شاید تو قسمت فروش سوسیس کالباس سوجوک دیده باشید
سوجوک در اصل برای ترکیه هست ,می تونیم برای پیتزا,املت ,و مثل سوسیس ازش استفاده کنیم ,تو خونه هم درست کردنش راحته👇
#سوجوک_خونگی
مواد لازم::::::
گوشت چرب گوساله 2/5 کیلو
سیر 2 خوشه
نمک دریا 2 قاشق
مخلوط ادویه 2 ق غ شامل (زیره ،فلفل قرمز،فلفل سیاه،فلفل قرمز پرک شده،آویشن) و یا ادویه های دلخواه خودتون
من فلفل تند زیاد زدم
طرز تهیه:
گوشت را چرخ وادویه ها را اضافه و خوب مخلوط وورز بدیدودوباره چرخ کنیدویکروزدر یخچال بگذارید تا استراحت کند.تکه هایی از گوشت به اندازه پرتقال برداریدو مثل کلیپ روی سلفون شبیه سوجوک فرم بدهید و رول کنید کناره هارا بپوشانید. تمام گوشت ها را به همین ترتیب آماده کنید.سوجوک ها را در یک کیسه و یا در ظرف گذاشته داخل فریزر قرار دهید،
زمانی که قصد استفاده دارید15-10 دقیقه زودتربیرون بیاوریدببریدو بعد سرخ کنید.
@shirini71
#املت_قارچ
اول یه پیاز داغ می گیریم پیاز که سرخ شد یه کم زردچوبه می زنیم وگوجه ریز خرد شده رو اضافه می کنیم تا گوجه خوب نرم بشه در یک ظرف جدا قارچ رو سرخ می کنیم وبعد به گوجه نرم شده اضافه می کنیم نمک وفلفل می زنیم وتخم مرغ ها رو می شکنیم هم می زنیم وقتی املت آماده شد روی املت رو پنیر پیتزا می ریزیم ومی گذاریم داخل توستر تا پنیر روش طلایی بشه تموم😍
@shirini71
#رژیم_لاغری_عیدانه🌸🍃
#روز_هشتم_اسفند_ماه🐳🐳
🍋ناشتا : یه عدد پرتقال آبدار
🍋صبحانه : یک لیوان شیر + ۱ عدد تخم مرغ آب پز
🍋یک ساعت پس از صبحانه : یک لیوان چای سبز
🍋ساعت ده صبح : 20 عدد اجیل خام بدون نمک
🍋پیش از ناهار : 2 عدد سیب با پوست
🍋ناهار : سالاد ( خیار و گوجه و هویج و پیاز قرمز)+ سوپ جو
🍋عصرانه :+ 20 عدد مغز
🍋شام : یک کاسه سبزیجات بخار پز + یک تکه ماهی پخته
🍋بعد از شام ۱ عدد هویج
🍋روزی 8 لیوان آب میل شود.
🍋پنج دقیقه طناب و نیم ساعت پیاده روی انجام شود.
@shirini71
#غذای_فوری
#املت_قارچ
وسط نان تست را با کاتر خالی کرده ، کف ماهی تابه کمی کره میریزیم نونو میزاریم مخلوط تخم مرغ نمک فلفل سیاه فلفل دلمه پیازچه و گوجه و کمی قارچ رو میریزیم در ماهیتابه را گذاشته خودشو که گرفت بر میگردونیم
@shirini71
#املت_قارچ
مواد لازم املت قارچ برای ۲ نفر :
تخم مرغ ۳ عدد
گوجه فرنگی ۴ عدد متوسط
فلفل دلمه ای ۱ عدد
پیاز ۱ عدد متوسط
قارچ ۸ عدد متوسط
روغن به مقدار لازم
نمک،فلفل،زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه املت قارچ :
ابتدا پیاز را با مقداری روغن سرخ می کنیم بعد از اینکه پیاز کاملاً طلایی شد زردچوبه را به آن اضافه می کنیم.
سپس فلفل دلمه ای را که نگینی خرد کرده ایم به آن اضافه کرده و کمی تفت میدهیم. گوجه ها را خرد یا رنده کرده و سپس به بقیه مواد اضافه میکنیم و کمی نمک و فلفل هم میریزیم.
در این مرحله قارچها را که ورقه ورقه کرده ایم به بقیه مواد اضافه می کنیم اضافه کردن قارچ در این مرحله این حسن را دارد که قارچ خیلی آب نمی اندازد و شکل ظاهری خود را از دست نمیدهد و خیلی کوچک نمی شود.
بعد از اضافه کردن قارچ میگذاریم تا آب مواد کاملاً تمام شود سپس تخم مرغها را در آن شکسته و خوب به هم میزنیم بعد از اینکه تخم مرغها پخته شدند غذا آماده است.
من قارچ هارو ریز ریز کردم که بچه ها نبینن😜
فلفل دلمه هم نداشتم😅
@shirini71
#املت_قارچ_وپنیر
مواد لازم:
تخممرغ۴ عدد
شیر سه چهارم فنجان
کره ۱ قاشق غذاخوری
گوجهفرنگی ۱ عدد
پیاز کوچک يک عدد
قارچ ۳ عدد
پنیر پیتزا به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن سرخ کردنی به ميزان لازم
آرد سوخاری ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
1. تخممرغها رو بشکنید و به ازای هر تخممرغ یک قاشق غذاخوری شیر اضافه کنید. بعد گوجه و قارچ و پیاز و پنیر رو خرد کنید.
2. ته تابه یه کم کره بریزید و با یه قاشق آرد سفید و نصف فنجان شیر تفت بدین و سس درست کنین.
3. از طرف دیگه قارچ و پیاز رو هم با هم تفت بدین. تخممرغها رو بزنید و تو یه تابه کمی روغن بریزید و بعد تخممرغهای زده شده رو بپزید. اگه در تابه رو بگذارید بهتره کمی نمک و فلفل به آن بزنید.
4. حالا قارچ و پیاز رو به سس اضافه کنین. گوجههای خردشده و پنیر رو یک سمت املت بگذارید و وقتی پنیر کاملا ذوب شد. آن را داخل یک بشقاب منتقل کنید.
5. یک سمت آن را سس بریزید حالا املت رو تا کنید و با کمی هویج رنده شده و کاهو و کلم خرد شده سرو کنید.
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
💝:
#کیک_شکلاتی_اسفنجی_بی_بی
#کیک_تولد
#کیک_خامه_ایی
#شیرینی
#عصرونه
این کیک طعم وبافت بی نظیری داره
💝:
اینم از کیک خوشگل من که با نصف مواد درستش کردم و 4قاشق چای خوری از ارد رو برداشتمو سه قاشق پودر کاکائو درجه یک و یک قاشق پودر قهوه ترک بهش اضافه کردم،و برای خامه کشی هم سه قسمتش کردمو به خامه هم چند قاشق پودر کاکائو و پودر قهوه زدم،زمان پخت این کیک خیلی تو نرم بودنش تاثیر داره،با نصف مواد تقریبا 15 تا20دقیقه زمان برد برای پختش.
مواد لازم
آرد قنادی 150 گرم معادل 1پیمانه
پودر قند 150 گرم معادل 1 پیمانه سرخالی
تخم مرغ سرد 3عدد
بیکینگ پودر نصف ق چ
نمک 1 پنس
وانیل 1/8 ق چ
آب جوش: 1/4 پیمانه
پودر کاکائو 2/5ق غ
پودر قهوه نصف ق غ
طرز تهیه
فر رو روی180درجه سانتی گراد روشن کنید کف قالب رو کاغذ روغنی میندازیم فقط زاویه بین کف قالب و دیواره را تا ارتفاع یک سانتی متر..با روغن مایع چرب می کنیم. آردوپودر کاکائو و پودر قهوه و نمک و بیکینگ پودر رو مخلوط و سه بار الک کردم تخم مرغ های سردمون رو زرده و سفیده شو جدا می کنیم.سفیده ها رو با همزن می زنیم..با دور متوسط .سفید که شد نصف پودر قند رو می ریزیم توش و بازم می زنیم تا فرم بگیره و از ظرف نریزه و میذاریم توی یخچال زرده ها و وانیل رو با بقیه پودر قند مخلوط می کنم و کمی با همزن می زنیم آب جوش رو سریع می ریزیم و هم می زنیم همزمان تا زرده پخته نشه. سرعت عمل داشته باشین! هم زدن زرده ها بعد از ریختن آب باید زیاد باشه تا جایی که کرم و کشدار بشه و از حالت روون در بیاد خب دیگه همزن رو می ذاریم کنار و سفیده رو آروم به زرده اضافه می کنیم و دورانی هم می زنیم تا به خوردش بره .بعدم مخلوط آرد رو کم کم اضافه می کنم و بازم دورانی با لیسک مواد رو یکنواخت می کنیم...نکته مهم در هم زدن توی این مرحله، اینه که باید با لیسک مواد رو مخلوط کنیم یعنی هم نزنیم...بلکه از یک سمت به سمت دیگه تا کنیم بهتره که سفیده و آرد رو به تناوب مخلوط کنیم
توی قالب می ریزیم 20×20
قالب رو توی فر می ذاریم و چیزی حدود 20دقیقه زمان می دیم بهش تا بپزه بعد چک کنید اگر پخته بود درش بیاریدتاخنک بشه اونوقت از قالب دربیارید سپس بزارید خنک بشه وقتی کمی خنک شد کیک رو سرو ته کنید وکاغذ رو از تهش بکنید واجازه بدید کاملا خنک بشه تا مناسب خامه باشه.
@shirini71