اقا نودل خودشم فکر نمیکرد یه روزی انقدر خوشمزه بشه ولی میتونم به جرات بگم رفت تو لیست غذاهای مورد علاقه امون...
#چیکن_چاینیز
#غذای_فوری
#نودل
فیله یا سینه مرغ ۱/۲پیمانه
کلم برگ سفید خلالی ۱/۲ پیمانه
هویج خلالی ۱/۲پیمانه
فلفل دلمه رنگی خلالی ۱/۲پیمانه
سویا سس ۱قاشق غذاخوری
نول ۱-۲بسته
نمک و فلفل به میزان لازم
پودر زنجفیل یک چهارم قاشق مرباخوری
سیر رنده شده ۱-۲حبه
رب انار ۱ قاشق غذا خوری(بسته به ترشی و شیرینی رب انار میزانشوکم و زیاد کنید)
روغن به میزان لازم
.
نودل را در اب جوش ریخته ،ادویه اشو هم اضافه کنید و بزارید بپزه بعد ابکش کنید و بزارید کنار(فقط مرحله ی پختو طولانی نکنید چون در اخر باید با بقیه ی مواد تفت داده بشه و ممکنه نودل هاتون له بشه)روغن بریزید تو تابه و کلم رو اضافه کنید،بعد از سبک شدن و نرم شدن کلم هویج را اضافه کنید و تفت بدید تا نرم بشه بعد مرغ هارو اضافه کنید و حرارتو زیاد کنید که مرغا اب نندازه،(اگر حرارت ملایم باشه مرغا اب میندازه و در نهایت اب میان بافتی مرغا خارج میشه و سفت میشه) ادویه هارو اضافه کنید(قبل از اضافه کردن نمک حتما غذارو بچشید،چون سویا سس شوره) و کمی تفت دهید سپس فلفل دلمه ها و سویا سس و رب انارو اضافه کنید،و در اخر نودل هارو اضافه کنید و تمام موادو با هم مخلوط کنید و سرو کنید♥️
saedehrajabi1980
@shirini71
#رولت_خرما
#خیرات
#پذیرایی
خب این یه رولت خرمای بسی خوشمزه س که اینجوری درستش کردم:
به ازای 200 گرم خرما(از این خرما بهم چسبیده ها😁)، صدگرم آرد میخوایم.
خرما رو چرخ کردمو کنار گذاشتم آرد بدون روغن تفت دادم و بعد الک کردم بعدش با یکم روغن جامد سرخش نمودم زیرشو خاموش کردمو آخرشم هل و دارچین به اندازه دلخواه ریختم که اندازه دلخواه من ینی زیااااااد😉
روی یه کیسه فریزر خرمای چرخ شده و نرمو پهن کردمو با دست چرب کامل پهنش کردم و روش دارچین(بازم دارچین؟ بله بله زیاد😁) ریختم بعد مخلوط آرد حلوایی یه لایه نازک روش ریختم تا کامل به هم بچسبن و بعد به کمک پلاستیک رولش نمودم و گذاشتم یه ساعت تو یخچال بمونه و بعدش برش و تزیین و زیباسازی و بعدش خوردن با یه لیوان چایی😋
golgoli.rangi
╭┄✵🍳🥘🍲🥣🥮✵┄╮
@shirini71
#رولت_خرما
#شیرینی_بدون_فر
مواد لازم:
خرماي بي هسته يك و نيم ليوان
مغز بادام خام (با بيسكويت ساده) يك و نيم ليوان
مغز گردو نصف ليوان
دارچين يك ق غذاخوري سر پر
طرز تهيه:
بادام و گردو رو داخل غذاساز ريخته و خرد كنيد بعد خرما رو اضافه و اونقدر مخلوط كنيد تا مثل خمير و بصورت توپ منسجم بشه. اگر خميرتون خشك بود و منسجم نشد يك ق گلاب يا آب اضافه كنيد.
نصف خمير رو روي نایلون به ضخامت نيم سانت باز كنيد. حالا دارچين رو به بقيه مواد اضافه كنيد و خمير دارچيني رو روي خمير قبلي باز كنيد. با كمك نایلون خمير رو رول كنيد و داخل نایلون محكم بپيچيد و حداقل يك ساعت داخل فريزر بذاريد ،بعد با چاقوي تيز برشهاي يك و نيم سانتي بزنيد و داخل يخچال نگهداريد.
ashpazi_khoshmazeh
╭┄✵🍳🥘🍲🥣🥮✵┄╮
@shirini71
#رولت_خرما
موادلازم
خرمای دشتستان ( بهم چسبیده هستن ) دو لیوان بدون هسته
50 گرم کره
یک لیوان بیسکویت پتی بور خرد شده درشت
مغز گردو.من مغز پسته هم ریختم
دارچین یک قاشق غ
پودر نارگیل برای غلتوندن
ابتدا کره رو بزارید اب بشه خرما رو اضافه کنید وکمی روی حرارت هم بزنید تا نرم و له بشه از روحرارت بردارید دو دقیقه بعد مغزهارو اضافه کنید و بیسکویت رو هم بریزید و مخلوط کنید وقتی بیسکویت رو اضافه میکنید و دارچین رو کمی سفت میشه نگران نشید به اندازه یه پرتفال بردارید ورول کنید وتوی پودرنارگیل بغلتونید تا تمام روش آغشته به پودر نارگیل بشه.این رولدها رو توی یخچال چند ساعت قرار بدید وبعد از سفت شدن با چاقوی تیز برش بزنید.بسیار مقوی وبسیار خوشمزه.
╭┄✵🍳🥘🍲🥣🥮✵┄╮
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#نان_شیرین_با_مغز_خرما
برای خمیر:
۱/۲ پیمانه روغن مایع
۱ پیمانه آب ولرم
۱ پیمانه شیر ولرم
۱ قاشق غذاخوری پر، پودر خمیر مایه
۷-۱۰ قاشق غذاخوری شکر
نصف قاشق چایخوری نمک
حدود ۵-۶ پیمانه آرد نانوایی(نان فانتزی)
برای داخل خمیر:
خرما بدون هسته و پوسته، پوره شده
پودر کاکائو (اختیاری)
پودر دارچین (اختیاری)
پودر هل (اختیاری)
پودر زنجبیل (اختیاری)
برای رومال:
زرده تخم مرغ
۱ قاشق چایخوری شیر
۱ قاشق چایخوری سرکه
طرز تهیه:
برای خمیر، همه مواد بجز روغن و آرد رو مخلوط کنین بعد ۳ پیمانه از آردو اضافه و مخلوط کنید و روشو بپوشونین تا ۱۰ دقیقه استراحت کنه بعد روغن رو اضافه و مخلوط کنید بعد بقیه آرد رو کم کم (قاشق قاشق) اضافه و مخلوط کنید تا خمیر جمع شه ولی به کاسه و دست میچسبه، بردارین روی سطحیکه کمی آرد پاشیدین ، ۱۰-۱۵ دقیقه ورز بدین تا کمتر بچسبه. روشو بپوشونین و ۱-۲ ساعت استراحت بدین تا حجمش زیاد شه. بستگی به دمای محیط فرق میکنه. زیاد نمونه چون بوی ترشیدگی میده.
خمیر رو بردارین و اگه خیلی میچسبه، کمی آرد بزنین تا بتونین باهاش کار کنین و به ۹-۱۰ قسمت مساوی تقسیم کنین . البته میتونین کوچکتر هم بردارین. هرکدومو باز کنین و داخلش مقداری از مخلوط خرمایی قرار بدین و ببندین و گرد کنین بعد بشکل بیضی باز کنین، نه خیلی نازک نه خیلی ضخیم ، بعد با چاقو چنتا خط بندازین ولی خمیر رو نبرین زیرشو. بعد رول کنین و داخل سینی فر که کمی آرد پاشیدین با فاصله بچینین . دقت کنین که وقتی بایک خمیر کار میکنین، بقیه زیر حوله باشن تا پوسته نبندن.بعد روشو بپوشونین تا ۱۵-۲۰ دقیقه استراحت کنن(حتما).
بعد روشون رومال رو با فرچه بمالین و خواستین کنحد بریزین و در فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه (حرارت از پایین) قرار بدین . وقتی شروع کرد به سرخ شدن، گریل یا حرارت از بالا رو روشن کنید تا قشنگ سرخ شن بعد از فر دربیارین و حتماا روشون حوله بکشین تا سرد شن ولی خشک نشن.
داخل فر، ظرفی پر از آب بزارین.
مقدار خرمای داخل خمیر ها اختیاریه. مثلا یک قوطی.
@shirini71