eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21هزار عکس
8.3هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
مواد لازم: یک لیوان دال عدس یک عدد پیاز یک عدد سیب زمینی یک کاسه کدوحلوایی مکعبی خرد شده یک عدد هویج نصف لیوان چایخوری روغن زیتون یک ق.م کاری دو حبه سیر برای روی سوپ : ۱) یک ق.غ کره ۲) یک ق.غ نعنا خشک ۳) یک ق.م پودرفلفل قرمز طرز تهیه : هویج ، کدوحلوایی ، سیب زمینی ، پیاز ، سیر رو مکعبی خرد کنید داخل قابلمه ای روغن زیتون رو بریزید گرم کنید پیاز رو بریزید تفت بدید سپس سیر رو بریزید یک دقیقه تفت بدید سپس به ترتیب هویج ، کدوحلوایی ، سیب زمینی رو بریزید هر کدوم رو که میریزید کمی تفت بدید عدس رو اضافه کنید ۵ دقیقه تفت بدید ۱/۵ لیتر آب رو اضافه کنید نمک رو هم بریزید بعد از جوش آمدن زیرش رو کم کنید تا بپزه بعد از پخت اگه غلیظ شد میتونید آب اضافه کنید سوپ رو میکس کنید در صورت تمایل میتونید زردچوبه بریزید ۱ الی ۲ دقیقه ی دیگه بجوشانید سپس خاموش کنید داخل کره پودرفلفل قرمز بریزید داغ کنید موقع سرو روی سوپ بریزید . @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
🥯 مواد خمیر 📝 شکر ۱قاشق غذاخوری شیر ۱ پیمانه خمیر مایه ۱قاشق غذاخوری کره ۷۵ گرم نمک خیلی کم تخم مرغ ۲عدد آرد درحدی که بدست نچسبه شکر ۳ الی ۴ قاشق غذاخوری طرز تهیه کرم 🥣 گلاب ۱قاشق غذاخوری شکر ۱ سوم پیمانه شیر ۱/۵ پیمانه آرد ۲قاشق غذاخوری نشاسته ذرت ۲ قاشق غذاخوری کره ۱قاشق غذاخوری وانیل ۱قاشق چایخوری خمیر🥟 ابتدا شیرداغ( داغی شیر طوری باشد که انگشت را نسوزاند ) رو با شکر و نمک و کره و آب خوب مخلوط میکنیم بعد از اینکه کمی خنک شد تخم مرغها و خمیر مایع رو اضافه میکنیم و بعد آرد الک شده رو اضافه کرده در حدی که به دست نچسبد و خوب ورز میدیم و به مدت 2ساعت روش رو میپوشونیم و استراحت میدیم تا دو برابر بشه بعد از استراحت به اندازه نیم سانت خمیر رو پهن میکنیم و قالب میزنیم و بعد دوباره خمیرهای قالب زده رو به مدت 20دقیقه استراحت میدیم و بعد در روغن سرخ کردنی فراوان (من تو یه قابلمه کوچیک سرخ کردم که زیاد روغن اصراف نشه)سرخ میکنیم و می‌گذاریم تا سرد بشن بعد از سرد شدن یه برش از پهلو میدیم و کرم رو توش میزاریم . کرم🥠 شکر و نشاسته،ارد رو باهم مخلوط میکنیم سپس شیر رو اضافه میکنیم بعد روی حرارت ملایم میزاریم تا غلیظ بشه بعد وانیل و کره رو اضافه میکنیم و هم میزنیم و بعد از روی حرارت برداشته و بعد از سرد شدن داخل پیراشکیها میزاریم . 🌹 بفرمائید اینم از پیراشکی کرم دار ما 😋 نوش جان 😋 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
شیرینی پنجره ای ارد گندم ۵۰ گرم نشاسته گل ۴۰ گرم گلاب ۴۰ گرم تخم مرغ ۲ عدد گلاب نشاسته رو مخلوط کرده چن دقیقه با همزن دستی هم میزنیم بعد ۲تا تخم مرغ رو اضافه کرده وهم میزنیم وبعداز چن دقیقه هم زدن ارد الک کرده وکم کم اضافه کرده وهم میزنیم ودر اخر ان را از صافی عبور میدهیم تا یکدست شود وبعد روغن میزاریم داغ که شد .. قالب دسته دار مخصوص شیرینی پنجره ایی رو داخل روغن قرار میدهیم یه خورده که گرم شد در میاریم وبه مواد میزنیم تا جایی که رویه قالب نگیره فقط کف ودیواره داخل مواد میزنیم وبعد در میاریم و سریع میزاریم داخل روغن داغ وتکون میدیم تا جدا بشه و سرخ شود شیرینی رو در میاریم از روغن ودرون صافی میزاریم وروش پودر قند ویا شکر میریزم نوش جان امیدوارم خوب توضیح داده باشم 😊💐 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
👈مواد لازم: 👈برای خمیر: 200 گرم کره نرم شده 1 فنجان روغن 1 عدد تخم مرغ 1 قاشق غذاخوری سرکه (انگور، سیب همان چیزی است که می خواهید) 1 لیوان پودر قند که یک بند انگشت آن خالی است نصف قاشق چایخوری وانیل حداکثر 5 لیوان آرد (اندازه لیوان 200 میلی لیتر) 👈دستور تهیه خمیر: همه مواد به جز آرد و وانیل رو اضافه میکنیم و با همزن سیمی مخلوط میکنیم. آرد و وانیل رو اضافه میکنیم و ورز میدیم. خمیر نرمی که به دست نچسبه بدست می آوریم. من از قالب گیره ای 24 سانتی استفاده کردم تو پیرکس گرد هم میتونید درست کنید. بیش از نیمی از خمیر را روی پیشخوان پهن می کنیم و خمیر باقیمانده را به دو قسمت تقسیم می کنیم و در فریزر می گذاریم تا بعدا آن را رنده کنیم (زمانی که سفت شد بهتر است رنده شود) 👈فیلینگ سیب: 6 عدد سیب متوسط 6 قاشق غذاخوری شکر 2 قاشق چایخوری دارچین 👈دستور تهیه فیلینگ: پوست سیب ها را جدا می کنیم و با رنده ریز رنده می کنیم و شکر و دارچین را اضافه می کنیم و روی حرارت ملایم می گذاریم تا تمام آبشان گرفته شود و بعد از سرد شدن روی خمیر می ریزیم و پخش می کنیم. 👈در ادامه: خمیری را که در فریزر گذاشتیم و سفت شده، رنده می کنیم و به صورت یکنواخت روی لایه آخر پخش می کنیم. سپس در فر 180 درجه از قبل گرم شده می پزیم تا خوب قهوه ای رنگ شود. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🥘 🔻براے هر ڪوفته: صد گرم گوشت چرخڪرده، یک قاشق سرپر برنج ( برنج خشک، ڪه بعد نیم پزش میڪنم)، یک قاشق لپه ( لپه خشک، ڪه آون رو هم نیم پز میڪنم) ، یک قاشق سبزے خشک معطر ( ترخون و مرزه و تره) یا اگر سبزے معطر نداشتم: فقط ترخون خشک، یه پیاز ڪوچیک رنده شده و آب گرفته؛ نصف یه تخم مرغ ( یعنے براے دو تا ڪوفته، یه تخم مرغ ڪامل و بعضا هم به قاشق گرد نون به مواد بالا اضافه میڪنم. خوب ورزش میدیم وبعد ڪوفته را در سس (پیاز و رب و ادویه ) میپزیم @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌸🍃 ۱۴۰۰👩‍⚕👩‍⚕ 🍋ناشتا : 2 لیوان آب گرم + 2 قاشق مرباخوری آبلیمو 🍋صبحانه : یک کف دست نان سنگک + یک برش کوچک پنیر 🍋یک ساعت پس از صبحانه : یک لیوان چای دارچین 🍋ساعت ده صبح : 1 عدد میوه+ ۵ عدد کشمش+ ۳عدد بادام خام 🍋نیم ساعت قبل از ناهار : 2 لیوان آب + 1 عدد سیب با پوست 🍋ناهار : سالاد به هر میزان که میل دارید بدون سس(کلم خیار گوجه کاهو پیاز قرمز )+ یک کفگیر پلو+سه قاشق خورش قیمه 🍋عصرانه : یک عدد هویج+ ۱۰ عدد بادام درختی 🍋شام :یک کاسه ماست کوچک کم چرب+ یک کاسه سبزیجات بخار پز بهمراه یک تکه مرغ 🍋بعد از شام 1 لیوان شیر کم چرب 🍋روزی 8 لیوان آب میل شود. 🍋نیم ساعت صبح پیاده روی انجام شود+ چند حرکت مخصوص شکم و پهلو @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
ممنون گلم 😉😋 👈🏼مواد لازم: مرغ چرخ کرده نیم کیلو فرق نمیکنه سینه مرغ باشه یا ران پنیر پیتزا 150گرم پیاز 1 عدد رنده شده آبش رو بگیرید سیر 3 حبه سس تند قرمز به مقدار کافی بستگی به تندی که دوست دارید نمک فلفل به مقدار کافی ،پفک یک بسته متوسط پودر سوخاری یک استکان تخم مرغ دوعدد . 👈🏼طرز تهیه ناگت مرغ: مرغ چرخکرده، پياز،پنیر پیتزا رنده شده و سیر و سس تند و نمک و فلفل را یا خوب ورزمیدهیم یا در غذا ساز دو دقیقه ميزنيم تا مواد حسابی مخلوط بشن. مواد چسبناکی بدست میاد كه برای ده دقیقه در یخچال استراحتش ميديم. بعد پفک را خوب له ميكنيم تا تقریبا مثل پودر سوخاری بشه، کمی درشت تر هم اشکالی نداره، تخم مرغها را هم خوب ميزنيم و به اندازه نوک قاشق مربا خوری زعفران را در یک مقدار خیلی کمی آب جوش حل کرده و به تخم مرغها اضافه ميكنيم. مواد ناگت را از یخچال در آورده وبه اندازه یک گردو برداشته (مقداری آب سرد کنار دست ميذاریم تا وقتی میخواهیم از مواد ناگت برداریم دستمون رو کمی نمناک کنیم که مواد زیاد به دستمون نچسبه) بعد با دست به ناگتهافرم میدهیم (میتونید از قالب هم استفاده کنید،خمیر ناگت صاف کنید و آرد سوخاری بزنید و قالب بزنید و بزارید یخچال که خودشو بگیره )و در پودر سوخاری غلطانده بعد در تخم مرغ زده وبعد در مخلوط پفک میغلطانیم و در روغن مایع که در ظرف کوچکی ریخته ایم و خوب داغ شده انداخته و سرخ میکنیم.بهتر شعله ملایم باشه تا ناگتها مغز پخت شوند. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
‍ ماهی_شکم_پر ماهی قزل آلا ۱ عدد  پیاز خرد شده1 لیوان چند حبه سیر خورد شده سبزی معطر خرد شده1 لیوان  رب انار به مقدار لازم گردو10 عدد روغن 3 قاشق غذاخوری کره1 قاشق غذاخوری زرشک ۳ ق غ نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، زعفران به میزان دلخواه طـرز تـهـیـه :   داخل شکم ماهی را با آب‌لیموی تازه آغشته کنید ونیم ساعت در یخچال قرار دهید.  پیاز را در تابه‌ای که یک قاشق غذاخوری در آن روغن ریخته‌اید، تفت دهید.  پس از نرم شدن پیازها، سیر خورد شده اضافه کنید. حالا سبزی که از قبل آماده شده داریم بعد گردو کوبیده شده و رب انار و ادویه رو اضافه میکنیم این مخلوط را از روی حرارت بردارید.  ماهی را از یخچال بیرون بیاورید و مواد رو داخل شکم ماهی میریزیم و با نخ سوزن بدوزین یا با خلال دندون ببندین ته تابه‌ای نچسب را با روغن بریزین و ماهی را در آن قرار دهید و تابه را رو اجاق قرار داده و آن را سرخ کنید @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
روغن جامد: دویست گرم(ےا ڪره) پودر قند : ۱۲۰ گرم وانیل : یک چهارم ق چ زرده تخم مرغ: ۲ عدد زعفرون دم ڪرده غلیظ مقدارے ( من سه ق غ زدم حسابے خوشرنگ بشه) ارد : ۳۵۰ گرم بڪینگ پودر : ۱ ق م میتونے دو ق غ گلاب هم بزنید اگر دوست ندارید حذف ڪنید اول روغن جامد و پودر قند رو با همزن بزنید تا ڪرم رنگ بشه بعد وانیل و زرده دو اضافه ڪنید و دو دقیقه دیگه بزنید بعد گلاب و ارد اضافه و با قاشق مخلوط ڪنید یه خمیر لطیف بدست میاد چسبناک هم نیست و راحت ڪاتر میخوره به هر مدلے دوست دارید در بیارید و تو ڪف ماهیتابه ڪاغذ روغنے گذاشتید بچینید ساده بزارید هم با شڪلات یا بریلو تزیین ڪنید @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا