#نان_پنجره_ایی_بدون_نشاسته
#بدون_فر
مواد لازم:
تخم مرغ. ۲ عدد
آب. ۱ قاشق غذاخوری
روغن. ۲ قاشق غذاخوری
شکر. ۱.۵ قاشق غذاخوری
آرد. ۱ و ۱ چهارم پیمانه
نمک. نصف قاشق چایخوری
بکینگ پودر. نصف قاشق چایخوری
وانیل. ۱ قاشق چایخوری
شیر. ۱ پیمانه
برای تزیین:
شکر. ۱ پیمانه
دارچین. ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
همه مواد را با هم خوب مخلوط کنید.سپس از الک رد کنید.
روغن را داغ کنید.قالب نان پنجره ای را داخل روغن داغ چند ثانیه نگه دارید.بعد داخل مایه نان پنجره ای بزنید و دوباره داخل روغن نگه دارید تا چند ثانیه و بعد قالب را تکان دهید تا مواد از آن جداشود.وقتی رنگ شیرینی کمی طلایی شد ٬ شیرینی ها آماده است.شیرینی ها روی دستمال یا کاغذ روغنی قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.
شکر و دارچین را با هم مخلوط کنید و شیرینی ها را داخل آن بغلتانید.
ترجمه
@shirini71
#چاکلت_فاندانت
برای۳ نفر
تخم مرغ ۲ عدد
شکر ۳ قاشق غذا خوری
شکلات خرد شده ۹۰ گرم
کره ۷۰ گرم
پودر کاکائو ۳ قاشق چای خوری
آرد سفید ۳ قاشق غذا خوری
نمک نوک انگشت
وانیل ۱/۸ قاشق چای خوری
کره برای چرب کردن دور قالب به مقدار لازم
۱- قالب ها را کاملا با کره چرب کنید.
۲- تخم مرغ ها، زرده ها و شکر را با همزن خوب بزنید تا رنگ آن روشن شده کاملا پوک و سبک شوند.
۳- شکلات را به روش بن_ماری ذوب کنید. کره را به شکلات ذوب شده اضافه کنید و هم بزنید تا با حرارت شکلات ذوب شود.
۴- مخلوط شکلات مذاب خنک شده را کم کم به مخلوط تخم مرغ اضافه کرده مخلوط کنید. پودر کاکائو را داخل مواد الک کرده مخلوط کنید. آرد الک شده و نمک را هم اضافه کنید در انتها وانیل را اضافه کنید.
۵- مواد را به طور مساوی بین قالب ها تقسیم کنید. قالب ها را به مدت 30 دقیقه داخل یخچال قرارر دهید. فر را روی 220 درجه سانتی گراد روشن کنید.
۶- قالب ها را داخل ظرفی قرار داده تا نیمه قالب ها داخل ظرف بزرگتر آب بریزید. کیک ها را داخل فر به مدت 15 تا 18 دقیقه بپزید. دقت کنید این کیک را نباید زیاد پخت
@shirini71
#ساقه_طلایی_خونگی
@shirini71😍😍
۵ لیوان (۴۵۰ گرم) آرد کامل گندم
اگه خواستین سبوس بهش بزنین هموزنش از مقدار آرد نوشته شده کم کنید.
(بنظر من ۱ ق غ سبوس خوبه براش).
من نداشتم نزدم
(۲۰۰گرم) ۱ لیوان سرخالی کره
۱/۲(۶۴گرم) لیوان شکر آسیاب شده
طرزتهیه_
شکرپودرشده
۱/۵ق غ پودر نشاسته
۱۰تا۸ قاشق ق غ شیر(کم کم اضافه کنید که خمیر شل نشه، بسته به جنس آرد ،متغیره)
۱/۲ق چ نمک
۲ق چ بیکینگ پودر
مواد خشک رو مخلوط و الک میکنیم و کره سرد را ریز خرد کرده به مواد اضافه میکنیم با دست مخلوط میکنیم تا شبیه آرد سوخاری شود.
شیر را اضافه میکنیم و خمیر بیسکویت را ورز میدهیم تا حالت خمیر بگیرد(زیاد ورز دادن نمیخواد همینکه شکل گرفت حله)
روی میز را کمی چرب میکنیم و خمیر را به قطر نیمسانت پهن میکنیم (به وردنه آرد بزنید که نچسبه).
قالب بزنید و سوراخش کنید و در دمای۱۷۵ س /۳۵۰ فارنهایت ۱۵ دقیقه طبقه وسط فر
#کوکوی_مافین
#فینگرفود
مواد لازم
۲ /۱ پیمانه پیاز خردشده
۲ /۱ پیمانه فلفل دلمهای قرمز خردشده
۲ /۱ پیمانه جعفری خردشده
۴ /۳ پیمانه کالباس مرغ خردشده
۴/۳ پیمانه پنیر چدار رنده شده
۲ عدد گوجهفرنگی خردشده
۷ عدد تخممرغ
۲ /۱ پیمانه شیر
۲ /۱ ق چ نمک
۴ /۱ق چ
فلفل سیاه
به میزان لازم روغن مایع
طرز تهیه
۱ فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.
۱۲ قالب مافین را چرب کرده و کنار بگذارید.
۲ در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس تکههای پیاز
را داخل آن تفت دهید.
بعد از ۳-۲ دقیقه فلفل دلمهای نگینی خردشده را اضافه کنید و همراه با پیاز آن را تفت دهید.
سپس جعفری را افزوده و به تفت دادن ادامه دهید.
بعد از ۴-۳ دقیقه تابه را از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا مواد کمی خنک شوند.
۳ در یک کاسه گوجهفرنگیها را خرد کنید.
مخلوط فلفل دلمهای را هم بریزید.
کالباس خردشده و پنیر رنده شده را هم اضافه کنید.
درکاسه ای دیگرتخممرغها را با شیر مخلوط کنید.
نمک و فلفل هم اضافه کرده و هم بزنید.
حال مخلوط تخممرغ را داخل کاسه بریزید و هم بزنید.
۴ قالبهای مافین را با مایه کوکو پر کنید، سپس آنها را به مدت ۱۸ تا ۲۲ دقیقه داخل فر
قرار دهید تا کوکوها آماده شوند.
بعد از آماده شدن کوکوها، آنها را از فر درآورده و صبر کنید تا کمی خنک شوند، سپس آنها را
از قالب جدا کنید و در ظرف موردنظرتان بچینید.
✏️فوت و فن
قالب ها را تا لب پر نکنید چون بعد از پخت کوکو سر ریز می کند.
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
نکات پخت کیک در توستر
#نکات_پخت_کیک_درتوستر🎂🍰🧁🥧
#توستر ها دونوع هستند یکی توستر ساده که تنها برای گرم کردن نان از آنها استفاده می شود. و دیگری توسترهای آون (oven) یا اون توستر که می توان به عنوان یک فر کوچک از اون استفاده های مفید داشت مثل #گرم کردن #نان، پخت نان، #پخت #کیک و #پیتزا و #کباب کردن #جوجه و …
توستر های آون دارای درجه بندی هستنند که می توان دمای پخت، نوع پخت و زمان پخت را هم مشخص کرد. معمولاً دارای ۴ المنت برای تولید گرما در بالا و پایین می باشند و بعضی از آن ها فن هم دارند.
💎💎برای پخت کیک در توستر اون چیکار کنیم ؟
💠💠💠مهم ترین اصل برای پخت کیک در توستر این است که کاری کنیم تا کیک در توستر کامل و یکنواخت، بدون اینکه بسوزد، بپزد. اگر این مشکل حل شود، بقیه موارد بستگی به دستور کیک شما دارد که تا چه حد دستور خوبی بوده.
____
💠بنابراین برای پخت کیک در توستر اون حال با هر دستوری نکات زیر را رعایت کنید:
۱-🔅 اولین نکته این است که باید قالب کیک را تا می توانید از المنت های پایین و بالا دور کنید. پس بهترین جا برای قرار دادن قالب کیک در توستر جایی است که وقتی قالب کیک را در آن قرار می دهیدبالا و پایین قالب از المنت های بالا و پایین به یک فاصله باشند.
۲-🔅 باید به این موضوع توجه شود که فضای توستر کوچک است و برای پخت کیک بزرگ و حجیم مناسب نیست. می توانید برای بزرگ شدن کیک در ۲ یا ۳ مرحله کیک درست کنید و با قرار دادن آنها روی هم، کیک بزرگ درست کنید.
💠بنابراین از ظرف های با قطر زیاد در توستر نباید استفاده شود. چون بعد از پف، کیک به المنت نزدیک می شود و روی کیک می سوزد. قطر قالب در توستر نباید بیشتر از ۵ سانتی متر باشد
۳-🔅 قالب کیک را تا نصف یا حداکثر دوسوم پر کنید تا وقتی کیک پف می کند جا برای پف داشته باشد و نسوزد.
۴-🔅 دستور کیک ها اغلب برای فر توضیح داده می شود. بنابراین دمایی که گفته می شود دمای فر است. برای توستر باید از دما گفته شده ۲۵ درجه فارنهایت یا حدود ۱۴ درجه سانتی گراد کم کنید. و به زمان پخت حدود ۱۰ دقیقه اضافه شود.
💠 وقتی کیک کاملاً پف کرد و روی کیک گرفت برای اینکه همه جای آن به یک اندازه بپزد کیک را سریع ۱۸۰ درجه بچرخانید. چون قسمت های داخل توستر از لبه های آن بیشتر گرم می شود. اگر کیک را نچرخانید ممکن است یک طرف آن کمی بسوزد. اما بازهم تکرار می کنم که: وقتی اقدام به چرخاندن و باز کردن در توستر کنید که کیک کاملاً پف کرده و روی آن سفت شده وگرنه پف کیک می خوابد.
💠قبل از قرار دادن کیک در توستر، توستر را ۱۰ دقیقه روشن کنید تا به دمای مناسب برسد و گرم شود.
۵-🔅 اگر امکان این وجود دارد که المنت های بالا را خاموش کنید بعد پخت روی کیک آنها را خاموش کنید.اگر این امکان برای توستر شما وجود ندارد و با رعایت نکات بالا باز روی کیک می سوزد: وقتی کیک کاملاً پف کرد و روی آن پخت، سریع کیک را از توستر بیرون بیاورید و روی قالب کیک فویل آلومینیوم که یک طرف آن را چرب کردید که به کیک نچسبد، قرار دهید.
💠لازم نیست فویل دور قالب محکم شود. همین که روی کیک را بگیرد کافی است. بحدی باشد که هوا رد و بدل شود. با این ترفند روی کیک نمی سوزد. (فویل را همان اول ببرید و آماده کنید که سریع روی کیک بکشید و کیک را داخل توستر برگردانید.) اینکار هم باید وقتی انجام دهید که مطمئن شوید مواد کیک سفت شده و کیک کاملاً پف کرده، تا پف کیک نخوابد.
۶- 🔅وقتی دو سوم زمان پخت کیک در توستر گذشت، کیک را با خلال دندان چک کنید که پخته باشد. خلال دندان را وسط کیک بزنید. اگر کیک کاملاً پخته باشد چیزی به خلال نمی چسبد.
💠معمولاً در دمای ۱۷۰ درجه حدود ۴۰ دقیقه طول می کشد تا کیک بپزد. اگر کیک نپخته زمان پخت را زیاد کنید و هر ده تا ۵ دقیقه با خلال دندان آن را چک کنید.
۷-🔅تا نیم ساعت بعد از قرار دادن کیک در توستر درب آن را باز نکنید تا پف کیک نخوابد. البته هرچه بیشتر بتوانید درب توستر را باز نکنید بهتر است.
۸- 🔅دمای توستر شما شاید دمای واقعی نباشد. بهترین راه برای بدست آوردن دمای واقعی توستر این است که از یک دماسنج فر استفاده کنید. دمای توستر را در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت قرار دهید. بعد از ده دقیقه دماسنج را سریع داخل توستر قرار دهید و ۲ الی ۳ دقیقه صبر کنید تا دمای واقعی توستر را ببنید. اگر دماسنج مخصوص فر ندارید، بصورت تجربی با چند بار پخت کیک در فر دستتون میاد که بهترین دما و زمان برای پخت کیک در توسترتون چیه؟. ممکن است دمای واقعی توستر شما بیشتر یا کمتر از میزانی باشد که در درجه بندی دمای آن می بینید.
@shirini71
#نکات_پخت_کیک
🔴🔴🔴نکات کلی که در مورد پخت کیک باید بدونیم 👇👇👇
اگه مبتدی هستید و میخواهید کیک درست کنید تو این مطلب سعی میکنم نکات و ریزه کاری هایی که به ذهنم میرسه براتون بگم.
1- همیشه اول از همه دستور رو چند بار بخونید تا کاملا متوجه بشید.
2- قبل از اینکه شروع به پختن کیک کنید همه مواد رو اندازه گیری کنید و جلوتون بزارید. این خیلی مهمه. اگه کیک شما کیک کره ای هست همه مواد باید به دمای محیط رسیده باشن.
3- قالب رو آماده کنید. برای نچسبیدن کیک به قالب دو راه هست. یا کف قالب رو با چند قطره روغن چرب کنید و بعد خوب آرد پاشی کنید و و آرد اضافه رو خالی کنید. یا با چند قطره روغن کف قالب رو چرب کنید و بعد کف قالب کاغذ روغنی بزارید.
4- نکته بسیار مهم دیگه در مورد کیک پزی فر هست. همیشه قبل از شروع به پخت باید فر رو روشن کنید. دمای توصیه شده بیشتر دستور کیک های معمولی 180 درجه سانتی گراد هست ولی نکته بسیار بسیار مهم اینه که دمای فرهای مختلف با هم فرق داره. پس باید خودتون تجربه کنید دمای مناسب فر شما چه دمایی هست . مثلا خود من همیشه روی 170 درجه میزارم. اگه بعد از مدت طولانی هنوزم کیکتون نپخته بود و خیس بود دفعه بعدی دما رو کمی بیشتر کنید و اگه زیر کیکتون سوخت اما وسطش خام بود دمای فرتون زیاد بود. اگه کیکتون حسابی پف کرد اما بعد از پخت وسطش گود شد دمای فر زیاد بوده. پس دمای فر رو با تجربه یاد بگیرید.
5- همیشه آرد و پودر کاکائو رو 3 بار الک کنید حتی اگه توی دستور نگفته باشه. آرد کیک آرد مخصوص قنادی یا آرد سه صفر هست.
6 - مواد رو بیش از اندازه هم نزنید. معمولا در حد مخلوط شدن کفایت میکنه.
7- تا 20 دقیقه اول پخت به هیچ وجه در فر رو باز نکنید.
8- قالب را بیشتر از 2/3 حجمش پر نکنید.
9- زمان پخت بستگی به نوع کیک ، جنس و اندازه قالب و دمای فر داره. همیشه بعد از 30 دقیقه دائم کیک رو چک کنید. یعنی یه خلال دندون وسط کیک فرو کنید اگه مواد کیک بهش چسبید هنوز نپخته .
10- بعد از پخت حتما 10 دقیقه صبر کنید بعد کیک رو از قالب خارج کنید تا کیکتون خورد نشه.
@shirini71