#ترافل_لیمو_شکلاتی🍫🍋🍋
#شکلات
. توی دستور گفته شده لیمو ، ولی شما میتونید جایگزین لیمو، پرتقال کنید🍊🍊🍊
موقع رنده کردن پوست پرتقال مواظب باشید قسمت سفید رنده نشه چون شیرینی تلخ میشه .
مواد لازم:
230 گرم شکلات سفید
1 قاشق غذاخوری کره
3 قاشق غذا خوری خامه صبحانه (پاکت صورتی) پوست 2 عدد لیمو رنده شده ریز
1 قاشق چایخوری آب لیمو تازه
1 پنس نمک
برای تزیین :
1 کاسه کوچک پودر شکر یا قند
طرز تهیه :
شکلات ، خامه و کره را در یک کاسه بریزید وبا بخار آب ذوب کنید(به روش بن ماری) و از روی اجاق گاز بردارید وسریع مخلوط کنید تا یکدست شود. وقتی کمی خنک شد، نمک ، پوست لیمو و آبلیمو را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و بزارید یخچال 3 ساعت بمونه، سپس تکه هایی به اندازه دلخواه بردارید و گردالی کنید ودر آخر در پودر شکر بغلتانید.
توجه: پوست لیمو را با ریزترین قسمت رنده کنید
╭┄✵🥟🍫🥜🥧🥟✵┄╮
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
یه میان وعده خوشمزه، مقوی و بدون شکر تقدیم به شما 😉
#ترافل_شکلاتی 🍫🍬
.
مواد لازم :
خرما بدون هسته 2 پیمانه
آرد بادام سه چهارم پیمانه
پودر کاکائو یک چهارم پیمانه+ میزان دلخواه برای پوشش
قهوه خنک شده یک سوم پیمانه
پودر هل یک هشتم قاشق چایخوری
.
.
دستور تهیه :
● خرما رو توی غذاساز یا مخلوط کن ریخته و یکم میکس میکنیم، قهوه رو کم کم اضافه کرده و میکس میکنیم. آرد بادام، پودر کاکائو و هل رو اضافه کرده و باز مخلوط میکنیم تا ترکیب کاملا یکدست بشه.
.
● کف دستتون رو یکم چرب کنین و مواد رو به اندازه و شکل دلخواهتون دربیارید و توی پودر کاکائو بزنید تا همه جاشو بپوشونه. میتونید توی یه ظرف دربسته تو یخچال بذارید تا سرد بشه یا همینجوری میل کنید. 😉
میتونید به جای آرد بادام از یک پیمانه خلال بادام استفاده کنید. 😊
bestfoodcake
╭┄✵🥟🍫🥜🥧🥟✵┄╮
@shirini71
#ترافل_شکلاتی
موادلازم👇👇
بیسکویت پتی بور: ۲۵۰ گرم
خامه صبحانه :۲۰۰ گرم
شکلات شیری: ۲۰۰ گرم
گردوی ریز خردشده: ۱ فنجان
ترافل رنگی به مقدار لازم
خامه رو روی حرارت کمی گرم میکنیم وازکناره ها که شروع به قل زدن کرداز روی حرارت برمیداریم وشکلات رو داخلش میریزیم وهم میزنیم تا شکلات آب بشه بعد شکلات وخامه رو به ظرف بزرگتر منتقل کرده وبیسکویت پودرشده وگردوی خرد شده رو بهش اضافه میکنیم وباهم مخلوط میکنیم باید خمیر چسبناکی بدست بیاریم اگر دوباره بیسکویت احتیاج داشت اضافه میکنیم
مواد رو نیم ساعت دریخچال استراحت میدیم وبعد بیرون میاریم واندازه گردو ازمواد برداشته دردست گرد میکنیم وخلال دندون داخل هرکدوم فرو برده وبه ترافل های رنگی آغشته میکنیم
اگه ترافل دوست نداشتین میتونین از گردو فندق وپسته ویا پودر نارگیل هم برای غلطوندن استفاده کنین🌹
muhallebinindibi
╭┄✵🥟🍫🥜🥧🥟✵┄╮
@shirini71
#خاگینه_سوسیس(فینگرفود)
مواد لازم:
سوسی انگشتی مقداری
آرد به میزانی که مایه مثل ماست سفت شود
تخم مرغ ۱ عدد
روغن مایع ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و ادویه دلخواه
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
شیر نصف لیوان
طرز تهیه : ابتدا در ظرف مناسب تخم مرغ را شکسته و خوب به هم بزنید(خوب هم زدن باعث میشه تخم مرغ بوی زهم نگیره) سپس روغن مایع و شیر را اضافه کنید و دوباره خوب هم بزنید،بعد بکینگ پودر را اضافه کنید و آرد را هم کم کم اضافه کنید تا مایعمون مثل ماست سفت بشه سپس ادویه ها را اضافه کنید و هم بزنید ،قالب مافین را چرب کنید و مقداری از مواد را توی قالب ریخته و سوسیس انگشتی ها را از وسط نصف کرده و مثل عکس وسط قالب مافین گذاشته و میره توی فر ۱۷۰ به مدت ۳۰ دقیقه و تمامم
@shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سس_هزارجزیره
مواد لازم
سس مايونز نصف ليوان
سس خردل ٢ ق غ
ماست چکیده ۲ ق غ سرپر
خیارشور ۲ عدد کوچک
سیر ۱ حبه
پياز يك عدد كوچك
جعفری به مقدار لازم
سس تند فلفل یک ق غ
پودر پاپریکا ، پودر ادویه کاری
سرکه ۱ ق غ
طرز تهیه
همه ی موادبالا رو باهم مخلوط(جعفری رو ساطوری،سیر و پیاز رو رنده).
@shirini71