#زولبیا
مواد لازم:
نشاسته 1لیوان
ماست پر چرب یا خامه ای 1لیوان سرخالی
آرد سفید 2قاشق غذاخوری
روغن مایع 2قاشق غذاخوری
آب 2قاشق غذاخوری
زعفران کمی
جوش شیرین کمی
روغن مایع برای سرخ کردن به میزان لازم
شیره زولبیا:
شکر 2لیوان
آب وگلاب باهم 1لیوان سرخالی
گلوکز 2قاشق غذاخوری
هل درسته چند عدد
نوک قاشق چایخوری جوهر لیمو یا 1قاشق مربا خوری آب لیمو
زعفران کمی
طرز تهیه:
نشاسته را با ماست مخلوط کرده وهم بزنید تا کاملا حل شود , آرد روغن مایع وآب را کم کم اضافه کنید(این مایه نه باید خیلی روان باشد ونه خیلی غلیظ میزان آب,آرد وروغن بستگی به غلظت دارد) زعفران را مخلوط کرده سپس در ظرف را بپوشانید وبرای چند ساعت در دمای محیط قرار دهید,بعد از این مدت حدود 2سانت روغن مایع در ظرف بریزید وروی حرارت ملایم بگذارید تا کاملا داغ شود,نصف مواد را جدا کرده به اندازه نوک چاقو جوش شیرین اضافه ومخلوط کنید ودرقیف زولبیا یا ظرف سس بریزید,کمی از مواد را داخل روغن بریزید اگر سریع از کف جدا شد وپف کرد گرمای روغن کافیست,در این مرحله سرعت عمل داشته باشید مایه زولبیا را به صورت حلقه ای ریخته وکمی که طلایی شد زیر ورو کنید,بعد داخل شیره گرم بگذارید(بهتر است شیره را 10 دقیقه قبل از سرخ کردن زولبیا آماده کنید) و حدود 30 ثانیه زمان بدهید تا شیره جذب زولبیا شود سپس درآورده وداخل صافی بگذارید تا شیره اضافی آن گرفته شود دقت کنید که زولبیا ها را روی هم قرار ندهید بعد با پودر پسته تزیین ونوش جان کنید.
نکته1: اگر بیش از حد جوش شیرین اضافه کنید زولبیا حباب زده و شکل مطلوب را نخواهد داشت در این صورت کمی از مایه به آن اضافه کنید
#انرژی_مثبت
🌱یک عمر باید بگذرد
تا بفهمیم بیشتر غصه هایی که خوردیم
نه خوردنی بود نه پوشیدنی،فقط دور ریختنی بود...
و چقدر دیر می فهمیم که
زندگـی همین روزهاییست که
منتظـر گذشتنش هستیم
✨صبح بخیر
@shirini 71❤️
❣️❣️❣️
#رژیم_لاغری_بهاره💓
👌👌هفتم اردیبهشت 1398
✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم
🧀 #صبحانه : یک لیوان شیر کم چرب+2 عدد بیسکوئیت ساقه طلایی(200کالری)
🍏 #میان_وعده :یک فنجان قهوه+یک عدد میوه
❤️یک ساعت قبل از ناهار چند حرکت شکم و پهلو
💚قبل از ناهار 2 لیوان آب
🍄 #ناهار: سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید + 5 قاشق استانبولی( 220کالری)
☕️میان وعده #عصر :یک فنجان چای + شش عدد مغز
💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب
🍟 #شام:سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید +2 قاشق غذا خوری الویه رژیمی+2 کف دست نان لواش(230کالری)
❣بعد از شام یک کاسه کوچک ماست کم چرب
@shirini71
#کوکوی_تره
مواد لازم
سبزی کوکو(۴۰۰گرم تره شوید ونعناع )
تخم مرغ۴عدد
ارد۳ق غ سر پر
نمک وادویه وزردچوبه
پکینگ پودر ۱ق چ
زرشک
گردو خوردشده
طرز تهیه
سبزی رو ریز خورد کردم وتخم مرغ وادویه ونمک رو اضافه کرده مخلوط کردم
ارد وپکینگ پودر رو اضافه کردم وگردو وزرشک روهم ریختم وهمه مواد رو خوب مخلوط کردم
تو ماهیتابه که روغن داره وداغه مواد کوکو رو ریختم
و کوکو رو برگردوندم تا طرف دیگه هم سرخ بشض
🌽🌽🍆🍆🍖🍖🍟🍟@shirini71❤️
#ماهی_دودی_شمال
روشی که در شمال برای آماده کردن ماهی دودی به کار می برند از این قرار است که
✨قطعه ای از ماهی را درون کاسه ای سفالی قرار می دهند و زمانی که برنج آماده دم کشیدن است کاسه را روی برنج قرار می دهند.
ماهی با حرارت و بخاری که از برنج می گیرد آرام آرام می پزد و نرم می شود.
وقتی برنج دم کشید کاسه را با احتیاط از روی برنج برمی دارند و آبی که داخل کاسه جمع شده دور می ریزند و ماهی را برای خوردن سر سفره می آورند. معمولا ماهی شور را در شمال با غذاهایی مانند باقلا قاتق، ترشه تره و … نوش جان می کنند.
✨روش دیگری برای آماده کردن ماهی شور استفاده می شود که آن را برای سرخ کردن آماده می کنند به این صورت که:
ماهی را شب قبل در آب خیس می کنند و آب آن را چند بار عوض می کنند.
صبح روز بعد ماهی را خوب می شویند.
ماهی را از صبح تا شب با حرارت ملایم بخارپز می کنند و اصلا نباید آب به ماهی برسد. با این روش استخوان های ماهی هم کاملا نرم می شوند.
ماهی بخارپز شده را تکه تکه می کنند و استخوان آن را می کشند اما باید مراقب بود تا ماهی متلاشی نشود. حالا ماهی آماده است و می توان آن را کنار غذا سرو کرد.
✨در برخی از شهرهای جنوب ماهی شور را در آب جوشانده و پس از پاک و خرد کردن؛ آن را در روغن تفت داده و همراه با کشمش و برنج دم می کنند و می خورند.
✨✨نکات و هشدارها ✨✨
برای تکه کردن ماهی شور پیش از پختن، باید دستتان قوی باشد و مراقب باشید دستتان را نبرید.
✨ماهی دودی با فویل
مواد لازم
ماهی سفید دودی: 900 گرم
آرد سفید: 1 قاشق غذاخوری
شوید خشک: 1 قاشق غذاخوری
شنبلیله خشک: 1 قاشق غذاخوری
جعفری، شوید و پیازچه تازه خرد شده: چند شاخه
لیمو ترش: 1 تا 2 عدد
روغن زیتون
طرز تهیه
لیمو ترش را فشرده و آب آن را روی سطح ماهی و درون آن نیز بریزید.
در یک کاسه کوچک آرد و سبزیجات خشک را مخلوط کنید و این مخلوط را درون شکم ماهی بمالید.
سبزجات تازه را درون شکم ماهی قرار داده و یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را در سراسر حفره شکمی ماهی بریزید و خوب پخش کنید.
ماهی را درون فویل آلومینیومی پیچیده و درون فری که از قبل گرم کرده اید، 350 درجه فارنهایت یا 176 درجه سانتی گراد به مدت 10 تا 20 دقیقه قرار دهید تا بپزد.
سپس با سبزی پلو، سالاد شیرازی و ترشی میل کنید.
@shirini71❤️
#اسموتی_طالبی
شیر 1 لیوان@shirini71
طالبی کوچک 1 عدد تکه شده و فریز شده
بستنی 7 ق غ
شکر به میزان دلخواه
خامه 2 ق غ
همه مواد به جز بستنی را در میکسر ریخته و مخلوط کنید تا زمانی که شکر داخل آن حل شود سپس بستنی را نیز اضافه کرده و در حدی که با بقیه مواد مخلوط شود میکس کنید.
❣️❣️❣️
#مافین_خرما_گردو
آرد 2 پیمانه
شکر 1/2 پیمانه
بیکینگ پودر 1 ق چ
نمک 1/2 ق چ
شیر 1 پیمانه
عصاره وانیل 1 ق چ
خرما 1/4 پیمانه تکه تکه شده
گردو 1/4 پیمانه خرد شده
تخم مرغ درشت 1 عدد یا دو عدد متوسط
کره 4 ق غ
فر را با دمای 200 درجه از قبل روشن کنید. آرد الک شده و خرما و گردو و بیکینگ پودرو نمک را با هم مخلوط کرده. کره را آب کنید کنار گذاشته تا خنک شود اما نبندد. تخم مرغ را در ظرفی جداگانه هم بزنید شیر و شکر و وانیل را به آن اضافه کرده هم بزنید. قالب های مافین را چرب کنید یا کاغذ مخصوص بیندازید. کره آب شده را در چند مرحله به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید مواظب باشید کره داغ نباشد چون تخم مرغ پخته می شود. مخلوط به دست آمده را به مواد خشک اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم بزنید. خمیر را داخل قالب ها را ریخته به مدت 20 دقیقه در فر بپزید تا زمانی که خلال دندان فرو میکنیم مواد به آن نچسبد.
به جای خرما از سایر میوه های خشک هم میتوانید استفاده کنید
@shirini71❤️
#بستنی_وانیلی_خانگی
@shirini71❤️
شیر یک لیتر
زرده تخم مرغ 8 عدد
وانیل یک ق چ
خامه 200 گرم
شکر 200 گرم
زرده ها را با شکر و وانیل مخلوط کرده و هم بزنید تا کاملا سفید و سفت و کشدار شود. شیر را جوشانده و کم کم روی زرده تخم مرغ ریخته هم بزنید. دوباره شیر و زرده را روی حرارت ملایم گذاشته و مرتب هم بزنید تا شیر داغ شود ولی نجوشد. بعد بگذارید تا مایه سردشود خامه را با آن مخلوط کرده و در ظرف فلزی مناسب ریخته و روی آن را بپوشانید و در فریزر قرار دهید. وقتی بستنی کمی یخ زد آن را هم بزنید و مجدد روی آن را با سلفون پوشانده و در فریزر قرار دهید. این کار را سه بار انجام دهید تا بستنی غلیظ شود
❣️❣️❣️
#بستنی_نسکافه_ای
@shirini71❤️
می توانید با افزودن 2 ق س پودر نسکافه به #بستنی_وانیلی ، بستنی نسکافه درست کنید.
نسکافه را با شیر داغ مخلوط کرده و بعد به مایع اضافه کنید. پس از بستن آن 50 گرم بادام خرد و تست شده به بستنی نسکافه ای اضافه کنید.
❣️❣️❣️
#کاپ_کیک_توت_فرنگی
آرد دو پیمونه
شکر سه چهارم پیمونه تا یک پیمونه
شیر یک سوم پیمونه
روغن مایع سه چهارم پیمونه
تخم مرغ درشت سه تا
وانیل پودری یک سوم قاشق چای خوری
بکینگ پودر دو قاشق چای خوری
طرزتهیه:
فر رو با صدوهفتادو پنج درجه روشن کنین تا گرم بشه،
یه قالب بیست سانتی رو چرب و آرد پاشی کنین،
تخم مرغ و شکر و وانیل رو پنج دقیقه با همزن برقی بزنید بعدم روغن و شیر رو مخلوط کنین.
حالا ترکیب آرد و بکینگ پودر رو کم کم اضافه کنین با قاشق یا لیسک مخلوط کنین.
مواد رو بریزین داخل قالب و طبقه وسط فر برای چهل دقیقه تا یه ساعت بپزید،
پخت کیک رو با خلال دندون چک کنین ،اگه تمیز بیرون بیاد ینی کیک پخته،
.
پ.ن: میتونین به کیکتون زعفرون اضافه کنین هم خوشرنگ میشه هم خوش طعم. همچنین میتونین اگه دوست داشتین به کیکتون کشمش و گردو اضافه کنین.
پ.ن: میتونین دو قاشق از آرد رو کم کنین بجاش دو قاشق پودر کاکائو و دو قاشق شکر بزنین تا کیک کاکائویی داشته باشین.
پ.ن: میتونین به جای شیر از آبمیوه استفاده کنین.
این کیکو میتونین توی تابه رژیمی دو طرفه روی شعله خیلی کم هم بپزید
@shirini71
عزيزانِ جان سلام
امروز براتون دستور يك كيك فوق العاده راحت و ساده و خوشمزه رو آوردم تا يادآوري كنم با ساده ترين دستورها ، با دستان هنرمند و خلاقتون ميتونيدزيبا ترين ديزاين ها رو انجام بديد.
#كاپ_كيك_توت_فرنگی_بدون_فر
مواد اوليه👇
شكر ٦ ق غ
شير ٨ ق غ
آرد سفید ٨ ق غ
تخم مرغ ٢ عدد
روغن مايع ٦ ق غ
وانيل ١ ق چ خ
بكينگ پودر ١ ق م خ
رنگ خوراکی سبز و قرمز مقداری
دستور تهيه👇
ابتدا آردرو دوبار الك كرده و با وانيل و شكر و بكينگ پودر مخلوط كرده ،
تخم مرغ ها رو در ظرف جدا گانه ريخته و با همزن دستي همزده تا يكدست شود سپس روغن رو اضافه كرده و دوباره با همزن دستي همزده و بعد شير رو اضافه كرده و همزده تا يكدست شود و بقيه مواد آردي رو اضافه كرده و با قاشق همزده تا كاملا يكدست شود.
چند قاشق از مایه برداشته و کمی رنگ سبز میزنیم و چند قاشق را ساده ميگذاريم. و داخل قیف میریزیم. و به مایه کیک بیشتر، رنگ قرمز خوراکی اضافه مینماییم
در کپسولها تا نیمه مايه كيك قرمز ريخته و با مایه سبز روی آن طرح برگ میزنیم(مطابق فیلم) و با مایع سفید روی کیک چند دايره ميذاريم همه کپسولها رو در سبد حصیری و یا روی یک توری در قابلمه چيده و درون قابلمه یک استکان آب اضافه كنيد و روي شعله قرار دهيد،هنگامي كه آب به جوش آمد ،شعله را ملايم كرده و با دمكش درب قابلمه رو پوشانده و روي قابلمه قرار دهيد و به مدت ٢٠دقيقه اجازه دهيد تا كاپ كيك ها آماده شود.
اجازه دهید کاپ کیک کمی خنک شود و در ظرف مورد نظر بگذارید.
نكته ها:
١. حتما اگر از قابلمه و توری استفاده کردید بايد درب قابلمه با دمكش بزاريد وگرنه بخار آب ،كيك رو خراب ميكنه
@shirini71