eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.7هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
خورشید هر روز صبح ... بخاطر زنده بودن من و تو طلوع میکند ، هرگز منتظر فردایِ خیالی نباش ! سلام روزتون پراز حسِ خوبِ زندگی 🌷🌷🌷 http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
مواد لازم: آرد سفید یک و نیم پیمانه شیرخشک یک چهارم پیمانه نمک یک قاشق چای خوری شکر یک قاشق چای خوری بکینگ پودر نصف قاشق چای خوری روغن مایع یک چهارم پیمانه خمیر مایه یک قاشق چای خوری آب گرم پنیر زیتون سیاه دانه ادویه ی زعتر روغن زیتون ________________________ طرز تهیه: خمیر مایه رو داخل مقداری آب گرم بریزید و ۱۰ دقیقه بذارید بمونه تا عمل بیاد. آرد را داخل ظرف بریزید(یکبار الک کنید)،شیرخشک،بکینگ‌پودر،نمک،شکر و‌ روغن رو بهش اضافه کنید و خمیر مایه هم اضافه کنید،سه چهارم پیمانه آب ولرم را کم کم بهش اضافه کنید و خوب‌ مخلوط کنید،روی خمیر رو بپوشونید و‌ در جای گرم (حدود یک ساعت)استراحت بدید. سپس کف قالب را چرب کنید و‌خمیر رو با دست داخل قالب پهن کنید و‌ با انگشت روش بزنید(مانند سوراخ سوراخ کردن نان ها) پنیر را به قطعات کوچک مکعبی قسمت کنید و روی خمیر بچینید و‌کمی فشار بدید تا داخل خمیر بره،زیتون سبز و سیاه هم روی خمیر بذارید و ادویه ی زعتر و سیاه دانه بپاشید و باز روی خمیر را بپوشانید و در جای گرم استراحت بدید(حدود نیم ساعت) بعد داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه بذارید و بعد از پخت حرارت بالا را روشن کنید تا طلایی رنگ بشه....بعد از پخت در صورت دلخواه کمی روغن زیتون روی نان بریزید. _مدت زمان بستگی به فر خودتون داره،معمولا ۲۰ دقیقه کافی هست. http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
آش ماست 🍚🍵 حبوبات شامل عدس ،بلغور،نخود،لوبیا،کمی برنج همه حبوبات به جز برنج از قبل خیس شده وپخته شده و میذاری باهم بپزن ،سبزی اش شامل تره جعفری گژنیز شوید اسفناج یه ذره نعنا اگه سبزی کوهی مثل کوراده داری اونم بریز عالیه، همه رو میریزی داخل حبوبات،اب مرغ یا عصاره مرغ،همه رو قاطی میکنی با زردچوبه و نمک کمی و پودر فلفل سیاه اب جوش میریزی که باهم بپزن،ابش که کم شد یه نصف استکان برنج میریزی و ماست و بایه دونه تخم مرغ باهم زن برقی میزنی قشنگ قاطی بشن بعد ماستو داخل مواد اش میریزی و باشعله متوسط هم میرنی تا جوش بیاد به‌شعله رو کم میکنی که جا بیفته،من اندازه موادمو چشمی میریزم این اش باید عدس و بلغورش بیشتر ازبقیه حبوبات باشه،مزه شم طبق ذائقه خودت باشه ،نخود و لوبیاشم من برا دو نفر از هر کدومش به مشت کمتر می ریزم.اهر سر براش پیاز داغ و نعناداغ توپ درست کن نوش جونتون🍵 http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
😋باسلوق ژله ای😋 فاطمه پودر ژله یک بسته نشاسته نصف لیوان شکر سه چهارم لیوان آب سرد یک ونیم لیوان گلاب نصف لیوان کره30گرم (به دلخواه) پودر نارگیل به مقدارلازم 🔶🔷♦️🔶🔷♦️🔶🔷♦️🔶🔷♦️ نشاسته رو با آب سرد حل میکنیم، شکر و پودر ژله و گلاب رو توش میریزیم، روی حرارت آرام بهم میزنیم تا سفت شود و بجوشد. در انتها کمی کره برای خوش عطر و طعم شدنش اضافه کرده و مخلوط میکنیم و از روی حرارت برمیداریم. توی یک ظرف مستطیل شکلی که کمی ارتفاع داشته باشه، یه پاکت فریزر پهن میکنیم و روشو کمی با کره چرب میکنیم و مواد رو میریزیم. میگذاریم یخچال تا خوب ببنده. بعد برش داده و توی پودر نارگیل میغلتونیم. عطر و طعمش فوق العادست👌 نوش جان🌟http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‌ سلام. روز خوش. کیا شیرین عسل دوست دارن؟😋 یادتونه اون موقع که تازه شیرین عسل اومده بود چقدر از خوردنش لذت می بردیم؟ حالا دوست دارین خودتون بدون فر شیرین_عسل درست کنید؟ کره نرم شده: 175 گرم.‌ پودر شکر: 1/2 پیمانه.‌ وانیل: 1/4 قاشق چای خوری.‌ تخم مرغ: یک عدد.‌ بکینگ پودر: یک قاشق مرباخوری.‌ آرد: حدودا 3 پیمانه. ‌ مواد میانی و روکش شیرین عسل مارشمالو.شکلات شیری سفید یا تیره 👩‍🍳طرز تهیه بیسکوییت شیرین عسل: اول باید بیسکوییت رو اماده کنیم. کره باید حتما به دمای محیط رسیده و نرم شده باشه. پودر شکر و کره نرم شده رو در ظرفی با هم مخلوط کنید و با همزن دستی یا برقی بزنید. تخم مرغ و وانیل رو هم اضافه کنید و هم بزنید. بکینگ پودر رو با آرد مخلوط و الک کنید. حالا دو پیمانه از آرد رو اضافه کنید و هم بزنید. یک پیمانه باقی مانده رو کم کم اضافه کنید تا خمیر یکدست و لطیفی بدست بیاد. میزان آرد بستگی به اندازه تخم مرغ داره. ممکنه سه لیوان مصرف بشه یا این که نشه. حدود نیم ساعت داخل یخچال استراحت بدین. ممکنه بعد از بیرون اوردن احساس کنید خمیر سفت شده. هیچ ایرادی نداره. با وردنه باز کنید و قالب بزنید. من از قالب بیسکوییت استفاه کردم و روی اون رو با خلال سوراخ ایجاد کردم. اگر خمیر رو سوراخ نکنید، بیسکوییت پف می کنه و چهره زیبایی پیدا نمی کنه. شعله پخش کن رو روی گاز بزارین و تابه دو طرفه رو روی اون بزارین. کف تابه رو کاغذ روغنی چرب شده بزارین و بیسکوییت های فرم داده رو روی اون بزارین. واشر تابه رو در بیارین و در تابه رو ببندین.  با حرارت ملایم حدود سی دقیقه زمان نیاز هست تا بیسکوییت ها پخته بشه. اگر هم از فر میخواین استفاده کنید دمای 170 درجه به مدت ده دقیقه تا یک ربع یا تا زمانی که رنگ زیر بیسکوییت تغییر کنه. مواد میانی مارشمالو رو به روش بن ماری آب کردم. زمانی که بیسکوییت ها پخت و سرد شد، مارشمالو رو روی یک بیسکوییت گذاشتم و بلافاصله یه بیسکوییت دیگه روی اون گذاشتم و کمی فشار دادم. بعد هم داخل شکلات آب شده زدم. .‌ http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
😋 من عدس رو خیس میکنم برنج هم از نیم دون ایرانی و بلغور گندم همه مواد رو با هم یه تفت میدم بعد مرغ یا گوشت چرخ کرده ایندفعه مرغ استفاده کردم سینه مرغ رو یه کم آبپز کردم آبشو گذاشتم کنار بعد مرغ رو ریش ریش کردم اضافه میکنم به مواد زرد چوبه نمک فلفل قرمز سبزی دلمه از سبزی خشک هم استفاده میکنم نعناع و ترخون خشک شده و یه کم کاکوتی وگوجه‌فرنگی ریز خورد میکنم بعد زیر دلمه ها چن برک میچینم ودلمه هارو میزارم روی برگها آخرش هم آب مرغ که داشتم رو میریزم و یه بشقاب میزارم رو دلمه ها با شعله خیلی کم میزارم بپزه البته به آب مرغ هم یه کم زرد چوبه نمک میریزم بعد پختن پیاز داغ وزرشک رو میریزم روشون میتوانید پودر گردو هم بریزین. من لپه نمیزنم به دلمه 😁 http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#خوراک_لوبیاچیتی👇 ۳تالیوان لوبیا چیتی روچندساعت خیس کردم بعد ریختم توقابلمه روش آب ریختم تابپزه یه خیارهم عمودی برش زدم انداختم توش(چندوقته اینکارو میکنم بخاطر گرفتن نفخ حبوبات،بعدازپخت حبوبات خیارومیندازم دور) وقتی کاملا پخته شد یه پیاز درشت رو خلالی کردم وباروغن خیلی کم سرخش کردم نمک فلفل زردچوبه زدم بعدچندتاقاشق رب گوجه زدم البته مقدارش سلیقه ایه کمی که تفت خورد یه سیب زمینی متوسط رو که مکعبی خردکردم بهش اضافه کردم وکمی تفت دادم وبعد به لوبیااضافه کردم گذاشتم حسابی جابیفته وسیب زمینی ها بپزه بعدهم نوش جان😋😋😋 بعضیا گلپر میزنن که من دوست ندارم😐قارچ هم همینطور http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006