آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
# چیز -کیک_ بلژین
مواد لازم برای لایه زیر
50 گرم شکلات تلخ
25 گرم شکلات شیری
کره 25 گرم
خامه صبحانه دوقاشق غذاخوری پر
عسل یک قاشق غذاخوری پر
بیسکویت پتی بور یک بسته
مغز گردو 15 گرم
لایه پنیری
مواد لازم:
پنیر ماسکارپونه 100 گرم(یا پنیر خامه)
خامه صبحانه 100 گرم
شکر نصف لیوان
شیر 1/4 لیوان
پودرژلاتین 1ق غ پر
آب سرد 1/4 لیوان
وانیل به مقدار کم
برا رویه چیز کیک
ژله به رنگ دلخواه یک بسته
طرز تهیه:
ابتدا کره وشکلات وخامه وعسل رو بنماری میکنیم وقتی شکلات ها کامل حل شد، از روی بخار اب برمیداریم و اجازه میدیم کمی خنک بشه، بیسکوییت خرد شده و مغز گردو رو با مایع شکلاتی اضافه میکنیم و کامل مخلوط میکنیم.
داخل قالب سلفون میکشیم و مقداری از پایه بیسکوییتی رو توی قالب میریزیم و با قاشق کامل صاف و فشرده اش میکنیم.
پودرژلاتین رو با اب بنماری میکنیم میزاریم کنار تا کمی خنک بشه شکر خامه پنیرخامه ای شیر و وانیل رو با هم مخلوط کرده با همزن هم میزنیم تا شکر دونه هاش حل بشه حالا پودرژلاتین بنماری و خنک شده رو اضافه میکنیم و هم میزنیم. به این ترتیب مایه پنیری آماده میشه.
از مواد پنیری روی پایه ی چیز کیک میریزیم. فقط حواستون باشه کل قالب رو با مواد پنیری پر نکنید کمی برای رویه ی میوه اش جا بزارید باشه، قالب رو تو یخچال قرار میدیم تا خودشو بگیره
ژله رو با یک ونیم لیوان آبجوش درست کنید بعد از خنک شدن بریزید رو مواد پنیری بعد بزارید یخچال تا ببنده.
فوقالعاده خوشمزه هس.
نکته.
من از ژله چند میوه درست کردم
و میوه ها رو با شکلات بنماری شده تزیین کردم
نکته.
میتونید ژله رو بابستی درست کنید بعد بریزید روی مواد پنیری
نکته.
میتونید برا روی چیز کیک ژله نریزید بجاش سس پرتغال یا نارنگی درست کنید.
آب پرتغال یا نارنگی 1لیوان
شکر 3-4 ق غ
نشاسته ذرت سه ق م پر
کره خیلی کم
همه مواد رو بجز کره خوب مخلوط کنید بعد بزارید رو گاز هم بزنید تا یه کم غلیظ بشه بعد کره رو اضافه کنید و زیرشو خاموش کنید بعد سرد شدن بریزید رو مواد پنیری.
لطفا یه فاتحه برا پدرم بفرستید ممنون 🙏
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#پودینگ_موز_با_رویه_مُرنگ
مواد لازم پودینگ:
زرده تخم مرغ ۳ عدد
شکر دانه ریز سه چهارم پیمانه
شیر ۲ پیمانه
نشاسته ذرت ۴ قاشق سوپخوری
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
خامه صبحانه یک عدد ۲۰۰ گرمی
زعفران دمکرده غلیظ ۲ قاشق چایخوری
موز ۳عدد حلقه شده
بیسکوییت پتی بور ساده به میزان لازم
مواد لازم مُرنگ:
سفیده تخم مرغ ۳ عدد
شکر دانه ریز ۱ پیمانه
آب لیمو ترش یک قاشق چایخوری
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
طرز تهیه:
ابتدا زرده های تخم مرغ، شکر و وانیل را با همزن برقی خوب هم بزنید تا کرم رنگ شود.شیر سرد و نشاسته ذرت را مخلوط کنید، سپس روی حرارت ملایم برده و کمی هم بزنید.
مخلوط زرده و شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا کرم به غلظت مناسب برسد.قابلمه را از روی حرارت بردارید و کمی هم بزنید تا از داغی بیافتد. خامه را اضافه کنید و سریع هم بزنید تا هم دمای کرم شود و نبرد.
ظرف پیرکس مناسبی را انتخاب کنید کمی از کرم در ظرف بریزید روی کرم را با بیسکوییت بپوشانید سپس یک ردیف موز روی بیسکوییتها بچینید. روی موزها را با کرم بپوشانید و این کار را ادامه دهید تا مواد تمام شود و لایه آخر کرم باشد.
مرنگ آماده را روی کرم بریزید و با قاشق مدل دهید یا در قیف با ماسوره بریزید و روی کرم را با شکوفه های مرنگ بپوشانید. حرارت بالای فر را روشن کنید و ظرف پودینگ را برای ۵ دقیقه زیر گریل بگذارید تا روی مرنگ کمی رنگ بگیرد.
من پوینگ را در ظرفهای شیشه ای درست کردم تا نمای بهتری از دسر داشته باشم بعد از اینکه روی پودینگ را با شکوفه های مرنگ پوشاندم به وسیله دستگاه تورچ که مثل فندک عمل میکنه و حرارت ملایمی بیرون میده روی شکوفه ها رو با شعله تورچ کمی طلایی کردم.
این وسیله رو میتونید از لوازم قنادی معتبر تهیه کنید. اگر تورچ داشته باشید لازم نیست برای طلایی شدن مرنگ ظرف پودینگ رو زیر گریل فر بذارید در صورتیکه بخواید مرنگ رو در فر طلایی کنید حتما باید پودینگ رو در ظرفی تهیه کنید که بشه تو فر گذاشت هر چند زمانش خیلی کوتاهه ولی باید مقاومت کافی رو داشته باشه.
برای تهیه مرنگ ابتدا باید سفیده تخم مرغ رو در ظرفی تمیز و عاری از هر گونه چربی و رطوبت بریزید پره های همزن هم حتما تمیز و خشک باشند موقع جدا کردن سفیده و زرده دقت کنید از زرده تخم مرغ داخل سفیده نره چون سفیده پف خوبی نخواهد داشت.
با دور تند همزن شروع کنید به زدن سفیده تا خوب پف کنه و اگر کاسه رو برگردونید از ظرف نریزه، حالا شکر دانه ریز رو کم کم اضافه کنید، وانیل و آب لیمو رو هم اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا براق بشه و جای پره ها روی سفیده بمونه و شکلشو حفظ کنه
مرنگ آماده رو توی قیف با ماسوره ستاره ای بریزید و روی پودینگ رو با شکوفه های مرنگ پر کنید سپس با تورچ یا زیر گریل فر روی مرنگ رو حرارت بدید تا طلایی بشه و رنگ بشه😍
🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇
همراه ما باشید با بهترین دستورات آشپزی 😍
@shirini71
سالادسيب زمینی و شويد قالبی
سیب زمینی 4عدد
ماست چکیده: 5قاشق غذا خوری
شوید :یه ليوان
نمک و فلفل سیاه
سس مایونز یه قاشق غ(می تونید بدون سس هم درست کنید)
پیاز قرمز کوچک یه عدد(من پياز نزدم) :)
ليموي تازه و روغن زیتون هم من ریختم
شوید ها رو خورد کردم لزومی نداره خیلی ریز خورد بشه
چیزی که مهمه اينه که شوید ها تازه باشه
سیب زمینی ها رو پختم (آبپز، بخارپز،کبابی ) با هر روشی که دوست داشتیم
البته از نظر من کبابی ش خوشمزه تر میشه (داخل مایکروفر)
سیب زمینی ها رو نگينی خورد کردم
پیاز ها رو خیلی ریز خورد بشه
بعد ماست و سس و آ ب ليموي تازه و روغن زیتون و نمک و فلفل رو روش ريختم
بعد با دو تا قاشق بزرگ طوری که سیب زمینی ها له و لورده نشن سالاد رو مخلوط کردم چاشنيش هم تنظیم کردم داخل یه طرف ریختم و با پشت قاشق صافش کردم و تو دیس برگردوندم
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#پاناکوتا_نسکافه_ایی_مخملی
#دسر_مجلسی
شیر 4 لیوان
خامه 200 گرمی (از این صورتیا )
شکر 10 قاشق غذاخوری (بسته به ذائقه تون میتونید مقدارش رو کم یا زیاد کنید )
پودر ژلاتین 4 قاشق غذا خوری
پودر نسکافه آماده یک بسته
نصف لیوان آب سرد
پتی بور یک بسته
شکر و شیر رو با هم مخلوط کنید و روی حرارت بذارید تا شکر تو شیر گرم حل بشه (نباید بجوشه و زیاد داغ باشه )
خامه رو روی بخار کتری آب کنید ، بعد شیر گرم رو کم کم بهش اضافه کنید .
پودر ژلاتین رو روی آب سرد بپاشید تا اسفنجی بشه سپس روی بخار کتری بذارید تا آب بشه .(بن ماری )
مخلوط خامه و شیر رو کم کم به ژلاتین آب شده اضافه کنید بعد از صافی رد کنید تا بافت دسرتون یه دست باشه .
پودر نسکافه رو داخل کمی آب جوش حل کنید .
شما میتونید کمتر یا بیشتر بریزید نسکافه رو بستگی به ذائقه تون داره .
قالبتون رو با مقدار خیلی خیلی کم روغن چرب کنید و موادتون رو بریزید توش .
حداقل 6 ساعت بذارید داخل یخچال تا خوب خودشو بگیره .
مثل فیلم از قالب جدا کنید و توی ظرف مورد نظر برگردونید .
بیسکوییت پتی بور ساده (کرمدار نباشه ) رو آسیاب کنید بعد با الک ریز روی دسر بپاشید .
تمام دسر رو بپوشونید .
بعد با ضربه دست بیسکوییت اضافی رو بتکونید و تمیزش کنید .
به دلخواه تزیین کنید .
نوش جان 😋
❌بیسکوییت ها داخل یخجال نم میکشن پس حداکثر یک ساعت قبل از سرو این مرحله رو انجام بدید
❌ ❌شیر به هیچ عنوان نباید بجوشه
❌ ❌بجای ژلاتین نمیشه از پودر ژله استفاده کرد
❌ ❌دسر رو کم کم 6 ساعت بزارید یخچال
❌ ❌اگر دسرتون روش خشک شد (بخاطر زیاد موندن داخل یخچال ) روش رو خیلی کم آب اسپری کنید
❌ ❌این روش مخملی کردن رو میتونید روی ژله یا بقیه دسر ها هم استفاده کنید
❌❌ دسر هایی که خامه دارن نیاز به جرب کردن قالب ندارن ، من برای محکم کاری چربش کردم ❌
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#دسر_هانیسکو
#دسر_مخملی
مواد لازم:
شکلات تخته ای ۲۰۰ گرم
پنیر ماسکارپونه ۲۰۰ گرم
شیرعسلی نصف قوطی
خامه صبحانه ۱۰۰ گرم
خامه قنادی ۲۰۰ گرم
خامه عسلی ۱۰۰ گرم
بیسکویت پتی بور یک بسته ۱۰۰ گرمی
پودر ژلاتین ٣ قاشق غذاخوری
دنت نوشیدنی شکلاتی ۱۰۰ گرم
شیر یک لیوان
طرز تهیه:
پودر ژلاتین رو با نصف فنجان آب مخلوط کرده و روی حرارت غیر مستقیم میذاریم تا شفاف شود وقتی شفاف شد شکلات خرد شده را بهش اضافه کرده و همچنان اجازه میدیم روی حرارت غیر مستقیم باشه تا شکلات در ژلاتین کاملا حل شود.
در ظرف بزرگی دنت ،پنیر ماسکارپونه،شیرعسلی،خامه صبحانه و خامه عسلی رو ریخته و همه ی مواد رو با همزن میزنیم بعد یک لیوان شیر پاستوریزه اضافه کرده و دوباره با همزن میزنیم،خامه قنادی رو در ظرفی جداگانه با همزن میزنیم تا فرم بگیرد بعد به موادمون اضافه میکنیم و دوباره با همزن میزنیم،مخلوط ژلاتین و شکلات رو هم به مواد اضافه کرده و با همزن میزنیم،بیسکویت پتی بور رو با خردکن خرد میکنیم و به مواد اضافه کرده و با همزن دستی مواد رو مخلوط میکنیم و قالب مورد نظر رو چرب میکنیم و دسر رو داخلش میریزیم و ۵ ساعتی داخل یخچال میذاریم تا دسر خوب ببندد.بهتره از یه قالب ساده استفاده کنید چون این دسر بافت لطیفی داره و به سختی از قالب خارج میشه،اگه از قالب سلیکونی استفاده کردین باید نیم الی یکساعت آخر دسر رو با قالب داخل فریزر بذارید تا دسر تا حدودی یخ بزنه و خارج کردنش از قالب راحتتر باشه.
برای مخملی کردن پنج تا بیسکویت پتی بور رو توی غذاساز ریختم و بعد از اینکه پودر شد بهش یک قاشق غذاخوری پودرکاکائو اضافه کردم و دوباره با غذاساز زدم تا خوب مخلوط بشه بعد با الک ریز پودر مخملی رو روی تمام قسمتهای دسر الک کردم و یک یا دوثانیه روی دسر سشوار گرفتم تا پودر اضافیش جدا بشه و ظرف دسرمو کمی تکون دادم تا پودر مخملیه اضافی توی ظرف خارج بشه و در آخر با دستمال کاغذی نمدار کناره های ظرف دسرمو پاک کردم.
دوستان برای مخملی کردن به این روش از رنگهای پودری مارک دکول به جای پودرکاکائو میتونید استفاده کنید.
@shirini71
#پیتزا_نون_باگت
مواد لازم :
_سس بشامل غلیظ ۳ فنجان
_سینه مرغ پخته شده یک عدد
_سیب زمینی پخته شده ۱ عدد
_هویج پخته شده یک عدد
_نخودفرنگی پخته شده یک فنجان
_پنیر پیتزا ۳۰۰ گرم
_سس کچاب ۶ قاشق
_نان باگت ۴ عدد
_نمک و فلفل به میزان لازم
برای تهیه ی این غذا در ابتدا باید سس بشامل رو تهیه کنید که دستورش رو در ادامه گفتم سپس نخودفرنگی ، هویج و سیب زمینی ومرغ را به سس اضافه و مخلوط کنید و کف ظرف فرتون رو چرب کنید و نان ها را در ظرف بچینید. کمی سس کچاب بر روی نان ها زده و سپس مخلوط بشامل و پنیر را اضافه کرده و به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه قرار داده تا پنیر ها آب شوند
پ.ن : اگر می خواید سطح مواد طلایی شود از گریل فر استفاده کنید
نوش جان 😋
.برای تهیه ی سس بشامل:
۱ قاشق غذا خوری کره
۲ قاشق غذا خوری آرد
۱ لیوان شیر
۱۰۰ گرم خامه
نمک و فلفل
به میزان دلخواه پنیر پیتزا یا پارمزان
سس بشامل : در یک قابلمه ی کوچک کره رو آب کرده ، آرد رو اضافه کنید و مثل حلوا کمی سرخ کنید کمی که بوی خامی آرد رفت و داشت تغییر رنگ می داد . خامه رو در یک ظرف با شیر مخلوط کنید و به آرد کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا وقتی که سس غلظت بگیره دقت کنید که برای این غذا لازم که سس تون کاملا غلیظ باشه 😉
@shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
السلام علیک یا زینب کبری
#گیف 🎬
#رژیم_لاغری_عیدانه🌸🍃
#روز_بیستم_اسفند_ماه🦑🦑
🍋ناشتا : 2 لیوان آب گرم + 2 قاشق غذاخوری آبلیمو
🍋صبحانه : 1 عدد تخم مرغ آبپز +یک لیوان آب پرتقال طبیعی
🍋یک ساعت پس از صبحانه : 1 لیوان شیر کم چرب
🍋ساعت ده صبح : 1 عدد میوه + 1 تکه شکلات تلخ
🍋پیش از ناهار : 2 لیوان آب + 1 عدد هویج
🍋ناهار : سالاد به هر میزان که میل دارید + ۲ تکه فیله مرغ آب پز همراه با سبزیجات کرفس و هویج و نخود
🍋عصرانه : 1 عدد میوه + 1 لیوان چای + 1 عدد بیسکوییت یا 1 عدد خرما
🍋شام : سالاد به هر میزان که میل دارید + 1 خورشت خوری سر خالی عدسی
🍋بعد از شام یک عدد خرما
🍋روزی 8 لیوان آب میل شود.
🍋نیم ساعت صبح پیاده روی شود و پنج دقیقه طناب زدن
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
سلام به دوستای مهربونم 🌹مربای هویج درست کردمجاتون سبز سبز🌿.🌹
#مربای هویج
هویج پاک کرده و رنده شده نیم کیلو
شکر ۶۰۰ گرم
آب سه لیوان
گلاب نصف استکان ( من سه ق غ خوری زدم )
آبلیمو دو قاشق سوپ خوری
زعفران دم کرده مقداری
هل و خلال پسته در صورت تمایل ( من فقط خلال پسته زدم اونم به مقدار کم )
اول هویج ها رو پاک کردم و با رنده ریز رنده کردم دو تا از هویج ها رو رنده درشت کردم وزن کردم شد نیم کیلو چون نیم کیلو هویج لازم داشتیم
هویج ها رو ریختم تو یه قابلمه ( من تو قابلمه روحی یا همون رویی پختم ) هویج ها را بدون آب تو قابلمه گذاشتم رو حرارت تا کمی تغییر رنگ بده فقط مواظب باشید هویج هاتون ته نگیره
بعد ازاینکه کمی تغییر رنگداد دو لیوان آب اضافه کردم و گذاشتم جوش اومد بعد شعله رو خیلی کم کردم تو یه قابلمه دیگه یک لیوان آب ریختم کل شکر رو یدفعه ریختم توش و گذاشتم بجوشه به مدت ۵ دقیقه گلاب رو بهش اضافه کردم چند جوش زد خاموش کردم و بعد شهد رو به هویج های در حال پخت اضافه کردم با شعله کم گذاشتم بپزه و قوام بیاد شعله گاز مثل مواقعی که برنج رو دم میزاریم همون حالت گذاشتم نیم ساعت آخر کمی زعفران دم کرده اضافه کردم به مربام و آخرای پخت مربا آبلیمو زدم چند جوش که زد گاز رو خاموش کردم و خلال پسته کمی توش ریختم خلال پسته را اواخر پخت اضافه میکنیم تا رنگ خلال پسته عوض نشه
نکته : مربای هویج به مدت دو ساعت زمان پخت لازم داره درب قابلمه موقع پخت مربا هویج اصلا نبندید بزارید باز بمونه
مربای هویج باید کمی شربتش رقیق باشه وقتی که گاز رو خاموش کردید واسه اینکه مربا بعد از سرد شدن سفت میشه
نکته : اگه مرباتون خوب نپزه ، خوب قوام نیومده باشه ، شکرش کم باشه مرباتون در این حالت ها کپک میزنه
اگه مرباتون بیش از اندازه بجوشه مرباتون شکرک میزنه اگه مرباتون شکرک زد کمی آبجوش و آبلیمو بهش بزنید بزارید چند جوش بزنه روگاز بعد خاموش کنید شکرک مرباتون درست ميشه
🍃🌺🍃
🍃🌸🌺🍃@shirini71
🍃🌼🌸🌺🍃
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#حلوای_مجلسی_رولتی
حلوارو کامل داغ ب کمک پالت روی نون بستنی ب قطر نیم سانت میکشیم و تمام سطحو یک سان میکنیم.
چون حلوا داغ بوده نون بستنی رو کامل نرم کرده و مطابق فیلم ب راحتی رول میشه.
بعد از رول کردن دااخل فریزر ب مدت ۲ ساعت قرار میدیم.
و با یک چاقو تیز با دقت و حوصله برشهای ب اندازه دلخواه میزنیم .
حلوای بسیار شیک و لذیذی هست
مواد لازم:
آرد سفید : 125 گرم
آرد برنج 125: گرم
آرد نخودچی : 125 گرم
شکر : 3 پیمانه
آب : 3 پیمانه
روغن مایع : 200 گرم
کره : 25 گرم
گلاب : نصف پیمانه
محلول زعفران : 3 قاشق سوپخوری
طرز پخت:
اول شهد رو آماده می کنیم.... آب و شکر را مخلوط کرده و روی حرارت گذاشتم...بعد از این که شکر حل شد و جوش اومد ، گلاب و زعفران را اضافه کرده و بعد از یکی دو جوش حرارت را خاموش می کنیم
خب اول آرد سفید را الک می کنیم و بدون روغن روی حرارت ملایم تفت میدیم تا بوی خامیش بره و کمی تغییر رنگ بده... بعد از 10 دقیقه آرد برنج الک شده را اضافه می کنیم. کمی که تفت خورد و تغییر رنگ داد، آرد نخودچی الک شده را هم می ریزیم
بازم تفت می دیم تا بوی خامی آرد نخودچی بره ولی زیاد روی حرارت نمونه..چون آرد نخودچی زودی می سوزه
هرکدوم آرد ها رو 15 دقیقه ولی نخود چی رو 10 دقیقه کافیه تفت بدیم...بعد همه رو یه بار دیگه الک می کنیم و برمیگردونیم روی حرارت
کم کم روغن مایع را اضافه می ریزیم..از من به شما نصیحت همه رو از اول نریزین... حلوا را مدام هم می زنیم تا رنگ آردها شروع به طلایی شدن بکند. حالا کره را اضافه می کنیم و تا زمانی که به رنگ قهوهای روشن دربیاد تفت می دیم...این مقدار روغن برای آرد من زیاد بود و من دقت نکردم و همه رو ریختم همون اول
تند تند هم می زنیم تا نسوزه ...بارها هم گفتم چطور از میزان تفت خوردن آرد و رنگ نهایی حلوا مطمئن بشین...کمی از اون رو توی پیشدستی
🍃🌺🍃
🍃🌸🌺🍃@shirini71
🍃🌼🌸🌺🍃
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#نان_لواش_خانگی
چون این نون با بکینگ پودر هست خیلی سریع میشه امادش کرد و نیازی نداره مثل نون لواشهایی که خمیر مایه دارن 1 ساعت بزاریم خمیرشون ور بیاد
مواد لازم:
آرد :2 پیمانه تقریبا
اب:3/4 پیمانه
نمک: نوک قاشق چای خوری
روغن: 4 قاشق غذا خوری
بیکینگ پودر:یک قاشق چای خوری
طرزتهیه:
همه مواد خشک را اضافه میکنیم وسط مواد خشک را گود میکنیم و روغن اضافه میکنیم ، بعد اب ولرم را اضافه میکنیم
اب رو گرم میکنیم نباید داغ بشه فقط کمی گرم بشه کافی هست، بعد کم کم به مواد اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم
تا خمیر یک دست به دست بیاید , خمیر باید نرم و لطیف باشه اگر اردتون زیاد باشه یا آبتون کم خمیرتون سفت میشه و در نتیجه نونهاتون خشک خواهد شد
اگر دیدید خمیر چسبناک هست کم کم بهش ارد اضافه کنید تا وقتی که دیگه چسبناک نباشه
حدود 30 دقیقه روش رو یه پارچهی نم دار می ندازیم تا خمیر ور بیاد،
بعد از30 دقیقه از خمیر گلولههای اندازهٔ نارنگی بر میداریم و کنار میذاریم
سطح کارمون را آرد میپاشیم و با کمک وردنه گلولهها را باز میکنیم
تا جایی که میتونید خمیر را با وردنه نازک کنید
ماهی تابه تفلون یا چدن را داغ کنید و خمیر رو بپزید البته بدون روغن
ماهی تابه باید داغ بشه و بعد حرارت رو بزارید روی متوسط و دیگه کم و زیادش نکنید بعد خمیر رو بندازید توی ماهی تابه
میبینید که خمیر شروع میکنه به حباب زدن های ریز و درشت
اگر نونهاتون مثل عکس موقع پخت حباب نزد پس خمیرتون سفت شده و نونهاتون خیلی سفت میشه بهتر هست ادامه ندید و خمیر رو مستقیم به سطل اشغال هدایت کنید
وقتی یک طرف خمیر کمی قهوه ای شد و خالهای قهوه ای به خودش گرفت طرف دیگه خمیر رو برگردونید تا طرف دیگه نون هم بپزه
نانها وقتی که خالهای قهوهای به خود گرفتن یعنی پختن
نکته مهم اینکه بلا فاصله بعد پخت و خنک شدن نانها, انها را داخل جا نونی بگذارید تا خشک نشود
اگر بعد پخت نانها احساس کردید که خشک هستند نگران نباشید اگه در جا نونی بگذارید بعد 2-3 ساعت کاملا نرم میشوند
میتونید نان ها رو درون پارچه و پلاستیک به مدت چند روز نگه دارید و استفاده کنید
@shirini71
✅گز آردي😋
✍مواد لازم
شکر یک دوم پیمانه
گلوکز یک چهارم پیمانه
گلاب یک چهارم پیمانه
سفیده تخم مرغ یک عدد
پسته پنجاه گرم
آرد سفید مقداری
🍜طرز تهیه
سفیده تخم مرغ رو با همزن برقی بزنید تا پف كنه
شکر و گلاب رو مخلوط کنید روی حرارت ملایم بزارید تا شکر حل بشه وقتی غلظت گرفت گلوکز رو اضافه کنید و دوباره رو حرارت بزارید با حرارت ملایم تا شهد غلیظی بدست بیاد حدود ٥دقيقه در حدی که وقتی بین دو تا انگشت تست کردیم کشدار و نخدار بشه
به این مرحله که رسید مقداری از شهد داخل سفیده میریزیم و هم میزنیم بعد کل سفیده رو داخل شهد میریزیم با دور تند همزن رو حرارت مخلوط سفیده و شهدو میزنیم حدود پنج دقیقه تا دوباره حجم بگیره
وقتی کاملا حجم گرفت و سفت شد همزن رو خاموش میکنیم و دوباره رو حرارت ملایم شروع به همزدن میکنیم حواستون باشه ته نگیره و مدام هم بزنید
مواد کااملا سفت میشه و از کنار جمع میشه و وسط قرار میگیره به این مرحله رسید از حرارت بردارید و پسته یا هر مغز دیگه دوست دارید اضافه كنيد
خوب حالا قالب مورد نظر رو کفشو یه لایه ارد بریزيد
میتونی مدلهای مختلفي داخل ارد بغلطونید
گزها رو داخل ظرف دربسته و داخل یخچال بزارید پانزده تا نیم ساعت قبل سرو از یخچال خارج کنید.
@shirini71
#شامی_گوجه_فرنگی
۳ عدد سیب زمینی متوسط رو رنده ریز کردم وابشو گرفتم ویک عدد پیاز متوسط رو هم رنده کردم وابشو گرفتم و۳۵۰ گرم گوشت چرخکرده و۲ عدد گوجه فرنگی متوسط رنده شده (لازم نیست اب گوجه فرنگی رنده شده رو بگیریم )و۲ قاشق غذا خوری ارد و۲ قاشق غذا خوری ارد سوخاری ۱قاشق غذا خوری رب فلفل شیرین ویک عدد تخم مرغ ونمک وزردچوبه وفلفل وادویه کاری ویه کوچولو زیره همه رو مخلوط کردم وخوب ورز دادم وتو دستم شکل دادم وتو روغن داغ سرخ کردم
انشالله شماهم درست کنید ولذت ببرید
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#تزیین_کیک_باسس_براق_فرانسوی
#سس_براق_فرانسوی
#تولد
#تزیین_کیک_تولد
#مجلسی
ابتدا دستور پخت یک کیک را آموزش میدیم و سپس آن را با سس براق فرانسوی تزیین میکنیم
طرز تهیه کیک اسفنجی
1. قبل از هر چیز فرتون رو روشن کنید تا گرم بشه.
2. تخم مرغ ها رو نیم ساعتی بیرون از یخچال بذارید تا هم دمای محیط بشن و سرد نباشن. اگر هم عجله داشتید یکی دو دقیقه تخم مرغ ها رو در آب ولرم بذارید تا کمی از سرماشون کم شه.آرد و بکینگ پودر و نمک رو باهم الک کنید. اگر دو یا سه بار الک بشه خیلی عالیه.
3. برای تهیه همه کیک های اسفنجی به دلیل اینکه بتونیم اون بافت اسفنج مانند و پر حفره رو به کیک بدیم باید سفیده و زرده از هم جدا بشن. پس در مرحله اول خیلی با دقت زرده ها رو از سفیده جدا میکنیم. سعی کنید که زرده ها در حین جدا شدن پاره نشن و با سفیده مخلوط نشن. در ابتدای کار سفیده ها رو بذارید کنار و برید سراغ زرده ها.
4. زرده ها رو حدود یک دقیقه با دور تند بزنید تا کف کنه. حالا وانیل و 4/3 فنجان شکر رو بهش اضافه کنید و اونقدر بزنید تا رنگش کرم روشن بشه. بعد هم روغن و شیر رو اضافه کنید و باز یک دقیقه ای بزنید. در این مرحله مخلوط آرد و بکینگ پودر و نمک رو که مخلوط کرده بودید کم کم به مایع اضافه کنید. بهتره این کار رو در سه مرحله انجام بدید.
5. مقداری از آرد رو بریزید و با دور آروم همزن بزنید (میتونید در این مرحله همزن رو بذارید کنار و با یک قاشق یا ویسک هم زدن رو ادامه بدید) تا کاملا آرد ها به خورد مایع برن. بعد مقداری دیگه از آرد رو اضافه کنید و باز هم بزنید تا یکدست بشه و باز این کار رو تکرار کنید تا آرد تموم شه.خیلی بهتر میشه اگه در این مرحله آرد رو مستقیم روی مایه کیک با الک و در حین الک شدن بریزید. این به پخت و پف بهتر کیک کمک میکنه.
6. حالا میریم سراغ سفیده ها. سفیده ها رو در ظرفی جدا گونه با دور تند همزن اونقدر بزنین تا کاملا پف کنه و سفید رنگ بشه. بعد یک قاشق از شکر رو هم به سفیده اضافه کنید و باز یکی دو دقیقه بزنین تا رنگش براق بشه.
7. سفیده رو روی مایع قبلی میریزیم و به آرومی با قاشق(ترجیحا فلزی نباشه) به یک سمت هم میزنیم. حتی اگه اینکار پنج دقیقه طول کشید به هیچ وجه دستتون رو تند نکنید و تا مخلوط شدن کامل سفیده با مایع به آرومی به یک سمت مواد رو هم بزنید (این مهمترین قسمت این کیکه).
8. بعد هم کف قالب رو چرب کنید و یا اگه خواستید کاغذ روغنی بذارید و مایع رو در قالب بریزید. نکته قابل توجه موقع ریختن مایع کیک اینه که حواسمون باشه مایع کیک رو در یک نقطه نریزیم و در تمام سطح قالب پخشش کنیم تا بعد از پخت گنبدی نشه.
@shirini71
💝:
💝:
#بستنی_خونگی_باروشی_ساده
#کافی_شاپ
مواد لازم:
آب : دو فنجان
، شکر: يک فنجان,
آب ليمو ترش : نصف فنجان
,سفيده تخم مرغ : 2 عدد
طرز تهيه:
(1
آب و شكر را روي حرارت ملايم مي گذاريم تا حدود 10 دقيقه بجوشد.
(2
آب ليمو ترش را اضافه مي كنيم. سپس حدود يك ساعت در فريزر مي گذاريم تا خودش را بگيرد ولي سفت نشود.
(3
بعد از آن ، با همزن برقي آن را به هم مي زنيم و سفيده هاي تخم مرغ را نيز به آن اضافه مي كنيم . دوباره به هم مي زنيم. پس از آن مجدداً مخلوط را در ظرف ريخته و در فريزر مي گذاريم تا خودش را بگيرد. در پايان آن را با قاشق در بشقاب گذاشته و سرو مي كنيم.
(4
براي بهتر شدن طعم و ظاهر اين بستني مي توانيد از پره هاي پوست گرفته شده ليمو هم استفاده کنيد.
(5
براي تزئئن نيز از کمي ژله ليمو و يک برش ليمو ترش مي توانيد کمک بگيريد.
@shirini71
#بیسکوییت_بدون_تخم_مرغ_کره
#بیسکوییت_چای
#رژیمی
کره نداره اما روغن مایع داره. آسونه و سریع آماده میشه.و خمیرشم نیازی ب استراحت نداره.
شکر نصف پ
روغن مایع نصف پ
شیر نصف پ
وانیل (من کمی هل و دارچین زدم)
نمک یه پنس
ب پ 1ق چ
نشاسته 1/4پ
آرد حدودا 2پ
در ظرفی شکر، روغن، شیر، وانیل یا هل و دارچین، نمک و ب پ را ریخته و با همزن دستی خوب مخلوط کنید. بعد نشاسته را اضافه کنید و هم بزنید. و در آخر آرد را کم کم اضافه کرده و هم بزنید وقتی خمیر جمع شد با دست کمی ورز دهید. خمیر حاصله باید نرم و یکدست باشد و وقتی با انگشت به خمیر فشار وارد کنید جای انگشتتان روی خمیر بماند.
خمیر را به دوقسمت کرده و با وردنه باز کنید. خمیر را نازک پهن کنید. خیلی هم نازک نباشه که موقع پخت داخل فر نسوزه. در حد نیم سانت یاکمتر فکرکنم خوب باشه. (چون ب پ داره کمی پف خواهد کرد)
بعد با قالب دلخواهتون خمیرو قالب زده و با خلال دندون روی خمیرو سوراخ سوراخ کنید
(چرا نگفتم چنگال؟ چون با چنگال سوراخا بزرگ و بدریخت میشه. اما باخلال دندون ریز و خوشکل میشه.)
خمیرهای قالب زده رو داخل سینی فر چرب شده یا کاغذ روغنی انداخته بچینید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180درجه بمدت تقریبی 12_15دقیقه بپزید. (تا زمانی که زیرشون کمی طلایی بشه) آخر پخت شعله بارا رو روشن کنید تا روشون هم طلایی بشه.
بعد از خنک شدن براحتی از سینی جدا کنید.
نکته=
میتونید بجای هل یا وانیل یا دارچین، زیره، یا زنجبیل یا.... بزنید
نکته=
وقتی خمیرو قالب زدید اضافات خمیرو بزارید داخل ظرف روشو بپوشونید که خشک نشه.
@shirini71
#بیسکویت_براونی
#بیسکوییت_شکلاتی
مواد لازم:
تخممرغ................... 2 عدد
شکلات تختهای........... 225 گرم(خرد شده)
کره....................... 4 قاشق غذاخوری
آرد........................ دو سوم لیوان( الک شده)
بیکینگ پودر............... 1 قاشق چای خوری
شکر...................... سه چهارم لیوان
نمک....................... نوک قاشق چای خوری
.
طرز تهیه:
کره و تکه های شکلات تخته ای را در ظرفی ریخته و روی شعله ی کم اجاق قرار می دهیم و مرتب هم می زنیم تا ذوب و یکدست شود سپس از روی اجاق برمی داریم(از روش بن_ماری نیز می توانیم استفاده کنیم). در ظرف دیگری، آرد ، بیکینگ_پودر و نمک را خوب با هم مخلوط می کنیم و در ظرف دیگری نیز تخم_مرغ ها را به همراه شکر ، با بالاترین درجه ی همزن برقی، به مدت حداقل 2 دقیقه، خوب می زنیم. مخلوط تخممرغ را به سس شکلات اضافه کرده و با درجه ی کم همزن برقی، خوب می زنیم تا یکدست شود و در آخر، مخلوط آرد را اضافه کرده و هم می زنیم تا همه ي مواد خوب مخلوط شود و خمیر نسبتا شلی، به دست آید. خمیر را به مدت 30 دقیقه، در یخچال قرار می دهیم سپس از یخچال خارج کرده و بلافاصله به وسیله ی یک اسکوپ مخصوص بستنی یا قاشق گود، از خمیر برداشته و در سینی فر که کف آن کاغذ روغنی انداخته ایم، با فاصله از هم، قرار می دهیم که ممکن است به دو سینی نیاز باشد. سینی فر را با مدت 9 تا 12 دقیقه در فری که از قبل با دمای 175 درجه ی سانتی گراد روشن کرده ایم، قرار می دهیم سپس از فر خارج کرده و بعد از اين که کوکی ها، کاملا خنک شد، در ظرف مورد نظر می چینیم و سرو می کنیم.
@shirini71
#کیک_پرتقال_هویج_لیمو
مواد لازم:
3 عدد تخم مرغ
220 گرم شکر
2 عدد هویج (200 گرم)
1/2 آب لیمو + پوست لیمو (سفیده پوست رنده نشه) آب 1 عدد پرتقال + پوست پرتقال 120 گرم روغن مایع 220 گرم آرد سفید قنادی 30 گرم نشاسته ذرت (میتونید همین میزان آرد اضافه کنید) 1 بسته بیکینگ پودر (یا 1 قاشق مرباخوری پر) 1 پنس نمک(مابین دو انگشت اشاره وشست)
. طرز تهیه :
در یک کاسه ، تخم مرغ ها را با شکر با همزن برقی خوب بزنید تا کشدار وکرمرنگ شود.هویج ها را پوست بگیرید وخرد کنید، بهمراه روغن بریزید در غذا ساز وپوره کنید. این مخلوط را به همراه پوست رنده شده و آب پرتقال ، پوست رنده شده و آب لیمو ونمک به مایه تخم مرغ اضافه کنیدو هم بزنید تا یک مایه خوب مخلوط شود.از قبل آرد و بیکینگ پودر و نشاسته را الک کنید وبه مایه کم کم اضافه کنید وهم بزنید تا مایه صاف ویکدست شود. قالب 23 تا 24 سانتی راچرب و آرد پاشی کنید مخلوط مایه را در قالب بریزید وبزارید در فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه سانتیگراد به مدت تقریبی 35 - 40 دقیقه تا کیک پخته شود. نکته :همیشه قبل از بیرون آمدن کیک از فر با خلال دندان چک کنید
🍃🌺🍃
🍃🌸🌺🍃@shirini71
🍃🌼🌸🌺
#بورک_گوشت_بایوفکاباقلوا
#یوفکا
#لقمه
#غذاهای_خمیری
1 بسته یوفکای باقلوا
اگه دوس دارین خودتون خمیرش رو درست کنین یادتون باشه خیلی نازک باز کنین.
برای سس:
1/2 پیمانه شیر
1 تخم مرغ
1/2 پیمانه روغن مایع
حدود 200 میلی لیتر آب گازدار
برای مواد داخلش:
400 گرم گوشت چرخ کرده
1 عدد پیاز بزرگ، ریز خرد شده
نمک و فلفل سیاه
2 قاشق غذاخوری روغن مایع
برای روش:
زرده تخم مرغ و کنجد
برای مواد داخلش، گوشت رو اونقدر تفت بدین تا آب بندازه و آبشو بکشه، روغن و پیاز رو اضافه کنید و تفت بدین، بعد ادویه جات دلخواه رو اضافه کنید و مخلوط کنین و از روی حرارت بردارید.
برای سس، تخم مرغ رو با چنگال یا همزن دستی بزنین کمی، شیر و روغن رو هم اضافه کنین و مخلوط کنین، در آخر آب گازدار رو اضافه کنید و مخلوط کنین.
حالا دو لایه یوفکارو باز کنین، روش با فرچه از سس بمالین، بعد سومین لایه یوفکارو روش بزارین و بازم سس بمالین، بعد لایه چهارم و بازم سس، بعد لایه پنجم رو بزارین و اینسری بجای سس، مواد داخلشو کنارش بزارین و شروع کنین به رول کردن، بعد روی سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتین، بزارین، بعد بازم یوفکا و مواد داشتین چنتا دیگه هم میتونین اینجوری درست کنین.روی بورک ها زرده تخم مرغ بمالین و کنجد بپاشین بعد ببرین و در فر گرم شده 180 درجه بپزین تا سرخ شه روی بورکها.
@shirini71