آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#پای_سیب
#کیک_برشی
#شیرینی_سیب
👈مواد لازم:
👈برای خمیر:
200 گرم کره نرم شده
1 فنجان روغن
1 عدد تخم مرغ
1 قاشق غذاخوری سرکه (انگور، سیب همان چیزی است که می خواهید)
1 لیوان پودر قند که یک بند انگشت آن خالی است
نصف قاشق چایخوری وانیل
حداکثر 5 لیوان آرد
(اندازه لیوان 200 میلی لیتر)
👈دستور تهیه خمیر:
همه مواد به جز آرد و وانیل رو اضافه میکنیم و با همزن سیمی مخلوط میکنیم. آرد و وانیل رو اضافه میکنیم و ورز میدیم. خمیر نرمی که به دست نچسبه بدست می آوریم.
من از قالب گیره ای 24 سانتی استفاده کردم تو پیرکس گرد هم میتونید درست کنید.
بیش از نیمی از خمیر را روی پیشخوان پهن می کنیم و خمیر باقیمانده را به دو قسمت تقسیم می کنیم و در فریزر می گذاریم تا بعدا آن را رنده کنیم (زمانی که سفت شد بهتر است رنده شود)
👈فیلینگ سیب:
6 عدد سیب متوسط
6 قاشق غذاخوری شکر
2 قاشق چایخوری دارچین
👈دستور تهیه فیلینگ:
پوست سیب ها را جدا می کنیم و با رنده ریز رنده می کنیم و شکر و دارچین را اضافه می کنیم و روی حرارت ملایم می گذاریم تا تمام آبشان گرفته شود و بعد از سرد شدن روی خمیر می ریزیم و پخش می کنیم.
👈در ادامه:
خمیری را که در فریزر گذاشتیم و سفت شده، رنده می کنیم و به صورت یکنواخت روی لایه آخر پخش می کنیم. سپس در فر 180 درجه از قبل گرم شده می پزیم تا خوب قهوه ای رنگ شود.
@shirini71
#ڪوفته_تبریزے 🥘
🔻براے هر ڪوفته: صد گرم گوشت چرخڪرده، یک قاشق سرپر برنج ( برنج خشک، ڪه بعد نیم پزش میڪنم)، یک قاشق لپه ( لپه خشک، ڪه آون رو هم نیم پز میڪنم) ، یک قاشق سبزے خشک معطر ( ترخون و مرزه و تره) یا اگر سبزے معطر نداشتم: فقط ترخون خشک، یه پیاز ڪوچیک رنده شده و آب گرفته؛ نصف یه تخم مرغ ( یعنے براے دو تا ڪوفته، یه تخم مرغ ڪامل و بعضا هم به قاشق گرد نون به مواد بالا اضافه میڪنم.
خوب ورزش میدیم وبعد ڪوفته را در سس (پیاز و رب و ادویه ) میپزیم
@shirini71
#رژیم_لاغری_عیدانه🌸🍃
#روز_ششم_دی_ماه_۱۴۰۰👩⚕👩⚕
🍋ناشتا : 2 لیوان آب گرم + 2 قاشق مرباخوری آبلیمو
🍋صبحانه : یک کف دست نان سنگک + یک برش کوچک پنیر
🍋یک ساعت پس از صبحانه : یک لیوان چای دارچین
🍋ساعت ده صبح : 1 عدد میوه+ ۵ عدد کشمش+ ۳عدد بادام خام
🍋نیم ساعت قبل از ناهار : 2 لیوان آب + 1 عدد سیب با پوست
🍋ناهار : سالاد به هر میزان که میل دارید بدون سس(کلم خیار گوجه کاهو پیاز قرمز )+ یک کفگیر پلو+سه قاشق خورش قیمه
🍋عصرانه : یک عدد هویج+ ۱۰ عدد بادام درختی
🍋شام :یک کاسه ماست کوچک کم چرب+ یک کاسه سبزیجات بخار پز بهمراه یک تکه مرغ
🍋بعد از شام 1 لیوان شیر کم چرب
🍋روزی 8 لیوان آب میل شود.
🍋نیم ساعت صبح پیاده روی انجام شود+ چند حرکت مخصوص شکم و پهلو
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
ممنون گلم
#ناگت_مرغ_با_پفك 😉😋
👈🏼مواد لازم: مرغ چرخ کرده نیم کیلو فرق نمیکنه سینه مرغ باشه یا ران
پنیر پیتزا 150گرم
پیاز 1 عدد رنده شده آبش رو بگیرید
سیر 3 حبه
سس تند قرمز به مقدار کافی بستگی به تندی که دوست دارید
نمک فلفل به مقدار کافی
،پفک یک بسته متوسط
پودر سوخاری یک استکان
تخم مرغ دوعدد
.
👈🏼طرز تهیه ناگت مرغ: مرغ چرخکرده، پياز،پنیر پیتزا رنده شده و سیر و سس تند و نمک و فلفل را یا خوب ورزمیدهیم یا در غذا ساز دو دقیقه ميزنيم تا مواد حسابی مخلوط بشن. مواد چسبناکی بدست میاد كه برای ده دقیقه در یخچال استراحتش ميديم. بعد پفک را خوب له ميكنيم تا تقریبا مثل پودر سوخاری بشه، کمی درشت تر هم اشکالی نداره، تخم مرغها را هم خوب ميزنيم و به اندازه نوک قاشق مربا خوری زعفران را در یک مقدار خیلی کمی آب جوش حل کرده و به تخم مرغها اضافه ميكنيم. مواد ناگت را از یخچال در آورده وبه اندازه یک گردو برداشته (مقداری آب سرد کنار دست ميذاریم تا وقتی میخواهیم از مواد ناگت برداریم دستمون رو کمی نمناک کنیم که مواد زیاد به دستمون نچسبه) بعد با دست به ناگتهافرم میدهیم (میتونید از قالب هم استفاده کنید،خمیر ناگت صاف کنید و آرد سوخاری بزنید و قالب بزنید و بزارید یخچال که خودشو بگیره )و در پودر سوخاری غلطانده بعد در تخم مرغ زده وبعد در مخلوط پفک میغلطانیم و در روغن مایع که در ظرف کوچکی ریخته ایم و خوب داغ شده انداخته و سرخ میکنیم.بهتر شعله ملایم باشه تا ناگتها مغز پخت شوند.
@shirini71