eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
9هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
🔝 🌙 📝مواد لازم زنجبیل تازه 200 گرم پودر نشاسته 3 قاشق غذاخوری پودر ژلاتین 4 ق غ عسل یا شکر یک لیوان ♨️طرز تهیه زنجبیل تازه رو با رنده ریز رنده میکنیم ومیذاریم با یه لیوان اب خوب بپزه بعد میکسش میکنیم واز صافی ردش میکنیم. پودر نشاسته وژلاتین وعسل یا میتونید شکر استفاده کنید ولی من از عسل استفاده کردم. مخلوط کرده رو حرارت ملایم میذارید تا خوب غلیظ بشه و بپزه. بعد ته سینی سلیفون کشیده و مواد رو توش پهن میکنیم و در یخچال میذاریم تا کاملا سفت بشه و بعد برش میزنیم و من تو ارد غلطوندم تا چسبندگیش بره و یه روز تو هوای ازاد میذاریم تا کمی خشک بشه. پاستیل زنجبیلی ما امادس. این پاستیل طعمش کمی تنده ولی با چایی عالی میشه و پر خاصیته. @shirini71❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آرد ٢ پيمانه پودر کاکائو مرغوب ١/٤ پيمانه شكر ١ و ١/٤ پيمانه تخم مرغ سه عدد پودر قهوه ى فورى ( نسكافه ) ٢ ق س سر صاف شير يك ليوان آب جوش يك ق س روغن مایع ٣/٤ پيمانه وانيل نصف ق چ بكينگ پودر دو ق س شکلات چیپسی نصف پیمانه . . روش تهيه: فر رو با دماى ١٨٠ درجه سانتيگراد روشن كنيد تا گرم شه. تخم مرغهارو با شكر و وانيل با دور تند همزن حدود پنج دقيقه هم بزنيد. تو يه ليوان پودر قهوه رو با ١ ق غذاخورى آب جوش حل كنيد بهمراه شير و روغن رو به تخم مرغ اضافه كنيد و دور همزن رو كند كنيد،در حد مخلوط شدن هم بزنيد و بعد آرد و بكينگ پودر رو باهم مخلوط و ٣ بار الك كنيد و به مايه ى كيك اضافه كنيد، در حد ٣٠ ثانيه با دور كند همزن هم بزنيد تا مايه ى كيك يه دست بشه.شکلات چیپسی رو در مرحله ى آخر اضافه كنيد و با ليسك هم بزنيد، مواد رو تو قالب از قبل چرب شده بريزيد و طبقه ى وسط فر با دماى گفته شده حدود ٤٥ الى ٥٠ دقيقه بذاريد بمونه يادتون باشه كه مواد يخچالى بايد به دماى محيط رسيده باشه. @shirini71❤️
لوبيا چیتی نصف پيمانه  لوبيا قرمز يك پيمانه  نخود نصف پيمانه  عدس يك پيمانه  بلغور جو 1/5 پیمانه بلغور گندم 1/5 پیمانه پياز دو عدد سير ده حبه سبزی آش یک و نیم کیلو نعنا خشك يك قاشق غذاخوري نمك، فلفل، زردچوبه به ميزان لازم كشك به ميزان لازم روغن به ميزان لازم طرز تهیه: ابتدا حبوبات را به مدت 12 ساعت خيس كرده سپس مي‌پزيم. وقتي كمي پخته شد بلغورها را به آن اضافه مي‌كنيم و وقتي كاملا پخته شد، سبزي و يك پياز رنده و سرخ شده را به آن اضافه مي‌كنيم. سپس سير رنده شده و نعنا را تفت داده و مي‌افزاييم (وقتي آش جا افتاد) نمك و فلفل را اضافه كرده و (سير، پياز و نعنا را با زردچوبه سرخ مي‌كنيم) در صورت تمايل مي‌توانيم كشك را هم در آش ريخته و بگذاريم چند جوش بزند. اين آش اگر تند باشد خوشمزه‌تر است @shirini71❤️
برای بلغورپلو: یه پیازدرشت ونگینی ریزخردمیکنم وتف میدم تا سبک شه زردچوبه وفلفل اضافه میکنم عطرادویه که بلندشد،دوتاحبه سیررنده شده اضافه میشه وبعدازون گوجه پوره شده.روی حرارت میمونه تا گوجه رنگ بازکنه وآبش تبخیرشه بعدبلغورشسته شده اضافه میکنم. وآبش که کشیده شد برای یکربع دم میزاریم. من ازبلغورترکیه ای استفاده میکنم که سال گذشته ازتبریزخریدم. . کوفته مرغ: سینه مرغ وچرخ کردم همراه یکم شیرویکم سویا سس یا سس ورستشیر( جفتش رو نداشتید می تونید حذف کنید) دوحبه سیررنده شده وجعفری وپیازچه خرد شده ونمک ویکم پول بیبر( پودر فلفل قرمز) وپودرنون ورز دادم بعدا کوفته های کوچیک درست کردم یکی دوساعت تویخچال موندوبعد گریلشون کردم. @shirini71❤️
🔝 📝مواد لازم کره 1 فنجان مارگارین 1 فنجان پودر نارگیل 1 فنجان جو پرک 4 فنجان شکر 2 فنجان آرد 4 فنجان بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری جوش شیرین 1 قاشق چایخوری نمک 1 قاشق چایخوری آب جوش 1 فنجان 🍇اطلاعات مواد مغذی 103 کالری 5.4 گرم چربی 13 گرم کربوهیدرات 1.2 گرم پروتئین ♨️طرز تهیه آب جوش را کنار بگذارید تا از حالت جوش دربیاید و کمی گرم شود. کره و مارگارین را با چنگال له کنید و نارگیل، جو پرک، شکر، آرد، بیکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را به آن اضافه کنید. با دست تمیز مواد را باهم مخلوط کنید تا خمیری مانند خمیر پای بدست آید. آب گرم را به مایه خمیر اضافه و سپس مخلوط کنید. از مواد کوکی توپهایی درست کنید و روی کاغذ روغنی داخل سینی فر قرار دهید. با قاشق یا ته لیوان کوکیها را پرس کنید. کوکیها را به مدت 10 دقیقه در 200 درجه سانتی گراد بپزید.  برای: 30 نفرحاضر است در : 30 دقیقه وعده: افطار ، عصرانه @shirini71❤️
بهترین کانال در زمینه همه چی هر چی بخوای داریم جوک اهنگ فیلم استیکر و.... خلاصه هر چی فکرش بکنین اینم آیدی کانال https://eitaa.com/danestani2020 فقط بیا تو بد بود لفت بده😂 مطمئن باش عاشقش میشی
🍞 @shirini71❤️ نان فوکاچیا نوعی نان ایتالیایه که راز خوشمزگیش در استفاده از روغن زیتون است. نانی سبک و خوشمزه با خرده های سبزیجات تازه یا خشک مثل رزماری یا آویشن یا هر سبزی مورد علاقه برای روی نان استفاده می شود. از سیر و نمک درشت هم برای رومال استفاده میشود. آرد 4 پیمانه نمک 2 ق چ پودر خمیر مایه خشک 2و1/4 ق چ آب گرم 2 پیمانه کره 1 ق چ روغن زیتون 4 ق س سبزیجات خرد شده رزماری آویشن یا هر سبزی مورد علاقه برای رویه نمک درشت برای رویه در کاسه ای آرد و نمک و مایه خمیر را با هم مخلوط کنید آب گرم را به آن اضافه کرده با لیسک مخلوط کنید و ورز دهید تا خمیربه دست آید.این خمیر را میتوانید تا 24 ساعت در یخچال نگهداری کنید. دو عدد قالب گرد 20 سانتی را با کاملا چرب کنید و کاغذ روغنی بیندازید خمیر را دو قسمت کرده هر قسمت را در قالب جدا گذاشته روی آن روغن زیتون ریخته پلاستیک بکشید و دو ساعت صبر کنید تا خمیر ور بیاید. فر را با دمای 230 درجه سانتیگراد روشن کنید انگشتان خود را با روغن زیتون چرب کرده روی نان را هم روغن زیتون بریزید و با انگشت روی خمیر سوراخ ایجاد کنید سبزیجات و سیر در صورت تمایل و نمک روی خمیر بپاشید نان را به مدت 22 تا 30 دقیقه در فر تا زمانی که طلایی شود قرار دهید. از قالب جدا کرده و روی توری سیمی خنک کنید یا داغ داغ سرو کنید
برنج 3/4پیمانه(من دانه ریز استفاده میکنم) اب 2 پیمانه پوست پرتقال رنده شده 1 ق سوپخوری شیر 3 پیمانه چند دانه هل و یک چوب دارچین پودر ژلاتین 1/5 ق مرباخوری اب سرد 3 ق سوپخوری خامه صبحانه 100 گرم یا نصف قوطی گلاب نصف پیمانه در صورت تمایل شیر عسلی نصف قوطی برنج رو شسته به مدت 3 ساعت با 2 پیمانه اب خیس کرده با همان اب روی حرارت ملایم قرار داده کمی که پخته شد بتدریج شیر رو اضافه کرده با دانه های ها وچوب دارچین که یه عطر عالی بهش میده(بعد از پخت برمیداریم)زیر شعله رو کم کرده تا وقتی که برنج مغز و نرم شد رنده پوست پرتقال رو اضافه کرده و خامه رو هم خوب با چنگال زده و گلاب و همچنین شیر عسلی را هم اضافه در اخر پودر ژلاتین رو که در 3 ق اب سرد اسفنجی و بن ماری کردیم اضافه و خاموش میکنیم پ ن:من تو قالبهای تارت تکنفری ریختم تو یخچال گذاشته خودش رو که گرفت از قالب جدا کردم با شیره انگور هم که عااالی میشه nahid.aa 📚آموزشگاه رایگان مجازی 📁💻👇 @shirini71❤️
چند نکته در مورد شیر برنج برای پخت شیر برنج حتمااااااااا از برنج ایرانی مرغوب استفاده کنید 😍برنج هندی وپاکستانی 🚫 دقت کنید شیرنج بعد از اینکه سرد شه سفت میشه وقتی گاز رو خاموش میکنید به این نکته توجه کنید. سعی کنید از شیر پر چرب استفاده کنید خیلی خوشمزه تره اگر شیر پر چرب نداشتید اواخر پخت یک قاشق خامه صبحانه رقیق کرده بهش اضافه کنید اگر شیر برنجتون رقیق بود یک قاشق سر خالی آرد برنج رو با کمی آب یا شیر رقیق کرده اواسط بهش اضافه کنید یک پیمانه برنج ایرانی حدود چهار پیمانه شیر ودو پیمانه آب نیاز داره نسبت شیر بیشتر از آب باشه یک پیمانه برنج رو چند ساعتی با شیر وکمی گلاب خیس کنید به جای شیر هم میتونید از آب اسنفاده کنید ولی با شیر خوشمزه تره برنج خیس خورده رو با مخلوط شیر واب بزارید بپزه یک تکه چوب دارچین بزنید آگه نداشتید اشکال نداره موقع سرو پودر دارچین روش بپاشید موقع پخت پودر دارچین نزنید رنگش شیر برنج تیره میشه شعله رو کم کنید تا برنج مغز پخت بشه اما مثل شله زرد له نشه کمی دونه هاش مشخص باشه یک قاشق چایخوری نمک هم بزنید ما شیر برنج تقریبا شیرین دوست داریم این ذایقه آی خواهرام اصلا شکر نمیریزن نمک میزنن آگه خواستید شیرین باشه یکی دو قاشق شکر بریزید اونم آخر پخت چون شکر باعث میشه روند پخت برنج متوقف شه عزیزانی که با زیره‌سیاه دوست دارن موقع پخت کمی زیره بریزن باشیره انگور یا مربای گل عالی میشه @shirini71
شیر برنج ,یا پودینگ برنج ,برای صبحونه,عصرونه ,افطاری ,عالیه 👌 به عنوان دسر هم میشه استفاده کرد ,مقوی برای کسایی که در بستر بیماری بودن و نیاز دارن بنیه خودشون رو بدست بیارن ,برای بچه های کوچیک یه غذای خوبه ,اگه میخوایید رژیمی باشه از شیر کم چرب استفاده کنید ,می تونید شکر رو حذف کنید عسل بریزیید از طعم دهنده هایی مثل دارچین ,گلاب,هل ,وانیل,رنده پوست پرتقال می تونید استفاده کنید ,می تونید به صورت ساده وزعفرونی بهش تنوع بدید 👆 @shirini71❤️