیم. هم می زنیم تا کامل یکدست شود. داخلش می تونید شکلات چیپسی بریزید.سپس داخل یخچال گذاشته تا سفت شود.حدودا 4 تا 5 ساعت زمان می برد. 🍃🌺🍃 🍃🌸🌺🍃@shirini71 🍃🌼🌸🌺🍃
دسر داریم چ دسری 🍨 ی دسر مقوی و خیلییییی خوشمزه و لاکچری 🍨🍨 : بستنی وانیلی یک و نیم پیمانه شیر یک پیمانه شیر یا آب نصف پیمانه پودر ژلاتین ۲ ق غ تخم مرغ دوعدد شکر ۵ ق غ وانیل نوک ق چ خامه ۲۰۰ گرم آناناس خردشده نصف پیمانه گردوی خرد شده نصف پیمانه خلال پسته نصف پیمانه موز خرد شده یک عدد طرز تهیه 🍍🍌 : ابتدا زرده های تخم مرغ رو از سفیده جدا میکنیم . بعد زرده تخم مرغ رو با شکر مخلوط میکنیم و با همزن میزنیم تا کرم رنگ بشه . یک پیمانه شیر و مخلوط تخم مرغ و شکر رو با هم مخلوط میکنیم و روی حرارت کم میذاریم و مدام هم میزنیم تا موادمون کمی غلیظ بشه و تخم مرغ هم پخته بشه و بعد از روی حرارت بر میداریم و بهش پودر ژلاتین رو که داخل نصف لیوان اب یا شیر به روش بنماری حل کردیم اضافه میکنیم و میذاریم کنار تا خنک بشه . بستنی رو ک کاملا شل شده با خامه مخلوط میکنیم (حتما بستنی اب شده باشه و مواد تخم مرغ خنک شده باشه) و بعد بهش مواد تخم مرغ رو ک کاملا خنک شده اضافه میکنیم و با همزن میزنیم تا کاملا یکدست بشه . سفیده تخم مرغ رو با همزن میزنیم تا کاملا پف کنه و زمانی ک ظرف رو برعکس میکنیم تخم مرغ نریزه وقتی سفیده فرم گرفت میذاریم حدود ۱۵ دقیقه داخل یخچال بمونه . و بعد سفیده رو ب موادمون اضافه میکنیم و با قاشق ب ارومی هم میزنیم (اگر موادتون بخاطر سفیده یکدست نشد یکبار از صافی رد کنید) و بعد بهش وانیل و اناناس و گردو و خلال پسته و موز خرد شده رو اضافه کنید و هم بزنید . و بعد قالب رو خیلی کم چرب کنید و موادرو داخل قالب بریزید و ب مدت ۷ ساعت داخل یخچال قرار بدید اگر تمام نکات رو رعایت کنید دسرتون اصلا بوی تخم مرغ نمیده طوری ک اصلا کسی متوجه نمیشه داخل دسر تخم مرغ استفاده کنید. 🍃🌺🍃 🍃🌸🌺🍃@shirini71 🍃🌼🌸🌺🍃
پاپیونی آرد....تقریبا 3 لیوان تخم مرغ.....2عدد شیر یا ماست....نصف لیوان روغن مایع......3 قاشق غذاخوری پکینگ پودر....1 قاشق سوپخوری وانیل....یک هشتم قاشق چایخوری روغن برای سرخ کردن.....به مقدار لازم . . . . مواد لازم برای شهد خاگینه آب ...1 پیمانه شکر....1پیمانه زعفران دم کرده...1 قاشق سوپخوری گلاب.... 1 قاشق سوپخوری طرز تهیه تخم مرغها راشکسته و وانیل را اضافه میکنیم بعد در ظرف دیگری آرد را با پکینگ پودر الک کرده کنار میگذاریم شیر را به مواد تخم مرغی اضافه کرده هم میزنیم بعد آرد را کم کم به مواد اضافه کرده هم میزنیم تا خمیر بدست آمده به دست نچسبد بعد به مدت 10 دقیقه به خمیر استراحت میدهیم خمیر را روی میز به اندازه نیم سانت باز کرده به شکل مستصیلهای کوچک برش میزنیم درست از وسط مستطیلها خمیر را با دو انگشت جمع میکنیم ودور آن را با نواری از خمیر گرفته ودر روغن داغ شده سرخ میکنیم بعد از سرخ شدن پاپیونها را داخل شهد انداخته سرو میکنیم. نکته : شربت سرد شده را روی خاگینه داغ میریزیم میتوانید عکس این عمل را هم انجام دهید. نوووش جان @shirini71
خاگینه پاپیونی
شکلاتی ‌‌ مواد لازم: شیر پنج لیوان پودر کاکائو یک چهارم لیوان شکر یک لیوان کره شصت گرم نشاسته ذرت یک چهارم لیوان پودر ژلاتین چهار قاشق س قهوه فوری دو ق س شکلات تلخ صد گرم خامه صبحانه یک و نیم لیوان آب جوش یک چهارم لیوان ‌ طرزتهیه: اول پودر ژلاتین رو روی یک لیوان شیر سرد بریزید و بعد بصورت بن ماری ذوب کنید قهوه فوری و ابجوش رو هم‌مخلوط کنید شکلات رو هم در مایکروفر ذوب کنید مابقی شیر،شکر ،خامه،نشاسته پودر کاکائو رو ترکیب و از صافی رد کنید روی حرارت ملایم مدام هم زده تا غلیظ شود در اخر کره شکلات مذاب رو اضافه کرده تا مجدد بجوش آید از روی حرارت برداشته وقتی از داغی افتاد ژلاتین بن ماری شده رو اضافه و سریعا هم میزنیم تا یکنواخت شود و مجدد از صافی رد کنید در قالب بریزید... بهتره یک شب داخل یخچال بمونه و روز بعد از قالب براحتی درمیاد. میتونید بصورت لیوانی هم سرو کنید. 🍇 @shirini71
سوپهاست ولی غلیظش خیلی خوشمزه است بیشتر به عنوان ناهار سرو میشه. برای سه نفر مود لازم یک چهارم سینه مرغ کامل سیب زمینی متوسط دو عدد یک عدد ساقه کرفس یک پیاز کوچک یک حبه سیر سه لیوان اب مرغ یا گوشت کره بیست و پنج گرم کره را در ظرفی ریخته روی حرارت قرار دهید سیر رنده و پیاز خلالی را کمی در حد سبک شدن تفت دهید در کره سیب زمینی ـ مرغ خرد شده را هم اضافه کنید ساقه کرفس خرد شده را همینطور اب مرغ یا گوشت را به مواد اضافه کنید نمک فلفل کمی زعفران رنگ این پتاژ از زعفرانشه بریزید و بزارید حدود یکساعت تا یکساعت و نیم بپزد تمام مواد را با میکسر یا مخلوط کن یکدست کنید با ابلیمو سرو کنید اگر احساس کردید که رقیقه بزارید روی گاز یکم حرارت ابشو تبخیر کنه نوش جون @shirini71
سوپ مرغ ایتالیایی با طعم لذیذ خامه ای، رنگ آمیزی زیبا و عطر دلپذیری که دارده انتخابی مناسب برای روزهای سرد سال است. این سوپ مقوی و هیجان انگیز را بصورت گرم نوش جان کنید. مواد لازم 1_ کره یا روغن زیتون 4 قاشق غذاخوری 2_پیاز خرد شده 1 عدد متوسط 3_هویج نگینی خرد شده 2 عدد متوسط 4_ساقه کرفس خرد شده 2 عدد 5_سیر رنده شده 4 حبه 6_قارچ خرد شده 100 گرم 7_آرد همه منظوره 1/3 فنجان 8_آب مرغ 3 فنجان 9_شیر 2 فنجان 10_مرغ پخته و خرد شده 3 فنجان 11_سیب زمینی نگینی خرد شده 450 گرم 12_ذرت تازه یا منجمد 1 فنجان 13_نخود فرنگی تازه یا منجمد 1 فنجان 14_ادویه ایتالیایی( اختیاری) 1 قاشق چایخوری 15_نمک 1/2 قاشق چایخوری 16_پودر فلفل سیاه 1/2 قاشق چایخوری طرز تهیه: 1_کره یا روغن زیتون را در یک قابلمه بزرگ بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. 2_پیاز، هویج و ساقه کرفس خرد شده را اضافه کنید. مواد را حدود 6 تا 7 دقیقه در روغن سرخ کنید تا پیاز نرم و شفاف شود. 3_سپس سیر و قارچ خرد شده را اضافه کنید و 2 تا 3 دقیقه دیگر تفت دهید. هراز چندگاهی مواد را هم بزنید و حرارت دهید تا عطر سیر بلند شود. 4_آرد را اضافه کنید و خوب با مواد ترکیب کنید و حدود 1 دقیقه تفت دهید. کم کم آب مرغ و شیر را اضافه کنید. 5_ مرتب سوپ را هم بزنید. سپس مرغ پخته شده، سیب زمینی خرد شده، نخود فرنگی، ذرت، ادویه ایتالیایی، نمک و فلفل را داخل قابلمه بریزید و هم بزنید تا مواد خوب با هم ترکیب شوند. 6_سوپ را حرارت دهید تا آهسته به جوش بیاید. ( مراقب باشید که سوپ به قل قل نیفتد) هرازچندگاهی سوپ مرغ را هم بزنید
🥘 🔷 مواد لازم زرده تخم مرغ ؛ یکعدد سفیده تخم مرغ ؛ یکعدد کره نرم ؛ 75 گرم آرد ؛ 125 گرم ؛یک پیمانه پودر قند ؛ 50 گرم هل ؛ 1/2 قاشق چایخوری گردو خورد شده ؛ 100 گرم طرز تهيه شیرینی عید خوشمزه , اسکار گردویی شیرینی عید شیک و لذیذ پودر قند را همراه کره با همزن بزنید تا رنگش روشن بشه. بعد زرده و هل اضافه کنید و بزنید تا یکدست بشه. در آخر آرد را اضافه کنید. خمیر باید نرم و لطیف باشه و بدست نچسبه. کم کم آرد اضافه کنید با دست خیلی کم ورز بدید. از خمیر گلوله هایی اندازه فندق درشت بردارید بعد سفیده رو با چنگال بزنید تا از لختی دربیاد. خمیر رو داخل سفیده زده و بعد داخل گردو و بعد داخل سینی بچینید. کف سینی نیاز به کاغذ و چرب کردن نداره. در فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه بمدت 20 دقیقه بپزید. @shirini71
@shirini71 مواد لازم برای 50 تا 60 عدد شیر عسلی تغلیظ شده صنعتی 400 گرم زرده تخم مرغ 4 عدد کره 2 ق س وانیل مایع چند قطره در صورت تمایل بادام زمنیتی تست شده و ریز شده یک دوم پیمانه در صورت تمایل شیر عسلی و زرده ی تخم مرغ را در قابلمه یا شیر جوش کوچک تفلون ریخته و روی شعله متوسط رو به کم اجاق گاز قرار داده و مرتب هم بزنید تا مواد غلیظ شوند سپس کره و وانیل را اضافه کرده و حرارت را کم کنید و هم بزنید تا زمانی که از ظرف جدا شود در این مرحله بادام را نیز اضافه کرد به محض اینکه از ظرف جدا شد دیگر حرارت ندهید چون پس از سرد شدن سفت می شود. روند پخت حدود نیم ساعت می باشد. پس از اینکه کمی خنک شد آن را رول کنید و با چاقو برش بزنید و داخل زروق شکلات بپیچید حتی می توانید گلوله کرده و در شکلات ذوب شده بزنید. این شکلات پس از حرارت باید کش دار باشد اگر کش دار نبود دفعه بعد بیشتر حرارت می خواهد و اگر سفت بود سری بعد کمتر حرارت دهید. @shirini71 ❣️❣️❣️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌸🍃 🦅🦅 🍋ناشتا : 1 عدد کیوی 🍋صبحانه : یک کف دست نان سبوس دار + یک قوطی کبریت پنیر + چای دارچین + 10 عدد فندق 🍋یک ساعت پس از صبحانه : ۱ فنجان قهوه 🍋ساعت ده صبح :1 عدد خیار + ۲ عدد هویج 🍋نیم ساعت قبل از ناهار : 2 لیوان آب+1قاشق مربا خوری اب لیمو طبیعی 🍋ناهار : سالاد ( خیار و گوجه و هویج و پیاز قرمز) بدون سس + یک کف دست نان سبوس دار + ۲ عدد شامی یا کتلت 🍋عصرانه :  ۵ عدد پسته + 1 قاشق کشمش + ۲ عدد انجیر خشک 🍋شام : یک کاسه سالاد + نصف سیخ جوجه 🍋بعد از شام 1 فنجان ماست کم چرب 🍋روزی 8 لیوان آب میل شود. 🍋نیم ساعت صبح پیاده روی انجام شود. @shirini71