#قیمه_آلو
این خورشت رو با گوشت قیمه ایی ,مرغ,گوشت بوقلمون,گوشت چرخکرده,گوشت قلقلی می تونید درست کنید👇
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#قیمه_آلو این خورشت رو با گوشت قیمه ایی ,مرغ,گوشت بوقلمون,گوشت چرخکرده,گوشت قلقلی می تونید درست کن
#خورشت_قیمه_آلو
که خیلی شبیه خورش قیمه خودمون هست بایه کم تفاوت
مواد اصلیش همینهایین که من استفاده کردم بقیش اختیاره.
.
👈بقیش یعنی:زعفران،گلاب،هل،دارچین،تخم گشنیز یا گوشت گوسفندی
👈آلوهایی که من استفاده کردم آلوشابلون وآلو خاکی بودن که خودم پارسال خشک کردم.
👈اگه از آلوسیاه استفاده میکنین دیگه لیموعمانی لازم نیست امااگه آلوهاتون سیاه نبود دوسه تاهم لیموعمانی بندازین داخل خورشت.
.
👈من گوشت نیمپز داخل یخچال داشتم همونو استفاده کردم اگه ازگوشت تازه استفاده کردین قبل از تفت دادن لپه اول گوشت رو تفت بدین بعدبقیه ی مواد رو اضافه کنین.
.
👈لپه وآلو رو۲ساعت حتما با آبگرم خیس کنین.
.
👈تفت دادن لپه وآلو باعث میشه که داخل خورشت باز نش.
.
پیازداغ میکنیم گوشتوباپیازداغ تفت میدیم بعد لپه رو اضافه وتفت میدیم یه قاشق پر رب خونگی نمک وفلفل وزردچوبه میزنیم تفت میدیم آلو هارو هم میریزم ویه کوچلو تفت میدیم وآب به اندازه کافی اضافه میکنیم وقتی جوشیددر قابلمه رو میزاریم با شعله ی کم اجازه میدیم تا خورشت بپزه وجابیوفته.
( چون گوشت من نیمپز بود حدود ۲ساعته آماده شد)
دوست داشتین ۱۰دقیقه آخر زعفران ودارچین وگلاب هم بریزین من طعم وعطر خودِآلو رو به اونا ترجیح میدم😊
.
برا کنارخورش سیبزمینی خلالی وگوجه فرنگی هم سرخ میکنیم وباخورش سرو میکنیم.
همین دیگه خیلی آسون وخیلییی هم خوشمزه😋🥰
@shirini71
#قطاب_نارگیلی
#شیرینی_سنتی
#بدون_فر
#قطاب_سرخ_کردنی
کره یا روغن جامد ۱۱۰گرم
زرده تخم مرغ ۱عدد
وانیل یا هل ۱/۸ق چ
ماست ۱/۲ لیوان
آرد حدودا ۲لیوان
*کره هم دما ، ماست،هل و تخم مرغ را با هم مخلوط کرده سپس آرد را کم کم اضافه میکنیم تا زمانی که به دست نچسبد سپس رویش را پوشانده و ۱ساعت داخل یخچال قرار میدهیم .
🎀مواد میانی:
۱ ق گردو
، ۱ق پودر نارگیل
،۲ ق پودر قند
،۱/۴ق چ هل
و گلاب به حدی که مواد به هم بچسبند .
تمام مواد را با هم مخلوط کرده و گلوله های به اندازه فندق آماده میکنیم.
خمیر را روی سطح آرد پاشی به ارتفاع ۰.۵سانت باز کرده و با کاتر دایره قالب میزنیم سپس از مواد میانی داخلش گذاشته و میپیچیم و در روغن سرخ میکنیم.میتوان رویش را شهد یا در پودر قند بغلطانیم.
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#قطاب_عسلی
#شیرینی
سلام دوست جونیا
خوبین
هرچی از خوشمزگی قطاب عسلی واستون بگم کم گفتم حتما حتما درست کنین
زرده تخم مرغ: ۳ عدد
ماست: ۱۵۰ گرم
آرد سفید الک شده: ۲۵۰ گرم
روغن جامد:100 گرم اصل دستورش 150 گرم ولی من 100ریختم
بکینگ پودر: نصف قاشق چای خوری
عسل 1قاشق
مواد لازم جهت مغز
مغز گردوی پودر شده: ۱۵۰ گرم
پودر شکر: ۱۵۰ گرم
هل آسیاب شده: ۱ قاشق غذاخوری
پودر دارچین: ۱ قاشق غذاخوری
عسل اضافه: جهت غلطاندن قطابها
میتوانید به جای عسل از شربت بار استفاده کنین
طرز تهیه قطاب عسلی:
درابتدا تمام مواد خمیر (زرده تخم مرغ، ماست، روغن و عسل و بکینگپودر) را با هم خوب مخلوط کنید. سپس آرد الک شده را کم کم به مخلوط اضافه کرده تا زمانی که خمیر یکدست شود و به دست نچسبد.
خمیر را با وردنه پهن (به ضخامت ۳ میلیمتر) و با یک قالب گرد به قطر ۷ سانتیمتر برش دهید.
حالا مواد لازم برای مغز قطاب ( پودر شکر، ۲ قاشق غذاخوری ، مغز گردوی پودر شده، هل آسیاب شده، پودر دارچین ) را با هم خوب مخلوط کرده و بر روی خمیر برش خورده قرار دهید. بعد آن را از وسط تا کرده و لبههای خمیر را به صورت دالبر دالبر شکل داده تا مواد کاملا درون خمیر قرار گیرد و مواد درون آن بیرون نریزد.
سینی فر را کاغذ روغنی انداخته و شیرینیها را درون آن بچینید بعد با 180درجه سانتیگراد به مدت ۲۰ دقیقه (تا زمانی که روی شیرینیها به رنگ طلایی در آید) بپزید.
بعد ۵۰۰ گرم عسل را درون ظرفی ریخته و روی شعله قرار دهید. دقت کنید عسل نباید بجوشد. بعد قطابها را درون آن به مدت ۲ دقیقه غوطهور کرده تا عسل به خورد قطاب برود. بعد آن ها را از عسل خارج کرده و در آبکش قرار دهید تا عسل اضافی کشیده شود.
پس از سرد شدن برای سرو کردن آماده است.
میتوانید اگر عسل ندارین از شربت بار استفاده کنین.
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#شیرینی_پفکی_مرنگ
سلام دوستای گلم شب و روزتون رنگی
لطفا کپشن رو کامل و دقیق بخونید💞
اگر دنبال یه شیرینی با مواد اولیه کم و در عین حال جذاب هستید شیرینی پفکی یا همون مرنگ گزینه خوبیه
🤔به نظرم این شیرینی میتونه گزینه خوبی برای ولنتاین هم باشه فقط یهکم رنگش رو باید بیشتر زد💏
مواد لازم برای ۶۰ عدد
سفیده تخم مرغ : ۴ عدد
کرم تار تار: ۱/۴ قاشق چایخوری
نمک: ۱/۴ قاشق چایخوری
پودر شکر : ۱ پیمانه
عصاره وانیل: ۱/۲ قاشق چایخوری
رنگ خوراکی:به میزان دلخواه
🔊کرم تارتار برای پف کردن سفیده و حفظ حالتش استفاده میشه که توی اکثر لوازم قنادی ها میتونید پیدا کنید
🔊اگر به کرم تار تار دسترسی ندارید آبلیمو رو جایگزین کنید
طرز تهیه
.
۱. فر رو با دمای ۹۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم بشه(۱۰ دقیقه کافیه)
۲. سفیده تخم مرغ به دمای اتاق رسیده+نمک+پودر تارتار رو باهم مخلوط کنید
🔊دقت کنید که به هیچ وجه زرده وارد سفیده ها نشه و ظرفتون و همزن اصلا چرب و مرطوب نباشه وگرنه سفیده ها خوب فرم نمیگیرن
🔊سفیده تخم مرغ توی حالت سرد راحتتر از زرده جدا میشه اما برای فرم گفتن سفیده حتما صبر کنید تا به دمای محیطبرسه و بعد شروع به همزدن کنید
۳.با سرعت متوسط همزن شروع به هم زدن کنید تا کف کنه و کمی سفید بشه
وقتی به این مرحله رسید خیلی خیلی آروم آروم و کم کم شکر رو اضافه کنید و همچنان با سرعت متوسط به هم زدن ادامه بدید
۴. زمانی که شکر تموم شد سرعت همزن رو بالا ببرید تا سفیده ها کشدار بشه و وقتی ظرفو برمیگرونید نریزه
۵.سپس وانیل رو اضافه کنید و کمی هم بزنید تا ترکیب بشه
۶.کمی رنگ خوراکی قرمز اضافهکنید و با لیسک آروم هم بزنید
۸.سفیده ها رو داخل قیف بریزید و با ماسوره ستاره ای بزرگ روی سینی فری که کاغذ روغنی انداختید بریزید
۹. سینی رو در طبقه وسط فر قرار دهید وبا دمای ۹۰ درجه به مدت ۲ ساعت(برای مرنگ با قطر ۲/۵) بپزید تا زمانی که ترد و برشته بشه
🔊حواستون باشه قهوه ای نشه و اینکه مدت زمان پخت با توجه به سایز مرنگ تغییر میکنه
🔊 🔊 مهمترین نکته مرنگ پخت با دمای خیلی پایینه که باعث میشه خیلی برشته بشه. اگر فرتون دمای ۹۰ نداره حدود ۳۰دقیقه با دمای ۱۱۰ داخل فر بپزید و بعد بدون این که در فر رو باز کنید اجازه بدید ۱ساعت داخل فر خاموش و گرم بمونه.اگر بعد این مدت راحت از کاغذ جدا نشد بازم بزارید توی فر بمونه
پ ن:برای بهتر فرم گرفتن سفیده بهتره ظرف چینی، بلور و یا استیله
@shirini71
#دسر_پرتقالی
خامه یک بسته 200گرمی
شکر هشت ق غ
شیر دو لیوان
اسانس پرتقال چهار قطره
وانیل یک ق چ
تخم شربتی یک ق غ(داخل اب جوش خیس کنید)
رنگ خوراکی یک قطره
ژلاتین دو ق غ
پودر ژله پرتقال نصف بسته پنجاه گرم
یک عدد پوره پرتقال
خامه رو حرارت داده تا اب بشه وشیر را ولرم کرده به ان اضافه کنید بعدکه یکدست شد وانیل،شکر،اسانس،رنگ مجازرو زده وژلاتین رو که با اب سرد بن ماری کرده وشفاف شده رو اضافه میکنیم من این مواد رو نصف کردم به نصفش پودر ژله پرتقال زدم وخود پرتقال رو وکنا گذاشتم وبقیه نصف رو
میکنیم من این مواد رو نصف کردم به نصفش پودر ژله پرتقال زدم وخود پرتقال رو وکنا گذاشتم وبقیه نصف رو کمی از ان ریختم روی تخم شربتی وقالبم رو که چرب کرده بودم ریختم گذاشتم فریزر خودشو که کمی گرفت قسمت پرتقالی رو ریختم ودوباره گذاشتم فریزر همین که خودشو گرفت بقیه مواد رو ریختم وگذاشتم دوباره فریزر یه ساعت موند بعد دور دسر رو ازاد کردم وبرگردوندم به ظرفم بخاطر پرتقال وتخم شربتی طعم فوق العاده ای داره حتما امتحان کنین نوش جان
@shirini71
#دسر_دو_رنگ_پرتقالی
مواد لازم برای ژله سفید:
شکر ۱ استکان
نشاسته ذرت ۱ استکان
شیر پرچرب ۶ استکان
وانیل ۱ قاشق مرباخوری
برای ژله رنگی داخلش:
شکر ۱ استکان
نشاسته ذرت ۱ استکان
آب پرتقال ۶ استکان
پودر نارگیل برای تزیین
طرز تهیه:
۱- مواد ژله سفید را در یک قابلمه مناسب مخلوط کرده و روی حرارت متوسط با همزن سیمی مرتب هم بزنید. شروع به جوشیدن که کرد شعله زیرش روا کم کم کنید و ۵ دقیقه دیگر بپزید و هم بزنید. بگذارین کنار تا کمی خنک شود.
۲- یک کاسه بزرگ بردارید دیوارههایش را کمی خیس کنید. مواد ژله سفید را داخل کاسه بریزید. ژله دوم را با دقت دقیقاً وسطش ریخته و رویش را با سلفون بپوشانید.
۳- از شب تا صبح داخل یخچال بگذارید. سپس آن را مثل ژله معمولی در بشقاب برگردانید و رویش پودر نارگیل بپاشید.
@shirini71
شاید تو قسمت فروش سوسیس کالباس سوجوک دیده باشید
سوجوک در اصل برای ترکیه هست ,می تونیم برای پیتزا,املت ,و مثل سوسیس ازش استفاده کنیم ,تو خونه هم درست کردنش راحته👇
#سوجوک_خونگی
مواد لازم::::::
گوشت چرب گوساله 2/5 کیلو
سیر 2 خوشه
نمک دریا 2 قاشق
مخلوط ادویه 2 ق غ شامل (زیره ،فلفل قرمز،فلفل سیاه،فلفل قرمز پرک شده،آویشن) و یا ادویه های دلخواه خودتون
من فلفل تند زیاد زدم
طرز تهیه:
گوشت را چرخ وادویه ها را اضافه و خوب مخلوط وورز بدیدودوباره چرخ کنیدویکروزدر یخچال بگذارید تا استراحت کند.تکه هایی از گوشت به اندازه پرتقال برداریدو مثل کلیپ روی سلفون شبیه سوجوک فرم بدهید و رول کنید کناره هارا بپوشانید. تمام گوشت ها را به همین ترتیب آماده کنید.سوجوک ها را در یک کیسه و یا در ظرف گذاشته داخل فریزر قرار دهید،
زمانی که قصد استفاده دارید15-10 دقیقه زودتربیرون بیاوریدببریدو بعد سرخ کنید.
@shirini71
#املت_قارچ
اول یه پیاز داغ می گیریم پیاز که سرخ شد یه کم زردچوبه می زنیم وگوجه ریز خرد شده رو اضافه می کنیم تا گوجه خوب نرم بشه در یک ظرف جدا قارچ رو سرخ می کنیم وبعد به گوجه نرم شده اضافه می کنیم نمک وفلفل می زنیم وتخم مرغ ها رو می شکنیم هم می زنیم وقتی املت آماده شد روی املت رو پنیر پیتزا می ریزیم ومی گذاریم داخل توستر تا پنیر روش طلایی بشه تموم😍
@shirini71
#رژیم_لاغری_عیدانه🌸🍃
#روز_هشتم_اسفند_ماه🐳🐳
🍋ناشتا : یه عدد پرتقال آبدار
🍋صبحانه : یک لیوان شیر + ۱ عدد تخم مرغ آب پز
🍋یک ساعت پس از صبحانه : یک لیوان چای سبز
🍋ساعت ده صبح : 20 عدد اجیل خام بدون نمک
🍋پیش از ناهار : 2 عدد سیب با پوست
🍋ناهار : سالاد ( خیار و گوجه و هویج و پیاز قرمز)+ سوپ جو
🍋عصرانه :+ 20 عدد مغز
🍋شام : یک کاسه سبزیجات بخار پز + یک تکه ماهی پخته
🍋بعد از شام ۱ عدد هویج
🍋روزی 8 لیوان آب میل شود.
🍋پنج دقیقه طناب و نیم ساعت پیاده روی انجام شود.
@shirini71
#غذای_فوری
#املت_قارچ
وسط نان تست را با کاتر خالی کرده ، کف ماهی تابه کمی کره میریزیم نونو میزاریم مخلوط تخم مرغ نمک فلفل سیاه فلفل دلمه پیازچه و گوجه و کمی قارچ رو میریزیم در ماهیتابه را گذاشته خودشو که گرفت بر میگردونیم
@shirini71
#املت_قارچ
مواد لازم املت قارچ برای ۲ نفر :
تخم مرغ ۳ عدد
گوجه فرنگی ۴ عدد متوسط
فلفل دلمه ای ۱ عدد
پیاز ۱ عدد متوسط
قارچ ۸ عدد متوسط
روغن به مقدار لازم
نمک،فلفل،زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه املت قارچ :
ابتدا پیاز را با مقداری روغن سرخ می کنیم بعد از اینکه پیاز کاملاً طلایی شد زردچوبه را به آن اضافه می کنیم.
سپس فلفل دلمه ای را که نگینی خرد کرده ایم به آن اضافه کرده و کمی تفت میدهیم. گوجه ها را خرد یا رنده کرده و سپس به بقیه مواد اضافه میکنیم و کمی نمک و فلفل هم میریزیم.
در این مرحله قارچها را که ورقه ورقه کرده ایم به بقیه مواد اضافه می کنیم اضافه کردن قارچ در این مرحله این حسن را دارد که قارچ خیلی آب نمی اندازد و شکل ظاهری خود را از دست نمیدهد و خیلی کوچک نمی شود.
بعد از اضافه کردن قارچ میگذاریم تا آب مواد کاملاً تمام شود سپس تخم مرغها را در آن شکسته و خوب به هم میزنیم بعد از اینکه تخم مرغها پخته شدند غذا آماده است.
من قارچ هارو ریز ریز کردم که بچه ها نبینن😜
فلفل دلمه هم نداشتم😅
@shirini71
#املت_قارچ_وپنیر
مواد لازم:
تخممرغ۴ عدد
شیر سه چهارم فنجان
کره ۱ قاشق غذاخوری
گوجهفرنگی ۱ عدد
پیاز کوچک يک عدد
قارچ ۳ عدد
پنیر پیتزا به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن سرخ کردنی به ميزان لازم
آرد سوخاری ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
1. تخممرغها رو بشکنید و به ازای هر تخممرغ یک قاشق غذاخوری شیر اضافه کنید. بعد گوجه و قارچ و پیاز و پنیر رو خرد کنید.
2. ته تابه یه کم کره بریزید و با یه قاشق آرد سفید و نصف فنجان شیر تفت بدین و سس درست کنین.
3. از طرف دیگه قارچ و پیاز رو هم با هم تفت بدین. تخممرغها رو بزنید و تو یه تابه کمی روغن بریزید و بعد تخممرغهای زده شده رو بپزید. اگه در تابه رو بگذارید بهتره کمی نمک و فلفل به آن بزنید.
4. حالا قارچ و پیاز رو به سس اضافه کنین. گوجههای خردشده و پنیر رو یک سمت املت بگذارید و وقتی پنیر کاملا ذوب شد. آن را داخل یک بشقاب منتقل کنید.
5. یک سمت آن را سس بریزید حالا املت رو تا کنید و با کمی هویج رنده شده و کاهو و کلم خرد شده سرو کنید.
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
💝:
#کیک_شکلاتی_اسفنجی_بی_بی
#کیک_تولد
#کیک_خامه_ایی
#شیرینی
#عصرونه
این کیک طعم وبافت بی نظیری داره
💝:
اینم از کیک خوشگل من که با نصف مواد درستش کردم و 4قاشق چای خوری از ارد رو برداشتمو سه قاشق پودر کاکائو درجه یک و یک قاشق پودر قهوه ترک بهش اضافه کردم،و برای خامه کشی هم سه قسمتش کردمو به خامه هم چند قاشق پودر کاکائو و پودر قهوه زدم،زمان پخت این کیک خیلی تو نرم بودنش تاثیر داره،با نصف مواد تقریبا 15 تا20دقیقه زمان برد برای پختش.
مواد لازم
آرد قنادی 150 گرم معادل 1پیمانه
پودر قند 150 گرم معادل 1 پیمانه سرخالی
تخم مرغ سرد 3عدد
بیکینگ پودر نصف ق چ
نمک 1 پنس
وانیل 1/8 ق چ
آب جوش: 1/4 پیمانه
پودر کاکائو 2/5ق غ
پودر قهوه نصف ق غ
طرز تهیه
فر رو روی180درجه سانتی گراد روشن کنید کف قالب رو کاغذ روغنی میندازیم فقط زاویه بین کف قالب و دیواره را تا ارتفاع یک سانتی متر..با روغن مایع چرب می کنیم. آردوپودر کاکائو و پودر قهوه و نمک و بیکینگ پودر رو مخلوط و سه بار الک کردم تخم مرغ های سردمون رو زرده و سفیده شو جدا می کنیم.سفیده ها رو با همزن می زنیم..با دور متوسط .سفید که شد نصف پودر قند رو می ریزیم توش و بازم می زنیم تا فرم بگیره و از ظرف نریزه و میذاریم توی یخچال زرده ها و وانیل رو با بقیه پودر قند مخلوط می کنم و کمی با همزن می زنیم آب جوش رو سریع می ریزیم و هم می زنیم همزمان تا زرده پخته نشه. سرعت عمل داشته باشین! هم زدن زرده ها بعد از ریختن آب باید زیاد باشه تا جایی که کرم و کشدار بشه و از حالت روون در بیاد خب دیگه همزن رو می ذاریم کنار و سفیده رو آروم به زرده اضافه می کنیم و دورانی هم می زنیم تا به خوردش بره .بعدم مخلوط آرد رو کم کم اضافه می کنم و بازم دورانی با لیسک مواد رو یکنواخت می کنیم...نکته مهم در هم زدن توی این مرحله، اینه که باید با لیسک مواد رو مخلوط کنیم یعنی هم نزنیم...بلکه از یک سمت به سمت دیگه تا کنیم بهتره که سفیده و آرد رو به تناوب مخلوط کنیم
توی قالب می ریزیم 20×20
قالب رو توی فر می ذاریم و چیزی حدود 20دقیقه زمان می دیم بهش تا بپزه بعد چک کنید اگر پخته بود درش بیاریدتاخنک بشه اونوقت از قالب دربیارید سپس بزارید خنک بشه وقتی کمی خنک شد کیک رو سرو ته کنید وکاغذ رو از تهش بکنید واجازه بدید کاملا خنک بشه تا مناسب خامه باشه.
@shirini71
#خوراک_مرغ_با_کدو🍗☘🍗
مواد لازم:
۴۵۰ گرم مرغ بریان
۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۴ عدد کدو متوسط
۲ حبه سیر رنده شده
یک پیمانه گوجهفرنگی دونیم شده
¼ قاشق چایخوری نمک
¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه
طرز تهیه :
مرغ را به تکههای دلخواه تقسیم کنید. روغن زیتون را در تابه و روی حرارت ملایم گرم کنید. مرغها را ۳ تا ۴ دقیقه تفت دهید تا هم گرم شوند و هم پوستشان کاملا برشته و طلایی شوند. سپس از تابه خارج کنید. کدوها، سیر و ¼ قاشق چایخوری نمک و فلفل سیاه را درون تابه بریزید. دو دقیقه تفت دهید.
مرغها را به تابه بازگردانید. در تابه را بگذارید و ۱۰ دقیقه با هم بپزید تا مواد طعم یکدیگر را بگیرند. گوجهفرنگی را دو دقیقه آخر اضافه کنید.
🍃🌺🍃
🍃🌸🌺🍃@shirini71
🍃🌼🌸🌺🍃
#مافین_کیک_پنبه_ای 🍞🍞🍞
👈موادلازم
3عدد تخم مرغ
1/5لیوان شیر
1/5لیوان شکر
نصف لیوان روغن مایع
1پاکت بگینک پودر(2/5ق چ)
نصف قاشق چایخوری جوش شیرین
2/5تا3 لیوان آرد
برای تزیین کیکها شکلات بادام پسته
👈طرز تهیه
تخم مرغها و شکر را در ظرفی ریخته و با همزن 4تا5
دقیقه بزنید.هرچه قدر بزنید همان قدر خوب پف میکند.
شیر وروغن مایع را اضافه کرده و با درجه کم آرام
دوباره بزنید .آرد و بگینک پودر و جوش شیرین را الک
کرده به مایه کیک اضافه کرده و دوباره هم بزنید.
مایه کیک آماده شده را در قالب های مافین ریخته و روی آنها بدلخواه شکلات پسته بادام فندق یا کشمش
بریزید و مخلوط کنید.دوباره روی آنها از مغزهایی که
استفاده کرده اید بریزید ودر فر از قبل گرم شده با دمای
170 درجه و به مدت 40 تا 45 دقیقه بپزید .بعد از تست با خلال دندان (با توجه به دمای متفاوت فرها بعد از 30دقیقه تست کنید)از فر در آورید و بعد از سرد شدن سرو کنید
🍃🌺🍃
🍃🌸🌺🍃@shirini71
🍃🌼🌸🌺🍃
🍊🍊#شیرینی_پرتقالی
مواد لازم
🍊آرد قنادی _ 1 و ۲/۳ پیمانه
🍊کره نرم _ ۱۰۰ گرم
🍊پودر قند _ نصف پیمانه
🍊زرده تخم مرغ _ ۱ عدد
🍊اسانس پرتقال _چند قطره
🍊رنده پوست پرتقال _1 قاشق غذاخوری
🍊بیکینگ پودر _ نصف قاشق چای خوری
🍊شکلات تخته ای ۵۰ گرم
🍊پودر نارگیل پسته،_ مقدار لازم
طرز تهیه
ابتدا پودرقند و کره رو که به دمای محیط رسیده خوب با همزن بزنید تا کرم رنگ و سبک بشه.
سپس زرده تخم مرغ اسانس و رنده پوست پرتقال رو اضافه کرده و دو دقیقه هم میزنیم
بعد آرد و بیکینگ پودر که قبلا الک کردیم رو کم کم اضافه کنید اول با قاشق و بعد با نوک انگشت خمیر رو جمع کنید خیلی آرام
به محض اینکه خمیر جمع شد دیگه آرد نریزید چون بعدا شیرینی تون ترک میخوره.
به هیچ وجه خمیر رو ورز ندید چون به روغن میفته و شیرینی سفت میشه.
خمیر رو بین دو تا سلفون به عرض حدود ۳ میلیمتر پهن کنید.
با هر کاتری که دوست داشتین کاتر بزنید و داخل سینی با فاصله از هم بچینید و
در فر از قبل گرم شده با حرار۱۷۰ درجه سانتیگراد طبقه وسط ۱۰ تا ۱۵ دقیقه
بزارید بپزه.
ودر ماکروفر یا تستر
با دمای ۱۵۰ درجه بزارید.
بعد از خنک شدن یک سمت رو
در شکلات ذوب شده زده و بعد در پودرنارگیل، پودر پسته یا هر چیزی که دوست دارید بزنید.
🍊🍊نکته :
این شیرینی مثل شیرینی چنگالی هس
🍊🍊نکته :
این مواد اندازه اش خیلی دقیق هس کم یا زیادش نکنید
من از کره گیاهی مارگارین استفاده کردم
شیرینی بسیار خوشمزه ای هس واسه عید خیلی عالیه امیدوارم درست کنید و در کنار خانواده لذت ببرید
@shirini71
#رومانف_میوه
زرده تخم مرغ 3 عدد
شکر یک پیمانه
شیر 3 پیمانه
وانیل یک چهارم ق چ
خامه 100 گرم
ژلاتین 7 ق چ
میوه یا کمپوت میوه دلخواه
چیپس شکلاتی
ژله چند رنگ
گردو👇👇
زرده تخم مرغ و وانیل و نصف شکر را با همزن بهم می زنیم تا کرم رنگ بشه
شیر و نصف شکر را مخلوط کرده و روی حرارت به اندازه ای میگذاریم که شکر حل شود
شیر را به زرده تخم مرغ اضافه می کنم و با همزن به سرعت میزنیم که زرده با دمای شیر نپزه
پودر ژلاتین را بن ماری کرده و به موادمون اضافه می کنیم خنک که شد خامه را اضافه می کنیم
ژله های رنگی رو که گذاشتیم بسته شده و به صورت مکعب کوچک بریدیم ومیوه دلخواه را هم به صورت نگینی خرد کرده و گردوی خورد شده و شکلات چیپس را در چند مرحله با کرم در قالب ریخته تا ببنده
🍃🌺🍃
🍃🌸🌺🍃@shirini71
🍃🌼🌸🌺🍃
#بستنی_شکلاتی_خونگی
#کافی_شاپ
✏مواد لازم .
🔸کنجد برای تزئین به مقدار لازم
🔸شکلات تلخ برای تزئین به مقدار لازم
🔸پودر کاکائو ۳ قاشق غذا خوری
🔸ثعلب ۱/۲ قاشق مربا خوری
🔸شکر ۱/۲ لیوان
🔸شیر جوشیده ۲ لیوان
♨طرز تهیه
🔹اول از همه شکر وثعلب و پودر کاکائو رو با هم مخلوط میکنیم
🔹بعدش آروم آروم به شیر جوشیده اضافه میکنیم میذاریم روی حرارت تا مثل فرنی غلیظ بشه .(اگه مواد را به یکباره به شیر اضافه کنید گوله گوله میشه )
🔹بعد از این که موادمون سرد شد میذاریم تو فریزر وهر نیم ساعت از یخچال بیرون میاریم .همش میزنیم نباید بذاریم یخ بزنه
🔹تقریبا 5 تا 6 ساعت زمان میبره تا بستنی مون آماده بشه .بعد از اینکه آماده شد تو ظرف مورد نظر میریزیم وبا شکلات و کنجد تزیینش میکنیم
🚩سایر نکات
🔸اگه مایع مون گوله گوله شد اشکالی نداره از صافی ردش میکنیم
.
🔸ثلعب در شیرینی پزی برای غلیظ کردن مربا و شیرموز و همچنین در بستنی مورد استفاده قرار میگیرد.
نوش جان
@shirini71
بستنی تو این هوا می چسبه ,فقط حواستون باشه که سرما نخوریید ,چون بدن ضعیف میشه و کرونا هم که پشت در کمین کرده 😕
مراقب خودتون باشید 🙏