eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.7هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌶🥒 👉🏽 @shirini71 1 عدد گل کلم 3 عدد کلم برگ (دوعدد سفید، یک عدد قرمز) 3 عدد هویج 4 عدد فلفل دلمه ای 5 عدد خیار 6 عدد بادنجان لوبیا سبز فلفل تازه به مقداره دلخواه سرکه به مقدار لازم نعنا خشک، گلپر ۱ ق م نمک ۲ق غ سیاه دانه حدودا یک مشت سبزی معطر (ترخون و گشنیز و جعفری و شوید) هر چیز دیگه ای رو هم که دوست داشتین میتونید اضافه کنید سبزی تره به مقدار لازم 👇🏽👇🏽
طرز تهیه: ابتدا همه ی مواد رو ریز میکنیم، (به جزء ۱ عدد کلم سفید و ۱ عدد کلم قرمز) همه ی مواد رو شسته میریزیم داخل قابلمه ی مورد نظر میگذاریم روی شعله گاز تا مواد کمی از حالت سفتی دربیاد،(مواظب باشید له ویاپخته نشه کامل) بعد از نرم شدن مواد رو داخل سبد قرار بدین ،تا کامل آبش خشک بشه من روی پارچه پهن کردم. تو این فاصله، کلم پیچ ها(کلم سفیدو کلم قرمز) رو با احتیاط از همه دیگه جدا میکنیم ، قسمت سفت انتهایی هم بهتره جدا شده و داخل ظرفی از آب داغ قرار میدیم تا برگ کلم ها از حالت شکنندگی بیرون بیاد و نرم و انعطاف پذیر بشن و برای پیچیدن آماده باشن. بعد از نرم شدن برگ کلم ها داخل سبد قرار بدین تاکامل آبش خشک بشه، داخل همان آب داغ تره های از قبل شسته روهم داخل آب قرار میدیم تا از حالت شکنندگی دربیاد. تره ها رو هم نیز داخل سبد قرار میدیم، بعد از خشک شدن آب موارد ذکرشده از مواد به اندازه یک قاشق برداشته وسط برگ کلم قرار میدیم و با قالب گل مینا یه گل با هویج و کلم درست میکنیم و با تره به صورت بقچه میپیچیم. سپس، سرکه رو همراهه نمک مخلوط میکنیم تانمک کامل حل بشه، بسته به ذائقه ⅓ آب هم ما اضافه میکنیم. چون خیلی ترش دوست نداریم به ترشی اضافه میکنیم، و به مدت یک هفته داخل طرف درب بسته قرار میدیم و آمادست😋 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
☕️ 👉🏽 @shirini71 آرد 100گرم شیر خشک 20گرم پودر قند 20گرم اسانس وانیل یک چهارم ق چ زرده تخم مرغ 1 عدد کره ی نرم 50 گرم مارمالاد یا ژله مغزی یک چهارم پیمانه پودر قند برای تزیین 1 ق س 👇🏽👇🏽👇🏽
👇🏽👇🏽 آردو شیر خشک رو الک کنین.پودر قند+زرده+کره ی نرم رو در ظرفی ریخته و با قاشق چوبی هم بزنید تا یکدست بشه.مخلوط ارد و شیر خشک رو اضافه و با کمک قاشق چوبی ترکیب کنین خمیر رو داخل نایلون به مدت نیم ساعت توی یخچال خنک کنید.فر را با دمای 170درجه سانتی گراد روشن کنید خمیر را روی سطح آرد پاشی شده به ضخامت نیم سانتی متر باز کرده و قالب بزنید نیمی از بیسکوییت ها رو حفره دار درست کنید بیسکویت ها رو به مدت 12 تا 15 دقیقه تا زمانی که کمی تغییر رنگ بدهند توی فر گرم شده بپزید بعد از خنک شدن بیسکویتها به اندازه نصف قاشق چایخوری از ژله مغزی یا مارمالاد را روی بیسکویتهای ساده بگذارید و روی بیسکویتهای حفره دار پودر قند الک کنید و دو را به هم بچسبانید. این مقدار حدود ۱۴ عدد شیرینی میده. 👉🏽 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تارت محلبی رزبری(با میوه دلخواهتون میتونید درست کنید) مواد لازم؛ ۴لیوان شیر ۳ق غذاخوری نشاسته ۲ق غذاخوری ارد ۴ونیم ق غذاخوري شکر(نسبت به ذایقه تون کم و زیاد کنید) ۱پاکت وانیل ۱ق غذاخوری کره گیاهی ۱لیوان رزبری یخ زده(از هر میوه ی که دوست دارید میتونید استفاده کنیداگر از میوه تازه استفاده میکنید پوره اش کنید) ۱پاکت کرم شانتی برای خمیر تارت: ۲لیوان ارد ۳ونیم ق غذاخوری پودر قند ۱۲۵گرم‌کره گیاهی سرد ۱عدد تخم مرغ ۱پاکت وانیل ۱پینچ نمک طرز تهیه: ابتدا خمیر تارت رو درست میکنیم.در ظرفی مناسب ارد و کره رو میریزیم و با نوک انگشت ورز میدیم تاکره رو به خورد ارد برود.بعد تمام مواد خمیر رو اضافه کنید و خمیری که به دست نمیچسبه درست کنید.خمیر رو داخل سفلون بپیچید و حداکثر ۳۰دقیقه در یخچال قرار دهید . بعد از استراحت خمیر رو با وردنه مناسب بین دو کاغذ روغنی اندازه قالب تارت باز کنید. قالب تارت رو چرب و ارد پاشی کنید خمیر رو داخلش قرار بدید و به ارامی فشار دهید. به کمک چنگال خمیر رو از چندجا سوراخ کنید. در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰درجه تا زمانی که کمی رنگ بگیره بپزید.تارت سرد شد به ارامی از قالب جدا کنید. برای محلبی شیر،ارد ،نشاسته،شکر را داخل قابلمه ای ریخته تا زمانی که غلظت بگیره بپزید وقتی شروع به جوش زدن کرد کره ،وانیل و رزبری رو اضافه کنیدو هم بزنید . بعد کرم شانتی رو هم بهش اضافه کنید و با دور تند همزن ۱۰دقیقه بزنید. محلبی اماده شده رو روی تارت سرد شده بریزید و سطحش رو صاف کنید.و ۳ساعت در یخچال قرار دهید .بعد میتونید هر جور که مایلید تزیین کنید . @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
طرز تهیه: صد گرم کره سرد رو به همراه دویست گرم آرد و پنجاه گرم پودرقند در غذاساز بریزید و مخلوط کنید تا به صورت خرده نان دریا. یک عدد زرده تخم مرغ و یک چهارم ق چ وانیل و یک هشتم ق چ نمک اضافه و مخلوط کنید یک تا دو ق س آب سرد رو هم اضافه مخلوط کنید تا خمیر جمع شود خمیر را داخل نایلون گذاشته نیم ساعت استراحت داده با وردنه باز کرده به شکل قالب درآورده در فر صد و هشتاد تا وقتی که از اطراف خمیر جدا بشه میپزیم‌ به دلخواه میتونیم تزیین کنیم برای کرم داخلش من از استفاده کردم... دو عدد زرده تخم مرغ. یک قاشق غذاخوری آرد. یک قاشق غذاخوری شاسته ذرت. یک پیمانه شیر. 1/4 پیمانه شکر. 1/4 قاشق چایخوری وانیل. کره 30 گرم طرز تهیه:  اول از  همه زرده ها رو جدا کنید و داخل یه کاسه بریزین. شیر رو داخل یه ظرف بریزین و روی حرارت بزارین تا گرم بشه. شکر، وانیل و نشاسته ذرت و آرد رو به زرده ها اضاف کنید. مواد رو با همزن دستی خوب هم بزنید. میتونید از همزن برقی هم استفاده کنید. اما من توصیه نمی کنم. چون زمانی که از همزن برقی استفاده می کنید کف روی مواد تشکیل میشه و در نهایت در لطافت کرم تاثیر داره. زمانی که مواد کاملا یکدست شد و ذرات شکر تقریبا حل شد، نوبت اضافه کردن شیر گرم هست. شی رو کم کم به مواد اضافه کنید و تند تند هم بزنید. اگر کوتاهی کنید شیر گرم باعث بسته شدن تخم مرغ میشه. زمانی که شیر رو در چند نوبت به خورد زرده ها دادین، مواد رو خوب مخلوط کنید و روی حرارت ملایم بزارین. زمانی که مواد گرم میشه سریع غلظت می گیره. پس حتی به ذهنتون خطور نکنه برای چند ثانیه هم که شده مواد رو به حال خودش رها کنید. nahid.aa @shirini71