آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#کیک_میوه_ایی
#شیرینی_تر
#پذیرایی
از اونجای که درخواست برای دستور این کیک زیاد بود تصمیم گرفتم دستورش رو بزارم
برای یه سینی در ابعاد 35×25
تخم مرغ شش عدد
آرد دویست گرم
شکر شش ق پر
شیر نصف لیوان دسته دار
بگین پودر یک ق مربا خوری پر
وانیل مقداری
سفیده و زرده را جدا کنید و سفیده را خوب با همزن بزنید تا سفید شودو پف کند زرده را با شکر و وانیل مخلوط کنید و انقد بزنید تا کرم رنگ و کش دار بشه شیر رو بهش اضافه کنید و کمی بزنید حالا همزن رو خاموس کنید و ارد رو کم کم بهش اضافه کنید همراه سفیده و دورانی مخلوط کنید تا پفش نخوابه داخل سینی کاغذ بندازید و در فر دویست درجه که یک ربع قبل روشن کردید بمدت ده دقیقه بزارید بپزه داخلش یه خلال دندون بزنید و اگه نچسبید ینی پخته حالا گریل را روشن کنید تا روش قهوه ای بشه مراقب باشید نسوزه نگاه کنید همینکه روش قهوا ای شد بیرون بیارید و روش یه سینی بزارید تا عرق کنه و نرم بمونه وقتی خنک شد به دلخواه برش بزنید وبینش خامه بزنید و میوه
نکته ..از این دستور تو همه کیکهای خامه ای و کیکهای که کرم یا #فراستینگ دارن میشه استفاده کرد
نکته...حتما قبل از خامه کشی روی کیک رو با شیر یا هر شربتی که دوس دارید مرطوب کنید هر چی رطوبت زیادتر باشه کیک بهتر میشه چون کیک اسفنجی هست رطوبت رو میکشه داخل خودش و اگر مرطوب نکنید رطوبت خامه رو جذب میکنه و کیک خشک میشه
نکته ...حتما حداقل یک شب داخل دمای خیلی سرد بزارید بعد برش بزنید تا برشها تمیز و مرتب در بیاد
نکته برای رولت هم همین دستور منتها برای این سینی چهار تخم مرغ و برای هر تخم مرغ سی گرم آرد و شکر و به جای شیر یک ق س آب جوش رو داخل زرده زده شد بریزید منتها همزن روشن باشه تا زرده پخته نشه و حتما روی سینی کیک که از فر درآوردید رو بزارید تا عرق کنه وقتی خنک شد آروم بین حوله رول کنید و بزارید دو ساعت بمونه و خامه کشی کنید
@shirini71
#گبولي_ماهي
#کنسروماهی_تن
#پلو
براي اين غذاي خوشمزه ميتونيد ماهي رو ابپز كنيد و بعد تيغ اون رو جدا كنيد ر با گوشت ماهي درست كنيد يا هم مثل ما با تن ماهي درست كنيد كه خيييييلي هم خوشمزس و راحت
دو عدد پياز رو ريز ريز خرد كنيد و در ماهي تابه تفتش بديد كمي كه پيازا تغيير رنك داد بهش سه حبه سير له شده اضافه كنيد .
يك بسته گشنيز رو هم به دو تا فلفل سبز (باريك) ريز خرد كنيد همراه با ماهي به پياز اضاف كنيد (نمك و زردچوبه و فلفل قرمز و پودر ليمو هم اضافه كنيد)
با قاشق هم بزنيد تا مواد خوب به خورد هم برن .
نخود پخته شده رو هم اضافه كنيد
دو عدد گوجه رو رنده كنيد و بريزيد روي پياز ها و بذاريد تفت بخوره و اب كوجه كامل كرفته بشه
مواد كه خوب مخلوط شد خاموش كنيد حرارت رو
برنج را جداگانه بذاريد بپزه و ابكش كنيد و اين مواد رو بريزيد لابه لاي برنج و نوش جان كنيد
eli.alavi
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#کیک_موز
#کیک_میوه_ایی
سلام دوستانم 😍✋🏻✋🏻
😀😀جديدا من عاشق كيك هاي ميوه اي شدم البته تجربه مزه هاي جديد هم لذت بخشه ها😍😍
.
بعد از پرتقال ،شليل،هويج نوبتي هم باشه نوبت #كيك_موز 😍😍
👌🏻👌🏻👌🏻بسيار خوشمزه با بافت عالييي بود عكس بافتشم دارم ميذارم😍
#كيك_موز
تخم مرغ. 2عدد
ارد. 2پيمانه
شكر. 1پيمانه
كره. 3/4پيمانه
شير. نصف پيمانه
گردو. خرد شده به مقدار لازم
بكينك پودر. 1ق غ
گلاب. 2 ق غ
موز. 2 عدد
طرز تهيه .
شكر و تخم مرغ را با هم زن بزنيد (حدود پنج دقيقه) تا زماني كه كرم رنك و كشدار شود
سپس كره (كه به دماي محيط رسيده ) را بهش اضافه كنيد و هم بزنيد
بعد از كره ،شير و گلاب را به ترتيب اضاف كنيد و هم بزنيد تا خوب حل بشه
ارد و بيكينگ پودر را كه (سه بار) الك كرديد. در دو مرحله به مايه كيك اضافه كنيد و با ليسك به صورت دوراني هم بزنيد خوب كه مخلوط شد
يكي از موزها رو نگيني تكه كردم همراه با گردوها ريختم داخل مايه كيك .
قالب رو چرب كنيد و مايه كيك رو بريزيد داخل قالب و از فر از قبل گرم شده به مدت 40دقيقه با حرارت 170 قرار بديد
.
من يكي از موزها رو أريب تكه كردم و ده دقيقه اخر كه ميخواستم گريل رو روشن كنم (واسه جذابيت كيك😀😀😀 )
گذاشتم روي كيك و گريل رو زدم .بعد از پخت هم بذاريد خوب خنك شه بعد از قالب در بياريد
eli.alavi
@shirini71
#رژیم_لاغری_بهاره💓
پنجم خرداد ماه 1401
🔵ناشتا2قاشق آبلیمو+2لیوان آب گرم
🌝صبحانه
۵۰ گرم پنیر خامه ای کم چرب + ۳ کف دست نان تافتون (۲۰۰کالری)
🔴میان وعده
2عدد میوه
🔵یک ساعت قبل ازناهارنیم ساعت ورزش +چربیسوزخانگی یا قرص چربی سوز گیاهی
🔵قبل ازناهار 2لیوان آب طعم دار
🌞ناهار
۵ قاشق برنج + ۱۰۰گرم ران مرغ ابپز+ سالاد بدون سس هر مقدار که میل دارید (۳۰۰کالری)
🔴میان وعده عصر
یک لیوان شیر +
2 عدد میوه یا 6 عدد مغز
🔵نیم ساعت قبل ازشام چربیسوز خانگی یا قرص چربی سوز گیاهی
🌚شام
۱۰۰ گرم بادمجان و گوجه سرخ شده+ +یک کف دست نان سنگک(۳۰۰کالری)
@shirini71
#پیام_سلامتی
✴️ درمان درد مفاصل ناشی از سردی مفاصل و بادگرفتگی
💌⇦•یک قاشق غذا خوری سرکۀ
💌⇦•طبیعی به همراه زنبق (سوسن)
💌⇦•خورده و ماساژ با روغن زنبق
💌⇦•(سوسن) دهید
@shirini71
#نان_جو
مواد لازم :
آرد گندم ۶۵۰ گرم
آرد جو ۳۵۰ گرم
نمک یک ق چ
بهبود دهنده یک ق چ
خمیر. مایه یک ق غ
عسل دو ق غ
روغن مایع ۶ ق غ
آب حدودا ۲ لیوان
طرز تهیه:
ابتدا آرد گندم و. جو و بهبود دهنده را مخلوط و الک میکنیم بعد مایه خمیر را با کمی شیر یا آب ولرم در ظرفی ریخته و کمی نمک به آن اضافه میکنیم و. مخلوط میکنیم و. ۱۰ دقیقه به آن زمان میدهیم بعد به مواد آردی اضافه میکنیم به تدریج آب را به خمیرمون اضافه میکنیم تا خمیر جمع بشه بعد در حالی که خمیر را ورز میدیم روغن را هم اضافه میکنیم حدود ۱۰ دقیقه خمیر را ورز میدیم و در ظرفی چرب شده گذاشته و رویش را با کیسه فریز چرب میپوشانیم تا خمیر دو برابر بشه حدودا نیم ساعت. بعد خمیر را به دو قسمت تقسیم کرده و در سینی به صورت دایره ای به ضخامت یک سانت دراورده و باز رویش را میپوشونیم به مدت ۲۰ دقیقه استراحت میدهیم بعد رویش را آب پاشی کرده و خرفه یا کنجد یا مغزیجات میریزیم و در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۲۰۰ به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه در طبقه ی وسط قرار میدهیم
@shirini71