eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21هزار عکس
8.3هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
دو لیوان کنجد پوست کنده رو تفت دادم واز رو حرارت برداشتم وبا پودر هل مخلوط کردم . یک لیوان مغز گردوی رو تفت دادم و خرد کردم . یک لیوان شیره انگور رو روی حرارت ملایم گذاشتم تا کمی غلیظ بشه ولی مواظب باشید نسوزه وزیاد غلیظ نشه چون شیرینی سفت میشه دو قاشق غذاخوری کره اضافه کردم کنجد تفت داده وگردوی خرد شده وتفت داده را به دوشاب اضافه کردم و وهم زدم تا مواد تو ماهیتابه جمع بشه بعد توی کوچکترین سایز ظرف پیرکس کیسه فریزر انداختم و مواد رو روش پهن کردم و صاف کردم و دوباره روی شیرینی مغز گردو و کنجد ریختم و گذاشتم تو یخچال تا کاملا خنک بشه وبعد برش زدم ضخامت این شیرینی به خودتون بستگی داره میتونید نازکتر یا ضخیمتر داخل سینی پهن کنید @shirini71
مواد لازم: کنجد 2 پیمانه شکر 6 ق غ عسل 6 ق غ پودر پسته یا نارگیل برای تزیین در صورت دلخواه طرز تهیه: قبل از شروع به کار در ظرف مناسبی یه تکه فویل پهن میکنیم و روی آن را مقداری چرب میکنیم.(مهام:اگر کنجد شما خام است در ظرفی روی حرارت ملایم آن را حرارت دهید و مدام هم بزنید تا یه کم بو داده شود .مواظب باشید که نسوزد و زود تلخ نشود.من از کنجد برشته استفاده کردم) شکر و عسل را در ظرفی ریخته و روی حرارت ملایم میگذاریم تا شکر حل شود .سپس کنجد را اضافه میکنیم و سریع هم میزنیم به محض مخلوط شدن روی فویل چرب شده ریخته و با پشت قاشق روی آن را صاف میکنیم.قبل از خنک شدن آن را به اندازه دلخواه برش میزنیم(من از قالب گل استفاده کردم.دقت کنید که تا زمانی که کاملا سفت نشده میتوانید برش بزنید.این شیرینی را در ظرف درب دار نگه داری کنید @shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
اینم از مراحل و توضیحات این شیرینی خوشمزه توضیحی که اول بدم این هست این شیرینی رو هم توی فر میتونید درست کنید که اصل دستور هست هم بدون فر من برای تست و اینکه به مشکل برنخورید با تابه درست کردم که عالی شد و با نصف دستور درست کردم که همین مقدار توی عکس شد اگر همزن برقی ندارید یا همزن دستی یا خود دست میتونید انجام بدید توی دستور هل استفاده میشه که میتونید جایگزین کنید با زنجفیل یا .... خودم اشتباهی زنجفیل ریختم که خوشمزه هم شد😅 این شیرینی رو به هر سایزی میتونید دربیارید فقط دقت کنید هر سایزی زدید دو برابر میشه بعد پخت مواد لازم:. کره: ۱۲۰ گرم( مارگارین یا روغن صاف جایگزینش پودر قند: ۶۰ گرم زرده تخم‌مرغ: دو عدد کنجد: مقداری شکلات برای تزیین آرد: ۲۰۰ گرم وانیل: ۱/۸قاشق چایخوری هل: نصف قاشق مرباخوری بیکینگ پودر: یک قاشق مرباخوری طرز تهیه:. اول باید کره، پودر قند، زرده تخم‌مرغ‌ها و وانیل را با همزن برقی به مدت یک دقیقه می‌زنیم. سپس هل و بیکینگ‌پودر را اضافه کرده،بعد آرد و کم کم اضافه می‌کنیم تا خمیر نرمی به دست آید. از خمیر گلوله‌هایی به اندازه یک گردو حدود ۱۰ گرمی برمی‌داریم در دست لوله می‌کنیم و فرم میدیم و تو کنجد می‌غلتونیم در سینی چرب نشده ( کفش کاغذ روغنی گذاشته)می‌چینیم و سینی را داخل فر(175 درجه) قرار می‌دهیم تا به مدت ۱۵-۱۲ دقیقه بپزند. بعد از فر در میاریم و اجازه می دهیم تا خنک شوند. شکلات را روی بخار آب قرار می‌دهیم تا نرم شود، بعد شیرینی‌ها را با شکلات تزیین می‌کنیم. البته می تونید با مواد دیگه ای هم تزیین کنید کاملا سلیقه ای هست . روش بدون فر کف تابه رو کاغذ روغنی بزارید و شیرینی ها رو توش با فاصله بچینید شعله گاز رو ملایم بزارید و شعله پخش کن روش بزارید و در تابه رو ببندید (واشر هم دربیارید ) و بزارید بپزه برای من نیم ساعت کشید با یه چاقو شیرینی رو حرکت بدید راحت جابه جا شد پخته اس @shirini71
شیرینهای آسون وکم هزینه وبی دردسر با کنجد👆 هم با فر,هم بدون فر ,هم رژیمی ,ایشالله که تمام سلیقه ها رو راضی کنه 👆
سالاد قارچ قارچ آبپز ماکارونی پیچی آبپز کاهو خرد شده ذرت زیتون سس مایونز ماکارونی بپزید و ابکش کنید قارچ پخته شده و خورد شده رو به ماکارونی ها اضافه کنید و بعد بیا مواد اضافه کنید با سس مایونز مزه دار کنید @shirini71
🧀🧀 👈مواد لازم 3عدد یوفکا 1استکان پنیر کاشار رنده شده(پنیر پیتزا) 1استکان سوسیس رنده شده(یا مرغ پخته ریز شده و یا ژامبون ریز شده ) 👈برای سس 1استکان شیر 1استکان روغن مایع 1قاشق چای خوری بگینک پودر برای آغشته کردن روی بورک ها👉 2عدد تخم مرغ پودر سوخاری 👈طرز تهیه ابتدا مواد سس را با هم ترکیب کنید یک یوفکا را روی میز آشپزخانه پهن کنید و روی نیمی از یوفکا از سس با فرچه بمالید و نیمه باقی مانده که سس نزده اید را روی قسمتی که سس زده اید بیاورید و دوباره روی آن سس بمالید.با توجه به بزرگی یوفکا آن را به شکل 12تا14 مثلث برش بزنید.قسمت بالای مثلث را از مواد داحلی که با هم ترکیب کرده اید و پنیر پیتزا بزارید و مطابق ویدئو آن را به شکل توپ در آورید و در دست کمی فشار دهید.با دو یوفکا دیگر هم این کار را انجلم دهید.دوتخم مرغ دیگر را به هم بزنید و با سس باقی مانده با هم مخلوط کنید.بورک های توپی را ابتدا در مخلوط تخم مرغ بزنید و سپس در آرد سوخاری آغشته کنید و در فر از قبل گرم شده با دمای 200درجه تا زمانی که طلایی شوند بپزید.نوش جان💖 🍃🌺🍃 🍃🌸🌺🍃@shirini71 🍃🌼🌸🌺🍃
شیر دو پیمانه پودر ژلاتین دو قاشق سوپخوری آب سرد یک سوم پیمانه خامه نصف پیمانه شکر هشت قاشق غذاخوری زرده تخم مرغ دو عدد وانیل یک چهارم قاشق چایخوری ابتدا ژلاتین را روی آب سرد پاشیده تا اسفنجی شود سپس روی بخار اب قرار میدهیم تا حل شودو شفاف شود. شیر راروی حرارت گذاشته تا گرم شود شکر و وانیل و زرده های تخم مرغ را زده تا کرم رنگ بشه شیر در حال جوش رو خیلی آروم به زرده اضافه میکنیم و به سرعت هم میزنیم و مجدد در ظرف شیر برگردانده و روی شعله ی ملایم تا زمانی که غلیظ بشه هم میزنیم و بعد ژلاتین را اضافه کرده و از روی حرارت بر میداریم کمی که خنک شد خامه را اضافه میکنیم و کاملا مخلوط میکنم تا یکدست شود مخلوط را هم میزنیم و در قالب میریزیم و به مدت سه الی چهار ساعت داخل یخچال قرار میدهیم تا ببندد. کرم_نارنگی آب نارنگی :دو پیمانه شکر :۲/۳ پیمانه  آرد ذرت دو ق س کره: یک ق س  پودر ژلاتین ۱ق س رنده پوست پرتقال یک ق م آرد و شکر و رنده پوست پرتقال رو باهم مخلوط کرده و بعد آرام آب نارنگی رو اضافه میکنیم و رو حرارت ملایم گاز میزاریم و هم میزنیم تا گوله نشه وقتی که غلظتش مثل فرنی شد کره رو اضافه میکنیم از روی حرارت برداشته وژلاتین را هم اضافه وهمزده وخنک که شد روی دسر بریزید ودوباره بزارید تو یخچال به مدت ۳یا۴ساعت تا خوب ببنده وبعد برش زده ونوش جان کنید یه طعم لذیذ وبه یاد موندنی😋 . @shirini71
مواد لازم ١فنجان ماست ١عدد تخم مرغ ١بسته بيكينگ پودر( یک قاشق مرباخوری) ١قاشق چايخوري نمك ارد مقدار لازم طرز تهيه تخم و ماست رو مخلوط كنيد .نمك و بيكينگ پودر رو اضافه كنيد .ارد را كم كم اضافه كنيد و ورز دهيد سطح كارتون رو ارد پاشي كنيد و خمير را با وردنه باز كنيد .با قالب گرد برش بزنيد .داخلش پنير موزارلا بگذاريد و ببينديد .در روغن داغ كامل سرخ كنيد. @shirini71
هم مناسبه صبحونه هست 👆هم عصرونه ,هم کنار یه سوپ داغ یه شام عالی👌 می تونید برای داخلش از نوتلا,حلوا و یا کرمفیل استفاده کنید
🥖🥖🥖🌯🌯🌯🌯 دوستان يه طرز پخت متفاوت فلافل رو امتحان كرديم كه حيفم اومد به اشتراك نزارم شما هم امتحانش كنيد مواد لازم لپه .....دوپیمانه سیر .....یک بوته متوسط پیاز .....یک عدد کوچک تخم مرغ ......یک عدد بکینگ پودر......یک قاشق چایخوری تخم گشنیز آسیاب شده....یک قاشق چایخوری نمک و فلفل و ادویه به میزان دلخواه لپه را از شب قبل خیس میکنیم و چند بار آبش رو عوض میکنیم؛به همراه سیرو پیاز چرخ میکنیم در آخر نمک و فلفل و ادویه تند و تخم مرغ و بکینگ_پودر را اضافه کنید .بعد با استفاده از قالب فلافل ها ف سرخ میکنیم .نوش جان پ ن اگر دوست داشتید خیلی پوک بشه می تونید کمی جوش شیرین استفاده کنید ؛من نزدم طعم عالی میشه حتما امتحان کنید👌👌 @shirini71
💚💚مواد لازم : كره نرم. ٨٥ گرم روغن مايع. يك چهارم پ ماست. يك ق س پودر قند. نصف پيمانه (ميتونين تا دو ق س از مقدارش كم كنيد !) سفيده تخم مرغ. يك عدد وانيل. يك چهارم ق چ بكينگپودر. نصف ق چ ارد برنج. يك چهارم پ نشاسته درت. سه ق س ارد گندم. دو پيمانه . 💚💚 مواد مياني : خرما حدود. دوازده عدد گردو خرد شده. يك چهارم پ دارچين. نصف ق چ . 💚💚 زرده تخم مرغ. يك عدد ،براي رويه ببسكوييتها كمي دارچين . اماده سازي بيسكوييت : ارد برنج و نشاسته و ارد گندم رو با هم مخلوط كنيد، باقي موادلازم شيريني رو مخلوط كرده و سپس تركيب اردي رو اضافه كنيد ،اگر هنوز خمير چسبنده بود باز مقدار كمي ارد اضافه كنيد تا خمير نرم كه بدست نچسبد حاصل شود ،خمير رو داخل نايلكس گذاشته و مواد مياني رو اماده ميكنيم ، هسته ،خرما ها رو خارج كرده و با چاقو خرد كنيد ،همراه گردو خرد شده و دارچين روي تخته چوبي به كمك چاقو كمي مواد رو هم بزنيد تا خوب تركيب شوند . خمير رو نيم ساعت بعد از يخچال خارج كرده و به چهارقسمت تقسيم كنيد ،هر قسمت رو بين دو كاغذ روغني به شكل مستطيل باز كنيد ،مواد مياني رو روي يك قسمت گذاشته و قسمت بعد رو روي ان قرار داده و قالب بزنيد،بيسكوييت ها رو با فاصله روي سيني فر چيده و تركيب زرده تخم مرغ و دارچين رو روي بيسكوييت برس كنيد، با چنگال روي ان را شكل داده در فر ١٧٠ كه از يك ربع قبلتر گرم شده حدود بيست مين بپزيد ،بعد گريل رو روشن كرده تا روي ان هم طلايي شود ،بعد از خنك شدن بيسكوييتها اماده سرو هستند . نكته اول : مواد خرمايي رو تو دست به شكل مستطيل اندازه خمير ،شكل دهيد ،(مثل وقتي كه دارين كتلت درست ميكنين 😉 دستتون چرب باشه !) نكته دوم: زمان پخت تقريبي هست ! نكته سوم : جاي ارد برنج رو ميتوان با ارد گندم عوض كنيد . @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌸🍃 🍭🍭 ‍💚ناشتا : 1 عدد کیوی 💚صبحانه : یک کاسه عدسی+ یک قاشق غذاخوری ابلیمو 💚یک ساعت پس از صبحانه : ۱ لیوان قهوه تلخ 💚ساعت ده صبح : ۶ عدد هویج کوچک 💚نیم ساعت قبل از ناهار :2 عدد سیب 💚ناهار : سالاد به هر میزان که میل دارید بدون سس+ یک کف دست نان سبوس دار + یک سیخ کباب کوبیده 💚عصرانه : 2 عدد میوه 💚شام : سوپ پیاز یک کاسه + سالاد بدون سس یک کاسه 💚بعد از شام ۱ لیوان شیر کم چرب 💚نیم ساعت صبح پیاده روی انجام شود. @shirini71
دراین پست طرز تهیه ی یک صبحانه ی بسیار خوشمزه و درعین حال ساده و مقوی را میخوانید که برای تغذیه ی کودکان در مدرسه نیز بسیار مناسب خواهد بود "خامه خرما" مواد لازم: خرمای نرم و تازه ربع کیلو خامه ی صبحانه یک پاکت نان تست تعدادی انواع مغز به دلخواه کنجد خام به دلخواه طرز تهیه: هسته ی خرماها را درآوردید و با خامه در میکسر یا مخلوط کن بریزید تا کاملا باهم مخلوط و یکدست شوند(میتوانید با دست هم ورز دهید که البته وقت بیشتری از شما خواهد گرفت) از این مخلوط خوشمزه روی نان تست بمالید و روی آن مغز گردو خرد شده و یا هر مغز دیگری که دوست دارید و کنجد بپاشید و لایه ی دیگر نان را روی آن بگذارید. و یا میتوانید آن را در ظرف مناسب سرو کرده و با نان معمولی میل نمایید. @shirini71
‍ #چای_ماسالا #نوشیدنی_داغ چای ماسالا یک چای اصالتا هندی است که از ترکیب چای، شیر و چندین ادویه تهیه می شود. این چای مناسب برای عصرانه در روزهای سرد زمستانی و یا رفع خستگی می باشد. طرز تهیه (برای دو نفر): • میخک 6 عدد • هل 7عدد • چوب دارچین 2 عدد • زنجبیل 2 حلقه • پودر رازیانه 1 قاشق غذاخوری • آب 2 پیمانه • شیر2 پیمانه • چای سیاه 1 قاشق غذاخوری یا 2 عدد چای کیسه ای • عسل کلیه مواد به غیر از چای، شیر و عسل را درون ظرفی ریخته و به آرامی به مدت 10 دقیقه حرارت می دهیم سپس چای را اضافه کرده و اجازه می دهیم به مدت 5 دقیقه حرارت ببیند. سپس شیر داغ را به آن اضافه کرده و از روی حرارت بر میداریم. چای ماسالا را از صافی عبور داده و در لیوان و یا فنجان مناسب سرو می کنیم. @shirini71
مواد لازم برای تهیه این شیرینی بینهایت ترد و خوشمزه. ارد مخصوص شیرینی (ارد سفید) یک لیوان_ روغن جامد نصف لیوان. یا صد گرم کره _ روغن مایع یک ق غ_ پودر قند نصف لیوان_ وانیل نوک ق چ_ پودر هل نصف ق چ. من از روغن جامد مارک افتاب استفاده کردم (نیمه جامد نمیشه) ابتدا روغن جامد را با پودر قند با قاشق هم بزنید بعد وانیل رو اضافه کنید و با هم زن با دور تند هم بزنید. با دست هم میتونید به کمک چنگال هم بزنید تا زمانی که مواد یکم پف کنه و کرم رنگ بشه. بعد روغن مایع و پودر هل رو اضافه کرده و مجدد با دور تند هم بزنید. بعد هم زن رو خاموش کنید و کم کم ارد الک شده رو اضافه کنید و هم بزنید. بعد مواد رو نصف کنید و یه یک قسمت یک ق مربا خوری زعفران دم کرده غلیظ اضافه کنید. ( اگه زعفرون رقیق و ابکی باشه و مجبور بشی بیشتر اضافه کنی مواد خراب میشه و شیرینی سفت میشه) حالا مواد رو توی یک سینی چدن یا سینی پیرکس یا المینیوی با فاصله میچینیم. هم میتونید با دست گلوله کنید و هم میتونید به کمک قیف مواد رو توی سینی بچینید. من از قیف یک بار مصرف و ماسوره شکوفه ساده استفاده کردم خیلی راحته. نکته: اگه دیدید مواد خیلی شله و ب دست میچسبه یکم ارد اضافش کنید. خیلی کم اگه زیاد ارد اضافه کنید شیرینی سفت میشه. دوستان خمیر خییییلی نرم و لطیفی باید درست کنید. ب هیچ عنوان نباید با دست ورز بدید . اگه ورز بدید خمیر به روغن میوفته و شیرینی سفت میشه. خب حالا اگه کسی میخواد توی فر درست کنه طبقه وسط دمای صد و هشتاد فر از قبل گرم شده به مدت سی دقیقه. حالا برای دوستانی که میخوان بدون فر درست کنن طبق معمولا فر دست ساز رو از قبل گرم میکنیم(قابلمه) برای شیرینی ها نیاز به شعله پخش کن نداریم. ی توری یا الک فلزی کف قابلمه میزاریم و سینی پر شده از مواد شیرینی رو روی الک فلزی قرار میدیم. کف سینی رو حتما کاغذ روغنی پهن کنید. (هر کاغذی میتونید استفاده کنید لازم ب چرب کردن نیس) درب قابلمه رو به همراه دمکنی میزاریم. ( حرارت متوسط رو به کم مثل زمانی که برنج دم میدی) روی شعله متوسط گاز ها. بعد از نیم ساعت درب قابلمه رو بردار اگه دیدی یکممممم خییییلی کممممم دورش طلایی شده خاموش کن شیرینی ها رو بزار کاممممممل خنک شه بعد درون ظرف مورد نظر بچینید. @shirini71
. پخت شیرینی بدون فر🍘🍥🍙🍡🍞🍩 دوستان من سال گذشته حدود چهارده نوع شیرینی خشک درست کردم. . ولی دوباره براتون روزی یکی ازشون پست میذارم. تمامشون رو داخل قابلمه و بدون فر هم میتونید درست کنید. حتی کیک و بیسکوییت هم میتونید با این روش درست کنید. خودم قبلا سه سال پیش درست کردم . دو روش براتون گذاشتم. یکی اینکه شعله پخش کن حتما میذارید پایه فلزی هم میذارید تا شعله غیر مستقیم بشه و شیرینیا نسوزه. قابلمه یا تابه بزرگی رو انتخاب میکنید. کفش کاغذ روغنی میذارید شیرینی های مورد نظر رو می چینید و با شعله خیلی کم تا زمانی که زیر شیرینی ها طلایی بشه روی حرارت میذارید. دم کنی حتما بذارید که بخارش بیرون نیاد. روش دوم اینه که شعله پخش میذارید . قابلمه یا تابه بزرگ رو روش میذارید ولی پایه رو داخل قابلمه میذارید . در قابلمه رو میبندید حدود یک ربع تا فر دست سازمون گرم بشه. بعد داخل قالب تارت یا قالب پیتزا یا کف قالب کمربندی یا سینی استیل یا روحی کاغذ روغنی میذارید شیرینی مورد نظر رو میچینید بعد از یک ربع که دمای داخل قابلمه گرم شد سینی شیرینیا رو روی پایه میذاریم و سریع در قابلمه رو همراه با دم کنی میذارید. شعله از روش قبلی کمی بیشتره چون شیرینیا از کف قابلمه فاصله دارن. و تا زمان طلایی شدن زیر شیرینیا صبر میکنیم. طبق زمانی که دستور گفته. بجز این دو روش که گفتم داخل تابه رژیمی دوطرفه هم میتونید کاغذ روغنی بذارید و روی گاز شیرینی بپزید.البته حتما از شعله پخش استفاده کنید. @shirini71
دوستان چند نکته رو در مورد شیرینهای عید باید بهتون بگم 🌸روغنی که استفاده می کنید حتما" باید روغن مخصوص قنادی که بهش روغن صاف میگن باشه ,روغن جامد معمولی اون کیفیت لازم رو بهتون نمیده ,نمی تونید به طور کامل از کره استفاده کنید اگر تو رسپی بهتون داده شده که از نصف مقدار کره می تونید استفاده کنید موردی نداره 🌼از پودر شکر جایگزین پودر قند استفاده نکنید چون شیرینهاتون خشک میشه 🌸دمای فر برای شیرینی نباید بیشتر 170 باشه ومدت زمانی که شیرینی تو فره 10 تا 15 دقیقه هست ,شیرینی تو فر نباید رو وزیرش رنگ بگیره وگرنه کیفیت شیرینتون میاد پایین 🌼اگر شیرینی رو چه با فر چه بدون فر برای اولین بار امتحان می کنید با مقدار کم شروع کنید اگر راضی بودید که چند برابرش کنید .از هررسپی که راضی بودید جایی سیو کنید تا همیشه بتونید ازش استفاده کنید 🌸مواد شیرینی تون رو از با کیفیت ترین مواد اولیه تهیه وخریداری کنید تا شیرینهاتون طعم ومزه شیرینهای خونگی درجه یک رو بگیره به نکاتی که رسپی ها بهتون میگن حتما" دقت کنید 👆
پفک نمکی خونگی اندازه ظاهری پفکهاتون بستگی به سوراخهای آبکشتون داره👇
‍ ‍ 😋مواد لازم 🧀 پودر پنیر پارمیزان 1/3 پیمانه 🧀کره یا مارگارین1 قاشق غذاخوری 🍥ادویه به میزان کافی 🍥پودر آویشن به میزان کافی 🍥نمک به میزان کافی 🍥آب4 قاشق غذاخوری 🍥جوش شیرین1/8 قاشق چای‌خوری 🍥آرد نخودچی1 پیمانه 🍥آرد برنج یا ذرت1 پیمانه 🍥زرد چوبه یا گل رنگبه میزان کافی 👩‍🍳دستور تهیه پفک خانگی در ابتدا آرد و زردچوبه را با هم مخلوط کنید سپس ادویه طعم دهنده به همراه جوش شیرین را الک کرده و به مواد اضافه کنید. حال همه مواد را باهم الک کنید. در ظرفی جداگانه کره را ذوب کنید و به همراه مواد الک شده، پودر پنیر پارمیزان و آب با هم مخلوط کنید و آنها را کمی ورز دهید تا به شکل خمیر درآید. وقتی که خمیر سفت شد آن را از رنده یا کفگیر سوراخ دار عبور داده تا شکل پفک به خود بگیرد، در پایان خمیرها را در روغن داغ سرخ کنید. 📝نکات آشپزی در تهیه پفک خانگی بجای استفاده از 1/8 قاشق چای‌خوری جوش شیرین می‌توانید از 1/4 قاشق چای‌خوری پکینگ پودر استفاده نمایید. میزان ادویه و نمک آن کاملا دلخواه است. حضور آویشن نیز به سلیقه شما وابسته می‌باشد. پفک را بدون مواد افزودنی در منزل تهیه نمایید و از خوردن آن لذت ببرید. 😋😋😋😋😋😋 @shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
  مایه ماکارونی : پیاز نگینی را تفت و زردچوبه بزنید و گوشت را اضافه و تفت دهید و به آن ادویه ، پودر سیر ، فلفل سیاه ، پودر گوجه ماسالا و پاپریکا بزنید.رب گوجه فرنگی را در وسط گوشت اول تفت دهید سپس مخلوط وبا اضافه كردن نصف ليوان پوره گوجه فرنگى اجازه دهيد تا بخورد گوشت بره و بپزه . و در آخر قارچ ، گردلیمو ( ابلیمو ) و نمک اضافه کمی تفت دهید و حرارت را خاموش کنید. برای این مدل ته دیگ به ماکارونی قطر دار نیاز دارید که ماکارونی بقطر ۳/۵ . طبق دستور ، ماکارونی را ابکش کنید و دیواره قالب مورد نظر را چرب کنیدحتماً تفلون باشه، اول یک رشته ماکارونی را با دو دستتون بصورت حلزونی بپیچید کمی در دستتون نگه دارید سپس در مرکز قالب قرار دهید ممکن است باز شود اما شما دوباره تکرار کنید اول کار رو که اماده کردید مابقی کار به اسانی و سريع انجام میشود سپس سر رشته ماکارونی بعدی رو به آخر رشته قبلی فیکس کنیدو بصورت حلزونی مثل ویدیو بپیچانیدو این کار ادامه دهید تا به اخر .  دوباره به آرومی روشون روغن بپاشید اکنون هرنوع ماکارونی که دوست دارید و مایه گوشتى رو لايه به لايه درون قالب بریزید به ارومی روی هر لایه کمی فشار دهید تا رشته های کف و دیواره نظمشون رو حفظ کنن و هم ماکارونی قالبی شود . در اخر بمدت ۴۵دقیقه با دمای ١٧٠ در فر قرار دهيد كه ٢٠ دقيقه اول با درپوش سپس بدون درپوش . در صورت استفاده از اجاق مدت زمان بيشترى نياز دارد تا ديواره قالب برشته شود اما مواظب كف هم باشيد كه از شعله پخش كن استفاده كنيد. @shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
مواد لازم : پودرقند الک شده 75 گرم وانیل یک پنسه زرده تخم مرغ سه عدد پودرهل سبز الک شده یک چهارم قاشق چای خوری سرخالی آب لیموترش یک چهارم قاشق چای خوری آرد یک قاشق چای خوری در صورت تمایل گردوی نیم کوب یا خیلی ریز خردشده 60 تا 100 گرم ( من ۱۵۰ گرم ) پودرپسته کمی جهت تزیین دمای فر : 130 تا 150 درجه سانتیگراد زمان : 10 تا 15 دقیقه (فرمن ۱۵ دقیقه ) طرز تهیه : یک سینی بزرگ فر را با ورق سیلیکونی یا کاغذ روغنی بپوشانید. پودرقند،وانیل و زرده های تخم مرغ رابا همزن برقی هم بزنید تا کاملا سفیدرنگ ، غلیظ و کشدارشده،اگرمقداری ازآن رابرداشته و مجددا به ظرف برگردانیم مانند روبان روی هم چین بخورد. بیش از این مواد را هم نزنید(مدت زمان هم زدن بنا به نوع همزن و قدرت آن متغیر است ولی حدود 5 دقیقه با همزن برقی دستی معمولا کفایت می کند) پودرهل و آب لیموترش را اضافه کرده و مجددا در حد مخلوط شدن هم بزنید. درصورت تمایل آرد را اضافه کرده هم بزنید. سپس همزن را خاموش کردهوگردوها را اضافه و مواد را باقاشق هم بزنید. فرراروی حدود130 تا 150 درجه سانتیگراد روشن کنید. از مواد به اندازه یک قاشق چای خوری کوچک برداشته و به فاصله دو سانتی متر از هم روی سینی فر بریزید،مواد اندکی باید پهن شوند.سپس کمی پودر پسته روی آن بپاشید. سینی ها را به مدت 10 تا 15 دقیقه در فر قرار دهید تا شیرینی ها کمی پهن و پف کرده بشوند و به سینی نچسبند و رنگ روی شیرینی لیمویی ملایم مانده و تغییر رنگ چندانی نداشته باشد. پس از پخت مرکز شیرینی شل است و باید اجازه دهید تا کاملا سردشده سپس با پالت جدا نموده و درظرف دربسته در محیط خشک و خنک نگهداری کنید.باید شیرینی ها ترد و توخالی باشند. نکته *آرد كمي شيريني را ضخيم تر ميكند و آب ليمو ترش براي كاهش دادن طعم شيرين آن است و هر دو قابل حذف هستند.اگر آرد به طور كلي حذف شود شيريني لطيف تر و شكننده تر ميشود. @shirini71