eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21هزار عکس
8.3هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌸🍃 🐳🐳 🍋ناشتا : یه عدد پرتقال آبدار 🍋صبحانه : یک لیوان شیر + ۱ عدد تخم مرغ آب پز 🍋یک ساعت پس از صبحانه : یک لیوان چای سبز 🍋ساعت ده صبح : 20 عدد اجیل خام بدون نمک 🍋پیش از ناهار : 2 عدد سیب با پوست 🍋ناهار : سالاد ( خیار و گوجه و هویج و پیاز قرمز)+ سوپ جو 🍋عصرانه :+ 20 عدد مغز 🍋شام : یک کاسه سبزیجات بخار پز + یک تکه ماهی پخته 🍋بعد از شام ۱ عدد هویج 🍋روزی 8 لیوان آب میل شود. 🍋پنج دقیقه طناب و نیم ساعت پیاده روی انجام شود. @shirini71
وسط نان تست را با کاتر خالی کرده ، کف ماهی تابه کمی کره میریزیم نونو میزاریم مخلوط تخم مرغ نمک فلفل سیاه فلفل دلمه پیازچه و گوجه و کمی قارچ رو میریزیم در ماهیتابه را گذاشته خودشو که گرفت بر میگردونیم @shirini71
مواد لازم املت قارچ برای ۲ نفر : تخم مرغ ۳ عدد گوجه فرنگی ۴ عدد متوسط فلفل دلمه ای ۱ عدد پیاز ۱ عدد متوسط قارچ ۸ عدد متوسط روغن به مقدار لازم نمک،فلفل،زردچوبه به مقدار لازم طرز تهیه املت قارچ : ابتدا پیاز را با مقداری روغن سرخ می کنیم بعد از اینکه پیاز کاملاً طلایی شد زردچوبه را به آن اضافه می کنیم. سپس فلفل دلمه ای را که نگینی خرد کرده ایم به آن اضافه کرده و کمی تفت میدهیم. گوجه ها را خرد یا رنده کرده و سپس به بقیه مواد اضافه میکنیم و کمی نمک و فلفل هم میریزیم. در این مرحله قارچها را که ورقه ورقه کرده ایم به بقیه مواد اضافه می کنیم اضافه کردن قارچ در این مرحله این حسن را دارد که قارچ خیلی آب نمی اندازد و شکل ظاهری خود را از دست نمیدهد و خیلی کوچک نمی شود. بعد از اضافه کردن قارچ میگذاریم تا آب مواد کاملاً تمام شود سپس تخم مرغها را در آن شکسته و خوب به هم میزنیم بعد از اینکه تخم مرغها پخته شدند غذا آماده است. من قارچ هارو ریز ریز کردم که بچه ها نبینن😜 فلفل دلمه هم نداشتم😅 @shirini71
مواد لازم: تخم‌مرغ۴ عدد شیر سه چهارم فنجان کره ۱ قاشق غذاخوری گوجه‌فرنگی ۱ عدد پیاز کوچک يک عدد قارچ ۳ عدد پنیر پیتزا به میزان لازم نمک و فلفل به میزان لازم روغن سرخ کردنی به ميزان لازم آرد سوخاری ۱ قاشق غذاخوری طرز تهیه: 1. تخم‌مرغ‌ها رو بشکنید و به ازای هر تخم‌مرغ یک قاشق غذاخوری شیر اضافه کنید. بعد گوجه و قارچ و پیاز و پنیر رو خرد کنید. 2. ته تابه یه کم کره بریزید و با یه قاشق آرد سفید و نصف فنجان شیر تفت بدین و سس درست کنین. 3. از طرف دیگه قارچ و پیاز رو هم با هم تفت بدین. تخم‌مرغ‌ها رو بزنید و تو یه تابه کمی روغن بریزید و بعد تخم‌مرغ‌های زده شده رو بپزید. اگه در تابه رو بگذارید بهتره کمی نمک و فلفل به آن بزنید. 4. حالا قارچ و پیاز رو به سس اضافه کنین. گوجه‌های خردشده و پنیر رو یک سمت املت بگذارید و وقتی پنیر کاملا ذوب شد. آن را داخل یک بشقاب منتقل کنید. 5. یک سمت آن را سس بریزید حالا املت رو تا کنید و با کمی هویج رنده شده و کاهو و کلم خرد شده سرو کنید. @shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
💝: این کیک طعم وبافت بی نظیری داره 💝: اینم از کیک خوشگل من که با نصف مواد درستش کردم و 4قاشق چای خوری از ارد رو برداشتمو سه قاشق پودر کاکائو درجه یک و یک قاشق پودر قهوه ترک بهش اضافه کردم،و برای خامه کشی هم سه قسمتش کردمو به خامه هم چند قاشق پودر کاکائو و پودر قهوه زدم،زمان پخت این کیک خیلی تو نرم بودنش تاثیر داره،با نصف مواد تقریبا 15 تا20دقیقه زمان برد برای پختش. مواد لازم آرد قنادی 150 گرم معادل 1پیمانه پودر قند 150 گرم معادل 1 پیمانه سرخالی تخم مرغ سرد 3عدد بیکینگ پودر نصف ق چ نمک 1 پنس وانیل 1/8 ق چ آب جوش: 1/4 پیمانه پودر کاکائو 2/5ق غ پودر قهوه نصف ق غ طرز تهیه فر رو روی180درجه سانتی گراد روشن کنید کف قالب رو کاغذ روغنی میندازیم فقط زاویه بین کف قالب و دیواره را تا ارتفاع یک سانتی متر..با روغن مایع چرب می کنیم. آردوپودر کاکائو و پودر قهوه و نمک و بیکینگ پودر رو مخلوط و سه بار الک کردم تخم مرغ های سردمون رو زرده و سفیده شو جدا می کنیم.سفیده ها رو با همزن می زنیم..با دور متوسط .سفید که شد نصف پودر قند رو می ریزیم توش و بازم می زنیم تا فرم بگیره و از ظرف نریزه و میذاریم توی یخچال زرده ها و وانیل رو با بقیه پودر قند مخلوط می کنم و کمی با همزن می زنیم آب جوش رو سریع می ریزیم و هم می زنیم همزمان تا زرده پخته نشه. سرعت عمل داشته باشین! هم زدن زرده ها بعد از ریختن آب باید زیاد باشه تا جایی که کرم و کشدار بشه و از حالت روون در بیاد خب دیگه همزن رو می ذاریم کنار و سفیده رو آروم به زرده اضافه می کنیم و دورانی هم می زنیم تا به خوردش بره .بعدم مخلوط آرد رو کم کم اضافه می کنم و بازم دورانی با لیسک مواد رو یکنواخت می کنیم...نکته مهم در هم زدن توی این مرحله، اینه که باید با لیسک مواد رو مخلوط کنیم یعنی هم نزنیم...بلکه از یک سمت به سمت دیگه تا کنیم بهتره که سفیده و آرد رو به تناوب مخلوط کنیم توی قالب می ریزیم 20×20 قالب رو توی فر می ذاریم و چیزی حدود 20دقیقه زمان می دیم بهش تا بپزه بعد چک کنید اگر پخته بود درش بیاریدتاخنک بشه اونوقت از قالب دربیارید سپس بزارید خنک بشه وقتی کمی خنک شد کیک رو سرو ته کنید وکاغذ رو از تهش بکنید واجازه بدید کاملا خنک بشه تا مناسب خامه باشه. @shirini71
🍗☘🍗 مواد لازم: ۴۵۰ گرم مرغ بریان ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون ۴ عدد کدو متوسط ۲ حبه سیر رنده شده یک پیمانه گوجه‌فرنگی دونیم شده ¼ قاشق چایخوری نمک ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه طرز تهیه : مرغ‌ را به تکه‌های دلخواه تقسیم کنید. روغن زیتون را در تابه و روی حرارت ملایم گرم کنید. مرغ‌ها را ۳ تا ۴ دقیقه تفت دهید تا هم گرم شوند و هم پوستشان کاملا برشته و طلایی شوند. سپس از تابه خارج کنید. کدوها، سیر و ¼ قاشق چایخوری نمک و فلفل سیاه را درون تابه بریزید. دو دقیقه تفت دهید. مرغ‌ها را به تابه بازگردانید. در تابه را بگذارید و ۱۰ دقیقه با هم بپزید تا مواد طعم یکدیگر را بگیرند. گوجه‌فرنگی را دو دقیقه آخر اضافه کنید. 🍃🌺🍃 🍃🌸🌺🍃@shirini71 🍃🌼🌸🌺🍃
🍞🍞🍞 👈موادلازم 3عدد تخم مرغ 1/5لیوان شیر 1/5لیوان شکر نصف لیوان روغن مایع 1پاکت بگینک پودر(2/5ق چ) نصف قاشق چایخوری جوش شیرین 2/5تا3 لیوان آرد برای تزیین کیکها شکلات بادام پسته 👈طرز تهیه تخم مرغها و شکر را در ظرفی ریخته و با همزن 4تا5 دقیقه بزنید.هرچه قدر بزنید همان قدر خوب پف میکند. شیر وروغن مایع را اضافه کرده و با درجه کم آرام دوباره بزنید .آرد و بگینک پودر و جوش شیرین را الک کرده به مایه کیک اضافه کرده و دوباره هم بزنید. مایه کیک آماده شده را در قالب های مافین ریخته و روی آنها بدلخواه شکلات  پسته  بادام فندق یا کشمش بریزید و مخلوط کنید.دوباره روی آنها از مغزهایی که استفاده کرده اید بریزید ودر فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه و به مدت 40 تا 45 دقیقه بپزید .بعد از تست با خلال دندان (با توجه به دمای متفاوت فرها بعد از 30دقیقه تست کنید)از فر در آورید و بعد از سرد شدن سرو کنید 🍃🌺🍃 🍃🌸🌺🍃@shirini71 🍃🌼🌸🌺🍃
🍊🍊 مواد لازم 🍊آرد قنادی _ 1 و ۲/۳ پیمانه 🍊کره نرم _ ۱۰۰ گرم 🍊پودر قند _ نصف پیمانه 🍊زرده تخم مرغ _ ۱ عدد 🍊اسانس پرتقال _چند قطره 🍊رنده پوست پرتقال _1 قاشق غذاخوری 🍊بیکینگ پودر _ نصف قاشق چای خوری 🍊شکلات تخته ای ۵۰ گرم 🍊پودر نارگیل پسته،_ مقدار لازم طرز تهیه ابتدا پودرقند و کره رو که به دمای محیط رسیده خوب با همزن بزنید تا کرم رنگ و سبک بشه. سپس زرده تخم مرغ اسانس و رنده پوست پرتقال رو اضافه کرده و دو دقیقه هم میزنیم بعد آرد و بیکینگ پودر که قبلا الک کردیم رو کم کم اضافه کنید اول با قاشق و بعد با نوک انگشت خمیر رو جمع کنید خیلی آرام به محض اینکه خمیر جمع شد دیگه آرد نریزید چون بعدا شیرینی تون ترک میخوره. به هیچ وجه خمیر رو ورز ندید چون به روغن میفته و شیرینی سفت میشه. خمیر رو بین دو تا سلفون به عرض حدود ۳ میلیمتر پهن کنید. با هر کاتری که دوست داشتین کاتر بزنید و داخل سینی با فاصله از هم بچینید و در فر از قبل گرم شده با حرار۱۷۰ درجه سانتیگراد طبقه وسط ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بزارید بپزه. ودر ماکروفر یا تستر با دمای ۱۵۰ درجه بزارید. بعد از خنک شدن یک سمت رو در شکلات ذوب شده زده و بعد در پودرنارگیل، پودر پسته یا هر چیزی که دوست دارید بزنید. 🍊🍊نکته : این شیرینی مثل شیرینی چنگالی هس 🍊🍊نکته : این مواد اندازه اش خیلی دقیق هس کم یا زیادش نکنید من از کره گیاهی مارگارین استفاده کردم شیرینی بسیار خوشمزه ای هس واسه عید خیلی عالیه امیدوارم درست کنید و در کنار خانواده لذت ببرید @shirini71
زرده تخم مرغ 3 عدد شکر یک پیمانه شیر 3 پیمانه وانیل یک چهارم ق چ خامه 100 گرم ژلاتین 7 ق چ میوه یا کمپوت میوه دلخواه چیپس شکلاتی ژله چند رنگ گردو👇👇 زرده تخم مرغ و وانیل و نصف شکر را با همزن بهم می زنیم تا کرم رنگ بشه شیر و نصف شکر را مخلوط کرده و روی حرارت به اندازه ای میگذاریم که شکر حل شود شیر را به زرده تخم مرغ اضافه می کنم و با همزن به سرعت میزنیم که زرده با دمای شیر نپزه پودر ژلاتین را بن ماری کرده و به موادمون اضافه می کنیم خنک که شد خامه را اضافه می کنیم ژله های رنگی رو که گذاشتیم بسته شده و به صورت مکعب کوچک بریدیم ومیوه دلخواه را هم به صورت نگینی خرد کرده و گردوی خورد شده و شکلات چیپس را در چند مرحله با کرم در قالب ریخته تا ببنده 🍃🌺🍃 🍃🌸🌺🍃@shirini71 🍃🌼🌸🌺🍃
✏مواد لازم . 🔸کنجد برای تزئین به مقدار لازم 🔸شکلات تلخ برای تزئین به مقدار لازم 🔸پودر کاکائو ۳ قاشق غذا خوری 🔸ثعلب ۱/۲ قاشق مربا خوری 🔸شکر ۱/۲ لیوان 🔸شیر جوشیده  ۲ لیوان ♨طرز تهیه 🔹اول از همه شکر وثعلب و پودر کاکائو رو با هم مخلوط میکنیم 🔹بعدش آروم آروم به شیر جوشیده اضافه میکنیم میذاریم روی حرارت تا مثل فرنی غلیظ بشه .(اگه مواد را به یکباره به شیر اضافه کنید گوله گوله میشه ) 🔹بعد از این که موادمون سرد شد میذاریم تو فریزر وهر نیم ساعت از یخچال بیرون میاریم .همش میزنیم نباید بذاریم یخ بزنه 🔹تقریبا 5 تا 6 ساعت زمان میبره تا بستنی مون آماده بشه .بعد از اینکه آماده شد تو ظرف مورد نظر میریزیم وبا شکلات و کنجد تزیینش میکنیم 🚩سایر نکات 🔸اگه مایع مون گوله گوله شد اشکالی نداره از صافی ردش میکنیم . 🔸ثلعب در شیرینی پزی برای غلیظ کردن مربا و شیرموز و همچنین در بستنی مورد استفاده قرار میگیرد. نوش جان @shirini71
بستنی تو این هوا می چسبه ,فقط حواستون باشه که سرما نخوریید ,چون بدن ضعیف میشه و کرونا هم که پشت در کمین کرده 😕 مراقب خودتون باشید 🙏
سلام امشب شب لیلت الرغائبه..... شب آرزوها..... بیاین امشب راس ساعت 22 برای سلامتی وتعجیل در فرج امام زمان (عج) دعای فرج رو بخونیم یاعلی
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
مواد لازم برای کرپ: آرد سفید - ۲ کا‌پ تخم‌مرغ - ۲ عدد شیر - یک کاپ آب - یک کاپ کره (ذوب شده) - ۴ قاشق غذاخوری نمک - یک قاشق چای‌خوری ☚ مواد لازم برای فیلینگ: گوشت - ۳۰۰ گرم پیاز ‌(خلال شده) - یک کاپ سیر (رنده شده) - یک قاشق چای‌خوری زنجبیل (رنده شده) - یک قاشق غذاخوری ذرت (دلخواه) آب‌ لیمو ترش - یک قاشق غذاخوری زردچوبه - ½ قاشق چای‌خوری نمک - به مقدار لازم فلفل سیاه - به مقدار لازم روغن برای سرخ کردن ☚‌ ‌ طرز تهیه: ۱) گوشت را داخل زودپز گذاشته و به آن سیر، زنجبیل، زردچوبه، آب‌لیمو، نمک و فلفل اضافه کنید. بعد از پخته شدن آن را ریش‌ریش کنید. ۲) برای تهیه کرپ آرد، تخم‌مرغ، شیر، آب، کره و نمک را با هم مخلوط کنید. ۳) یک تابه کوچک؛ را بر روی شعله قرار دهید و آن را چرب کنید تا مقداری گرم شود. تابه را از شعله برداشته و مقدار کمی از مواد کرپ را روی ریخته و بچرخانید تا لایه نازکی تمام سطح تابه را بپوشاند. نیاز نیست کرپ کاملا پخته شود. مایه خودش را بگیرد کافی است. بقیه کرپ‌ها را به همین روش بپزید. مقداری از مواد را برای چسباندن کنار بگذارید. ۴) یکی از کرپ‌ها را روی سطح صافی قرار دهید و مقداری از مواد را‌ وسط آن بگذارید. ابتدا سمت چپ و راست را تا کرده و چسب بزنید، سپس دو طرف بالا و پایین را تا زده و چسب بزنید. ۵) در یک تابه بزرگ، روغن کمی را گرم کنید و کرپ‌های گوشت را داخل آن قرار دهید تا هر دو طرف آن پخته و طلایی شود. روی ظرفی دستمال کاغذی گذاشته و کرپ گوشت روی آن قرار دهید تا روغنش گرفته شود. نکته: 🔶 اگر مایع چسباننده شل بود و نمی‌چسبید مقداری آرد به آن اضافه کنید تا سنگین‌تر شود.‌ @shirini71
برای حدود 9 عدد کرپ کامل و 18 عدد نصفی در این دستور هر پیمانه 200 میلی لیتر هستش برای کرپها: 2 پیمانه شیر 2 تخم مرغ 1/4 پیمانه یا 63 میلی لیتر روغن مایع 1/4 پیمانه یا 63 میلی لیتر آب 2 پیمانه آرد 1 قاشق مرباخوری نمک 1 قاشق مرباخوری شکر برای سرخ کردن کرپها: 2 تخم مرغ 1/4 پیمانه یا 63 میلی لیتر شیر آرد سوخاری یا کنجد برای مواد گوشتی: 200 گرم گوشت چرخ کرده 1 پیاز متوسط 3 فلفل سبز یا یک عدد فلفل دلمه ای قارچ(اختیاری) جعفری خرد شده 1-2 عدد گوجه فرنگی رنده شده یا رب گوجه فرنگی نمک، فلفل سیاه و پرک فلفل قرمز همه مواد کرپ رو مخلوط کنین و ملاقه ملاقه داخل تابه نسوز بدون روغن هر دو طرفشونو سرخ کنین. برای مواد گوشتی،پیاز رو رنده کنین و با گوشت مخلوط کنین و با کمی کره بپزین بعد بقیه موادو اضافه کنین و اونقدر بپزین تا آبشو بکشه. داخل کرپها مواد گوشتی بزارین و پنیر پیتزا -موزارلا بزارین و مثل ویدیو رول کنین و بعد ابتدا داخل مخلوط شیر و تخم مرغ که با چنگال کمی زدین بزارین بعد داخل آرد سوخاری یا کنجد بغلطونین و در کلی روغن سرخ مکنیم @shirini71
کرپ گوشت ( از سویا ,مرغ,سبزیجات هم می تونید استفاده کنید) گزینه ایی عالی برای وقتهایی که نون نداریید, ویا اگر خونواده غذاهای لقمه ایی بیشتر دوست دارن یه پیشغذای عالی ,برای تولد,و پذیرایی کنار غذاهای سنتی عالیه 👆👌 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌸🍃 👶👶 💦8 لیوان آب در طول روز میل شود. 💚ناشتا : 2 لیوان آب گرم + 2 قاشق غذاخوری آبلیمو 💚صبحانه : یک کاسه عدسی 💚یک ساعت پس از صبحانه :1 لیوان چای سبز 💚ساعت ده صبح : ۱ عدد میوه + یک تکه شکلات تلخ 💚نیم ساعت قبل از ناهار : 1 لیوان آب + 1 عدد سیب 💚ناهار : سالاد بدون سس +نصف تن ماهی کم چرب + پنج قاشق برنج 💚عصرانه : ۱ عدد میوه + دو عدد فندق 💚شام : سالاد بدون سس + یک خورشت خوری سوپ 💚بعد از شام یک لیوان شیر کم چرب 💚نیم ساعت صبح پیاده روی انجام شود. @shirini71
لوبياچيتی خيس كرده را بپزيد آب آنرا هنگام خيس كردن چند بار تعويض كنيد بعد از پختن: مقداري رب گوجه و فلفل و نمك و آويشن و آبليمو اضافه كنيد بگذاريد جا بيفتد و غليظ شود در ماهيتابه اي كمي كره يا روغن زيتون و گوجه بدون پوست خرد شده و نمك و فلفل بريزيد بگذاريد تا كمي پخته شود خوراك لوبيا را بريزيد به تناسب افراد يا مواد ، تخم مرغ بشكنيد توصيه ميكنم حتما امتحان کنید واقعا خوشمزه است روز خوبی رو براتون آرزو ميكنم @shirini71
تقویت سیستم دفاعی بدن ۸۰۰ میل آب خالص خیار ۱ عدد برگ نعنا ۱۰ عدد ۱۲ ساعت در یخچال نگهداشته شود سپس بنوشید @shirini71
صبح ها ناشتا این دتوکس ها را بخورید. نوشیدنی های سم زدا (دتوکس) کمک می کنند تا سموم ذخیره شده در بدن و آب و سدیم  اضافی  از بدن دفع شوند. این کار سوخت و ساز بدن و  سوزاندن کالری را سرعت می بخشد. شما می توانید بسته به نیاز بدنتان یکی از سم زدا های (دتوکس) زیر را انتخاب کرده و به طور منظم به مدت یک ماه از آن استفاده کنید. دتوکس لیمو:  یک لیوان آب گرم ۱/۲ عدد لیموی تازه و یک قاشق چایخوری عسل (اختیاری) برای سم زدایی کبد وکاهش وزن دتوکس زنجبیل: ۱ قاشق چایخوری زنجبیل تازه ی رنده شده ۲ قاشق غذاخوری نعناع تازه ی خرد شده را به یک لیوان آب گرم اضافه کرده و هر روز از آن استفاده کنید. دتوکس زیره : زیره سبز همراه با لیمو و عسل یک نوشیدنی قدرتمند چربی سوز و سم زدا هستند. یک قاشق غذاخوری زیره سیاه را به یک لیوان آب اضافه  و از صافی رد کرده و یک قاشق غذا خوری عسل و یک چهارم لیمو ی تازه فشرده شده به آن اضافه کنید. این دتوکس برای بهبود هضم و حذف چربی اضافی فوق العاده است. دتوکس سرکه سیب: این سم زدا  یک ترکیب  بسیار موثر برای سم زدایی بدن و کاهش وزن ۱۰ کیلوگرم است. یک قاشق غذا خوری سرکه سیب ۱/۲ قاشق چایخوری فلفل چیلی قرمز را به یک لیوان آب گرم اضافه کنید و هر روز صبح استفاده کنید. دتوکس خیار: یک نوشیدنی بسیار سودمند برای کسانی که مشکلات بالا بودن اسید دارند. خیار خرد شده تعدادی برگ نعناع مقدار کمی زنجبیل @shirini71
درست کنید بزاریید یخچال,به جای آب بخوریید تا هم بدنتون چربیهای اضافی رو بسوزونه,هم کبدوکلیه هاتون سم زدا بشه ,هم کلی املاح وویتامین دریافت کنه 😍👌👆ایده ایی عالی برای دوستانی که میلشون نمی کشه در طول روز آب بخورن 👆
😍😍😍 ایشون کیک پنیری فوق العاده خوشمزه وخوش بافته ،اینقدر نرم و لطیفه که ینفره میتونید همشون رو نوش جان کنید😅😅 سه عدد تخم مرغ رو با نصف لیوان شکر با همزن میزنیم تا کرم رنگ وکشدار بشه بعد بهش نصف لیوان روغن مایع و یک لیوان ماست بهش اضافه میکنیم و دوباره هم میزنیم یک ونیم لیوان آرد با یه قاشق غذاخوری بکینگ پودر با هم قاطی کرده الک میکنیم وبه مواد مایع اضافه کرده وبا لیسک آروم مخلوط میکنیم . سپس قالب رو با روغن جدا کننده یا ارده چرب میکنیم مایع کیک در قالب میریزیم وبعد نصف پیمانه پنیر خامه ای بی نمک رو با کمی آب گرم مخلوط میکنیم ودر قیف میریزیم وبه صورت دورانی روی کیک میریزیم کنجد وسیاه دانه میپاشیم ودر فر ۱۸۰ درجه به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه قرار میدیم . بعد از فر بیرون میاریم وبا فرچه روی کیک عسل یا شهد میزنیم تا کیک براق بشه 🌹 🍃🌺🍃 🍃🌸🌺🍃@shirini71 🍃🌼🌸🌺🍃
👩‍🍳مواد لازم گوشت خورشتی 300 گرم کرفس 500 گرم برگ کرفس خرد شده 1 لیوان لوبیا 1 لیوان جعفری خرد شده 1 لیوان نعنا خشک 1 قاشق چایخوری پیاز 2 عدد رب انار 1 قاشق چایخوری ساقه های کرفس را بشویید و خرد کنید. داخل قابلمه کمی روغن بریزید و کرفس های خرد شده را 10 دقیقه با حرارت ملایم تفت دهید تا نرم شوند. سپس جعفری خرد شده و نعنا را اضافه کنید و 5 دقیقه تفت دهید و از روی حرارت بردارید. پیاز را خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود. سپس گوشت خورشتی خرد شده ، زردچوبه و فلفل اضافه کنید و 5 دقیقه با حرارت متوسط تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. لوبیاهای نیم پز شده را به گوشت اضافه کنید . کمی تفت دهید سپس مخلوط کرفس و سبزی های سرخ شده را اضافه و مخلوط کنید. پس از مخلوط شدن مواد 3 لیوان آب به خورش اضافه کنید و حدود 3 ساعت اجازه دهید با حرارت ملایم خورش بپزد. در 15 دقیقه آخر پخت نمک و رب انار را به خورش اضافه کنید و پس از اینکه خورش جا افتاد همراه با برنج سرو کنید. @shirini71
کیک برش خورده مغزیجات👇👇👇