eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21هزار عکس
8.3هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
مواد لازم برای کرپ: آرد سفید - ۲ کا‌پ تخم‌مرغ - ۲ عدد شیر - یک کاپ آب - یک کاپ کره (ذوب شده) - ۴ قاشق غذاخوری نمک - یک قاشق چای‌خوری ☚ مواد لازم برای فیلینگ: گوشت - ۳۰۰ گرم پیاز ‌(خلال شده) - یک کاپ سیر (رنده شده) - یک قاشق چای‌خوری زنجبیل (رنده شده) - یک قاشق غذاخوری ذرت (دلخواه) آب‌ لیمو ترش - یک قاشق غذاخوری زردچوبه - ½ قاشق چای‌خوری نمک - به مقدار لازم فلفل سیاه - به مقدار لازم روغن برای سرخ کردن ☚‌ ‌ طرز تهیه: ۱) گوشت را داخل زودپز گذاشته و به آن سیر، زنجبیل، زردچوبه، آب‌لیمو، نمک و فلفل اضافه کنید. بعد از پخته شدن آن را ریش‌ریش کنید. ۲) برای تهیه کرپ آرد، تخم‌مرغ، شیر، آب، کره و نمک را با هم مخلوط کنید. ۳) یک تابه کوچک؛ را بر روی شعله قرار دهید و آن را چرب کنید تا مقداری گرم شود. تابه را از شعله برداشته و مقدار کمی از مواد کرپ را روی ریخته و بچرخانید تا لایه نازکی تمام سطح تابه را بپوشاند. نیاز نیست کرپ کاملا پخته شود. مایه خودش را بگیرد کافی است. بقیه کرپ‌ها را به همین روش بپزید. مقداری از مواد را برای چسباندن کنار بگذارید. ۴) یکی از کرپ‌ها را روی سطح صافی قرار دهید و مقداری از مواد را‌ وسط آن بگذارید. ابتدا سمت چپ و راست را تا کرده و چسب بزنید، سپس دو طرف بالا و پایین را تا زده و چسب بزنید. ۵) در یک تابه بزرگ، روغن کمی را گرم کنید و کرپ‌های گوشت را داخل آن قرار دهید تا هر دو طرف آن پخته و طلایی شود. روی ظرفی دستمال کاغذی گذاشته و کرپ گوشت روی آن قرار دهید تا روغنش گرفته شود. نکته: 🔶 اگر مایع چسباننده شل بود و نمی‌چسبید مقداری آرد به آن اضافه کنید تا سنگین‌تر شود.‌ @shirini71
برای حدود 9 عدد کرپ کامل و 18 عدد نصفی در این دستور هر پیمانه 200 میلی لیتر هستش برای کرپها: 2 پیمانه شیر 2 تخم مرغ 1/4 پیمانه یا 63 میلی لیتر روغن مایع 1/4 پیمانه یا 63 میلی لیتر آب 2 پیمانه آرد 1 قاشق مرباخوری نمک 1 قاشق مرباخوری شکر برای سرخ کردن کرپها: 2 تخم مرغ 1/4 پیمانه یا 63 میلی لیتر شیر آرد سوخاری یا کنجد برای مواد گوشتی: 200 گرم گوشت چرخ کرده 1 پیاز متوسط 3 فلفل سبز یا یک عدد فلفل دلمه ای قارچ(اختیاری) جعفری خرد شده 1-2 عدد گوجه فرنگی رنده شده یا رب گوجه فرنگی نمک، فلفل سیاه و پرک فلفل قرمز همه مواد کرپ رو مخلوط کنین و ملاقه ملاقه داخل تابه نسوز بدون روغن هر دو طرفشونو سرخ کنین. برای مواد گوشتی،پیاز رو رنده کنین و با گوشت مخلوط کنین و با کمی کره بپزین بعد بقیه موادو اضافه کنین و اونقدر بپزین تا آبشو بکشه. داخل کرپها مواد گوشتی بزارین و پنیر پیتزا -موزارلا بزارین و مثل ویدیو رول کنین و بعد ابتدا داخل مخلوط شیر و تخم مرغ که با چنگال کمی زدین بزارین بعد داخل آرد سوخاری یا کنجد بغلطونین و در کلی روغن سرخ مکنیم @shirini71
کرپ گوشت ( از سویا ,مرغ,سبزیجات هم می تونید استفاده کنید) گزینه ایی عالی برای وقتهایی که نون نداریید, ویا اگر خونواده غذاهای لقمه ایی بیشتر دوست دارن یه پیشغذای عالی ,برای تولد,و پذیرایی کنار غذاهای سنتی عالیه 👆👌 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌸🍃 👶👶 💦8 لیوان آب در طول روز میل شود. 💚ناشتا : 2 لیوان آب گرم + 2 قاشق غذاخوری آبلیمو 💚صبحانه : یک کاسه عدسی 💚یک ساعت پس از صبحانه :1 لیوان چای سبز 💚ساعت ده صبح : ۱ عدد میوه + یک تکه شکلات تلخ 💚نیم ساعت قبل از ناهار : 1 لیوان آب + 1 عدد سیب 💚ناهار : سالاد بدون سس +نصف تن ماهی کم چرب + پنج قاشق برنج 💚عصرانه : ۱ عدد میوه + دو عدد فندق 💚شام : سالاد بدون سس + یک خورشت خوری سوپ 💚بعد از شام یک لیوان شیر کم چرب 💚نیم ساعت صبح پیاده روی انجام شود. @shirini71
لوبياچيتی خيس كرده را بپزيد آب آنرا هنگام خيس كردن چند بار تعويض كنيد بعد از پختن: مقداري رب گوجه و فلفل و نمك و آويشن و آبليمو اضافه كنيد بگذاريد جا بيفتد و غليظ شود در ماهيتابه اي كمي كره يا روغن زيتون و گوجه بدون پوست خرد شده و نمك و فلفل بريزيد بگذاريد تا كمي پخته شود خوراك لوبيا را بريزيد به تناسب افراد يا مواد ، تخم مرغ بشكنيد توصيه ميكنم حتما امتحان کنید واقعا خوشمزه است روز خوبی رو براتون آرزو ميكنم @shirini71
تقویت سیستم دفاعی بدن ۸۰۰ میل آب خالص خیار ۱ عدد برگ نعنا ۱۰ عدد ۱۲ ساعت در یخچال نگهداشته شود سپس بنوشید @shirini71
صبح ها ناشتا این دتوکس ها را بخورید. نوشیدنی های سم زدا (دتوکس) کمک می کنند تا سموم ذخیره شده در بدن و آب و سدیم  اضافی  از بدن دفع شوند. این کار سوخت و ساز بدن و  سوزاندن کالری را سرعت می بخشد. شما می توانید بسته به نیاز بدنتان یکی از سم زدا های (دتوکس) زیر را انتخاب کرده و به طور منظم به مدت یک ماه از آن استفاده کنید. دتوکس لیمو:  یک لیوان آب گرم ۱/۲ عدد لیموی تازه و یک قاشق چایخوری عسل (اختیاری) برای سم زدایی کبد وکاهش وزن دتوکس زنجبیل: ۱ قاشق چایخوری زنجبیل تازه ی رنده شده ۲ قاشق غذاخوری نعناع تازه ی خرد شده را به یک لیوان آب گرم اضافه کرده و هر روز از آن استفاده کنید. دتوکس زیره : زیره سبز همراه با لیمو و عسل یک نوشیدنی قدرتمند چربی سوز و سم زدا هستند. یک قاشق غذاخوری زیره سیاه را به یک لیوان آب اضافه  و از صافی رد کرده و یک قاشق غذا خوری عسل و یک چهارم لیمو ی تازه فشرده شده به آن اضافه کنید. این دتوکس برای بهبود هضم و حذف چربی اضافی فوق العاده است. دتوکس سرکه سیب: این سم زدا  یک ترکیب  بسیار موثر برای سم زدایی بدن و کاهش وزن ۱۰ کیلوگرم است. یک قاشق غذا خوری سرکه سیب ۱/۲ قاشق چایخوری فلفل چیلی قرمز را به یک لیوان آب گرم اضافه کنید و هر روز صبح استفاده کنید. دتوکس خیار: یک نوشیدنی بسیار سودمند برای کسانی که مشکلات بالا بودن اسید دارند. خیار خرد شده تعدادی برگ نعناع مقدار کمی زنجبیل @shirini71
درست کنید بزاریید یخچال,به جای آب بخوریید تا هم بدنتون چربیهای اضافی رو بسوزونه,هم کبدوکلیه هاتون سم زدا بشه ,هم کلی املاح وویتامین دریافت کنه 😍👌👆ایده ایی عالی برای دوستانی که میلشون نمی کشه در طول روز آب بخورن 👆
😍😍😍 ایشون کیک پنیری فوق العاده خوشمزه وخوش بافته ،اینقدر نرم و لطیفه که ینفره میتونید همشون رو نوش جان کنید😅😅 سه عدد تخم مرغ رو با نصف لیوان شکر با همزن میزنیم تا کرم رنگ وکشدار بشه بعد بهش نصف لیوان روغن مایع و یک لیوان ماست بهش اضافه میکنیم و دوباره هم میزنیم یک ونیم لیوان آرد با یه قاشق غذاخوری بکینگ پودر با هم قاطی کرده الک میکنیم وبه مواد مایع اضافه کرده وبا لیسک آروم مخلوط میکنیم . سپس قالب رو با روغن جدا کننده یا ارده چرب میکنیم مایع کیک در قالب میریزیم وبعد نصف پیمانه پنیر خامه ای بی نمک رو با کمی آب گرم مخلوط میکنیم ودر قیف میریزیم وبه صورت دورانی روی کیک میریزیم کنجد وسیاه دانه میپاشیم ودر فر ۱۸۰ درجه به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه قرار میدیم . بعد از فر بیرون میاریم وبا فرچه روی کیک عسل یا شهد میزنیم تا کیک براق بشه 🌹 🍃🌺🍃 🍃🌸🌺🍃@shirini71 🍃🌼🌸🌺🍃
👩‍🍳مواد لازم گوشت خورشتی 300 گرم کرفس 500 گرم برگ کرفس خرد شده 1 لیوان لوبیا 1 لیوان جعفری خرد شده 1 لیوان نعنا خشک 1 قاشق چایخوری پیاز 2 عدد رب انار 1 قاشق چایخوری ساقه های کرفس را بشویید و خرد کنید. داخل قابلمه کمی روغن بریزید و کرفس های خرد شده را 10 دقیقه با حرارت ملایم تفت دهید تا نرم شوند. سپس جعفری خرد شده و نعنا را اضافه کنید و 5 دقیقه تفت دهید و از روی حرارت بردارید. پیاز را خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود. سپس گوشت خورشتی خرد شده ، زردچوبه و فلفل اضافه کنید و 5 دقیقه با حرارت متوسط تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. لوبیاهای نیم پز شده را به گوشت اضافه کنید . کمی تفت دهید سپس مخلوط کرفس و سبزی های سرخ شده را اضافه و مخلوط کنید. پس از مخلوط شدن مواد 3 لیوان آب به خورش اضافه کنید و حدود 3 ساعت اجازه دهید با حرارت ملایم خورش بپزد. در 15 دقیقه آخر پخت نمک و رب انار را به خورش اضافه کنید و پس از اینکه خورش جا افتاد همراه با برنج سرو کنید. @shirini71
کیک برش خورده مغزیجات👇👇👇
♦️موادلازم : 2 عدد تخم مرغ شکر یک پیمانه شیر یا ماست شیرین یک پ سرخالی روغن مایع نصف پیمانه آرد قنادی 2 پیمانه 1ق غ بکینگ پودر وانیل نوک ق چ مغزیجات :به دلخواه هر مغزی که در دسترس بود گردو بادام فندوق خردشده نصف پیمانه پودرنارگیل دو ق غ ♦️طرز تهیه : تخم مرغ ،شکر و وانیل رو 5 الی 7 دقیقه کامل با همزن میزنیم . به ترتیب شیر و روغن رو اضافه میکنیم یک دقیقه میزنیم بعد آرد رو که سه بار الک کردیم همراه بکینگ پودر میریزیم. نصف مایه کیک را داخل قالب ریخته مغزیجات را روی مایه پخش کرده بقیه مایه کیک را رویش ریخته داخل فر از قبل گرم شده حدود چهل دقیقه با دمای 180درجه پختم . بعد از نیم ساعت چک کنین اگه نیاز به پخت داشت زمان بدین. برای طلایی شدن روی کیک هم میتونین گریل کنین. نکات 🔻 در صورت تمایل شکلات تخته ای روی مغزیجات رنده کنید یا پودر دارچین روی مغزیجات الک کنید من یک پیمانه آرد قنادی و یک پیمانه آرد برنج ریختم مایه کیک کمی سفته و مواد میانی ته کیک نمیره قالب 18 و 21 و 23 👩‍🍳🥧🍫🌰 @shirini71
‍ ✅ @shirini71 🍪 این کوکی بدون شکر و بدون آرد درست میشه و از این نظر صبحانه سالمی به نظر میرسه. بافتش هم نرم و خوشمزه هست. مناسب کسایی که دنبال دستورات رژیمی و سالم هستن 😇😍 🔴مواد لازم: موز کاملا رسیده 1 عدد جو پرک 1 پیمانه یا 100 گرم عسل 2 قاشق غذاخوری روغن نارگیل یا کره ذوب شده 1 قاشق غذاخوری شکلات چیپسی نصف پیمانه یا 50 گرم نمک یک پنسه ✅ @shirini71 🔴 طرز تهیه: فر را روی 170 درجه سانتی گراد روشن کنید. موز را با یک چنگال له کنید بعد جو پرک و عسل و کره یا روغن نارگیل ذوب شده را اضافه کنید مواد را مخلوط کنید و ده دقیقه استراحت دهید تا جو نرم شود. بعد نمک و شکلات چیپسی را اضافه کنید. از مواد به اندازه یک قاشق غذاخوری بردارید با دست گرد کنید و داخل سینی فر بزارید. روی هرکدام را کمی فشار بدید تا به قطر یک سانت پهن بشن. سینی فر را به مدت حدود 15 دقیقه داخل فر قرار دهید . زمان پخت بستگی به دمای فر و ضخامت کوکی ها و حتی جنس سیینی داره پس چک کنید وقتی دور کوکی ها طلایی شد از فر خارج کنید. حتی اگه دوست دارید میتونید نرم تر یا ترد تر بردارید. 🍌 نکته: موز رسیده یعنی موزی که پوستش قهوه ای شده باشه 🍌نکته: به جای شکلات چیپسی میتونید از کشمش یا گردو یا ترکیبیی از هردو استفاده کنید.
شير معمولي پنج پيمانه ارد سميد(سمولينا) كمي نرمتر شده يك پيمانه شكر نصف پيمانه عرق بهارنارنج يا گلاب ربع پيمانه خامه فرم گرفته براي روي دسر پسته براي تزيين ‏شير و شكر و ارد سميد(سمولينا) رو باهم مخلوط كنيد و بزاريد روي حرارت ملايم و مرتب هم بزنيد تا زماني كه شير بجوش بياد و مواد غلظت پيدا كنه و سنگين بشه سپس از روي حرارت بردارين و عرق بهارنارنج يا گلاب رو اضافه كنيد و هم بزنيد و در ظرف هاي مورد نظر بريزيد و بزاريد يخچال كاملا خنك شود و ببندد. بعد از بستن بايد حالت سفت و نرم داشته باشه مثل دسرهاي ديگه. خامه رو بزنيد تقريبا فرم بگيره و بريزيد روي دسر و تزيين كنيد. و در اخر يكي دو قاشق غذاخوري شربت بار (شربت باقلوا) بريزيد روش و ميل كنيد. ارد سميد رو بهتره از قبل كمي نرم تر كنيد با دستگاه اما نه اون قدر نرم كه مثل ارد معمولي باشه 🍔 @ashirini71
کیک یزدی ساغرپز 😍😍😍😍 مواد لازم آرد 1.5 لیوان یا ۲۰۰ گرم شکر ۲/۳ لیوان یا ۱۵۰ گرم روغن مایع ۱ دوم لیوان یا ۱۲۵ میلی لیتر ماست ۱/۲ لیوان گلاب ۲ قاشق غذاخوری تخم مرغ ۲ عدد درشت یا ۳ تا متوسط بکینگ پودر ۱ دوم قاشق چایخوری پودر هل نوک قاشق چای خوری جوش شیرین ۱دوم قاشق چایخوری طرز تهیه ۱- آرد ، بکینگ پودر و نوک قاشق پودر هل را باهم مخلوط کنید ؛ تخم مرغ ها را داخل کاسه ای بشکنید و 1 دقیقه با همزن بزنید سپس شکر را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا شکر حل شود. ۲- ماست ،جوش شیرین ، و گلاب را داخل کاسه ای بریزید و هم بزنید سپس تخم مرغی را که خوبدرنگ عوض کرد روغن رو اضافه کنید برای تیره شدن از شربت بار استفاده کنید و مجدد بزنید ؛ ماست و گلاب رو اضافه کنید در ادامه مخلوط آرد را قاشق قاشق به مایه کیک اضافه کنید و با دور کند همزن مخلوط نمایید تا یکدست شود. ۳- داخل قالب کیک یزدی یا مافین را با کپسول های کاغذی پر کنید و داخل هر کپسول تا 2/3 از مایه کیک بریزید و قالب را داخل فری که از قبل با دمای 200و 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است 10 دقیقه با ۲۰۰ درجه بزاریدبعد با ۱۸۰ تا زمانی که رنگ رویه کیک https://eitaa.com/shirini71
(شبیه برانی هویج هستش که به عنوان مزه و یا همراه غذا سرو میشه) مواد لازم👇 ۴-۵ عدد هویج بزرگ ۴ ق غ روغن مایع ۶-۷ ق غ ماست چکیده ۱/۵ ق غ سس مایونز ۱ حبه سیر ۱ ق م نمک ۱-۲ ق غ گردو (به دلخواه) طرز تهیه👇 هویج ها را پوست کنده و رنده کنید و داخل تابه با ۴ ق غ روغن مایع حدود ۳-۴ دقیقه تفت دهید تا نرم شود و آبش کشیده شود (هر از گاهی هم بزنید) سپس کنار بگذارید تا خنک شود داخل کاسه ای ماست چکیده و سس مایونز و سیر رنده و شده و نمک را با هم مخلوط کنید سس ماست را روی هویج های خنک شده بریزید و هم بزنید (میتوانید به دلخواه گردو اضافه کنید) من برای سرو از برش سیب استفاده کردم میتوانید داخل ظرف هم ، سرو کنید و با گردو و جعفری تزیین کنید نوش جان😍 🍃🌺🍃 🍃🌸🌺🍃@shirini71 🍃🌼🌸🌺🍃
نودل یه گزینه مناسب و راحت برای وقتاییه که فرصت چندانی برای غذا پختن نیست بخصوص برای کسانی که تمایل به مصرف خوراک بدون گوشت دارند 👈یک عدد پیاز رو ریز خورد میکنیم و با دو ق روغن زیتون در تابه تفت میدیم تا پیازها طلایی رنگ بشن سپس نمک و فلفل و زردچوبه و سبزیجات دلخواه رو اضافه میکنیم (من از هویج رنده شده ،فلفل دلمه،قارچ و گوجه گیلاسی استفاده کردم) و بعد از چند دقیقه که سبزیجات نرم شدند یک ق رب گوجه اضافه میکنیم.چند بسته نودل رو توی قابلمه آب جوش روی حرارت ریخته و بعد از سه چهار دقیقه آبکشی میکنیم و نودلها رو توی تابه به سبزیجات اضافه میکنیم و سه چهار دقیقه روی حرارت تفت میدیم و سرو میکنیم .در صورت تمایل هنگام سرو مقداری پنیر گودا یا پارمسان روی نودلها بریزید. پ.ن.نوع سبزیجاتی که انتخاب میکنید کاملا سلیقه ایه علاوه بر سبزیجات بالا می تونید از ذرت، نخودفرنگی، بروکلی و ...استفاده کنید پ.ن۲. مدت زمان آماده سازی این خوراک بیست دقیقه ست. @shirini71
😋 حتما امتحان کنین خیلی عالی و خوش عطره😍😍 مواد لازم پنه مرغ با سس پستو : مواد لازم:: سیر له شده::2 حبه سینه مرغ یک عدد(من نصف سینه استفاده کردم) نمک و فلفل به میزان لازم پاستا پنه سس پستو 🍝🍝 طرز تهیه پنه مرغ با سس پستو  برای تهیه پنه مرغ : پنه را مطابق دستور پشت بسته پخته و آبکش کنید.1 ق غ روغن در تابه ریخته سیر را حدود 1 دقیقه تفت دهید.نوارهای گوشت مرغ را اضافه کنید نمک و فلفل بزنید و 5 دقیقه تفت دهید تا نیم پز شود.(من مرغ رو اول ابپز کردم و بعد کمی با سیر تفت دادم) پنه را به سس اضافه کرده هم بزنید تا کاملا به آن آغشته شود سپس به میزان لازم سس پستو به آن اضافه کنید و تا گرم است  میل نمایید. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌸🍃 👩‍🚒👩‍🚒 🍋ناشتا : 2 لیوان آب گرم + 2 قاشق غذاخوری آبلیمو 🍋صبحانه : یک کف دست نان سبوس دار + یک قوطی کبریت پنیر + چای دارچین 🍋یک ساعت پس از صبحانه : یک لیوان قهوه + یک تکه شکلات تلخ 🍋ساعت ده صبح : 1 عدد میوه + ۵ عدد بادام خام + دو عدد فندق 🍋پیش از ناهار : 1 لیوان آب + 1 عدد سیب با پوست 🍋ناهار : سالاد به هر میزان که میل دارید + مرغ یا ماهی آب پز یک تکه + یک کف دست نان سبوس دار 🍋عصرانه :یک لیوان کوچک شیر موز 🍋شام : سالاد به هر میزان که میل دارید + یک خورشت خوری خوراک لوبیا چیتی یا عدسی 🍋بعد از شام 2 عدد انجیر خشک 🍋روزی 8 لیوان آب میل شود. 🍋نیم ساعت روز پیاده روی شود 🍋پنج دقیقه طناب یا حرکت پروانه زده شود @shirini71
سیب زمینی پخته 4 عدد مغزکرفس 2 عدد گردوخردشده 3 تا 4 قاشق سوپ خوری کالباس 100گرم برنج پخته شده 4 تا 5 قاشق غذا خوری(حتما سرد شده باشه) خیارشور 200 گرم سس مایونز ٥ قاشق غذاخوري سرکه وابلیمو ونمک وفلفل به میزان لازم کرفس و خياشور رو خرد كنين ، سیب زمینی و کالباس رو نگینی كنين و با هم تركيب كنين، و در آخر گردو و برنج را به مواد اضافه كنين برای سس سالاد نمک ، فلفل ،آبلیمو و سرکه را باسس مایونز مخلوط کنين و هم بزنين تا یکدست بشه، بعد به مواد اضافه کنين و كاملا مخلوط كنين، توي قالب بريزين و يه شب تا صبح بذارين تو يخچال تا مزه ها به خورد هم بره و آماده سرو بشه @shirini71
👩‍🍳مواد لازم در این دستور هر پیمانه ۲۰۰ میلی لیتره ۱۲۵ گرم کره همدمای اتاق ۱ تخم مرغ نزدیک ۱/۲ پیمانه پودر شکر حدود ۱/۴ پیمانه روغن مایع وانیل حدود ۱/۲ پیمانه فندق خرد شده و بوداده ۱ قاشق مرباخوری بیکینگ پودر حدود ۲ونیم الی ۳ پیمانه آرد 👩‍🍳برای غلطاندن شیرینی : حدود ۱/۲ پیمانه پودر شکر ۴ قاشق غذاخوری پودر کاکائو کره، تخم مرغ ، پودر شکر، وانیل و روغن مایع رو مخلوط کنین بعد آرد رو کم کم اضافه کنین بعد بقیه موادم اضافه کنین و ورز بدین . اصلا زیاد ورز ندین.خمیر نرمی میشه که شکل میگیره. از خمیر ، توپهای به اندازه گردو بردارین و داخل سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتین با فاصله بچینین و در فر از قبل گرم شده ۱۷۰ درجه بپزین.تا زیر شیرینی ها رنگ بگیرن کمی. بعد ازینکه شیرینی ها سرد شدن، داخل مخلوط پودر شکر و کاکائو بغلطونین و روشون رو با شکلات آب شده و فندق، تزیین کنین @shirini71
🍊🍊🍊 پیاز 2عدد مرغ 500گرم یا5تکه ران آب پرتقال 6پیمانه پرتقال بزرگ 2تا3عدد آرد 1ق س شکر 2ق س خلال پوست پرتقال تازه 1 ق س طرز تهیه پیاز نگینی خرد شده را تفت میدهیم تا طلایی شود.مرغ را به پیاز ها اضافه میکنیم نمک میزنیم وقتی که رنگ مرغ کاملا تغییر کرد ادویه ها شامل ادويه كاري و فلفل سياه و زردچوبه و خلال پوست پرتقال را نیز اضافه کرده و تفت میدهیم،در این مرحله در قابلمه را میگذاریم با حرارت کم تا مرغ آب بیندازد.بعد از این مرحله آب پرتقال را به خورش اضافه کرده و میگذاریم مرغ بپزد بعد از پخت میزان آرد را در آب حل کرده و به خورش اضافه میکنیم زمان میدهیم تا خورش جا بیفتد . البته اگر كم آب بود نيازي به آرد نيست در آخر پرتقال های حلقه ایی برش خورده اضافه میکنیم به همراه شکر نکته:پرتقال ها نباید شکلشان را از دست بدهند و با خلال پسته تزئين كنيد . . 🍃🌺🍃 🍃🌸🌺🍃@shirini71 🍃🌼🌸🌺🍃
😋😋😋 موادلازم : ارد ٢پيمانه (٢٠٠ گرم) اب پرتقال سن ايچ ١پيمانه بكين پودر ١ ق چ شكر ١ پيمانه وانيل نوك ق چ تخم مرغ ٤ عدد اب پرتقال براروي كيك :به مقدارلازم روغن مايع :١/٢ پيمانه سرخالي رنده ي پوست پرتقال ١ ق س طرزتهيه : فرروي ١٨٠ درجه ي گازي روشن شود. اردوبكين پودرسه بارالك شود. قالب ٢٥ در٣٠ روكفش روچرب كنين وباكاغذ بپوشونين. تخم مرغ وشكرووانيل ورنده ي پوست پرتقال روداخل ميكسربريزين و٨ دقيقه بزنين تاخوب پفكي وسفيدبشه ،سپس اب پرتقال ،اضافه ودرحدمخلوط شدن بزنين ،روغن مايع اضافه و٢٠ ثانيه بزنين ،اردرواضافه وباليسك هم بزنين وباموادخوب مخلوط كنين درنهايت يك دورباهمزن بزنين تاگلوله اي ازاردنمونه مايع كيك روداخل قالب بريزين وبذارين داخل فرداغ به مدت ٤٠ دقيقه تاروي كيك طلايي بشه .كيك روبعدازپخت باخلال چك كنين وازفرخارج كنين ،روي كيك روبابرس شربت پرتقال بزنين وروشوباپسته تزيين كنين . 🍃🌺🍃 🍃🌸🌺🍃@shirini71 🍃🌼🌸🌺🍃