eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21هزار عکس
8.3هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌸🍃 🍭🍭 ‍💚ناشتا : 1 عدد کیوی 💚صبحانه : یک کاسه عدسی+ یک قاشق غذاخوری ابلیمو 💚یک ساعت پس از صبحانه : ۱ لیوان قهوه تلخ 💚ساعت ده صبح : ۶ عدد هویج کوچک 💚نیم ساعت قبل از ناهار :2 عدد سیب 💚ناهار : سالاد به هر میزان که میل دارید بدون سس+ یک کف دست نان سبوس دار + یک سیخ کباب کوبیده 💚عصرانه : 2 عدد میوه 💚شام : سوپ پیاز یک کاسه + سالاد بدون سس یک کاسه 💚بعد از شام ۱ لیوان شیر کم چرب 💚نیم ساعت صبح پیاده روی انجام شود. @shirini71
دراین پست طرز تهیه ی یک صبحانه ی بسیار خوشمزه و درعین حال ساده و مقوی را میخوانید که برای تغذیه ی کودکان در مدرسه نیز بسیار مناسب خواهد بود "خامه خرما" مواد لازم: خرمای نرم و تازه ربع کیلو خامه ی صبحانه یک پاکت نان تست تعدادی انواع مغز به دلخواه کنجد خام به دلخواه طرز تهیه: هسته ی خرماها را درآوردید و با خامه در میکسر یا مخلوط کن بریزید تا کاملا باهم مخلوط و یکدست شوند(میتوانید با دست هم ورز دهید که البته وقت بیشتری از شما خواهد گرفت) از این مخلوط خوشمزه روی نان تست بمالید و روی آن مغز گردو خرد شده و یا هر مغز دیگری که دوست دارید و کنجد بپاشید و لایه ی دیگر نان را روی آن بگذارید. و یا میتوانید آن را در ظرف مناسب سرو کرده و با نان معمولی میل نمایید. @shirini71
‍ #چای_ماسالا #نوشیدنی_داغ چای ماسالا یک چای اصالتا هندی است که از ترکیب چای، شیر و چندین ادویه تهیه می شود. این چای مناسب برای عصرانه در روزهای سرد زمستانی و یا رفع خستگی می باشد. طرز تهیه (برای دو نفر): • میخک 6 عدد • هل 7عدد • چوب دارچین 2 عدد • زنجبیل 2 حلقه • پودر رازیانه 1 قاشق غذاخوری • آب 2 پیمانه • شیر2 پیمانه • چای سیاه 1 قاشق غذاخوری یا 2 عدد چای کیسه ای • عسل کلیه مواد به غیر از چای، شیر و عسل را درون ظرفی ریخته و به آرامی به مدت 10 دقیقه حرارت می دهیم سپس چای را اضافه کرده و اجازه می دهیم به مدت 5 دقیقه حرارت ببیند. سپس شیر داغ را به آن اضافه کرده و از روی حرارت بر میداریم. چای ماسالا را از صافی عبور داده و در لیوان و یا فنجان مناسب سرو می کنیم. @shirini71
مواد لازم برای تهیه این شیرینی بینهایت ترد و خوشمزه. ارد مخصوص شیرینی (ارد سفید) یک لیوان_ روغن جامد نصف لیوان. یا صد گرم کره _ روغن مایع یک ق غ_ پودر قند نصف لیوان_ وانیل نوک ق چ_ پودر هل نصف ق چ. من از روغن جامد مارک افتاب استفاده کردم (نیمه جامد نمیشه) ابتدا روغن جامد را با پودر قند با قاشق هم بزنید بعد وانیل رو اضافه کنید و با هم زن با دور تند هم بزنید. با دست هم میتونید به کمک چنگال هم بزنید تا زمانی که مواد یکم پف کنه و کرم رنگ بشه. بعد روغن مایع و پودر هل رو اضافه کرده و مجدد با دور تند هم بزنید. بعد هم زن رو خاموش کنید و کم کم ارد الک شده رو اضافه کنید و هم بزنید. بعد مواد رو نصف کنید و یه یک قسمت یک ق مربا خوری زعفران دم کرده غلیظ اضافه کنید. ( اگه زعفرون رقیق و ابکی باشه و مجبور بشی بیشتر اضافه کنی مواد خراب میشه و شیرینی سفت میشه) حالا مواد رو توی یک سینی چدن یا سینی پیرکس یا المینیوی با فاصله میچینیم. هم میتونید با دست گلوله کنید و هم میتونید به کمک قیف مواد رو توی سینی بچینید. من از قیف یک بار مصرف و ماسوره شکوفه ساده استفاده کردم خیلی راحته. نکته: اگه دیدید مواد خیلی شله و ب دست میچسبه یکم ارد اضافش کنید. خیلی کم اگه زیاد ارد اضافه کنید شیرینی سفت میشه. دوستان خمیر خییییلی نرم و لطیفی باید درست کنید. ب هیچ عنوان نباید با دست ورز بدید . اگه ورز بدید خمیر به روغن میوفته و شیرینی سفت میشه. خب حالا اگه کسی میخواد توی فر درست کنه طبقه وسط دمای صد و هشتاد فر از قبل گرم شده به مدت سی دقیقه. حالا برای دوستانی که میخوان بدون فر درست کنن طبق معمولا فر دست ساز رو از قبل گرم میکنیم(قابلمه) برای شیرینی ها نیاز به شعله پخش کن نداریم. ی توری یا الک فلزی کف قابلمه میزاریم و سینی پر شده از مواد شیرینی رو روی الک فلزی قرار میدیم. کف سینی رو حتما کاغذ روغنی پهن کنید. (هر کاغذی میتونید استفاده کنید لازم ب چرب کردن نیس) درب قابلمه رو به همراه دمکنی میزاریم. ( حرارت متوسط رو به کم مثل زمانی که برنج دم میدی) روی شعله متوسط گاز ها. بعد از نیم ساعت درب قابلمه رو بردار اگه دیدی یکممممم خییییلی کممممم دورش طلایی شده خاموش کن شیرینی ها رو بزار کاممممممل خنک شه بعد درون ظرف مورد نظر بچینید. @shirini71
. پخت شیرینی بدون فر🍘🍥🍙🍡🍞🍩 دوستان من سال گذشته حدود چهارده نوع شیرینی خشک درست کردم. . ولی دوباره براتون روزی یکی ازشون پست میذارم. تمامشون رو داخل قابلمه و بدون فر هم میتونید درست کنید. حتی کیک و بیسکوییت هم میتونید با این روش درست کنید. خودم قبلا سه سال پیش درست کردم . دو روش براتون گذاشتم. یکی اینکه شعله پخش کن حتما میذارید پایه فلزی هم میذارید تا شعله غیر مستقیم بشه و شیرینیا نسوزه. قابلمه یا تابه بزرگی رو انتخاب میکنید. کفش کاغذ روغنی میذارید شیرینی های مورد نظر رو می چینید و با شعله خیلی کم تا زمانی که زیر شیرینی ها طلایی بشه روی حرارت میذارید. دم کنی حتما بذارید که بخارش بیرون نیاد. روش دوم اینه که شعله پخش میذارید . قابلمه یا تابه بزرگ رو روش میذارید ولی پایه رو داخل قابلمه میذارید . در قابلمه رو میبندید حدود یک ربع تا فر دست سازمون گرم بشه. بعد داخل قالب تارت یا قالب پیتزا یا کف قالب کمربندی یا سینی استیل یا روحی کاغذ روغنی میذارید شیرینی مورد نظر رو میچینید بعد از یک ربع که دمای داخل قابلمه گرم شد سینی شیرینیا رو روی پایه میذاریم و سریع در قابلمه رو همراه با دم کنی میذارید. شعله از روش قبلی کمی بیشتره چون شیرینیا از کف قابلمه فاصله دارن. و تا زمان طلایی شدن زیر شیرینیا صبر میکنیم. طبق زمانی که دستور گفته. بجز این دو روش که گفتم داخل تابه رژیمی دوطرفه هم میتونید کاغذ روغنی بذارید و روی گاز شیرینی بپزید.البته حتما از شعله پخش استفاده کنید. @shirini71
دوستان چند نکته رو در مورد شیرینهای عید باید بهتون بگم 🌸روغنی که استفاده می کنید حتما" باید روغن مخصوص قنادی که بهش روغن صاف میگن باشه ,روغن جامد معمولی اون کیفیت لازم رو بهتون نمیده ,نمی تونید به طور کامل از کره استفاده کنید اگر تو رسپی بهتون داده شده که از نصف مقدار کره می تونید استفاده کنید موردی نداره 🌼از پودر شکر جایگزین پودر قند استفاده نکنید چون شیرینهاتون خشک میشه 🌸دمای فر برای شیرینی نباید بیشتر 170 باشه ومدت زمانی که شیرینی تو فره 10 تا 15 دقیقه هست ,شیرینی تو فر نباید رو وزیرش رنگ بگیره وگرنه کیفیت شیرینتون میاد پایین 🌼اگر شیرینی رو چه با فر چه بدون فر برای اولین بار امتحان می کنید با مقدار کم شروع کنید اگر راضی بودید که چند برابرش کنید .از هررسپی که راضی بودید جایی سیو کنید تا همیشه بتونید ازش استفاده کنید 🌸مواد شیرینی تون رو از با کیفیت ترین مواد اولیه تهیه وخریداری کنید تا شیرینهاتون طعم ومزه شیرینهای خونگی درجه یک رو بگیره به نکاتی که رسپی ها بهتون میگن حتما" دقت کنید 👆
پفک نمکی خونگی اندازه ظاهری پفکهاتون بستگی به سوراخهای آبکشتون داره👇
‍ ‍ 😋مواد لازم 🧀 پودر پنیر پارمیزان 1/3 پیمانه 🧀کره یا مارگارین1 قاشق غذاخوری 🍥ادویه به میزان کافی 🍥پودر آویشن به میزان کافی 🍥نمک به میزان کافی 🍥آب4 قاشق غذاخوری 🍥جوش شیرین1/8 قاشق چای‌خوری 🍥آرد نخودچی1 پیمانه 🍥آرد برنج یا ذرت1 پیمانه 🍥زرد چوبه یا گل رنگبه میزان کافی 👩‍🍳دستور تهیه پفک خانگی در ابتدا آرد و زردچوبه را با هم مخلوط کنید سپس ادویه طعم دهنده به همراه جوش شیرین را الک کرده و به مواد اضافه کنید. حال همه مواد را باهم الک کنید. در ظرفی جداگانه کره را ذوب کنید و به همراه مواد الک شده، پودر پنیر پارمیزان و آب با هم مخلوط کنید و آنها را کمی ورز دهید تا به شکل خمیر درآید. وقتی که خمیر سفت شد آن را از رنده یا کفگیر سوراخ دار عبور داده تا شکل پفک به خود بگیرد، در پایان خمیرها را در روغن داغ سرخ کنید. 📝نکات آشپزی در تهیه پفک خانگی بجای استفاده از 1/8 قاشق چای‌خوری جوش شیرین می‌توانید از 1/4 قاشق چای‌خوری پکینگ پودر استفاده نمایید. میزان ادویه و نمک آن کاملا دلخواه است. حضور آویشن نیز به سلیقه شما وابسته می‌باشد. پفک را بدون مواد افزودنی در منزل تهیه نمایید و از خوردن آن لذت ببرید. 😋😋😋😋😋😋 @shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
  مایه ماکارونی : پیاز نگینی را تفت و زردچوبه بزنید و گوشت را اضافه و تفت دهید و به آن ادویه ، پودر سیر ، فلفل سیاه ، پودر گوجه ماسالا و پاپریکا بزنید.رب گوجه فرنگی را در وسط گوشت اول تفت دهید سپس مخلوط وبا اضافه كردن نصف ليوان پوره گوجه فرنگى اجازه دهيد تا بخورد گوشت بره و بپزه . و در آخر قارچ ، گردلیمو ( ابلیمو ) و نمک اضافه کمی تفت دهید و حرارت را خاموش کنید. برای این مدل ته دیگ به ماکارونی قطر دار نیاز دارید که ماکارونی بقطر ۳/۵ . طبق دستور ، ماکارونی را ابکش کنید و دیواره قالب مورد نظر را چرب کنیدحتماً تفلون باشه، اول یک رشته ماکارونی را با دو دستتون بصورت حلزونی بپیچید کمی در دستتون نگه دارید سپس در مرکز قالب قرار دهید ممکن است باز شود اما شما دوباره تکرار کنید اول کار رو که اماده کردید مابقی کار به اسانی و سريع انجام میشود سپس سر رشته ماکارونی بعدی رو به آخر رشته قبلی فیکس کنیدو بصورت حلزونی مثل ویدیو بپیچانیدو این کار ادامه دهید تا به اخر .  دوباره به آرومی روشون روغن بپاشید اکنون هرنوع ماکارونی که دوست دارید و مایه گوشتى رو لايه به لايه درون قالب بریزید به ارومی روی هر لایه کمی فشار دهید تا رشته های کف و دیواره نظمشون رو حفظ کنن و هم ماکارونی قالبی شود . در اخر بمدت ۴۵دقیقه با دمای ١٧٠ در فر قرار دهيد كه ٢٠ دقيقه اول با درپوش سپس بدون درپوش . در صورت استفاده از اجاق مدت زمان بيشترى نياز دارد تا ديواره قالب برشته شود اما مواظب كف هم باشيد كه از شعله پخش كن استفاده كنيد. @shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
مواد لازم : پودرقند الک شده 75 گرم وانیل یک پنسه زرده تخم مرغ سه عدد پودرهل سبز الک شده یک چهارم قاشق چای خوری سرخالی آب لیموترش یک چهارم قاشق چای خوری آرد یک قاشق چای خوری در صورت تمایل گردوی نیم کوب یا خیلی ریز خردشده 60 تا 100 گرم ( من ۱۵۰ گرم ) پودرپسته کمی جهت تزیین دمای فر : 130 تا 150 درجه سانتیگراد زمان : 10 تا 15 دقیقه (فرمن ۱۵ دقیقه ) طرز تهیه : یک سینی بزرگ فر را با ورق سیلیکونی یا کاغذ روغنی بپوشانید. پودرقند،وانیل و زرده های تخم مرغ رابا همزن برقی هم بزنید تا کاملا سفیدرنگ ، غلیظ و کشدارشده،اگرمقداری ازآن رابرداشته و مجددا به ظرف برگردانیم مانند روبان روی هم چین بخورد. بیش از این مواد را هم نزنید(مدت زمان هم زدن بنا به نوع همزن و قدرت آن متغیر است ولی حدود 5 دقیقه با همزن برقی دستی معمولا کفایت می کند) پودرهل و آب لیموترش را اضافه کرده و مجددا در حد مخلوط شدن هم بزنید. درصورت تمایل آرد را اضافه کرده هم بزنید. سپس همزن را خاموش کردهوگردوها را اضافه و مواد را باقاشق هم بزنید. فرراروی حدود130 تا 150 درجه سانتیگراد روشن کنید. از مواد به اندازه یک قاشق چای خوری کوچک برداشته و به فاصله دو سانتی متر از هم روی سینی فر بریزید،مواد اندکی باید پهن شوند.سپس کمی پودر پسته روی آن بپاشید. سینی ها را به مدت 10 تا 15 دقیقه در فر قرار دهید تا شیرینی ها کمی پهن و پف کرده بشوند و به سینی نچسبند و رنگ روی شیرینی لیمویی ملایم مانده و تغییر رنگ چندانی نداشته باشد. پس از پخت مرکز شیرینی شل است و باید اجازه دهید تا کاملا سردشده سپس با پالت جدا نموده و درظرف دربسته در محیط خشک و خنک نگهداری کنید.باید شیرینی ها ترد و توخالی باشند. نکته *آرد كمي شيريني را ضخيم تر ميكند و آب ليمو ترش براي كاهش دادن طعم شيرين آن است و هر دو قابل حذف هستند.اگر آرد به طور كلي حذف شود شيريني لطيف تر و شكننده تر ميشود. @shirini71
ازمه هويج .(نوعي مزه ساده ولي خوشمزه) مواد لازم ٢عددهويج متوسط ٥٠٠گرم ماست چكيده طرز تهيه هويج ها رو با رنده ريز رنده كنيد اب اضافي هويج ها رو بگيريد با ماست چكيده مخلوط كنيد.اگه دوست داشتيد مقداري هم پنير سفيد خرد كنيد بريزيد.فلفل سياه و نمك و پودر سير يا ٢حبه سير له شده اضافه كنيد.داخل ظرف سروتون بريزيد ١قاشق كره گياهي اب كنيد و روي ماست بريزيد. @shirini71 ___________________ همراهی شما باعث افتخار ماست💞
میشه همراه با انواع چیپس خورد 👆یا همراه با نون یک غذای کامل 👌
‍ ✍مواد لازم: پودر كرم كارامل ١ بسته شير ٢ پيمانه خامه ١٢٥ گرم پودر ژلاتين ٢/٥ ق غ نسكافه ١ ق م بيسكويت پتي بور ١بسته 🍜طرز تهیه: شير رو به همراه پودر كرم كارامل بزارين كه گرم بشه و كامل در هم حل بشن پودر ژلاتين رو به همراه ١/٤ پيمانه آب بزارين كه به روش بن ماري كامل حل بشه شير رو به صورت كاملا گرم به همراه بيسكويت داخل مخلوط كن با هم مخلوط كنين بعد از اينكه كامل مخلوط شدن خامه و نسكافه رو بهش اضافه كنين و همينطور به هم زدن ادامه بدين در آخر ژلاتين حل شده رو بهش اضافه كنين و با يه قاشق با هم مخلوط كنين تو قالب مورد نظرتون بريزين و بزارين كه كامل ببنده @shirini71
خلال سیب زمینی را اغشته به روغن کرده(بدون نمک ) در سینی پیرکس مرحله اول مایکرو 900 وات 5 دقیقه سپس ظرف را روی سه پایه بلند گذاشته ترکیب گریل با مایکرو 360 وات 8 الی10 دقیقه زمان می دهیم دردستگاه سولار : سیب زمینی را اغشته به روغن کرده روی سینی فلزی ترکیب co4 با مایکرو 360 وات 15 دقیقه زمان می دهیم 🍴🧀 راهنمایی برای دستگاههای سولاردم اول کلید combi را فشار داده و با کلید چرخان co4 را انتخاب کرده و enter را فشار داده و با کلید چرخان اول 250 درجه سانتی گراد را تعیین کرده و بعد کلیدenter را فشار میدهیم و باز با کلید چرخان قدرت(180/360/600 ) را تععین کرده (صفر وات یعنی عمل پخت نداریم و فقط زیر وروی غذا برشته میشود ) کلید چرخان زمان مورد نظر را میدهیم و سپس کلید enter را فشار داده و با زدن کلید start دستگاه شروع به پخت میکنه. تو فر در دمای 240 درجه @shirini71
(ترکیه ای) طرز تهیه یک دسر خوشمزه ترکیه ای به نام کازان دیبی یا همان ته دیگ خودمون ! ناگفته نماند این دسر طعم سوختگی میدهد.   🍚 مواد لازم: شیر ..............6 لیوان آرد ................5 قاشق نشاسته گندم ..3 قاشق شکر ..............1.5 لیوان وانیل ...........1 پاکت کره .............1 قاشق 👩🍳طرز تهیه: برای تهیه این دسر ترکیه ای در یک قابلمه شیر می ریزیم رویش شکر, آرد و نشاسته گندم می ریزیم و خوب مخلوط میکنیم در حرارت قرار میدهیم وقتی قوام دار شد مرتب هم میزنیم تا بپزد در آخر وانیل و کره ریخته خوب مخلوط میکنیم . حالا در یک سینی یا ظرف پیرکس 2 قشق شکر میپاشیم رویش دسر آماده شده را ریخته در حرارت میگذاریم در حرارت متوسط تا قسمتهای وسطش برشته شود و طعم سوختگی پیدا کند حالا میگذاریم ولرم شود سپس در یخچال بمدت 2-3 ساعت قرار میدهیم. به تکه های بلند برس میدهیم به شکل رول می بندیم و سرو میکنیم. این مقدار دسر برای 4 نفر است. @shirini71
. مواد لازم: کیک کاکائویی صبحانه ............ 3 عدد خامه‌ ................................... 1 بسته شکلات تخته‌ای تلخ .................1 بسته شکلات تخته‌ای شیری ..............1 بسته مغز گردو .............................. 1 لیوان(ریز خرد شده) . مواد لازم : شکلات تخته‌ای تلخ ................. به مقدار دلخواه شکلات تخته‌ای شیری .............. به مقدار دلخواه مغز پسته .............................. به مقدار دلخواه(یا فندق) . طرز تهیه: را در مناسبی ریخته و روی ی کم قرار می‌دهیم تا گرم شود اما نجوشد سپس و تخته‌ای را در خامه خرد کرده و مدام هم می‌زنیم تا یک‌دست شود. های را در ظرف دیگری خرد کرده و و مغز ی خرد شده را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط می‌کنیم تا همه‌ی مواد به خوبی به خرد هم برود. روی میز چند لایه سلفون پهن کرده و مایه‌ی شیرینی را روی سلفون ریخته و به شکل استوانه‌ی کشیده کرده و شکل می‌دهیم و سلفون را دور مایه‌ی کیک پیچیده و سر و ته آن را محکم کرده و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار می‌دهیم. برای تهیه‌ی ، شکلات تلخ و شیری را در ظرفی خرد کرده و به روش ذوب می‌کنیم. کیک را از یخچال خارج کرده و لایه‌ی سلفون را از اطراف آن باز می‌کنیم و برش می‌زنیم سپس با سس شکلاتی و مغز یا فندق خرد شده تزیین کرده و می‌کنیم. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌸🍃 🍌🍌 ‍ 💦8 لیوان آب در طول روز میل شود. 💚ناشتا : 2 لیوان آب گرم + 2 قاشق غذاخوری آبلیمو 💚صبحانه : 1 کف دست نان ( لواش یا تافتون 2 کف دست ) + 1 قوطی کبریت پنیر با دو عدد گردو+ 1لیوان چای که با عسل شیرین شود 💚یک ساعت پس از صبحانه : 1 لیوان شیر کم چرب 💚ساعت ده صبح : 1 عدد میوه + ۱۰ عدد بادام خام 💚پیش از ناهار : 1 لیوان آب 💚ناهار : سالاد به هر میزان که میل دارید + 6 قاشق غذاخوری برنج ساده یا عدس پلو یا لوبیا پلو + 1 تکه متوسط مرغ یا گوشت 💚عصرانه : 1 عدد میوه + 1 لیوان چای + 1 عدد خرما 💚شام : سالاد به هر میزان که میل دارید + 1 لیوان عدس پخته یا 1 لیوان شیر + 2 عدد نان سوخاری 💚نیم ساعت روز پیاده روی شود نیم ساعت عصر پیاده انجام شود. @shirini71
موادلازم: 2 متوسط سیب زمینی سرخ مایل به قرمز، پوست کنده و برش به قطعات 1 اینچ نمک 1/4 فنجان نان ساده 2 قاشق چای خوری پودر سیر 1 قاشق چای خوری فلفل 1 قاشق چای خوری نمک طعم دار 2 تخم مرغ بزرگ، ضعیف مورد ضرب و شتم 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون، علاوه بر بیشتر برای سرخ کردن 1 10 اونس. جعبه یخ زده ی اسفناج خرد شده، یخ زده و خشک شده است مواد تشکیل دهنده ✍️طرزتهیه: مرحله 1 سیب زمینی را در یک گلدان متوسط بگذارید و روی آب شور قرار دهید. برای جوشاندن، جوش را به میزان متوسط و بگذارید تا 15 تا 20 دقیقه بسیار نرم شود. خوب تخلیه و به گلدان بازگردید برای خشك كردن روی حرارت متوسط برای 1 تا 2 دقیقه مخلوط كنید. مش با سس مایونز سیب زمینی. مرحله 2 در یک کاسه متوسط، همراه با خرده نان، پودر سیر، فلفل و نمک چاشنی هم بزنید. سرخ کردن در تخم مرغ و 1 قاشق غذاخوری. نفت. مخلوط تخم مرغ و اسفناج را به سیب زمینی اضافه کنید تا کاملا ترکیب شود. مرحله 3 کار در دسته ها، حرارت دادن 2 قاشق غذاخوری. روغن را در یک کاسه بزرگ بر روی حرارت متوسط تا حرارت دهید. قاشق غذاخوری خمیر را به اسفناج اضافه کنید. سرخ کردن را با یک جاروبرقی و فضایی بشویید تا لمس نکنید. کوک، یک بار گلوله کشیده، تا قهوه ای طلایی و ترد، 2 تا 3 دقیقه در هر طرف. تکرار کنید، با اضافه کردن روغن بیشتر بین دسته، تا زمانی که تمام خمیر مورد استفاده قرار گیرد. حوله های کاغذی را بردارید و خنک کنید. @shirini71
وااااااااااااای نگم از خوشمزگی این دوست داشتنی ها.... مخصوصا با بافت ونرم عالیشون حتما امتحانش کنید. مواد لازم آرد ۳۰۰ گرم روغن صاف قنادی ۱۷۰ گرم پودر شکر ۷۰ گرم تخم مرغ ۱ عدد شیر ۳۰ میلی لیتر وانیل ۱/۴ ق چ شربت غلیظ ۱۰ میلی لیتر شکلات شیری سفیدوتیره ۳۰۰ گرم برای تزیین بادام ، پسته ، پودر نارگیل به میزان لازم مارمالاد با طعم دلخواه ۱ پیمانه طرز تهیه؛ آرد ، روغن و پودر شکر را با همزن برقی بمدت ۵ دقیقه بزنید تا یکدست بشه تخم مرغ، شیر، وانیل و شربت را با هم مخلوط کنید و با همزن دستی بزنید، مخلوط تخم مرغ را به مخلوط آرد اضافه کرده و یک دقیقه با همزن برقی بزنید در صورت چسبناک بودن خمیر، آن را با پلاستیک پوشانده و نیم ساعت خارج یخچال استراحت دهید (آرد اضافه نکنید بعدپخت شیرینی خشک میشه) فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید. خمیر را بین دونایلون به ضخامت ۱_۲ میلیمتر باز کرده وبا قالب به شکل گل پنج پر وبا قالب سایز کوچک وسط نیمی از شیرینی ها را سوراخ کرده ودر سینی چرب نشده بچینید. سینی را داخل فر قرار دهید تا بمدت ۱۰-۱۲ دقیقه بپزد سپس از فر خارج کرده اجازه دهید خنک شود،روی نیمی از شیرینی های پخته شده را با شکلات آب شده تزیین کرده پسته یا پودر نارگیل بپاشید، روی شیرینی ساده کمی مارمالاد گذاشته و شیرینی های که با شکلات تزیین کرده اید را روی ان بچسبانید،(با این مقدار مواد۴۰عدد شیرینی خواهید داشت) @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‍ ✅ @shirini71 😍 شیرینی خوشمزه ساده که حتی شمایی که میگی فر ندارم هم میتونی درست کنی 😋👌 🔴 مواد لازم: کره 60 گرم شیرعسلی 1 پیماانه شکر قهوه ای 90 گرم یا نصف پیمانه شکلات سفید خرد شده 150 گرم نمک دریا 1/2 قاشق چای خوری شکلات سیاه تلخ یا نیمه تلخ 300 گرم فندق یا بادام خرد شده در صورت تمایل ✅ @shirini71 🔴 طرز تهیه: در کاسه ای مناسب مایکروفر کره و شیر عسلی و شکر قهوه ای را مخلوط کنید و به مدت 2 دقیقه با حداکثر قدرت قرار دهید. هر 30 ثانیه یکبار هم مواد را هم بزنید. بعد 1 دقیقه دیگر هم با حداکثر قدرت زمان بدهید. (تمام این کار ها را به روش بن ماری یا حتی روی بخار کتری هم میتونید انجام بدید). وقتی مواد کاراملی را از روی حرارت برداشتید شکلات سفید خرد شده را اضافه کنید و خیلی آرام هم بزنید تا شکلات سفید آب بشه. بعد نمک دریا را اضافه کنید و روی ظرف را با پلاستیک بپوشانید و حدود سه چهار ساعت توی یخچال بزارید. ( از اضافه کردن نمک نترسید خوشمزش میکنه) بعد از سه چهارساعت مواد را از یخچال خارج کنید و حدود ده دقیقه صبر کنید تو دمای محیط بمونه.در این حین شکلات سیاه رو ذوب کنید ( بهتره شکلات تمپر بشه) . با قاشق هر بار یک گلوله از مواد ترافل کاراملی بردارید و توی دستتون مثل توپ درست کنید و توی شکلات سیاه ذوب شده بزنید و با یک چنگال خارج کنید. ترافل ها را داخل یک سینی بچینید . میتونید قبل از بسته شدن شکلات ها با کمی فندق خرد شده تزئینشون کنید. این ترافل ها را داخل ظرف در بسته و توی یخچال نگه داری کنید. نوش جان 🌹 @shirini71
برای درست‌ کردن این‌ مرغ خوشگل‌ و خوشمزه‌ لازم‌ نیست‌ شاخ‌ غول‌ بشکونید‌ 😉 فقط کافیه یه مرغ متوسط کامل رو تمیز بشورید، خشک کنید و به زعفران‌ و نمک آغشتش‌ کنید و برای‌ ۲ ساعت‌ کنار‌ بذارید. بعد‌ تمام‌ قسمت‌های‌ مرغ‌ رو‌ حسابیییی سرخ‌ کنید. بعد‌ داخل‌ همون‌ روغن‌ ۲‌ عدد‌ پیاز‌ رو خلالی‌ کنید‌ و تفت‌ بدید‌ تا‌ وقتی که‌ شیشه‌ای‌ و سبک‌ بشه. بعد‌ فلفل‌ دلمه‌ای، نمک، فلفل، زردچوبه ادویه‌ بهش‌ اضافه کنید. بعد ۲ قاشق رب گوجه ویک قاشق رب فلفل اضافه کنید و حسابی سرخ‌ کنید تا رب رنگ‌ پس‌ بده. بعد مرغ رو داخل سس بذارید و ۲ لیوان اب‌ بریزید‌ و اجازه بدید‌ مرغ رو شعله‌ کم‌ مغزپخت‌ بشه. فقط در حین‌ پخت‌، مرغ رو یکی‌‌دوبار برگردونید‌ تا‌ همه‌ قسمت‌های مرغ پخته‌ بشه. فقط با احتیاط اینکارو‌ انجام‌ بدید که گوشت مرغ صدمه نبینه‌. در اخر، زعفران‌ دم‌ کرده رو اضافه‌ کنید. با این روش شما می تونید مرغ شکم پر‌ هم‌ درست کنید‌ 👌🏼 تفاوت این‌ مرغ‌ با مرغی‌ که در فر‌ درست‌ میشه‌، اینه‌ که شما‌ یه‌ مرغ پخته‌ شده‌ با گوشت‌ فوق‌العاده لطیف‌ و یک‌ سس‌ خوشمزه‌ خواهید داشت😋👌🏼 .نکته: برای پخت سینه مرغ رو بیشتر کف تابه بزارین هم مغز پخت میشه ،هم برشته تر،هم امکان متلاشی شدن مرغ کمتره😊 . .نکته:این خورشت مرغ یا همون زرشک پلو هست که با مرغ درسته پختم مرغ شکم پر هم با همین روش می تونید درست کنید وبا هر موادی که دوست دارید میتونیدشکمش رو پر کنید . @shirini71
سیب زمینی ۲عدد متوسط آبپز ژامبون گوشت نصف پیمانه خرد شده جعفری ۳قاشق ساطوری خرد شده سیر ۱حبه رنده شده پنیر خامه ای ۳قاشق غ خوری پنیر پیتزا مقداری ادویه نمک فلفل به اندازه آویشن پاپریکا به اندازه موادلازم برای سوخاری اسنک: پرک سوخاری ارد سفید که با ادویه پیتزا مخلوط کنید و یا با نمک وفلفل مخلوط کنید تخم مرغ ۲عدد درشت سیب زمینی ابپز و یک حبه سیر رو رنده کردم و ژامبون خرد شده و جعفری ساطوری و پنیر خامه ای رو مخلوط کردم وادویه های رو اضافه کردم و مواد رو با دست ماساژ دادم حالا تخم مرغ رو با چنگال زدم تا از لختی در بیاد و بعد ارد سفید رو با ادویه پیتزا مخلوط کردم از مواد سیب زمینی به اندازه تخم مرغ برداشتم تو دستم پهنش کردم وسطش پنیر گذاشتم و بستم و داخل ارد سفید غلطوندمش و تخم مرغ و بعد پرک سوخاری و بعد دوباره تخم مرغ و پرک سوخاری این تکرار مجدد باعث میشه اسنک موقع سرخ شدن ترک نخوره و بعد سرخش میکنیم من این مواد رو وقتی اماده کردم چند ساعت داخل یخچال گذاشتم سوخاری شده و اماده داخل یخچال موند و بعد برای شام سرخش کردم @shirini71