eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.2هزار عکس
9.3هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
محشر آرد ۸۰ گرم نشاسته ذرت ۱۰گرم شکر ۸۰ گرم روغن مایع ۱۶گرم شربت بار ۱۲ گرم وانیل یه پنس تخم مرغ ۴ عدد بکینگ پودر ۱/۲ ق چ ابتدای کار فر رو روی آخرین درجه روشن کنین. تخم مرغ رو سفیده زرده کنین بعد سفیده رو بزنین تا فرم بگیره و از ظرف نریزه بعد از اون کم کم شکر رو اضافه کنین و تا حل شدن شکر سفیده رو باهمزن بزنین.زرده و روغن و شربت بار و وانیل رو باهم مخلوط کنین با همزن دستی و به سفیده ها اضافه کنین و با ویسک هم بزنین تا مخلوط شوند.مواطب باشین پف سفیده ها نخوابه.اردو بکینگ پودر و نشاسته ذرت رو مخلوط و سه بار الک کنین و به مایه تخم مرغی اضافه کنین سینی رو چرب کرده کاغذ بندازین و روی کاغذ هم چرب کنین و مایه رولت رو به صورت یکنواخت پهن کنین فقط چهارضلع سینی رو یه کم کلفت تر بگیرین تا رولت خشک نشه و موقع رول شدن بشکنه. سینی مناسب برای این مواد سینی ۳۵در۴۵ هست. و در فر قرار بدین همین که از رو حباب زد و رویه رولت خودشو گرفت حرارت زیر خاموش و از رو گریل بدین بالای سرش باشین چون مایه رولت نازکه زود میسوزه کل پخت در حد ۷ الی ۸ دقیقه زمان میبره. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
17.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کوکو سیب زمینی مارپیچ😍😋 مواد لازم: برای ۲۰ عدد کوکوی کوچیک و نازک: سیب زمینی آبپز 🥔۵ عدد فلفل دلمه قرمز🫑 ۱ عدد فلفل دلمه سبز🫑 ۱ عدد سوسیس🌭 ۲ عدد آرد سوخاری🍘 ۴ ق غ تخم مرغ🥚 ۲ الی ۳ عدد ادویه(زردچوبه فلفل نمک)🧂 ✅مواد تزیینی رو به دلخواه جایگزین کنید مثلا جعفری و هویج بریزید شما ✅نکات وا نرفتن کوکو ها: تخم مرغ و ارد سوخاری مانع از وا رفتن کوکو میشه اگه کوکو خیلی شل بود بیشتر ارد سوخاری بزنید روغن داغ باعث‌ میشه تخم مرغ تو مواد سریع ببنده و کوکو وا نره پس روغن سرد نباشه این مقدار مواد اولیه مناسب ۵ نفره البته اگه با نون بخورن . . . . .@shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‍ 🔻👈موادلازم برای خانگی 🔶لوبیا چیتی (لوبیا قرمز )۴ لیوان 🔶پیاز ۲ عدد 🔶گوجه فرنگی ۲ عدد 🔶رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری 🔶سیب زمینی ۱ عدد 🔶نمک.فلفل.ابلیمو مقدار لازم 🔻طرز تهیه لوبیا چیتی🔻 ✍۱) ‌ لوبیا چیتی ها را از چند ساعت قبل در مقداری اب خیس دهید و در این مدت چند بار اب ان را تعویض نمائید. ✍۲) پیازها را بصورت خلالی ریز کنید و درون روغن تفت دهید تا طلایی شود ، نصف پیازداغ ها را کنار بگذارید و نصف دیگر پیاز داغ ها را به همراه گوجه فرنگی هایی که ریز خرد کرده اید تفت دهید تا اب گوجه فرنگی ها تمام شود. ✍۳) لوبیاها را آبکشی کنید و بهمراه رب گوجه فرنگی به مخلوط پیاز داغ و گوجه سرخ شده اضافه کنید ؛ چند دقیقه تمام مواد را باهم خوب مخلوط کنید سپس ۵ لیوان اب روی انها بریزید و به مدت ۲ – ۳ ساعت اجازه دهید خوراک لوبیا با حرارت متوسط و با در بسته بپزد و جا بیفتد. ✍۴) سیب زمینی را ریز خرد کنید و درون روغن سرخ کنید، پس از ۲ ساعت که از پخت لوبیاها گذشت سیب زمینی های سرخ شده ، نصف دیگر پیازداغ ها و نمک و فلفل را به خوراک لوبیا اضافه کنید و با حرارت ملایم ۱ ساعت دیگر بگذارید بپزد تا خوراک خوب جا بیفتد سپس بهمراه نان و ابلیمو سرو نمائید. 👌✅نکته ها🔺🔝 در صورتی که میخواهید خوراک شما غلظت بیشتری داشته باشد میتوانید ۱ قاشق غذاخوری آرد را در مقداری آب حل کنید و در مرحله دوم پخت اضافه نمائید ، بسته به نوع لوبیا مدت زمان پخت میتوانید کمتر یا بیشتر شود @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از مجله علمی و پزشکی
تابستان و تغذیه مناسب !☀️ ▫️نوشیدنی و آبمیوه های خنک را فراموش نکنید. ▫️نعناع، از سبزیجات مناسب تابستانی است. ▫️هلو، از میوه هایی با طبع سرد میباشد. ▫️آب نارگیل، از نوشیدنی های مخصوص تابستان است. ▫️خیار، مانند هندوانه بیشتر از 95 درصد آب دارد. + از همه مهم تر، نوشیدن آب را فراموش نکنید. @MajalePezeshki71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
این ته چین مخصوص شهر سنگسر از استان سمنان است. در میهمانی‌های بزرگ بره درسته را زیر برنج می‌گذارند. برنج آبکش شده 3 پیمانه گوشت گوسفندی 500 گرم آلو برقانی یا لواشک به مقدار دلخواه ادویه مخصوص پلو به مقدار لازم نمک، ادویه، پودرسیر، فلفل به مقدار لازم سیب زمینی ورقه شده برای تهدیگ روغن پلویی به مقدار لازم گوشت را بصورت درسته در ظرف ریخته و نمک، ادویه، فلفل و پودر سیر می‌پاشیم. ته قابلمه را روغن ریخته، سیب زمینی ها را می‌چینیم، 1 یا 2 کفگیر برنج روی آن می‌ریزیم، بعد گوشت‌ها را می چینیم و روی آن لواشک یا آلوها را اضافه می کنیم. سپس بقیه برنج را روی گوشت می ریزیم، بطوری که روی گوشت را بپوشاند. در آخر مقداری ادویه پلویی پاشیده و آب روغن به آن اضافه می‌کنیم. ظرف ته چین را به مدت 3 ساعت روی شعله ملایم قرار می­دهیم تا گوشت خوب پخته شود. در پایان کار 2 ق روغن پلویی گرم کرده و روی برنج می‌ریزیم. این ته‌چین معمولاً با سالاد شیرازی و سس آبغوره سرو می شود. ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ 🍖 @shirini71