#مایع_ماست_پروبیوتیک
براى تهيه اين ماست سفت وقالبى احتياج به شيرتازه داريم يعنى شيرى كه از دام دوشيده شده ويا نهايتااز لبنياتى ها بخرين و(صبركنيدتا در پست بعدى كامل توضيح بدم،شير در دماى هفتاددرجه پاستوريزه ميشه ،تب مالت نگيرينا)،چون شيرهاى پاكتى در هرشكلشون به خاطر فرايندهاى گرمايى زايى كه كارخونه روشون انجام داده،تمام باكترى هاى مفيدش را از دست داده وتبديل به پروبيوتيك جانانه نميشه كه نميشه
حدود سى عدد نخود خام ابگوشتى را بشورين ودر شيشه اى بيندازين وروى ان يك ونيم ليوان شيرگرم سى وهفت درجه(يعنى هم دماى بدن،انگشت را نسوزونه) بريزين،ولى خيلى پر نشه چون جا براى فعاليت وبالا اومدن داشته باشه ودر شيشه را با يك كاغذپوسته اى ويا دستمال كاغذى وكش ببندين وبراى 24 ساعت در جايى گرم درون پارچه اى بپيچيد تا مايه يا مخمر شما اماده بشه واب ومايه شير كاملا ازهم جدابشه وبريم براى مراحل بعدى...👇👇👇
@shirini71❤️
#ماست_پروبیوتیک
#مخمر_نخودی_ماست_پروبیوتیک
#مایع_ماست
در ادامه.
بعد یه مايع دوفاز به دست اومده كه از روى ابكش ردش مى كنيم ونخودها را از قسمت جامد جدامى كنيم وبعداين مخمركه همون قسمت جامدبا بافتى متخلخل هست را دوباره در يك شيشه كاملاتميز واسترليزه ريخته وروى آن يك ليوان شيرگرم سى وهفت درجه مى ريزيم ودوباره با كش ودستمال كاغذى درش را مى بنديم ولاى يك ملحفه مى پوشانيم وبراى حدوددوازده ساعت درجايى گرم قرار مى دهيم تا مايه ماست ما اماده بشه كه بعد از گذشت اين زمان شماچيزى كاملاشبيه ماست تحويل مى گيرين ولى ماست نيست ودر واقع مخمر براى تبديل كردن باكترى هاى شير به ماسته واز اينجا به بعدش هم كاملا مانند ماست درست كردن معمولى است:يعنى براى مرحله سوم:شيرى كه پاستوريزه كرديم را روى حرارت ميزاريم تا به دماى سى وهشت تا چهل درجه در حدى كه انگشت نسوزه برسه وسپس شير گرم را از قابلمه به ظرف موردنظر ماست منتقل مى كنيم واز اين مايه براى هرليترشير سى وپنج گرم اضافه مى كنيم.براى اضافه كردن مايه احتياجى به همزدن نيست واز گوشه ظرف شير، مايه را اضافه مى كنيم وسپس ظرف را در جايى گرم لاى يك پتو به مدت دوازده ساعت قرار مى دهيم چون اين ماست در زمان طولانى ترى بسته ميشه وبعدهم به مدت شش ساعت در يخچال ميزاريم . دفعه بعد هم از این ماست که درست کردیم مایه برمیداریم و بااین ماست دوغ درست میکنیم و از دوغمون کره میگیریم و با بقیه آب کره کشک درست میکنیم و از کره روغن خوش بو میگیریم و همه اینها میشن محصولات لبنی پروبیوتیک ما با چن نخود. 😍
نکته. مایع پروبیوتیک رو نباید تو ظرف پلاستیکی درست کنید.
نکته. با نخود خیس هم میشه
نکته. از قاشق فلزی استفاده نکنید برای هم زدن ماست پروبیوتیک فقط با قاشق چوبی و پلاستیکی باشه.
نکته. ماست پروبیوتیک رو به صورت پودری تو داروخانه ها می فروشن ولی شما می تونید به آسونی تو خونه درست کنید.
نكته:هميشه لبنيات را در پايين ترين جاى يخچال يعنى روى جاميو ه اى قراربدين تاعمر طولانى ترى داشته باشند.
دوستان اگه خوشتون اومد لطفا یه فاتحه برا پدرم بفرستید ممنون
@shirini71❤️
🔴 چون در زمستون وهوای سرد میشه درست شدن مایع ماست پروبیوتیک 18 تا 24 ساعت هست ,تو هوای گرم واین فصل بعد 7 ,8 ساعت چک کنید اگه نیم بند بود بزاریید یخچال ,بقیه مراحلش تو یخچال انجام بگیره که مایع ترش نشه و زیرش آب جمع نشه. 🌷🌷
@shirini71❤️
#پیام_سلامت
- پروبیوتیک ها باکتری های مفیدی هستند که درون روده ما یافت میشن و به هضم بهتر غذا و افزایش قدرت سیستم ایمنی بدن کمک میکنند و میتونن بدن مارو در مقابل میکروب ها مقاوم تر کنن مواد غذایی مثل ماست، کفیر و شکلات های تلخ حاوی پروبیوتیک هستند ... پس یادمون باشه مصرفشون رو از یاد نبریم ...
@shirini71❤️
🔝
#پاستیل_زنجبیلی
#ویژه_ماه_مبارک_رمضان🌙
📝مواد لازم
زنجبیل تازه 200 گرم
پودر نشاسته 3 قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین 4 ق غ
عسل یا شکر یک لیوان
♨️طرز تهیه
زنجبیل تازه رو با رنده ریز رنده میکنیم ومیذاریم با یه لیوان اب خوب بپزه بعد میکسش میکنیم واز صافی ردش میکنیم.
پودر نشاسته وژلاتین وعسل یا میتونید شکر استفاده کنید ولی من از عسل استفاده کردم. مخلوط کرده رو حرارت ملایم میذارید تا خوب غلیظ بشه و بپزه.
بعد ته سینی سلیفون کشیده و مواد رو توش پهن میکنیم و در یخچال میذاریم تا کاملا سفت بشه و بعد برش میزنیم و من تو ارد غلطوندم تا چسبندگیش بره و یه روز تو هوای ازاد میذاریم تا کمی خشک بشه.
پاستیل زنجبیلی ما امادس. این پاستیل طعمش کمی تنده ولی با چایی عالی میشه و پر خاصیته.
@shirini71❤️
#کیک_موکا_شکلاتی
#کیک_کافی_شاپی
آرد ٢ پيمانه
پودر کاکائو مرغوب ١/٤ پيمانه
شكر ١ و ١/٤ پيمانه
تخم مرغ سه عدد
پودر قهوه ى فورى ( نسكافه ) ٢ ق س سر صاف
شير يك ليوان
آب جوش يك ق س
روغن مایع ٣/٤ پيمانه
وانيل نصف ق چ
بكينگ پودر دو ق س
شکلات چیپسی نصف پیمانه
.
.
روش تهيه:
فر رو با دماى ١٨٠ درجه سانتيگراد روشن كنيد تا گرم شه.
تخم مرغهارو با شكر و وانيل با دور تند همزن حدود پنج دقيقه هم بزنيد.
تو يه ليوان پودر قهوه رو با ١ ق غذاخورى آب جوش حل كنيد بهمراه
شير و روغن رو به تخم مرغ اضافه كنيد و دور همزن رو كند كنيد،در حد مخلوط شدن هم بزنيد و بعد
آرد و بكينگ پودر رو باهم مخلوط و ٣ بار الك كنيد و به مايه ى كيك اضافه كنيد، در حد ٣٠ ثانيه با دور كند همزن هم بزنيد تا مايه ى كيك يه دست بشه.شکلات چیپسی رو در مرحله ى آخر اضافه كنيد و با ليسك هم بزنيد، مواد رو تو قالب از قبل چرب شده بريزيد و طبقه ى وسط فر با دماى گفته شده حدود ٤٥ الى ٥٠ دقيقه بذاريد بمونه
يادتون باشه كه مواد يخچالى بايد به دماى محيط رسيده باشه.
@shirini71❤️
#آش_بـلغـور
لوبيا چیتی نصف پيمانه
لوبيا قرمز يك پيمانه نخود نصف پيمانه
عدس يك پيمانه
بلغور جو 1/5 پیمانه
بلغور گندم 1/5 پیمانه
پياز دو عدد
سير ده حبه
سبزی آش یک و نیم کیلو
نعنا خشك يك قاشق غذاخوري
نمك، فلفل، زردچوبه به ميزان لازم
كشك به ميزان لازم
روغن به ميزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا حبوبات را به مدت 12 ساعت خيس كرده سپس ميپزيم. وقتي كمي پخته شد بلغورها را به آن اضافه ميكنيم و وقتي كاملا پخته شد، سبزي و يك پياز رنده و سرخ شده را به آن اضافه ميكنيم. سپس سير رنده شده و نعنا را تفت داده و ميافزاييم (وقتي آش جا افتاد) نمك و فلفل را اضافه كرده و (سير، پياز و نعنا را با زردچوبه سرخ ميكنيم) در صورت تمايل ميتوانيم كشك را هم در آش ريخته و بگذاريم چند جوش بزند. اين آش اگر تند باشد خوشمزهتر است
@shirini71❤️
#بلغور_پلو_باکوفته_مرغ
برای بلغورپلو:
یه پیازدرشت ونگینی ریزخردمیکنم وتف میدم تا سبک شه زردچوبه وفلفل اضافه میکنم عطرادویه که بلندشد،دوتاحبه سیررنده شده اضافه میشه وبعدازون گوجه پوره شده.روی حرارت میمونه تا گوجه رنگ بازکنه وآبش تبخیرشه بعدبلغورشسته شده اضافه میکنم. وآبش که کشیده شد برای یکربع دم میزاریم.
من ازبلغورترکیه ای استفاده میکنم که سال گذشته ازتبریزخریدم.
.
کوفته مرغ:
سینه مرغ وچرخ کردم همراه یکم شیرویکم سویا سس یا سس ورستشیر( جفتش رو نداشتید می تونید حذف کنید) دوحبه سیررنده شده وجعفری وپیازچه خرد شده ونمک ویکم پول بیبر( پودر فلفل قرمز) وپودرنون ورز دادم بعدا کوفته های کوچیک درست کردم یکی دوساعت تویخچال موندوبعد گریلشون کردم.
@shirini71❤️
🔝
#کوکی_عربی
📝مواد لازم
کره 1 فنجان مارگارین 1 فنجان پودر نارگیل 1 فنجان جو پرک 4 فنجان شکر 2 فنجان آرد 4 فنجان بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری جوش شیرین 1 قاشق چایخوری نمک 1 قاشق چایخوری آب جوش 1 فنجان
🍇اطلاعات مواد مغذی
103 کالری
5.4 گرم چربی
13 گرم کربوهیدرات
1.2 گرم پروتئین
♨️طرز تهیه
آب جوش را کنار بگذارید تا از حالت جوش دربیاید و کمی گرم شود. کره و مارگارین را با چنگال له کنید و نارگیل، جو پرک، شکر، آرد، بیکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را به آن اضافه کنید.
با دست تمیز مواد را باهم مخلوط کنید تا خمیری مانند خمیر پای بدست آید. آب گرم را به مایه خمیر اضافه و سپس مخلوط کنید.
از مواد کوکی توپهایی درست کنید و روی کاغذ روغنی داخل سینی فر قرار دهید. با قاشق یا ته لیوان کوکیها را پرس کنید. کوکیها را به مدت 10 دقیقه در 200 درجه سانتی گراد بپزید.
برای: 30 نفرحاضر است در : 30 دقیقه وعده: افطار ، عصرانه
@shirini71❤️