#چالش_لاغری_پاییزه🍁🍁🍁
#روز_هفتاد_و_دوم
✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم
🧀 #صبحانه : چای+1 قاشق غذا خوری عسل+1 کف دست نان سنگک(150کالری)
🍏 #میان_وعده :یک فنجان قهوه+یک عدد میوه
❤️یک ساعت قبل از ناهار چند حرکت شکم و پهلو
💚قبل از ناهار 2 لیوان آب
🍄 #ناهار: سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید + 5 قاشق عدس پلو+یک لیوان ماست کم چرب (300کالری)
☕️میان وعده #عصر :یک فنجان قهوه + شش عدد مغز
💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب
🍟 #شام:سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید +4قاشق غذاخوری کشک بادمجان یا میرزاقاسمی+یک کف دست نان سنگک(270 کالری)
@shirini71
👌نکات چاق کننده در وعده صبح❗️
✍زیاد میخوابید
✍در معرض نور قرار نمیگیرید
✍صبحانه نمیخورید
✍دیر و کم صبحانه میخورید
✍کارها را با استرس انجام میدهید
✍طرفدار شیرینی هستید.
@shirini71
#پنکیک موزی
موادلازم؛تخم مرغ 1عدد،شکر4ق غ،وانیل نوک ق چ،شیر یک پیمانه،روغن مایع 3ق غ،موز2عدد،بکینگ پودر2ق چ،آردیک پیمانه و1ق غ،نمک نوک ق چ،دارچین1 ق چ
طرزتهیه:تخم مرغ،وانیل و شکر رو باهمزن خوب میزنیم،سپس شیر وروغن رو اضافه وهم میزنیم وبعد موز رو کاملا پوره میکنیم و اضافه میکنیم،درآخر هم آرد،بکینگ پودر،دارچین ونمک رو که باهم سه بار الک کردیم اضافه میکنیم وهم میزنیم در حد مخلوط ویکدست شدن
تابه روگرم کنید وبدون ریختن روغن و چرب کردن،مایه ی پنکیک رو توی تابه میریزیم وقتی حباب زد بر میگردونیم تا طرف دیگه هم بپزه،بعد از پخت روی توری میذاریم تا خنک شه وخمیر نشه
@shirini71
#کته_ماش_بارشته_پلویی
موادلازم :
برنج 5 لیوان. ماش 2/5 لیوان رشته 200 گرم
گوشت چرخ کرده 400 گرم
پیاز 1 عدد بزرگ 3 حبه سیر
کره یا روغن حیوانی به دلخواه ولی کته ماش خوشمزه گیش به روغن زرد وفراونه😄
ادویه نمک زردچوبه. فلفل سیاه دارچین. زنجبیل زعفران زرشک به دلخواه لیمو تازه یک عدد
.
.
طرز تهیه: گوشت پیاز وادویه ها را آماده میکنیم ماش هم که نیمه پز شده نباید زیاد له بشه برنج را هم بصورت کته آماده کردیم که هنوز یکمی آب داره ماش ورشته ها را به برنج اضافه میکنیم وقتی که میخایم برنج را به قابلمه دیگه بریزیم لا با لا گوشت ها را اضافه کرده دمی میذاریم زیر شعله راهم کم کرده تا دم بکشه وقتی که آماده شد تو ظرف دلخواه کشیده وبا بادمجان ورقه شده سرخ شده نوش جان میکنیم
╭┄✵🍳🥘🍲🥣🥮✵┄╮
@shirini71
#ماش_پلو_با_سبزی
من از سبزی های وحشی استفاده کردم، شما اگر دسترسی بهشون ندارین می تونید از سبزی پلویی یا اسفناج و... هم استفاده کنید😋 این غذا با ترشی و سبزی خوردن و باقی مخلفات ایرونی کلی حال میده. و من باز هم از ترشی های دوست با سلیقک
مواد لازم(برای 2 نفر) :
✔️برنج 1 پیمانه
✔️ماش پخته شده 1 پیمانه
✔️سبزی خرد شده 2 پیمانه
✔️نمک، زردچوبه، فلفل
✔️کمی روغن و آب
.
طرز تهیه:
✔️سبزی رو تو یه قاشق روغن تفت می دیم تا نرم بشه و بهش ماش و نمک و زردچوبه و فلفل رو اضافه می کنیم و هم می زنیم و میذاریم کنار
✔️برنج رو تو آب(به اندازه ی کته) و کمی نمک میذاریم یکم بجوشه و آبش کم شه. بعد مخلوط سبزی و ماش رو بهش اضافه می کنیم و هم میزنیم. وقتی آبش کامل کشیده شد، روش کمی روغن می ریزیم و درشو میذاریم تا با حرارت کم دم بکشه. همین😍
_doraj
╭┄✵🍳🥘🍲🥣🥮✵┄╮
@shirini71
#ماش_پلو_باکشمش
ماش پلو غذایی که شاید خیلیا سراغش نمیرن. ولی اگه خوشمزه تر از عدس پلو نباشه کاملا میتونه در مقام عدس پلو قرار بگیره.
اگر چه بچه های من بیشتر از عدس دوسش دارن.
و البته خاصیت ماش ، هم بیشتر از عدس هست و هم مثل عدس سرد نیست.
پس اگر تا حالا ماش پلو نخوردین وقت رو از دست ندین و فردا درست کنید.
طرز تهیه :
ماش رو چند ساعت خیس کردم و چند بار آبش رو خالی کردم و بعد پختم. فقط مواظب باشید خیلی نرم نشه.
یه پیاز داغ درست و حسابی درست کردم ، بهش زردچوبه ، زیره ، دارچین ، فلفل سیاه و کشمش پلویی اضافه کردم و یه تفت کوچولو دادم. بعد ماشهای پخته شده رو ریختم روش و هم زدم.
برنج رو آبکش کردم و موادم رو ریختم لابه لای برنج و دم کردم.
برای روش هم هسته ی خرماها رو درآوردم و با گردو یه کم تفتشون دادم.
📍میشه با گوشت یا سویا هم درست کرد.
╭┄✵🍳🥘🍲🥣🥮✵┄╮
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#کوکی_یلدایی
مواد لازم
▫️آرد ۱۷۵گرم
▫️پودر قند۶۰گرم
▫️زرده دو عدد
▫️کره ۱۰۰گرم میتونید ۵۰گرمش رو کره مارگارین ▫️ویا روغن جامد استفاده کنید.
▫️وانیل کمی
▫️در صورت تمایل پودر کاکائو یا نسکافه یا رنده پوست پرتقال
🔴طرز تهیه🔻🍪
🔸ابتدا کره همدمای محیط رو با پودر شکر بزنید تا کرم وسبک بشه.
بعد زرده ها ووانیل رو اضافه کنید وتا حد یکدست شدن بزنید وبازم با همزن بزنید.
من داخل شیرینی هام یک قاشق چایخوری رنده پوست پرتقال اضافه کردم ودر این مرحله به موادم اضافه کردم.
اگر خواستید پودر کاکائو اضافه کنید به همون مقدار از آرد کم کنید .
🔸در آخر آرد الک شده رو کم کم به مواد اضافه کنید وبا لیسک مخلوط کنید ودر آخر کمی ورز بدید البته زیاد نه چون به روغن میفته.
بعد داخل کیسه فریزر نیم ساعت داخل یخچال استراحت بدید.
بعدازاستراحت خمیر رو بین کاغذ روغنی باز کنید وقالب بزنید با هر قالبی که دوس داریدودر سینی فر که داخلش کاغذ روغنی پهن کردید بزارید ودر فر 180 درجه به مدت تقریبی ۲۰تا۳۰دقیقه بپزید.
بعداز پخت بزارید کامل سرد بشه.
من روی کوکیهای شکلاتی رو با شکلات سفید آب شده وکوکی های ساده رو با شکلات تلخ تزیین کردم وروی اونها رو با خلال پسته وانار تزیین کردم تا بیشتر رنگ وبوی یلدایی داشته باشه.
@shirin71
#عصرانه
#اسنک_میوه 🍒🍌🍏🍐🍊🍓🍇
#لقمه
سلام دوستان خوبم 🌼
امروز ميخوام يه ميان وعده خوشمزه رو بهتون ياد بدم كه هم براى صبحونه هم عصرونه فوق العاده ست 👌👌 و خيلي سريع آماده ميشه.
مواد لازم:
خامه صبحانه ١فنجان
شكر ٢ قاشق غذاخورى 🍚
وانيل نصف قاشق چايخورى
توت فرنگي بزرگ ٤ عدد 🍓
كيوى ٢ عدد 🥝
هلو بزرگ ١ عدد 🍑
نان تست ٨ عدد 🍞
و حالا طرز تهيه :
1️⃣ اول خامه و شكر و وانيل و تو يه ظرف مخلوط كنين.
2️⃣ نان تست هارو روى تخته كارتون بذاريم و دوراش و با چاقو ببرين تا مربع كامل و منظم بشه و بعد با پشت چاقو يا ليسك روى تست مخلوط خامه رو بمالين.
3️⃣ حالا ميوه هارو اسلايسى برش بزنين ، دقت كنين كه ميوه ها نرم و خيلى آبدار نباشن.
4️⃣ روى ٤ نان تست چند اسلايس از هر سه ميوه بچينين.
5️⃣ حالا اون يكى تست ها رو روى اين آماده شده ها بذارين و يكم فشار بدين كه به هم بچسبه.
6️⃣ بذارين تو يخچال خنك شه، بعد از نيم ساعت از يخچال درآرين و از قطر تست ها رو برش بزنين تا هر كدوم به دو مثلث تبديل شه.
✅ هر ميوه اى كه دوست دارين و مى تونين جايگزين ميوه هايى كه تو مواد لازم گفتم كنين.
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#باقلوا_استانبولی
مواد لازم👇🏼
۴۷۰ گرم (۱۵ ورقه بزرگ) خمیر یوفکا (مخصوص باقلوا دوستانی که ترکیه زندگی میکنن مارک baktat)
(دوستان که ایران هستند ،با یوفکاهای ایرانی هم میشه درست کرد ولی ترجیحا یوفکای ترکیه ای تهیه کنید فروشگاهای بزرگ دارن)
۲۰۰ گرم کره
نصف فنجان روغن مایع
۱ لیوان پودر پسته
مواد شربت👇🏼
۲/۵ لیوان شکر(لیوان ۲۵۰ میلی لیتری)
۲/۵ لیوان آب
برش نازک لیمو
ظرف پیرکس گرد سایز ۳۱ یا ۳۲ سانتی متری
طرز تهیه👇🏼
ابتدا کره و روغن مایع را روی حرارت گذاشته و ذوب کنید سپس کف ظرف پیرکس را با این مخلوط کمی چرب کنید و بسته یوفکا را بازکرده و اندازه ظرف پیرکستان ببرید ابتدا یک ورقه از یوفکای گرد را کف ظرف بگذارید سپس کناره های اضافی یوفکا که از برشتان مانده است را متراکم بچینید و با کمک فرچه از ترکیب کره لا به لا بمالید وقتی همه کناره های خمیر را چیدید و تمام شد یک لیوان پودر پسته را ریخته و خوب پخش کنید سپس یوفکاهای گرد را که ۱۴ لایه است را بچینید و لا به لا از ترکیب کره بمالید و با کمک چاقو اطراف ورقه ها را مرتب کنید و که اضافه هاش بیرون نزند سپس با چاقو اول از وسط به ۲ نیم تقسیم کنید و بعد به ۴ قسمت و همینطور به ۸ قسمت و در نهایت ۱۶ قسمت تقسیم کنیدو بقیه کره را رویش ریخته داخل فر از قبل گرم شده یا دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد(حرارت بالا و پایین منظور از حرارت بالا گریل نمیباشد) تا موقعی که طلایی شود بپزید حدود ۵۰ دقیقه اگر رویش طلایی نشد دقایق آخر گریل را روش کنید و ۲ الی ۳ دقیقه اجازه دهید طلایی شود
در حین پخت شرت را تهیه کنید شکر و آب و لیمو را روی حرارت متوسط بگذارید و بعد از جوشیدن ۱۷ تا ۲۰ دقیقه با حرارت متوسط بجوشانید سپس کنار بگذارید
(در این دسر شربت ولرم و دسر داغ است)
بعد از خارج کردن باقلوا از فر اجازه دهید حرارت اولیه اش بیافتد سپس شربت ولرم را روی باقلوا داغ بریزید
👈🏼نکته: بعضی کره ها بعد از ذوب شدن کف میکنند کف کره را استفاده نکیند و زیر و روی دسر را خوب طلایی کنید
👈🏼نکته: حتما دمای شربت ولرم و باقلوا داغ باشد ولی حرارت اولیه که از فر خارج میشود را بگیرید و برای اینکه دسرتان خمیر نشود آنرا خوب بپزید
👈🏼نکته: شربت کمی غلیظ باشد نه خیلی شل و آبکی باشد نه خیلی غلیظ مثل شربت باشد ولی یکم غلظت داشته باشد
👈🏼نکته: خواهشا داخل شربت هل و زعفران و گلاب نزنید چون دیگه باقلواتون طعم باقلوا ترکیه نمیده و یه باقلوا ایرنی میشه ولی حتما لیمو
اضافه کنید خیلی تاثیر داره😋
@shirini71
#دسر_هندوانه ویژه شب_یلدا
دو عدد کیوی رو خرد کرده و۳ق ۼ شکر بزنید ونصف لیوان کمتر آب بریزید وبزارید رو حرارت بجوشه و۱ق غ پودر ژلاتین رو بن ماری کنید وبهش اضافه کنید وبریزید ته گیلاس.۱لیوان شیر رو با ۳ق غ شکر مخلوط رو حرارت گذاشته تادونه های شکر اب شه و۲ق غ پودر ژلاتین بن ماری کنید ومخلوطش کنید،قسمت کیوی که تو یخچال بست بیرون بیارید وشیرو روش بریزید ودوباره بزارید یخچال خودشو بگیره .با اسکوپ بستنی چند جای هندونه رو اسکوپ بزنید برای تزیینش نیاز داریم وبقیه هندونه رو بریزید داخل مخلوط کن (تخمشو جدا نکنید )واز صافی رد کنید وچند ق غ شکر رو تو یکم اب جوش حل کنید وبریزید داخلش+۳ق غ پودر ژلاتین که بن ماری کردید .گیلاسها رو از یخچال بیرون بیارید واز این چیپسهای شکلاتی مدل اشک که همه لوازم قنادیا دارن یکم با نوک انگشت ݫلاتین حل شده بمالید وبه دیواره جام بچسبونید وچند دقیقه بزارید تو یخچال خودشو بگیره (مثل تصویر)وبعد مایه هندونه ای روش بریزید با قاشق آروم آروم ,روشو با همون اسکوپ هندونه تزیین کنید ولذتشو ببرید
@shirini71
#قارچسوخاری
آرد نصف لیوان
نشاسته ذرت ۲ق غ
بکینگ پودر ۱ق چ
ادویه ها از هرکدوم حدوداً نصف ق چ
نمک
فلفل سیاه و قرمز
پاپریکا
پودر سیر
آویشن
آب یا ماءالشعیر
ادویه ها+بکینگ پودر+آرد مخلوط کنید بهش آب اضافه کنید اونقدری که غلظتش مثل ماستِ همزده بشه
توی قارچا از قسمت پایه خلال دندون فرو کنید و به کمک خلال دندون اول قارچو توی مایه و بعدش توی پودر سوخاری بزنید و توی روغن فراوون و داغ سرخ کنید
-مرغ سوخاری توی فر نیازی به از قبل آبپز شدن نداره مطمئن باشید که توی اون ۱ساعت کامل پخته میشه
-مقدار ادویه ها کاملاً اختیاریه میدونین که
@ shirini71