eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21هزار عکس
8.3هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
من خودم هر وقت دلم #شیرینی بخواد دسترسی نداشته باشم بلند میشم این توپک ‌ها رو درست میکنم یعنی هر چیزی که توی خونه داشته باشی میشه بهش اضافه کرد مثل موز، گردو یا انواع مغزهای خرد شده، شکلات، پودر نارگیل، کره بادام زمینی، ارده و... مواد لازم: بيسکوئيت پتی‌بور 1 تا 2 بسته پودر قند 2 قاشق غذاخوری ارده 1/4 لیوان شیر نصف لیوان طرز تهیه: ابتدا بیسکویت ها را کامل پودر کنید و 2 قاشق غذاخوری از آن را بردارید و کنار بذارید. پودر قند و ارده را به بیسکویت پودر شده اضافه کرده و مخلوط کنید. سپس شیر را کم کم اضافه کنید و ورز بدید تا شکل بگیره. به اندازه گردو بردارید و در دست گرد کنید. در نهایت توپک ها رو در بيسکوئيت پودر شده که اول کنار گذاشتیم بغلتونید. نوشجان🌹 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#شیرینی_رول_گردو 👌 مواد لازم:👇 250 گرم مارگارین یا کره ذوب شده 3 قاشق غذاخوری ماست 1 قاشق چای خوری جوش شیرین آرد به میزان لازم مواد میانی:👇 2.5 لیوان گردوی خرد شده (250 گرم) 1 لیوان شکر 2 سفیده تخم مرغ 1 قاشق چایخوری دارچین طرز تهیه:👇 مواد خمیر رو مخلوط کنید تا خمیری حاصل بشه که به دست نچسبد.خمیر رو به دوقسمت مساوی تقسیم کنید. مواد میانی را باهم مخلوط کنید. خمیر رو پهن کرده و برش بزنید.مواد میانی رو رویش بریزید و رول کنید و با زرده تخم مرغ رومال کنید.در فر 180 درجه بذارید تاطلایی شود.‌ @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
بادام و گردو و فندق خام و خیس خورده....... از هر کدام 5 عدد توت و مویز خیس خورده ....... از هر کدام 1 ق غ انجیر خیس خورده ........ 5 عدد خرما خیس خورده و هسته گرفته .......4 عدد خرمالو ........ 2 عدد . خرماها را شسته و هسته هایش را درآورده و با انجیر و توت و مویز شسته شده در ظرفی بمدت 8 تا 24 ساعت خیس می کنیم سپس همراه آبی که دارد در مخلوط کن ریخته و گردو و فندق و بادام خیس خورده و پوست گرفته را افزوده و خوب میکس می کنیم و در مرحله اخر خرمالو های خرد شده و اگر بازم آب نیاز بود ، اضافه کرده و دوباره میکس نموده و نوش جان می کنیم.❤
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
معجون پای سیب محتویات: سیب قرمز بزرگ ۲ عدد موز ۱ عدد شیر بادام ۱ فنجان دارچین ۱ قاشق چای خوری پودر زنجبیل ۱ پینچ پودر میخک ۱ پینچ پودر جوزهندی ۱ پینچ یخ ۱ فنجان همه مواد را در بلندر ریخته و کاملا مخلوط نمایید. در صورت کم شیرین بودن معجون می توانید به دلخواه به آن عسل بیافزایید. @shirini71
معجون با طعمهای متفاوت 😋👆 ,به راحتی می تونید تهیه کنید و کنار خونواده لذتش رو ببریید👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‍ ‍ می خوام یه رسپی ترشی خیلی خوشمزه وساده رو براتون بزارم که به نظرم همه می تونن به راحتی درست کنید امیدوارم که خوشتون بیاد من که خیلی زیاد دوست دارم 😊😊😜 👇 کافیه یک ونیم پیمانه آب ویک ونیم پیمانه سرکه سفید اگر نداشتید قرمز رو با کمی دونه فلفل، ودونه خردل بزارید روی حرارت تا بجوشه بعد از دو دقیقه بهش نمک اضافه کنید وهمچنين گوجه کال خرد شده، پیاز خلالی شده، سیر خرد شده بعد که کمی گوجه نرم شد از روی حرارت بردارید بهش سیاه دونه واگر دوست داشتید فلفل دلمه وکمی هم فلفل تازه تنداضافه کنید واجازه بدید که بیست وچهار ساعت دردمای بیرون بمونه بعد داخل شیشه تمیز وخشک بریزید وبزارید یخچال بعد یکی دو روز میل کنید... به همین راحتی وخوشمزه گی 😊 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
یه ترشی متفاوت و خوش عطر و بو که از خوردنش سیر نخواهید شد.😋😋😋😋😊😊😊😊 اول گوجه ها رو شسته و خشک میکنیم و روی هر کدومشون رو با چاقو به شکل یک بعلاوه شکاف ایجاد میکنیم. سبزی ترشی رو که شامل نعنا،ترخون، مرزه، گشنیز،جعفری، ریحون هست رو ریز خورد کرده و چند تا فلفل تند رو هم ریز خورد میکنیم.و همینطور چنتا سیر رو .این مواد رو به همراه نمک و زردچوبه و گلپر ساییده شده مخلوط کرده و داخل شکاف گوجه ها رو به دقت با این مواد پر میکنیم و در شیشه چیده و روش رو با سرکه قرمز پر میکنیم. درش رو محکم کرده و میذاریم در جای خنک تا حدود یک هفته یا ده روز تا جا بیفته و بعد کنار انواع غذاهایی که با ترشی خورده میشن، سرو میکنیم و از کدبانو بودن خودمون حظ میبریم.😜😜😂😂 mamanbashi @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
من عاشق این مدل ترشی ویا به قولی سالادهستم حالا چرا سالاد !!!!! این ترشی خیلی با برکت هم میشه از هر کدوم سبزی ها هویج ۳تا وخیار ۳ تا وکلم برگ یه چهارم کمتر وکلم بروگلی هم یه ساقه که تو سلیفون پیچیدن وگل کلم هم یه چهارم کمتر وسیر ۴تا ۵ حبه وموسیر تازه ۳ تا واگه خشکشو دارید بزارید خیس بخوره یه پیاله خیس خورده کرفس دوتا ساقه کنده شده با برگش وفلفل سبز تند ۵تا ۶ تا همه رو تو غدا ساز ریختم وخورد کردم 🌻 بادمجون کبابی هم ۴تا۵ تا با یه انبه باز تو عدا ساز ریختم تا له شد همه مواد رو با هم قاطی کردم وتوش نمک وزرد چوبه وپودر گلپر وسیاه دونه وسس فلفل تند دست ساز وکمی روعن زیتون ریختم 🌷🌷 یک تا دو کیلو گوجه رو تو مخلوط کن میکس کردم با یه لیوان سرکه گداشتم جوشید تا کمی غلیظ شد وبعد با مواد اماده مخلوط کردم وتوشیشه ها ریختم اگه سرکه کم بود باز نصف استکان بریزید این ترشی نباید ابکی بشه باید سفت باشه وحتما تو یخچال نگه دارید اگه زمانی دیدید داره کپک میزنه (که نمیزنه) روش کمی روغن زیتون بریزید حله 😉😉😉 faridehrz ‍@shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
رولت سیب زمینی یه شام سبک خوشمزه,یه پیش غذای مجلسی شیک 👇👌
🥔🥔 سیب زمینی متوسط 3 عدد. تخم مرغ 2 عدد. جعفری خرد شده 3 قاشق غذاخوری. نمک و فلفل به میزان لازم. پنیر پیتزا ی رنده شده 100 گرم. برای مواد میانی : گوشت چرخ کرده 200 گرم. پیاز خرد شده 1عدد. فلفل دلمه ایی خرد شده یک پیمانه. رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری. گوجه فرنگی ریز شده 1عدد. ادویه و نمک و فلفل به میزان لازم. طرز تهیه : ابتدا رولت سیب زمینی رو آماده میکنیم، سه عدد سیب زمینی خام رو رنده ی درشت میکنیم بعد با دست فشار داده آب اضافیشو میگیریم، حالا تخم مرغ ها، جعفری خرد شده و نمک و فلفل رو اضافه و مخلوط میکنیم، داخل سینی فر رو کاغذ روغنی گذاشته وچرب میکنیم، سپس موادمون رو به صورت یکسان داخل سینی میریزیم و به مدت نیم ساعت داخل فر گرم شده قرار می‌دهیم تا روش کمی طلایی شود. حالا مواد گوشتی رو مثل مایه ی ماکارونی آماده میکنیم و کنار میذاریم. رولت سیب زمینی رو پس از آماده شدن به آرومی از کاغذ جدا کرده و مواد گوشتی رو روش میریزیم و با کمک کاغذ رول میکنیم، سپس مقداری پنیر پیتزا ی رنده شده روی رولت ریخته و به مدت ده دقیقه ی دیگه داخل فر میذاریم تا پنیرها آب شه. سپس با سس دلخواه سرو میکنیم. به همین راحتی به همین خوشمزگی 😍. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
گوجه٤عدد سیر٢حبه فلفل تنددوتاسه عدد پیازچه چهارعدد برگ گشنیز یک سوم لیوان نمک وفلفل سیاه آبلیموی تازه دو ق غ همه موادرو درغذاساز بریزید(نیازى به پوره شدن نیست) @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
بیست و نهم شهریور ماه ۱۴۰۰💛🥐🥐 🔵ناشتا2قاشق آبلیمو+2لیوان آب گرم 🌝صبحانه ۱۰ قاشق عدسی+ یک کف دست نان تافتون(۲۵۰کالری) 🔴میان وعده یک عدد میوه 🔵یک ساعت قبل ازناهارنیم ساعت ورزش +چربیسوزخانگی یا قرص چربی سوز گیاهی 🔵قبل ازناهار2لیوان آب طعم دار 🌞ناهار ۶ قاشق برنج +۱۰۰ گرم گوشت گوسفند آبپز+سالاد بدون سس (۲۵۰کالری) 🔴میان وعده عصر ۳ عدد انجیر+ یک عدد میوه 🔵نیم ساعت قبل ازشام چربیسوز خانگی یا قرص چربی سوز گیاهی 🌚شام یک تکه کوکو سبزی (۱۰+۱۰)+یک کف دست نان سنگک+ سبزی خوردن +یک لیوان دوغ کم چرب (۳۰۰کالری) @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
✍دمنوش شیرین بیان ⚜این دمنوش با کم کردن اشتها و کاهشِ میل به خوردن مواد غذاییِ شیرین ، باعث تنظیم قند خون و لاغری شکم و پهلو می‌شود . طرز تهیه: یک قاشق چای خوری ریشه شیرین بیان آسیاب شده را در یک قوری بریزید و آب با دمای ۸۰ درجه را به آن اضافه کرده و اجازه دهید که به مدت ۱۰ دقیقه دم بکشد. این دمنوش شیرین است. زمان مصرف : دو ساعت قبل از هر وعده غذایی @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
حلوا گردو تبریز آرد سفید ۱کیلو گرم کره ۳۰۰گرم روغن جامد یا مایع ۲۰۰ گرم نثار (پودر قند ) ۴۰۰گرم پودر هل۱قاشق مربا خوری پودر زنجبیل ۱قاشق غذا خوری گردو خرد شده ۳۰۰ گرم آرد رو در تابه ای الک کرده روی حرارت ملایم به مدت ۱۵ دقیقه تفت میدهیم تا بوی خامی آرد از بین بره بعد از روی شعله برداشته کره و روغن را میریزیم کاملا با هم مخلوط میکنیم بعد از ۱۰ دقیقه نثار الک شده را اضافه میکنیم دوباره کاملا مخلوط میکنیم در آخر گردو ی خرد شده و زنجبیل و هل را میریزیم مخلوط میکنیم بعد با قالب دلخواه قالب میزنیم میتونید به جای گردو از بادام استفاده کنید میتونید داخل قالب سیلیکونی بریزید و ی ساعت داخل یخچال بزارید و بعد از قالب خارج کنید @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔻از گردو در وعده صبحانه بیشتر استفاده کنید !👌🏻 🟡مغز گردو سرشار از ویتامین B و اسیدفولیک میباشد که این ترکیبات باعث تقویت اعصاب و قلب و عروق میشوند، گردو سریع الهضم و چاق کننده است 🟡 با مصرف روزانه 3 عدد گردو میتوان فراموشی، خستگی و ضعف بنیه را جبران کرد 🌳در فصل بهار، از خوردن غذاهای گرم و خشک، حرکت و زیاد، مکرر و خوردن غذاهای گوشتی و زیاد خودداری شود همچنین بهتر است در این فصل به‌جای آب از عرق یا عرق استفاده شود. 🍏بهتر است در این فصل از مصرف غذاهای چرب و سرخ‌کردنی, خوراکی‌های تلخ، تند و تیز، و شور که مزاج گرم دارند مانند و پرهیز کرد. 🍏بهتر است در این فصل از نوشیدنیهای خنک مانند شربت ، شربت ، شربت ، و "" استفاده کرد. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم : پیاز خرد شده ۱ عدد متوسط سیر رنده شده ۲ الی ۳ حبه پاستا ۳۰۰ گرم ( تقریبا نفری ۱۰۰ گرم ) سوسیس دودی خرد شده ۲۵۰ گرم فلفل دلمه ای قرمز ۲۵۰ گرم پوره ی گوجه ۱ پیمانه پنیر پیتزا یا چدار ۱۵۰ گرم آویشن یک قاشق چایخوری نمک و فلفل به میزان لازم طرز تهیه : در ابتدا پاستاها را با مقداری نمک در آب جوش ریخته تا بپزند در این فاصله پیاز و سیر را در روغن زیتون تفت دهید تا نرم شوند و تغییر رنگ دهد سپس پوره ی گوجه را به آن اضافه کنید . حرارت را کم کنید تا سس غلیظ شود. سپس در ماهیتابه ای دیگر فلفل دلمه ای و سوسیس را سرخ کنید و سس گوجه ای که در مرحله ی قبل درست کردید به همراه پاستاهای آبکشی شده به آنها اضافه کنید و کاملا مخلوط کنید. سطح پاستاها را با پنیر رنده شده بپوشانید و در ماهیتابه را ببندید و با حرارت ملایم بر روی گاز قرار داده تا پنیرها آب شوند. یا به مدت ۱۰ دقیقه در فر قرار داده . در انتها کمی پیازچه خرد شده به آن اضافه کنید و این پاستای لذیذ را نوش جان کنید @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا