#کلوچه_اهری_نازگل
#کلوچه_زنجبیلی_نازگل
🔸مواد لازم:
دو عدد تخم مرغ
یک لیوان شکر سر پُر = ۲۵۰ گرم
دو قاشق مربا خوری پودر زنجبیل
نصف قاشق چایخوری پودر هل
یک لیوان ماست = ۲۵۰ گرم
یک سوم لیوان روغن مایع = ۷۰ گرم
۴ لیوان آرد سفید قنادی = ۵۰۰ گرم
بکینگ پودر یک قاشق مربا خوری
🎗برای رومال :
یک عدد زرده تخم مرغ
یک ق چایخوری عسل
نصف ق چ پودر کاکائو
نوک ق چ نمک
🔹طرز تهیه:
تخم مرغ + شکر+ نمک+پودر زنجبیل و هل و ماست را مخلوط کنید و دو دقیقه هم بزنید تا شکر حل بشه.
روغن را اضافه و مخلوط کنید.
کم کم آرد و بکینگ پودر را الک و اضافه کنید . لیوان چهارم را کم کم اضافه کنید.ممکنه کمتر یا بیشتر آرد نیاز باشد . خمیر باید لطیف باشد . اگر سفت بشه ، کلوچه ها هم سفت میشن.
روی خمیر را بپوشانید و یک ساعت در محیط استراحت دهید.
سینی فر یا توستر را کاغذ بیندازید و خمیر را به قطر یک سانت باز کنید و قالب بزنید و با فاصله کنار هم بچینید.
رومال را مخلوط و با برس روی کلوچه ها بکشید
💢❌پس از زدنِ رومال #حتتتتتما نیم ساعت کلوچه ها را داخل یخچال بگذارید تا رومال خودشو بگیره و بعد با چنگال روشو علامت بزنید تا پس از پخت ، علامتِ چنگال روی کلوچه ها باقی بمونه .❌💢
🔥در فر یا توستر گرم شده طبقه وسط درجه ۱۸۰
به مدت نیم ساعت با حرارت از پایین
و ۵ دقیقه آخرِ پخت را گریل کنید تا روی کلوچه #طلایی شود .
💎در ظرف در بسته ۲ روز در محیط و یک هفته در یخچال قابل نگه داریه.
نوش جاااااان
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#لگیمات_نازگل
#لقیمات_نازگل
🔸مواد لازم برای خمیر لگیمات :
یک ق غ شکر
یک ق غ خمیرمایه فوری
نوک ق چ نمک
نصف ق چ وانیل
دو ق غ شیرخشک شیرین قنادی
میتونید یک ق غ نشاسته ذرت هم بریزید که ترد تر بشه .
یک لیوان + یک سوم لیوان آب ولرم = حدود ۲۷۰ گرم
یک و نیم لیوان آرد سفید قنادی = حدود ۱۹۰ گرم
💎مواد لازم برای شربت بار:
دو لیوان شکر
یک لیوان اب
یک سوم لیوان گلاب
یک ق غ زعفران دم کرده
هل
یک ق غ گلوکز مایع ( نام دیگرش بادکا است )
🎗طرز تهیه خمیر:
همه مواد را ترکیب کنید تا خمیر شل بدست آید و روی آنرا بپوشانید و یکساعت در محیط استراحت دهید تا پف کنه .
در این فاصله شربت بار را آماده میکنیم:
#نکته_مهم ❌❌❌❌❌❌❌❌
اگر میخواهید شربت بار که برای زولبیا بامیه گوشفیل و یا لگیمات درست میکنید ، شکرک نزنه نبااااااید قاشق داخلش بزنید ، تا پایان پخت اصلا هم نزنید ، فقط ظرف را تکون بدید ،
🔰شکر و اب و گلاب و زعفران را بریزید
🔰حرارت کم باشه
🔰بعد از ده دقیقه جوشیدن گلوکز و هل را بریزید
🔰با کمی ابلیموی تازه ، شکرهای اطراف ظرف را تمیز کنید (مراقب باشید زیاد ابلیمو نزنید چون شهدمون ترش میشه)
🔰نوک ق چ جوهر لیمو بریزید تا شربت شکرک نزنه (زیاد نریزید تا شهد ترش نشه)
🔰بعد از بیست دقیقه کمی از شهد را داخل بشقاب بریزید و بزارید یخچال سرد بشه چک کنید اگر غلیظ بود و بین انگشتان کشدار شد ، حاضره ، حرارت را خاموش کنید که زیاد غلیظ نشه وگرنه شکرک میزنه.
🚫اگر شهد با حرارت زیاد پخته بشه، سریع غلیظ میشه و شکرک میزنه. پس حوصله دار باشید 👀
خمیر عمل اومده را هم بزنید و در قیف بریزید. یا از قاشق استفاده کنید.
روغن را با حرارت کم بزارید داغ داغ بشه و توپک های کوچکی از خمیر داخل روغن قیچی کنید. مداوم هم بزنید تا کاملا طلایی و ترد بشن . بعد داخل شهد ولرم بریزید . سه الی پنج دقیقه صبر کنید و سپس از شهد خارج کنید .
🌐اصلا روی لگیمات ها را نپوشانید چون نرم میشن 🌐
⚜نوش جان ⚜
@shirini71
#ويژه_رمضان
#موهیتو_توت_فرنگی 🍹 😋
توت فرنگی بزرگ 8 عدد
برگ نعنا 8-12 عدد
شربت توت فرنگی 4-6 قاشق غذاخوری
آب لیمو 6 قاشق غذاخوری
آب 3 پیمانه
لیمو ترش کوچک 2-3 عدد.
.
طراول توت فرنگی ها رو خرد کنین.بعد توت فرنگیای خرد شده رو با بلندِر یا با پشت قاشق، له کنین و بعد تو پارچ بریزین.حالا آبلیمو، شربت توت فرنگی و یه لیوان آب اضافه کنین و خوب هم بزنین.
لیمو ترش ها رو هم حلقه کنین و کنار بذارین.
بعد دو لیوان دیگه آب اضافه کنین و چند قطعه یخ و در آخر یکی دو برگ نعنا داخل پارچ بریزین تا نوشیدنی طعم نعنا بگیره.
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#نان_حلوایی
مواد لازم:
شیر گرم یک و نیم ل
خمیر مایه یک و نیم ق غ خ سفره سر صاف
شکر ۳ ق س
تخم مرغ درشت ۱ ع
روغن مایع نصف ل
آرد نان ۵ ل
نمک ۱ ق چ
مواد میانی:
آرد یک و نیم ل
کره ۵۰ گ
روغن مایع نصف ل
پودر شکر ۱ ل
زرد چوبه ۲ ق چ و یا در صورت تمایل زعفران غلیظ
رومال:
زرده تخم مرغ ۱ ع
زعفران غلیظ
کنجد (دلخواه)
طرز تهیه:
شیر ،خمیرمایه و شکر رو مخلوط کنید تخم مرغ و روغن رو اضافه و مخلوط کنید بیشتر آرد رو به همراه نمک اضافه کنید مخلوط کنید تا خمیر جمع بشه حدود ده تا پانزده دقیقه خمیر رو ورز بدین تا کاملا منسجم بشه و به دست نچسبه
خمیر رو با پوشش یک ساعت استراحت بدین تا حجمش دو برابر بشه
در این فاصله مغزی رو آماده میکنیم
آرد رو داخل تابه ای روی حرارت متوسط حدود ده دقیقه تفت بدین تا بوی خامیش گرفته بشه و سبک بشه کره و روغن رو اضافه کرده مخلوط کنید تا کره ذوب بشه کمی تفت بدین و با پشت قاشق چوبی ورز بدین تا آرد و روغن کاملا به خورد هم برن زردچوبه یا زعفران رو اضافه و خوب مخلوط کنید چند دقیقه تفت بدین حرارت رو خاموش کنید پودر شکر رو اضافه و کاملا مخلوط کنید و بذارید تا خنک بشه
خمیر آماده رو به تکه های دلخواه برش بزنید چانه کنید ده دقیقه استراحت بدین
من چون میخواستم یه نون بزرگ خانواده درست کنم خمیرمو دو تا چونه کردم بعد به ضخامت نیم سانت پهن کردم یکی لایه زیری بعد مغزی رو روش پخش کردم بعد لایه رویی رو گذاشتم دورش رو محکم کردم و به شکلی شکل دادم
شما میتونید به اندازه های دلخواه درست کنید
میتونید به شکلهای دلخواه مثل نیم دایره و یا نونهای کوچیک هم درست کنید
رومال زدم و کنجد پاشیدم و با سیخ چوبی روی نون سوراخ زدم
داخل فر ۱۸۰ درجه به مدت حدود ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بستگی به اندازه نونها داره
بعد از خارج کردن از فر روی توری منتقل کنید
@shirini71
🍝 #سالاد_سیب_زمینی
مواد لازم
• 750 گرم سیب زمینی حلقه شده با پوست
• 500 گرم سیب زمینی استامبولی با پوست خرد شده
• یک سوم پیمانه روغن زیتون
• 1 عدد پیاز نگینی شده
• ¼ پیمانه شوید خرد شده
• ¼ پیمانه ریحان خرد شده
• ¼ پیمانه آب لیمو
• ¼ پیمانه کاپریس
• یک قاشق سوپخوری خردل
• یک حبه سیر کوبیده شده
طرز تهیه
1. سیبزمینی و سیب زمینی استامبولی را جداگانه بجوشانید، بپزید تا نرم شوند، سپس در آبکش بریزید.
2. گریل را گرم کنید. سینی فر را چرب کرده و سیبزمینی و سیبزمینی استامبولی را به صورت یک تک لایه در سینی بچینید و کمی روغن روی آنها بمالید. سپس گریل کنید.
3. پس از این که سیب زمینی ها قهوه ای شدند از فر در آورده و روغن باقی مانده، پیاز، شوید، ریحان، آب لیمو، کاپریس، خردل و سیر را در ظرف بزرگی ریخته و مخلوط کنید.
دستورات متنوع تروآموزش های بیشتر در کانال
🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
طرزتهیه #سالاد_تن_ماهی
تن ماهی :1قوطی
کنسرو ذرت:1 قوطی
خیارشور:4عدد
شوید:1/2پیمانه
پیازچه:2عدد
گوجهفرنگی :1عدد
کاهو:2پر
فلفل دلمه درچندرنگ:1/2پیمانه
سرکه:1 ق غ
آبلیمو:1ق غ
روغن زیتون :1/3پیمانه
شکر:1/2ق غ
نمک:1/2ق غ
خردل:1 ق غ
فلفل سیاه:1/2ق چ
پودر سیر: 1/2ق چ
شوید رو ریز خورد میکنم وفلفل دلمه ای های رنگی رو مکعبی خورد میکنیم خیارشور وگوجه فرنگی رو مکعبی خورد میکنیم وکاهو رو هم خورد کرده
تن ماهی وذرت شیرین رو باز میکنیم تن ماهی رو خورد میکنیم وبا کل مواد خورد شده وذرت مخلوط میکنیم
حالا خردل ونمک وفلفل وپودر سیر سرکه وآبلیمو وروغن زیتون رو باقاشق در ظرفی خوب میزنیم وبا مواد فوق مخلوط میکنیم وبعد میزاریم یخچال تا مزه مواد به خورد هم بره وبعد در ظرفی یک چند پر کاهو رو میچینیم وسالادتن ماهی رو روی کاهو میریزیم ونوش جان باتشکر
دستورات متنوع تروآموزش های بیشتر در کانال
🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇
@shirini71
🌙🌸رژیم روز دهم ماه رمضان🌙🌸
دوازدهم فروردین 1402
🌞افطاری:
1 لیوان شیر🥛 گرم + یک قاشق مرباخوری عسل🍯
+ یک پیاله کوچک آش 🍵رشته رقیق
🌚شام:
(یک ساعت بعد از افطار)
3 تکه گوشت کبابی🥩 + 2 کف دست نان🍞 سنگک یا لواش + 1 پیاله ماست 🥣+ سبزی🍀
🌓شام تا سحر:
3 عدد آلو یا برگه ی زردآلو + 4 عدد میوه 🍎
+ هر یک ساعت 3-2 لیوان آب + تخم شربتی + آب لیمو🍋
🌔سحری:
یک کاسه آش🍵+ 3 کف دست نان🍞 + یک پیاله ماست🥣 + سبزی🥗
هدایت شده از مجله علمی و پزشکی
🔴کاکائو از لحاظ خروجی خلط کبدی، سودازاست.
✍درنتیجه افرادی که دچار مشکلات زیر هستند نباید از آن استفاده کنند :
غلظت خون
فشارخون
لکهای قهوه ای رنگ پوستی وکک ومک
اختلال خواب
افسردگی
اختلال اشتها
یبوست
@Majalepezeshki71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
.
تا حالا رشته پلو خوردین؟؟😍🤔 فقط حواستون باشه رشتش با رشته آش رشته فرق میکنه ها 😁 چه رشته تو رشته ای شد 🤓😇
.
#رشته_پلو با مرغ
.
مواد لازم :
برنج 2 پیمانه
رشته پلویی خرد شده 200 گرم
کشمش
زرشک
مرغ سرخ شده
.
.
طرز تهیه :
● برنج رو از دو ساعت قبل خیس کنید، حدود شش برابر برنج بهش آب اضافه کنید، روی حرارت بذارید، نمک و یک قاشق روغن به برنج اضافه کنید. یک دقیقه پایانی که خواستید برنج آبکش کنید رشته رو اضافه کنید، یکی دو دور هم بزنید و بعد از یک دقیقه آبکش کنید.
.
● تهدیگ مورد نظر رو بندازید یا تهدیگ خود برنج و رشته بسیار لذیذه. برنج رو داخل قابلمه ریخته و دم میکنیم. حالا با کشمش و زرشک تزئین کرده و با مرغ سرخ شده سرو میکنیم. 😋😉
🍔 @shirini71
🍳🍅
شما چجوری املت میپزین؟😋 با گوجه، رب یا یه جور دیگه؟ 🤔 امشب هوس املت کردم 👌😍
#املت_مخصوص 🍅🍳
.
چهار عدد گوجه فرنگی رنده شده رو داخل تابه بریزین ، وقتی آبش کم شد، یک قاشق غذاخوری رب و یک قاشق غذاخوری کره اضافه کنین.
تفت بدین تا کره ذوب بشه و بوی خامی گوجه و رب گرفته بشه.
مقداری فلفل سیاه و نمک اضافه کرده و تفت بدید.
.
سه عدد فلفل قلمی تند رو خرد کنید و داخل تابه بریزید. درشو ببندید تا کمی پخته بشه.
دو عدد تخم مرغ رو به مواد اضافه کنید ، وقتی سفیده کمی خودش رو گرفت، هم بزنین. 👌
با سبزی و لیمو سرو کنین که خوشمزگیشو دوبرابر میکنه. نوش
🍔 @shirini71
#همبرگر_شکلاتی
مواد لازم:
تخم مرغ 2 عدد
شکر 5-6 قاشق غذاخوری
شیر 2 استکان
آرد 2 استکان
پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری
بکینگ پودر 7 گرم
وانیل شکری 5 گرم
برای کرم:
خامه 300 میلیلیتر
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
شکر 1/4 استکان
برای رویه:
شکلات 100 گرم
طرز تهیه:
ابتدا تخم مرغ و شکر رو با همزن خوب بزنید تا کف کند. شیر، آرد، بکینگ پودر، وانیل شکری و پودر کاکائو را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. تابه نچسب را داغ کرده به اندازه یک قاشق غذاخوری از مواد را درون تابه بریزید تا دایره های کوچکی ساخته شه. زود پخته میشه حواستون باشه نسوزه وقتی یه طرف پخت شد بر گردونید طرف دیگه پخته شه سپس کنار بذارید تا کمی خنک شه.
درون ظرف استیل یا شیشه ای خامه سرد، شکر و وانیل را اضافه کنید و با همزن بزنید تا فرم بگیره و سفت شه درون کیسه بریزید و به صورت دایرهای روی پنکیک فشار بدید یک پنکیک دیگه روش بذارید. شکلات را ذوب کنید و یک طرف پنکیک ها را درون شکلات فرو ببرید روی کاغذ روغنی بچینید درون یخچال بذارید تا خودش رو بگیره.
@shirini71
#حلوای_هویج_زعفرانی🥕
هویج نیمکیلو. آرد ۱و نیم لیوان. شکر ۲ لیوان. گلاب نصف لیوان. روغن مایع ۱/۳ لیوان. کره دو ق غ. آب نصف لیوان. عرق هل یا پودر هل کمی. زعفران ابکرده
هویج ها رو پوست گرفته و بخارپز یا آبپز کرده و بعد پوره کنید.(رنده نکنید)
شکر و اب را روی حرارت گذاشته. زمانی که شربت به مرحله جوش رسید گلاب و زعفرون و هل را اضافه و خاموش کنید.
آرد را در حدی با شعله ملایم تفت دهید که بوی خامی آرد از بین بره ولی تغییر رنگ نده. آرد را در تابه الک کنید. روغن و کره را اضافه و در حد ۵ دقیقه با حرارت ملایم تفت دهید. سپس پوره هویج را اضافه و مخلوط کنید. حلوا را از روی حرارت برداشته و شربت را اضافه و مخلوط کنید. ظرف را روی حرارت گذاشته تا جایی که حلوا از ظرف جدا بشه.
@shirini71
بسبوسه خرما🎂
.
مواد لازم:👇
یک پیمانه شیرخشک تفت داده شده
یک پاکت خامه
نصف پیمانه روغن
یک چهارم پیمانه شکر
یک پیمانه خرما بدون هسته (بایک چهارم پیمانه آب خیس کنید)
یک پیمانه آرد سمولینا
یک قاشق بزرگ بکینگ پودر
یک قاشق چایخوری دارچین به دلخواه
طرز تهیه:👇
یک پیمانه شیرخشک را تفت می دهیم تا طلایی شود ، سپس آن را درون مخلوط کن میریزیم، یک پاکت خامه ، روغن ، شکر ، یک پیمانه خرما بدون هسته وخیس خورده در مخلوط کن ریخته و مخلوط می کنیم ، سپس بقیه مواد را در کاسه مخلوط می کنیم.قالب رو با ارده چرب میکنیم.مایه بسبوسه رو در قالب ریخته و در فر 180 میذاریم به مدت 15 الی 20 دقیقه تا بپزه.
بعد روی آن را یک چهارم پیمانه شیرعسلی میریزیم، و آنرا برش میدهیم تا شیرعسلی جذب شود.