#دسر_پان_اسپانیا👇
گردو خرد شده 1/2 پیمانه
آرد 1/2 پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
شکر 1 لیوان
شیر 1 لیتر
نشاسته 2 قاشق غذا خوری
وانیل 1/2 قاشق چای خوری
کره 50 گرم
بیسکویت 1-2 بسته
کاکائو 3 قاشق غذا خوری
خامه 150 گرم
تخم مرغ و شکر را با همزن برقی بزنید.
شیر را داخل قابلمه بریزید نشاسته را در کمی شیر سرد حل کنید و به شیر داخل قابلمه اضافه کنید.
آرد را الک کرده به شیر اضافه کنید. مخلوط تخم مرغ و شکر را نیزبه شیر اضافه کنید.
این مواد را در حال هم زدن روی شعله ملایم قرار دهید تا غلیظ شود.
در آخر کار کره و وانیل را اضافه کنید.
خامه را در انتهای کار بعد از خاموش کردن شعله اضافه کنید.
دسر پان اسپانیا را می توان با افزودن کاکائو قهوه ای درست کرد مواد را قبل از گذاشتن روی گاز نصف می کنیم
داخل دوتا قابلمه می ریزیم یکی را کاکائو می زنیم و اون یکی سفید می ماند .
ته ظرف یک ردیف بیسکویت پتی بور می چینیم مایه قهوه ای یا سفید را می ریزیم
بعد دوباره بیسکویت می چینیم، گردو میپاشیم و روی بیسکویت و گردو، کرم به رنگ دیگر را اضافه می کنیم و روی آن را تزئین میکنیم
http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
حالا ژله اله ورا رو با شیر درست کنید و ژله های پرتقالی رو که از قبلا اماده کردین توش بچینید مانند تصویر و بزارید توی یخچال تا خودشو بگیره
http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
ودر اخر اینجوری برش بزنید وهمه رو شگفت زده کنید
http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک🍦🍦🍦
تزیین کیک شکلاتی
با نون بستنی قیفی و خامه
❣️❣️❣️http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
مرباي توت فرنگي ☺️☺️☺️☺️
مواد لازم👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
توت فرنگي::::١كيلو
شكر::::١كيلو
ابليمو١ق غ
☺️☺️☺️☺️☺️☺️
طرز تهيه:::::👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
اول توت فرنگي ها رو ميشوريم بعد ميزاريم تا خشك بشه بعد يه لايه توت فرنگي يه لايه شكر ميريزيممممم
و ميزاريم١شب داخل يخچال باشه بعدميبينيم توت فرنگي اب انداخته
بعد ميزاريم داخل قابلمه(((قابلمه بايد بزرگ باشه چون وقتي توت فرنگي ها به جوش ميان از ظرف سرريز نشه)))))
بعد كه جوش اومد به مدت١ساعت با شعله متوسط رو به بالا ميزاريم بپزه در حين پخت سر قابلمه رو نميزاريم چون باعثً ميشه مربا تيره بشه بعد در طول پخت كف هاي روي مربا رو ميگيريم اين كارو سه بار انجام ميديم
وقتي هم كه مربا پخت ((((بهش ١ق غ ابليمو اضافه ميكنيم كه باعث ميشه مربا شكرك نزنه )))))و به قولي قوام اومد زير شعله رو خاموش ميكنيم ميزاريم كاملا سرد بشه و داخل شيشه ميريزيم جاي خنك نگهداري ميكنيم☺️☺️☺️☺️☺️☺️http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
خورشید هر روز صبح ...
بخاطر زنده بودن من و تو طلوع میکند ،
هرگز منتظر فردایِ خیالی نباش !
سلام روزتون پراز حسِ خوبِ زندگی 🌷🌷🌷
http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
#پای_شور_نمکی
#نان
مواد لازم:
آرد سفید یک و نیم پیمانه
شیرخشک یک چهارم پیمانه
نمک یک قاشق چای خوری
شکر یک قاشق چای خوری
بکینگ پودر نصف قاشق چای خوری
روغن مایع یک چهارم پیمانه
خمیر مایه یک قاشق چای خوری
آب گرم
پنیر
زیتون
سیاه دانه
ادویه ی زعتر
روغن زیتون
________________________
طرز تهیه:
خمیر مایه رو داخل مقداری آب گرم بریزید و ۱۰ دقیقه بذارید بمونه تا عمل بیاد.
آرد را داخل ظرف بریزید(یکبار الک کنید)،شیرخشک،بکینگپودر،نمک،شکر و روغن رو بهش اضافه کنید و خمیر مایه هم اضافه کنید،سه چهارم پیمانه آب ولرم را کم کم بهش اضافه کنید و خوب مخلوط کنید،روی خمیر رو بپوشونید و در جای گرم (حدود یک ساعت)استراحت بدید.
سپس کف قالب را چرب کنید وخمیر رو با دست داخل قالب پهن کنید و با انگشت روش بزنید(مانند سوراخ سوراخ کردن نان ها)
پنیر را به قطعات کوچک مکعبی قسمت کنید و روی خمیر بچینید وکمی فشار بدید تا داخل خمیر بره،زیتون سبز و سیاه هم روی خمیر بذارید و ادویه ی زعتر و سیاه دانه بپاشید
و باز روی خمیر را بپوشانید و در جای گرم استراحت بدید(حدود نیم ساعت)
بعد داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه بذارید و بعد از پخت حرارت بالا را روشن کنید تا طلایی رنگ بشه....بعد از پخت در صورت دلخواه کمی روغن زیتون روی نان بریزید.
_مدت زمان بستگی به فر خودتون داره،معمولا ۲۰ دقیقه کافی هست.
http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006