#دسر_عربی_تک_نفره
✍مواد لازم:
پودر كرم كارامل ١ بسته
شير ٢ پيمانه
خامه ١٢٥ گرم
پودر ژلاتين ٢/٥ ق غ
نسكافه ١ ق م
بيسكويت پتي بور ١بسته 🍜طرز تهیه:
شير رو به همراه پودر كرم كارامل بزارين كه گرم بشه و كامل در هم حل بشن
پودر ژلاتين رو به همراه ١/٤ پيمانه آب بزارين كه به روش بن ماري كامل حل بشه
شير رو به صورت كاملا گرم به همراه بيسكويت داخل مخلوط كن با هم مخلوط كنين بعد از اينكه كامل مخلوط شدن خامه و نسكافه رو بهش اضافه كنين و همينطور به هم زدن ادامه بدين
در آخر ژلاتين حل شده رو بهش اضافه كنين و با يه قاشق با هم مخلوط كنين
تو قالب مورد نظرتون بريزين و بزارين كه كامل ببنده
@shirini71
#عصرونه
#سیب_زمینی_رژیمی_درماکروفر
خلال سیب زمینی را اغشته به روغن کرده(بدون نمک ) در سینی پیرکس مرحله اول مایکرو 900 وات 5 دقیقه سپس ظرف را روی سه پایه بلند گذاشته ترکیب گریل با مایکرو 360 وات 8 الی10 دقیقه زمان می دهیم
دردستگاه سولار : سیب زمینی را اغشته به روغن کرده روی سینی فلزی ترکیب co4 با مایکرو 360 وات 15 دقیقه زمان می دهیم 🍴🧀
راهنمایی برای دستگاههای سولاردم
اول کلید combi را فشار داده و با کلید چرخان co4 را انتخاب کرده و enter را فشار داده و با کلید چرخان اول 250 درجه سانتی گراد را تعیین کرده و بعد کلیدenter را فشار میدهیم و باز با کلید چرخان قدرت(180/360/600 ) را تععین کرده (صفر وات یعنی عمل پخت نداریم و فقط زیر وروی غذا برشته میشود ) کلید چرخان زمان مورد نظر را میدهیم و سپس کلید enter را فشار داده و با زدن کلید start دستگاه شروع به پخت میکنه.
تو فر در دمای 240 درجه
@shirini71
#دسر_کازان_دیبی
(ترکیه ای)
طرز تهیه یک دسر خوشمزه ترکیه ای به نام کازان دیبی یا همان ته دیگ خودمون !
ناگفته نماند این دسر طعم سوختگی میدهد.
🍚 مواد لازم:
شیر ..............6 لیوان
آرد ................5 قاشق
نشاسته گندم ..3 قاشق
شکر ..............1.5 لیوان
وانیل ...........1 پاکت
کره .............1 قاشق
👩🍳طرز تهیه:
برای تهیه این دسر ترکیه ای در یک قابلمه شیر می ریزیم رویش شکر, آرد و نشاسته گندم می ریزیم و خوب مخلوط میکنیم در حرارت قرار میدهیم وقتی قوام دار شد مرتب هم میزنیم تا بپزد در آخر وانیل و کره ریخته خوب مخلوط میکنیم .
حالا در یک سینی یا ظرف پیرکس 2 قشق شکر میپاشیم رویش دسر آماده شده را ریخته در حرارت میگذاریم در حرارت متوسط تا قسمتهای وسطش برشته شود و طعم سوختگی پیدا کند حالا میگذاریم ولرم شود سپس در یخچال بمدت 2-3 ساعت قرار میدهیم. به تکه های بلند برس میدهیم به شکل رول می بندیم و سرو میکنیم. این مقدار دسر برای 4 نفر است.
@shirini71
#شیرینی_شکلاتی
.
مواد لازم:
کیک کاکائویی صبحانه ............ 3 عدد
خامه ................................... 1 بسته
شکلات تختهای تلخ .................1 بسته
شکلات تختهای شیری ..............1 بسته
مغز گردو .............................. 1 لیوان(ریز خرد شده)
.
مواد لازم #تزیین #کیک_شکلاتی :
شکلات تختهای تلخ ................. به مقدار دلخواه
شکلات تختهای شیری .............. به مقدار دلخواه
مغز پسته .............................. به مقدار دلخواه(یا فندق)
.
طرز تهیه:
#خامه را در #ظرف مناسبی ریخته و روی #شعله ی کم #اجاق قرار میدهیم تا گرم شود اما نجوشد سپس #شکلات_تلخ و #شکلات_شیری تختهای را در خامه خرد کرده و مدام هم میزنیم تا #سس_شکلات یکدست شود. #کیک_صبحانه های #کاکائویی را در ظرف دیگری خرد کرده و #سس #شکلات و مغز #گردو ی خرد شده را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم تا همهی مواد به خوبی به خرد هم برود. روی میز چند لایه سلفون پهن کرده و مایهی شیرینی #شکلاتی را روی سلفون ریخته و به شکل استوانهی کشیده #رول کرده و شکل میدهیم و سلفون را دور مایهی کیک پیچیده و سر و ته آن را محکم کرده و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار میدهیم. برای تهیهی #سس_شکلاتی ، شکلات تلخ و شیری را در ظرفی خرد کرده و به روش #بن_ماری ذوب میکنیم. کیک را از یخچال خارج کرده و لایهی سلفون را از اطراف آن باز میکنیم و برش میزنیم سپس با سس شکلاتی و مغز #پسته یا فندق خرد شده تزیین کرده و #سرو میکنیم.
#رژیم_لاغری_عیدانه🌸🍃
#روز_سوم_بهمن_ماه🍌🍌
💦8 لیوان آب در طول روز میل شود.
💚ناشتا : 2 لیوان آب گرم + 2 قاشق غذاخوری آبلیمو
💚صبحانه : 1 کف دست نان ( لواش یا تافتون 2 کف دست ) + 1 قوطی کبریت پنیر با دو عدد گردو+ 1لیوان چای که با عسل شیرین شود
💚یک ساعت پس از صبحانه : 1 لیوان شیر کم چرب
💚ساعت ده صبح : 1 عدد میوه + ۱۰ عدد بادام خام
💚پیش از ناهار : 1 لیوان آب
💚ناهار : سالاد به هر میزان که میل دارید + 6 قاشق غذاخوری برنج ساده یا عدس پلو یا لوبیا پلو + 1 تکه متوسط مرغ یا گوشت
💚عصرانه : 1 عدد میوه + 1 لیوان چای + 1 عدد خرما
💚شام : سالاد به هر میزان که میل دارید + 1 لیوان عدس پخته یا 1 لیوان شیر + 2 عدد نان سوخاری
💚نیم ساعت روز پیاده روی شود نیم ساعت عصر پیاده انجام شود.
@shirini71
#_کتلت_سیب_زمینی_اسفناج
موادلازم:
2 متوسط سیب زمینی سرخ مایل به قرمز، پوست کنده و برش به قطعات 1 اینچ نمک 1/4 فنجان نان ساده 2 قاشق چای خوری پودر سیر 1 قاشق چای خوری فلفل 1 قاشق چای خوری نمک طعم دار 2 تخم مرغ بزرگ، ضعیف مورد ضرب و شتم 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون، علاوه بر بیشتر برای سرخ کردن 1 10 اونس. جعبه یخ زده ی اسفناج خرد شده، یخ زده و خشک شده است
مواد تشکیل دهنده
✍️طرزتهیه:
مرحله 1
سیب زمینی را در یک گلدان متوسط بگذارید و روی آب شور قرار دهید. برای جوشاندن، جوش را به میزان متوسط و بگذارید تا 15 تا 20 دقیقه بسیار نرم شود. خوب تخلیه و به گلدان بازگردید برای خشك كردن روی حرارت متوسط برای 1 تا 2 دقیقه مخلوط كنید. مش با سس مایونز سیب زمینی.
مرحله 2
در یک کاسه متوسط، همراه با خرده نان، پودر سیر، فلفل و نمک چاشنی هم بزنید. سرخ کردن در تخم مرغ و 1 قاشق غذاخوری. نفت. مخلوط تخم مرغ و اسفناج را به سیب زمینی اضافه کنید تا کاملا ترکیب شود.
مرحله 3
کار در دسته ها، حرارت دادن 2 قاشق غذاخوری. روغن را در یک کاسه بزرگ بر روی حرارت متوسط تا حرارت دهید. قاشق غذاخوری خمیر را به اسفناج اضافه کنید. سرخ کردن را با یک جاروبرقی و فضایی بشویید تا لمس نکنید. کوک، یک بار گلوله کشیده، تا قهوه ای طلایی و ترد، 2 تا 3 دقیقه در هر طرف. تکرار کنید، با اضافه کردن روغن بیشتر بین دسته، تا زمانی که تمام خمیر مورد استفاده قرار گیرد. حوله های کاغذی را بردارید و خنک کنید.
@shirini71
وااااااااااااای نگم از خوشمزگی این دوست داشتنی ها.... مخصوصا با بافت ونرم عالیشون
حتما امتحانش کنید.
#شیرینی_مربایی
مواد لازم
آرد ۳۰۰ گرم
روغن صاف قنادی ۱۷۰ گرم
پودر شکر ۷۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
شیر ۳۰ میلی لیتر
وانیل ۱/۴ ق چ
شربت غلیظ ۱۰ میلی لیتر
شکلات شیری سفیدوتیره ۳۰۰ گرم برای تزیین
بادام ، پسته ، پودر نارگیل به میزان لازم
مارمالاد با طعم دلخواه ۱ پیمانه
طرز تهیه؛
آرد ، روغن و پودر شکر را با همزن برقی بمدت ۵ دقیقه بزنید تا یکدست بشه
تخم مرغ، شیر، وانیل و شربت را با هم مخلوط کنید و با همزن دستی بزنید،
مخلوط تخم مرغ را به مخلوط آرد اضافه کرده و یک دقیقه با همزن برقی بزنید در صورت چسبناک بودن خمیر، آن را با پلاستیک پوشانده و نیم ساعت خارج یخچال استراحت دهید (آرد اضافه نکنید بعدپخت شیرینی خشک میشه)
فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید.
خمیر را بین دونایلون به ضخامت ۱_۲ میلیمتر باز کرده وبا قالب به شکل گل پنج پر وبا قالب سایز کوچک وسط نیمی از شیرینی ها را سوراخ کرده ودر سینی چرب نشده بچینید.
سینی را داخل فر قرار دهید تا بمدت ۱۰-۱۲ دقیقه بپزد سپس از فر خارج کرده اجازه دهید خنک شود،روی نیمی از شیرینی های پخته شده را با شکلات آب شده تزیین کرده پسته یا پودر نارگیل بپاشید،
روی شیرینی ساده کمی مارمالاد گذاشته و شیرینی های که با شکلات تزیین کرده اید را روی ان بچسبانید،(با این مقدار مواد۴۰عدد شیرینی خواهید داشت)
@shirini71
✅ @shirini71
#ترافل_کاراملی 😍
شیرینی خوشمزه ساده که حتی شمایی که میگی فر ندارم هم میتونی درست کنی 😋👌
🔴 مواد لازم:
کره 60 گرم
شیرعسلی 1 پیماانه
شکر قهوه ای 90 گرم یا نصف پیمانه
شکلات سفید خرد شده 150 گرم
نمک دریا 1/2 قاشق چای خوری
شکلات سیاه تلخ یا نیمه تلخ 300 گرم
فندق یا بادام خرد شده در صورت تمایل
✅ @shirini71
🔴 طرز تهیه:
در کاسه ای مناسب مایکروفر کره و شیر عسلی و شکر قهوه ای را مخلوط کنید و به مدت 2 دقیقه با حداکثر قدرت قرار دهید. هر 30 ثانیه یکبار هم مواد را هم بزنید. بعد 1 دقیقه دیگر هم با حداکثر قدرت زمان بدهید. (تمام این کار ها را به روش بن ماری یا حتی روی بخار کتری هم میتونید انجام بدید). وقتی مواد کاراملی را از روی حرارت برداشتید شکلات سفید خرد شده را اضافه کنید و خیلی آرام هم بزنید تا شکلات سفید آب بشه. بعد نمک دریا را اضافه کنید و روی ظرف را با پلاستیک بپوشانید و حدود سه چهار ساعت توی یخچال بزارید. ( از اضافه کردن نمک نترسید خوشمزش میکنه)
بعد از سه چهارساعت مواد را از یخچال خارج کنید و حدود ده دقیقه صبر کنید تو دمای محیط بمونه.در این حین شکلات سیاه رو ذوب کنید ( بهتره شکلات تمپر بشه) . با قاشق هر بار یک گلوله از مواد ترافل کاراملی بردارید و توی دستتون مثل توپ درست کنید و توی شکلات سیاه ذوب شده بزنید و با یک چنگال خارج کنید. ترافل ها را داخل یک سینی بچینید . میتونید قبل از بسته شدن شکلات ها با کمی فندق خرد شده تزئینشون کنید. این ترافل ها را داخل ظرف در بسته و توی یخچال نگه داری کنید. نوش جان 🌹
@shirini71
#مرغ_بریان_بدون_فر
#مرغ_درسته
#مرغ_مجلسی
برای درست کردن این مرغ خوشگل و خوشمزه لازم نیست شاخ غول بشکونید 😉 فقط کافیه یه مرغ متوسط کامل رو تمیز بشورید، خشک کنید و به زعفران و نمک آغشتش کنید و برای ۲ ساعت کنار بذارید. بعد تمام قسمتهای مرغ رو حسابیییی سرخ کنید. بعد داخل همون روغن ۲ عدد پیاز رو خلالی کنید و تفت بدید تا وقتی که شیشهای و سبک بشه. بعد فلفل دلمهای، نمک، فلفل، زردچوبه ادویه بهش اضافه کنید. بعد ۲ قاشق رب گوجه ویک قاشق رب فلفل اضافه کنید و حسابی سرخ کنید تا رب رنگ پس بده. بعد مرغ رو داخل سس بذارید و ۲ لیوان اب بریزید و اجازه بدید مرغ رو شعله کم مغزپخت بشه. فقط در حین پخت، مرغ رو یکیدوبار برگردونید تا همه قسمتهای مرغ پخته بشه. فقط با احتیاط اینکارو انجام بدید که گوشت مرغ صدمه نبینه. در اخر، زعفران دم کرده رو اضافه کنید. با این روش شما می تونید مرغ شکم پر هم درست کنید 👌🏼
تفاوت این مرغ با مرغی که در فر درست میشه، اینه که شما یه مرغ پخته شده با گوشت فوقالعاده لطیف و یک سس خوشمزه خواهید داشت😋👌🏼
.نکته: برای پخت سینه مرغ رو بیشتر کف تابه بزارین هم مغز پخت میشه ،هم برشته تر،هم امکان متلاشی شدن مرغ کمتره😊
.
.نکته:این خورشت مرغ یا همون زرشک پلو هست که با مرغ درسته پختم مرغ شکم پر هم با همین روش می تونید درست کنید وبا هر موادی که دوست دارید میتونیدشکمش رو پر کنید .
@shirini71