#عدس_پلو_متفاوت
#غذای_بدون_گوشت
من امروز عدس پلو درست کردم. میدونم که توی همه خونه ها طرفدارای زیادی داره با پیاز داغ کرسپی فراوان. ولی من کمی متفاوت درست کردم. با کمی پیاز و سیر و سیب زمینی و گوجه فرنگی که با ادویه مزه دار کردم و لای پلو گذاشتم تا با بخار برنج بپزه. بسیار خوشمزه میشه حتما امتحان کنید
مواد لازم برای چهار نفر
برنج ۳/۵ پیمانه
عدس ترجیها ایرانی باشه ۱/۵ پیمانه
۱عدد سیب زمینی
۱عدد پیاز
۲حبه سیر
۲عدد گوجه فرنگی متوسط
ادویه شامل فلفل، زرچوبه، نمک و گرد غوره
زعفران
بعد از آبکش کردن پلو و عدس، کمی روغن و آب و زعفران رو ته قابله ریخته و کمی از برنج وعدس رو داخل قابلمه میریزیم. بقیه مواد رو که خرد کرده ایم با ادویه و زعفران مخلوط کرده و روی برنج و عدس میریزیم و باقی برنج وعدس رو اضافه میکنیم و به مدت یک ساعت روی شعله کم دم میکنیم.
امیدوارم که لذت ببرید👌👌
@shirini71
@shirini71
#کوکی_کدوحلوایی 🍪
❤️مواد لازم:
ارد 2 پیمانه یا 248 گرم
بیکینگ پودر 2 قاشق چای خوری
جوش شیرین 3/4 قاشق چای خوری
ادویه کدو حلوایی 2 قاشق چای خوری
نمک 1/2 قاشق چای خروی
شکر 1/2 پیمانه یا 100 گرم
شکر قهوه ای 1/2 پیمانه یا 100 گرم
روغن مایع 1/2 پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
وانیل 1 قاشق چای خوری
پوره کدو حلوایی 1 پیمانه یا 240 گرم
شکلات چیپسی 1 و 1/2 پیمانه یا 250 گرم
✅ @cakesara
❤️ طرز تهیه:
کف سینی فر کاغذ روغنی یا صفحه سیلیکونی قرار داده فر را روی 180 درجه سانتی گراد روشن کنید.
ارد را همراه جوش شیرین و بیکینگ پودر و نمک و ادویه ها الک کنید.
روغن و شکر سفید و شکر قهوه ای را با همزن مخلوط کنید. بعد به ترتیب تخم مرغ و وانیل و پوره کدو حلوایی را اضافه کنید. بعد آرد را کم کم اضافه کنید و با دور کند همزن مخلوط کنید. در آخر شکلات چیپسی را با لیسک با مواد مخلوط کنید.
با کمک دو قاشق یا اسکوپ بستنی از مواد کوکی با فاصله داخل سینی فر بچنید . حتما بین کوکی ها فاصله بزارید چون توی فر پهن میشن.
کوکی ها را بین 10 تا 15 دقیقه یا تا زمانی که پخته شوند داخل فر 180 درجه از پیش گرم شده قرار دهید.
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
@shirini71
#کیک_یخچالی_شکلاتی 🍫
باز هم کیک یخچالی براتون دارم کاملا شکلاتی و خوشمزه 😍😋
🍭 مواد لازم:
بیسکوئیت شکلاتی چند بسته
🍭برای موس شکلاتی:
پنیر خامه ای 200 گرم به دمای محیط رسیده
شکر نصف پیمانه
شیر 3 قاشق غذاخوری
پودر کاکائو 1/2 پیمانه
خامه فرم گرفته حدود 200 گرم
🍭برای گاناش:
شکلات خرد شده 200 گرم
خامه معمولی 200 گرم
🍭برای تزئین:
خامه یک پیمانه
پودر کاکائو 1 قاشق غذاخوری
پودر قند 1/4 پیمانه
سس شکلات برای تزئین
شکلات چیپسی برای تزئین
🍫طرز تهیه:
1⃣برای موس شکلاتی:
پنیر خامه ای را با شکر و شیر و پودر کاکائو با همزن برقی خوب هم بزنید. بعد خامه فرم گرفته را داخل مواد با لیسک فولد کنید.(من از پنیر ماسکارپونه استفاده میکنم شما از هر پنیر خامه ای که طعمش رو دوست دارید استفاده کنید)
2⃣برای گاناش:
شکلات ها را خرد کنید و داخل یک کاسه بریزید. خامه را داخل مایکروفر یا روی گاز گرم کنید و قبل از اینکه شروع به جوشیدن کند از روی حرارت بردارید و روی شکلات ها بریزید و 2 دقیقه صبر کنید بعد خامه و شکلات را هم بزنید.
3⃣برای خامه شکلاتی:
خامه را با پودر قند و پودر کاکائو مخلوط کنید و نیم ساعت داخل فریزر قرار دهید. بعد از فریزر خارج کرده با همزن بزنید تا فرم بگیرد.
4⃣برای درست کردن خود کیک یخچالی:7
یک ظرف مستطیل 20 در 30 انتخاب کنید و یک لایه بیسکوئیت شکلاتی از هر مدل که طعمش رو دوست دارید کف ظرف بچینید. نیمی از موس شکلاتی را روی آن بریزید و روی آن را صاف کنید. بعد نیمی از گاتاش شکلاتی را بریزید و روی آن را صاف کنید. بعد یک لایه دیگر بیسکوئیت روی گاناش بچینید. بقیه موس شکلاتی را روی بییسکوئیت ها بریزید و صاف کنید و بعد بقیه گاناش را بریزید و صاف کنید. یک لایه دیگر بیسکوئیت بچینید و خامه شکلاتی را روی آن بریزید و صاف کنید . در آخر با سس شکلاتی و شکلات چیپسی تزئین کنید.
نکته: اگه خامه فرم گرفته رو تاحالا یاد گرفتید که خیلی عالیه ولی اگه هنوز مشکل دارید یا از خامه قنادی آماده استفاده کنید یا از اینجا یاد بگیرد و درست کنید
#_نخود_اب
موادلازم:
۱- نخود ۴۰۰ گرم
۲- پیاز متوسط ۳ عدد
۳- روغن ۷۵ گرم
۴- آرد گندم سبوس دار ۱ قاشق غذاخوری
۵- نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار کافی
طرز تهیه:
نخود را از شب قبل خیس می کنیم و صاف می کنیم پیازها را خرد می کنیم با روغن سرخ می کنیم تا طلایی شود
نخودها را به پیاز داغ اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم نمک و فلفل و زردچوبه و ۴ لیوان آب را اضافه می کنیم. شعله را کم کرده و با حرارت ملایم نخودها را می پزیم در آخر که نخودها خوب پخته شد آرد را در نصف استکان آب سرد مخلوط به نخود اضافه می کنیم. بعد از اینکه چند جوش خورد شعله را خاموش می کنیم. این غذا را میتوانید همراه با آبغوره و یا سرکه میل کنید.
@shirini71
#ساندويچ_سريع_و_خوشمزه😋
براي دوتا ساندويچ 👈 يدونه پياز رو ريز خرد كنيد و در يك ق روغن تفت بديد تا يكم طلايي بشه بعد دو حبه سير رنده شده و حدود دویست گرم گوشت چرخكرده رو اضافه كنيد ،يكم تفت بديد تا رنگ گوشت عوض بشه بعد يدونه فلفل دلمه اي ريز خرد شده رو اضافه كنيد و خوب تفت بديد تا بپزه و گوشت سرخ بشه ،میتونید قارچ خرد شده هم اضافه کنید،و بعد كمي نمك و فلفل سياه و قرمز و زردچوبه و آويشن.مواد رو ته تابه بطور يكنواخت پهن كنيد و روش يك لايه پنير پيتزا ورقه اي يا رنده شده بريزيد و در تابه رو بذاريد تا با شعله ملايم پنير ذوب بشه.
از اين مواد داخل نون همبرگري يا ساندويچي بذاريد و با خيارشور و گوجه و كاهو سرو كنيد؛
@shirini71
آش گوجه فرنگی مدیر پز کانال😍😍😍
آش گوجه فرنگی شام امشب
موادلازم:
لپه
گندم
سبزی شامل جعفری و ترخون به مقدار لازم
برنج نیم دانه
آب قلم
پیاز سرخ شده
نعناع داغ
پوره گوجه فرنگی
من اول لپه خیس کردم گذاشتم با آب قلم پخت بعد بهش برنج نیم دانه و گندم و سبزی خورد شده اضافه کردم بعد اینکه برنج و سبزی لعاب داد پوره گوجه فرنگی با روغن تف دادم آبش کشیده شده به مواد آضافه کردم و بعد پیاز داغ و نعناع داغ اضافه کردم میزاریم تا جا بیفته نمک و فلفل سیاه یادتون نره ☺️☺️ بهمین راحتی
@shirini71
#سیب_زمینی_شکم_پر_پنیری 🥔 😋
▫️سیب زمینی درشت پنج عدد
▫️سوسیس یک لیوان خرد شده و سرخ شده
▫️قارچ یکلیوان خرد شده و سرخ شده
▫️فلفل دلمه رنگی یک عدد بزرگ خرد شده
▫️تخم مرغ چهار عدد
▫️نمک فلفل میزان لازم
▫️پنیر پیتزا پنج ق غ
🔸ابتدا سیب زمینی ها را با پوست شسته و داخل فر 180درجه قرار میدهیم تا وقتی که بپزد سپس از فر خارج کرده رویه سیب زمینی را بردلشته و داخل سیب زمینی را مقداری خالی کرده سپس در ظرفی تخم مرغها را باهم زن زده تا یک دست شود بعدتمام مواد را به تخم مرغ اضافه کرده یعد مایع درست شده را با ملاقه داخل سیب زمینی ها ریخته وتا لبه پر کنید و دوباره به مدت نیم ساعت در فر قرار میدهیم
@shirini71
#چالش_لاغری_پاییزه🍁🍁🍁
#روز_پنجم
✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم
🧀 #صبحانه : یک عدد تخم مرغ آبپز+دو کف دست نان سنگک+یک عدد خرما+چای(250کالری)
🍀 #میان_وعده :دو عدد میوه
❤️یک ساعت قبل از ناهار نیم ساعت چند حرکت شکم و پهلو
💚قبل از ناهار 2 لیوان آب
🍄 #ناهار: سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید +5 قاشق پلوساده+3قاشق خورشت قیمه(350کالری)
☕️میان وعده #عصر :یک تیکه شکلات تلخ+شش عدد مغز
💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب
🍟 #شام:سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید +یک تکه کباب تکه ای+یک کف دست نان سنگک( 270 کالری)
✅ سمبوسه کنجدی 😋
✍ مواد لازم :
دو لیوان کنجد رو بدون روغن توی تابه تفت دهید.
2 قاشق ارده
2 قاشق دوشاب (شیره خرما )
3 قاشق عسل
🍜 طرز تهیه:
مواد رو با دست همه با هم قاطی کنید قالب مستطیل شکلی رو با ارده چرب کنید مواد رو توی قالب پهن کنید روی کنجد ها رو کمی عسل بریزید و پسته و بادام و گردو و کمی پودر نارگیل بریزید یکساعت بزارید فریزر و سپس برش بزنید
@shirini71
#دلمه_گوجه
یه پیاز درشت و دو حبه سیر رو ریز رنده میکنین و تفت میدهیم .گوشت چرخکرده رو اضافه میکنیم و نمک و فلفل و زردچوبه هم اضافه میکنیم .برنج و لپه رو که نیمپز کردیم به مخلوط گوشت اضافه میکنیم و یه قاشق رب گوجه اضافه و سبزی دلمه را تفت میدهیم.بعد خاموش میکنیم. داخل گوجه ها رو خالی کردم و از مواد پر میکنیم تو یه قابلمه یه پیاز کوچیک رنده میکنیم و توی روغن سرخ میکنیم یه گوجه رو هم پوره کردم. و به پیاز اصافه میکنیم.یه قاشق رب گوجه و کمی نمک و زردچوبه میریزیم .و کمی تفت میدیم و بعد دو لیوان اب میریزیم و بعد گوجه هارو توش میچینیم و حرارت رو کم کرده و برای حدود یه ساعت تا دلمه کاملا پخته شود
@shirini71
#ترشی_مخلوط
مواد لازم:
گل کلم یک عدد
هویج :۳ عدد متوسط
بادمجون گوشتی : ۲عدد
فلفل سبز تند :۶ عدد
سیر : یک بوته
کرفس چندشاخه
سبزی ترشی (گشنیز ؛جعفری ؛شوید؛ ترخون ؛مرزه؛ نعنا)خورد شده پنج قاشق غذاخوری
سیاه دانه :یک قاشق غذاخوری
نمک :به میزان لازم
زردچوبه:یک قاشق سرخالی غذاخوری
سرکه قرمز: به میزان لازم
دستور تهیه:
اول گل کلم و هویج و سیر رو خوب شستیم و وقتی آبش که رفت داخل یک پارچه تمیز گذاشتیم شب تا صبح که کامل کامل خشک بشه چون اصلا نباید آب داشته باشه وگرنه ترشی خراب میشه بعد داخل یک ظرف بزرگ به نسبت مواد ترشی
گل کلم،کرفس، فلفل،هویج و سیر رو خوردکرده و کنار میذاریم
بادمجون رو هم وقتی شستیم خردمیکنیم وباکمی سرکه میجوشونیم درحدی که نرم بشه ولی له نشه وقتی که خنک شد با مواد ترشی مخلوط میکنیم سبزی ترشی رو هم میریزیم و نمک و سیاه دانه و زردچوبه هم اضافه میکنیم درظرف موردنظرمون میریزیم وروش سرکه میریزیم سرکه تا اندازه میریزیم که روی موادرابگیره
نکته حتما حتما مواد خشک خشک باشند و این که با این مقدار مواد که گفتم سه تا شیشه جاسسی بزرگ ترشی دارید حتما درست کنید لذت ببرید.
@shirini71
#بلغور_پلو
#غذای_بدون_گوشت
#رژیمی
سلام سلام،
هر موقع از برنج و پاستا خسته شدین حتما بلغور را جایگزینش کنین. کلی خاصیت داره و اگر درست طبخ شه بسیار خوشمزه هم میشه.
#بلغور هم از جو هست و هم از گندم و اینکه اون چقدر خرد شده باشه تقسیم بندی میشه!
.
دستور پخت:
یک پیاز قرمز
یک حبه سیر
نمک و کره و کمی زرد چوبه و فلفل
نصف لیوان آب مرغ یا استاک مرغ
یک لیوان بلغور
دو لیوان آب .
پیاز داغ کنین و حسابی زردچوبه بزنین و تفتش بدین. بعد سیر له شده را اضافه کنین.
بلغور را حسابی بشورین و چند لحظه توی کره و پیاز ادویه ها تفتش بدین. بعد آب و آب مرغ را اضافه کنین و درش را بگذارین تا ابش تموم شه.
بلغور هم مثل برنج خودمون به صدها روش میشه درست شه و در کنار انواع خورشت ها و کباب ها سرو میشه. توی سالاد هم بسیار زیبا و خوشمزه میشه، حتما امتحان کنین.
@shirini71
#_کیک_نارگیل_طلایی
موادلازم:
پودر شکر ۱ پیمانه
کره یا روغن جامد ۱۰۰ گرم
تخم مرغ ۳ عدد
وانیل نصف ق چ
آرد ۱ پیمانه
شیر ۱/۲ پیمانه
بیکینگ پودر ۲ ق چ
پودر نارگیل ۱ پیمانه
سفیده تخم مرغ ۲ عدد
طرزتهیه:
زرده و سفیده تخم مرغ ها رو جدا میکنیم. دو تا سفیده اضافه روی این سفیده ها میریزیم. جمعا میشه پنج تا سفیده و حسابی میزنیم تا از ظرف نریزه. نصف پودر شکر رو به سفیده اضافه و دوباره هم میزنیم و بعد پودر نارگیل و مخلوط میکنیم. این موادو میذاریم کنار. حالا سه تا زرده و نصف دیگه پودر شکر و وانیل رو پنج دقیقه میزنیم. + کره نرم و مجدد میزنیم+ شیر و میزنیم. آرد و ب پ رو با هم مخلوط و به زرده ها اضافه و هم میزنیم. بهتره قالبمون کمربندی باشه که راحت جدا شه. کف قالب کاغذ روغنی میندازیم و اول مخلوط زرده رو میریزیم و صاف میکنیم و بعد مخلوط سفیده رو میریزیم روش و خیلی آرووم جوری که مواد قاطی نشه صاف میکنیم و داخل فر صد و هشتاد به مدت حدودی سی تا چهل دقیقه. بذارید کاااااملا خنک بشه بعد برش بدید.
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#نون_خامه_ای_غذایی
#اکلر
#پیشغذا
#فینگرفود
#مناسب_تولدوپذیرایی
اینم یه فینگرفود راحت و خوشمزه 😍خیلی هاتون درست حدس زدید،بلههههه اِکلر مرغ😋که میتونه یه فینگرفود جدید و جذاب باشه واسه مهمونی هاتون،نونش همون نون ،نون خامه ایه و مابینش رو میتونید با مواد دلخواه و سالادهای مختلف پرکنید
مواد لازم:
تخم مرغ: 4 عدد، شکر: 1 ق غ، کره آب شده: نصف لیوان، آب: 1 لیوان، آرد: 1 لیوان، وانیل: یک چهارم ق چ،نمک: نوک ق چ ، وانیل: نوک ق چ،سالاد مرغ برای مابین نون
طرز تهیه:
ابتدا کره نرم رو همراه آب و شکر و نمک مخلوط کرده و روی حرارت قرار میدیم ، صبر میکنیم تا آب به جوش بیاد. سپس آرد الک شده رو یک مرتبه به مواد اضافه کرده و مدام هم میزنیم تا خمیر جمع بشه (حدود پنج دقیقه) ، با قاشق هم زده، بعد از روی حرارت برداشته و صبر میکنیم مواد خنک بشه . تخم مرغ هارو دونه دونه همراه وانیل به مواد اضافه کرده . هر تخم مرغی رو که اضافه کردیم مواد رو با همزن خوب میزنیم .
تخم مرغ آخر رو کم کم به مواد اضافه کرده تا خمیر شل نشه . مواد رو داخل قیف ریخته ، داخل سینی فر ،کاغذ روغنی میندازیم و بعد با فاصله ازهم مواد رو داخل سینی مثل طرحی که داخل عکس هستش میزنیم.
سپس داخل فری که از قبل گرم کردیم، به مدت 15 تا 20دقیقه با حرارت 200 درجه قرار میدیم و بعد از گذشت 15 دقیقه بدون اینکه در فر رو باز کنیم، دما رو به 160 درجه کاهش داده و اجازه میدیم حدود بیست دقیقه هم با دمای 160 پخته بشه .
سینی رو از فر خارج کرده و صبرمیکنیم کاملا خنک بشه ، با چاقو اره ای نان رو از وسط برش داده و وسط نان رو با سالاد مورد نظر پر میکنیم.
╭┄✵🧅🧄🍗🥩🍖✵┄╮
@shirini71